Måndag vecka 40

Igår så var jag iväg lite med underbara <3. Fixade och donade lite. Sen efter det åkte jag hem.. 
Så vart det att vila lite var så otroligt trött efter att först ha gått vilse på stan.. 
I alla fall så blev det att kolla på bio. Vart the conjuring. Den var bra.. 
Var hemma vid 12. Så då umgicks jag lite med Möller och Danne. Så lagade jag mat för hade tydligen lovat grabbarna det enligt dom själva haha.. Men sen somnade jag i alla fall..
 
Imorse var jag sjukt trött och ville inte alls gå upp. Men gjorde det i allafall men tog en senare buss till jobbet.  Men det gjorde inget. 
Var på jobbet men sen var det dags för möte.. 
Var på mötet och efter det åt jag sibylla och åkte hem. Har något grymt ont i hälsenan i vänster. Hmm hoppas inte den slits av eller nått bara eftersom jag har ont i knät med.. Så undra vad fan det är för något.. 
När ja kommer hem i alla fall så tror jag min lilla vovve varit duktig. Men jo tjena. Stått och försökt riva upp dörren till hundgården och använt tänderna för att benna upp gallret runt. Men hon hade inte lyckats så vidare bra eftersoom hon stod kvar inne i hundgården.. Men hon hade börjat blöda i tandköttet eftersom hon försökt bita upp gallret men det var ingen större skada skedd med henne. Värre var väl med dörren.. Så blir att ta sig ork och gå ut och fixa den för imorgon ska hon vara där igen.. 
 
Nu vila lite först och hoppas smärtan i hälsenan ska gå över,.. 

Torsdag

igår gjorde jag faktiskt mycket.. Var hemma o var sjuk.. Så passa på och städa mitt rum. Hängde upp lite foton på familjen :). Bäda rent och damsög och allt.. Så nu ser det verkligen ut som ett rum som man kan bo i.. Så nu är det fint så fint..
 
Sen påkvällen la jag mig ner och slog på stalkers. Tände ljus och gjorde lite mysigt.. Men sen så kom Nora och knackade på, vart livrädd. Så gick vi ut och rökte.. Efter ett tag så kom Danne, Möller, och Mathilda.. Så satt vi och snackade med dom. Så blev till att vara uppe hela natten. 
 
Idag så var jag på jobbet i alla fall. Ska bygga ett hus tydligen så gjorde golvet till det idaag.. Men det blev inget att göra för mig då jag var så himmla trött.. Satt och kolla på dom medans dom arbetade.. Det var kul :).. I alla fall så hjälpte jag faktiskt till lite när dom behövde min hjälp. 
 
Så jag var inte allt för lat trotts allt. 
Men somnade till när jag skulle gymma haha satte mig ner o låt ögonen vila lite. Men det blev inte länge då chefen kom o sa: sov inte haha. Men jag sa till han att jag aldrig sover på arbetstid. 
Så fick jag beröm innan jag gick hem idag att jag blivit gladare och positivare och att jag samarbetar bra med dom andra.. 
 
Så åkte jag hem.. Vart mött av min älskade vovve och Nora vid bussen <3 
 
Sen gick vi hem så nu sitter jag här..
 
Nu är min helg planerad..
Blir att gå ut och äta på stan imorgon med Nora och min älskade hund ska med då med och utforska staden hon med.. Så då blir hon inte så länge borta från mig imorgon.. :). 
 
På lördag blir det att gå ut och äta med Daniel 
På söndag blir det att gå ut och äta och sen gå på bio med Daniel så nu är min helg fullspäckad.. 
 
Underbart!!!! 
 
Nu ska jag gå och sova snart så jag orkar upp imorgon klockan 5. Puss på denna dagen <3
 
 
En bild på när dom tränar idag på jobbet
 
 
 
 och här har vi en bild på Danne, Möller, och Mathild. Det kallar ja riktig vänskapskärlek <3
 
 
 
 

Tisdag

Igår gjorde jag inte mycket.. Fick höra att jag inte ser svensk ut.. Ser tydligen ut om en italienare eller som en spanjor.. Trevligt trevligt. Idag har jag satt lite plattor. Sen inte mycket.
 
Prata även med Sofia igår. Och höll på att garva ihjäl mig. Hon är så sjukt rolig! HAHAHAHA
Det var jätte roligt att prata med henne då det var sjukt länge sen jag fick prata med henne och sen skratta så himmla mycket... 
 
