Onsdag o torsdag

Igår gjorde vi inte mycket.. Jag hade möte med barnmorskan och lite fler.. Det gick skapligt bra.. Idag har vi inte gjort mycket.. Imorgon kommer Albin till oss :) ska bli riktigt roligt :) 

Tisdag

Igår var jag och älsklingen barnvakt :) mysigt.. 

Idag har vi vårstädat :) riktigt kul eller inte.. Men nu är det fint hemma :) riktgt trevligt faktiskt.. Nu idag blir det hemmagjord pizza :) Gud vad gott :) 

Igår var det en månad med älsklingen och fler ska det bli! Jag älskar dig Rikard !! 

Helgen

I helgen har vi inte gjort så mkt varit å träffat Anton å kimberly .. Annars har vi bara tagit det lugnt.. Skönt det med för en gångs skull.. 

Onsdag & torsdag

Igår gjorde vi inte mkt. Idag har vi Albin i några timmar :) gullungen .. Vi har inte gjort så mkt vart i centrum och nu ska vi laga lite mat :) 




Måndag och tisdag

Igår gjorde vi inte så mycket var hos mamma.. Sen var vi nere på stan en sväng.. Sen inte mkt åt lite mat å kolla på film.. 

Idag har vi haft tvättstugan jätte kul not men man är ju tvungen .. Ska städas hemma idag med.. 

Helgen

I helgen har vi tagit det lugnt och bara haft det mys med Albin :) vart hos mamma å så 





Veckan

I onsdags gjorde vi inte mkt... 

Igår gjorde vi inte heller mycket ..

Idag hämtade vi söta Albin och fick en ros av mitt hjärta på alla hjärtans dag :) ❤️ Min alla hjärtans dag kan inte bli bättre men min älskade pojkvän och extra son :) älskar er båda!! 



Ingen är lyckligare än jag!! 


Tisdag

Idag har vi inte gjort mkt älsklingen jobba. Jag gick över till mamma å väntar nu på älsklingen.. Sen blir det att gå hem å bara ta det lugnt känner mig helt matt å slut i kroppen.. Snälla låt dom sista veckorna gå fort nu!! 

Måndag

Idag var vi borta hos mamma en sväng.. Sen åkte vi till älsklingens bror å fru :) riktigt trevligt.. När vi kom hem kolla vi på film och åt mat.. Myspys

Söndag

Idag är en vilodag.. Bara tagit det lugnt hela dagen :) skönt det med ibland 

Lördag

Igår var det trevligt.. Idag så har vi inte gjort mkt va hos mamma å fika sen ikväll blir det att ta det lugnt 

Torsdag å fredag

Igår gjorde vi inte mkt tog det lugnt.. 

Idag ska jag å älsklingen hämta en soffa å nytt bord å stolar :) sen ikväll kommer lite folk till oss och ska äta lite mat och dricka lite.. Jag får dricka Cola :) sen blir det att gå till sportbaren å bara ta det lugnt ;) 

Älskar min Rickard något enormt mycket !! Lämnar dig aldrig 

Onsdag

Idag gick jag in i vecka 24 med graviditeten :) fort har det gått ;) inte långt kvar nu.. Underbart är det å junior sparkar å lever fan där inne men underbart är det å känna :) 

Måndag å tisdag

Dom här dagarna har inte hänt mkt .. Ja å älsk har vart hos mamma.. Sen har vi inte gjort allt för mkt.. Igår träffa jag Anton busungen å sen var jag uppe hos grannen å fika.. När jag kom hem så var maten klar.. Sen kolla vi på pH å gick å la oss.. 

Söndag

Idag fick jag lite sovmorgon av Albin.. Sen gick vi upp å åt frukost å kolla på tv.. Mysigt.. Så väckte vi älsklingen vid halv 12.. Hans telefonladdare hade brunnit under natten :/.. Gick hem till mamma å fika å prata lite.. Iväg å lämna Albin efter några timmar.. Hem å bara ta det lugnt åt mat för en stund sedan å nu är det söndagsmys :) 

Igår sprack hela min skärm med.. 

Lördag

Idag så vakna ja av Albin :) vi gick upp å åt frukost medans älsklingen fick ligga kvar å sova.. Efter frukosten så kolla vi på tv å myste lite.. Vid tiotiden så väckte vi upp älsklingen å satte på kaffe å ett vad till honom :) efter det gick vi hem till mamma å tog en kaffe å Albin lekte med videofilmer .. Haha.. Älsklingen gick ner till Catrin å hjälpte henne medans jag å Albin var kvar hemma hos mamma.. Sen åkte Albin iväg till sin farfar medans ja å älsklingen hjälpte Catrin,. Nu sitter jag å väntar på att älsklingen ska komma tillbaka så ska vi gå upp till centrum å köpa lördagsgodis.. Sen hem å bara mysa ner oss :) 

Torsdag fredag

I torsdags så gjorde vi inte mkt jag och älsklingen bara tog det lugnt.. Åkte ut en sväng till pappa å hämta lite saker så gjorde vi iordning hemma hos honom.. 

Idag fredag så hämta vi Albin :) satt å lekte lite med honom hos Emelie.. Sen gick älsklingen i förväg så jag å Albin tog en runda till centrum å köpte korv.. Sen gick vi hem i snöovädret.. Men det gick bra i alla fall :) hemma så lekte vi massa o sen lagade älsklingen mat :) sen natta Albin :) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!