Nu händer inte mycket. Dra över till Maxi och köpa något att äta.. Hehe. Sen är det bara att börja jobba igen.. Puss på denna dagen! 
 

Måndag

Idag var det segt eftersom jag inte sovit något inatt. Var hos läkaren och det gick väl inte bra då hon skulle ta blodprov men satte kanylen i en nerv så det gjorde svin ont. Sedan i allafall innan jag åkte tillbaka till jobbe så åt jag en pizza. Och det var gudomligt gott!! Det var så gott att jag åt upp hela! Wow första gången tror ja. Jag lämnade inte en enda bit. Haha. Sen drog jag till jobbet och prata med underbaraste och håll på att somna. Nu är arbetsdagen slut i alla fall och jag är hemma och halvligger i sängen. Kerstin och jag var ute och lekte en sväng i gräset. Det tyckte hon om :).. Nu gör jag intee mycket sitter och kollar på min fin fina vovve som i sin tur kollar ut genom fönstret <3

Söndag kväll

Sitter här och gör ingenting vettigt.. Dags att sova snart då det är en ny arbetsdag imorgon. Usch och fy.. Vill bara sova. Haha. Sökt lite jobb idag med.. Annars inte mycket,
Igår drog vi och åt på max :) Det var riktigt gott.. 
 
Nehe nu sova typ 
http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI 
Underbar låt <3

Lördag

Underbar dag idag.. Sov lite väl länge idag. 
Sen åkte jag in till stan där hen möte upp mig. Så åkte vi runt lite, och hen visa mig hens hus. Så satt vi och pratade lie om allt och möjligt och om livet. Underbart att ha någon att kunna prata av sig med. Så åkte vi runt lite och hen visade mig runt om lite här. Det var verkligen trevligt. Och det är tur hen finns. Jag har 3 underbara vänner här och det räcker med dom. Dom gör mitt liv menningsfullt och livfullt!
 
Tankar:
Folk undrar när jag kommer hem till Linköping, jag vill inte återvända. Det skulle ta för mycket skada. Och för varje dag som går så tänker jag mindre och mindre på Linköping och jag älskar detta ställe mer och mer. Jag trivdes från första stund jag satte min fot här och här blir jag kvar för evigt. Jag förstår inte varför jag inte flyttade hit för länge sen. Det är så underbart här och jag mår så bra. Jag ler hela tiden och ler jag inte med läpparna så ler jag inombords. Det går inte förklara hur mycket jag älskar detta. 
 
När man börjar gilla någon och sanningen kommer fram, man vet inte vad man får. Men det kan inte sluta illa jag vet det. Tycker den inte om dig tillbaka okej fine, Inte ditt problem längre. Han som förlorar en bra tjej. Visst jag kanske kom in i ditt liv och rubba din existens, det var inte menningen jag ber om ursäkt. Men jag kan aldrig rå för vad jag känner. Gillar han en tillbaka men att det aldrig skulle bli ni. Visst låt det vara. Var glad över att han ens vill vara din vän! Du kan aldrig göra någonting i alla fall,. Man kan bara ta en dag i taget och sen låta tiden utvissa vad som händer sen. Man kan inte rå för att situationen blir som den blir. Vi har en makt som bestämmt hur våra liv ska se ut. Och har han bestämmt att vi bara ska vara vänner, ja då är jag glad för det. För en sån vän som dig är svår att finna. Vi är ändå så lika varandra. Vi tänker ungefär samma om olika saker. Vi fungerar på samma sett jag vet det. Vi har båda svårt att lita på folk. Men jag litar på dig och jag hoppas du en dag ska kunna lita på mig. Det är som man hittat sin spegelbild fast i en annan person. Jag visste nog redan innan att det inte kunde bli något mellan oss två.. Men jag är smart jag ska nog få dig att förstå att vi är bra för varandra ändå. Du vill inte uttnyttja mig men det kommer du aldrig att göra. Men det är bra att du är ärlig om vad du känner och vad du tycker. Även om jag kanske ibland tycker det är jobbigt. Men helldre att du sa sanningen nu än aldrig. Du hade viljat säga detta till mig innan men tänkt skit samma. Men nu hade du fått känslor för mig och tyckte du gjorde det rätta. Och det gjorde du, jag är glad över att få ha dig som min vän. Och så som du finns för mig. Så finns jag för dig med. Och du vet du kan lita på mig till 1000% jag säger inte till någon vad du säger till mig!
 
 
You are a angel and you raise me up <3
 
 

igår

Igår var en super bra dag. Var först på jobbet och sedan vart jag upphämtad av två super snälla boys. Så gick vi lite på stan. Så drog min väns vän hem och jag o min fina vän gick och åt kebab. Efter att vi ätit kebab så gick vi och kolla på bio och då kom även vår andra vän och joina oss på bion. Det var super trevligt och min första dag ute i det fria på stan kunde inte bli bättre. Det var underbart roligt, men också lite nervöst. Men jag hade ju min fina vän med mig så jag inte skulle gå vilse och som visade mig runt lite på stan. Efter bion åkte vi hem. Och väl hemma kolla jag på skräckfilm tillsammans med vännen, hans bror o flickvän o vår vän. Så dagen igår kunde inte ha blivit bättre. Så tack alla inblandade för att ni förgyllde min dag.
Nu sitter jag på jobbet, är trött och orkar faktiskt inte göra någon nytta idag. Alla krafter togs igår för att lära känna den nya staden.

Återigen på jobbet

Nu sitter jag på jobbet igen. Tråk eller inte det är en tolkningsfråga. 
Men denna dagen har gått fort än så länge. 
Imorse så vart det brottom, men Kerstin vovven kom springandes ikapp mig, så fick vända och gå hem med henne igen.. Sen brottom till bussen. Så var i tid på jobbet idag :). Tjoho. Idag blir det att gå på stan och kolla lite. Blev visst stan på lördag med och umgås med en väldigt mycket speciell person. Underbart kommer det bli. Jag älskar det här livet. Och ingen kan ändra på det. För ingen kan trycka ner mig längre. Jag är stark nog för att klara av detta och det vet jag själv. Och jag älskar detta liv, och ingen kan ändra på det! 
I love this life and I live it to the end! 

trött

Imorse försov jag mig. Kände mig inte riktigt bra när klockan ringde vid 5. Mådde illa och frös så somnade om. Men vakna lite över 7 och drog till jobbet iallafall. Så rev murningen och nu känner jag mig som om en elefant skulle klivit på mig. usch vill inte bli sjuk. blä på det men det går något på jobbet för alla är lite hängiga.

Kväll

Säg inte att jag är allt, om jag en dag blir inget.
Säg inte "Jag älskar dig", om du en dag tänker hata mig.
Se inte åt mitt håll, om du en dag har tänkt att vända blicken.
Lova mig inget, om du inte kan hålla det du sagt.
Torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dom..
 
Mötet förut gick bra :). Bättre än förväntat. Sen pratar jag nu med en underbar vän. Var länge sen nu. 
På torsdag ska jag ut och utforska den nya staden. Skönt som faaaan. 
Ingen kan förstå hur underbart mitt liv faktiskt är idag. Jag bara älskar det!! Alla i min närhet får mig att må bra. 
Mina nya vänner är underbara och dom får mig att må bra. Kommit in lite i jobbet nu med människorna där. Så det är trevligt. Börjar snacka med dom idag. Och det känns underbart vill jag lova. Så nu känner jag mig ännu mer hemma här.. Jag älskar mitt nya liv. Detta är underbart!!!! 
 
 

jobbet

sitter på jobbet och känner att jag inte gör någon nytta alls. men innan lunch träffa jag sjukgymnasten som sa att nu är det träning varje dag som gäller om jag vill kunna jobba som plattsättare. Så fick jag förklaring till att knäskålen är lös så knät går lätt ur led. Tragiskt men sant. Så nu peppar jag på att träna varje dag efter schemat jag fick utav honom. Annars händer inte mycket idag. Har möte sen efter jobbet och så får jag träffa min underbara vän idag med som kommer hem efter att ha varit hos sin far. Men idag äntligen kommer han hem mim fina vän så han kan roa mig lite. Igår kom också min andra vän och sa hej till mig medans han ändå skulle till huset jag bor i för att umgås med mammans son. Nu vart det komplicerat. Men mina 2 vänner är alltså mammans son där jag bor och hans vän. Hoppas ni förstår. Aja nu läsa lite mer teori.

ny vecka, nya bekymmer

i helgen gjorde jag inte så mycket. i lördags försökte jag söka lite jobb men gick inget vidare. igår iallafall så var jag och red och det var en sjukt bra känsla. jag var lite rädd eftersom jag blev sparkad av en häst för 2 år sen när jag red. Men det var otroligt roligt att rida igen och sitta upp på hästryggen. satt och filosofera lite under tiden och kom fram till att mitt liv är så underbart. Fick också igår prata med min underbara ängel Thindra och hon är ju så underbar. Faster saknar dig men snart får du komma till faster och då får du även sova över. Mitt liv har vänt och jag känner det i hela kroppen. Nu sitter jag på jobbet men känner mig lite hängig. Hoppas det går över. Saknaden efter dom där hemma är otroligt stor och jag längtar efter er alla. Men det är inte lång tid kvar nu tills jag får träffa er och sedan komma hem på besök. Utan min familj inkluderat brors tjejer så hade jag aldrig klarat av den här resan så tack för att ni stått bakom mig och trott på mig. Jag älskar er av hela mitt hjärta

fredag

idag är det äntligen fredag och det ska bli så underbart att få sova ut imorgon då det varit uppstigning nu klockan fem i tre dagar och hela veckan gjort grejer. så sova vill jag gärna göra. sitter återigen på arbetet och imorse var allt bra tills jag satte mig på bussen då jag fått världens skoskav som gör as ont. det andra olyckliga är att jag glömde trycka på avstigningsknappen så fick åka in till rece och smart som jag är orkar jag inte vänta på bussen till jobbet med skräck för att åka fel. men istället gick jag fel och det blev en underbar promenad på en halvtimme till jobbet. men det var ju inte så skönt då skoskavet satte sprätt på mina hällar. usch och fy för skoskav. sedan träffa underbara innan jag åker hem. hoppas det går bättre. nu vila lite mer haha

27/7- 28/7

Hejsan igår gjorde jag inte alls mycket. Paulin städa och tvätta och det medans jag bara låg och sov/vila :D.. Skönt som fan.

Idag har jag damsugit mitt rum och skurat golven :D.. Sen har pappa vart här och lämnat cigg och mjölk =). Träffa även Linda en sväng.. Sedan så följde jag med Paulin till Centrumet hon skulle köpa cigg. Annars har jag bara legat i sängen och glott haha. Längtar tills nästa vecka då jag troligtvis får besked om jag får flytta till tallboda :D.. Håller tummarna :D. Hoppas hoppas :D.. Ska bli extremt skönt!!!

Bilden tagen innan jag färga håret igen..



jobbetw

sitter på jobbet idag igen. underbart är det. murar idag. det är ju alltid roligt att lära sig nya saker. prata med en underbar person förut med. love it. idag nyss med fick jag prata med min underbara linda. så otroligt skönt. jag bara älskar mitt liv

jag på jobbet i mina snygga arbetskläder:-)


och detta är det jag gör idag



jobbet

Sitter här på jobbet. var förut och handlade arbetskläder underbart. jag bara känner hur allt börjar falla på plats i mitt liv och det kan ju inte bli sämre än vad det var. utan mitt liv har bara blivit till det bättre. jag älskar detta liv. visst saknar jag familjen min men dom kommer att besöka mig inom kort

hejsan

Nu är jag åter igen vid min blogg efter ett tags uppehål.. Jag har nämligen bytt liv och nya vänner i en helt annan stad där ingen kommer kunna nå mig. Jag är ledsen men så blir det nu och föralltid. Jag har bytt nummer och nytt liv vilket också innebär nytt nummer, nya bättre vänner och ny blogg.. Jag har redan hittat två underbara personer att umgås med här där jag befinner mig. Dom är roliga att umgås med och dom får mig att le. Imorgon blir det upp till jobbet. Det ska bli otroligt skönt. Jag är nu utbildad plattsättare och nu fått jobb så imorgon börjar jag klockan 07.00 och slutar 16.00 det ska bli så otroligt skönt att komma igång igen.
Jag älskar mitt nya liv såklart!!!!
Kunde fan inte få ett bättre liv med bättre människor i min omgivning. Jag är så otroligt jävla glad ska alla veta och jag har ett så mycket bättre liv här utan er falska idioter ifrån Linköping

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!