helgen

i helgen har jag vart ute hos pappa och bara tagit det lugnt.. skönt det med.. Måla om en spjälsäng :). riktigt skoj.. bara umgås med pappa och min bror :)

idag måndag var jag hos barnmorskan livmodern har inte vuxit så mycket :/.. men hoppas den växer till sig.. gick lite på stan med.. kolla på lite kläder å det.. hittade inget speciellt så drog till carro.. köpt mig ett par nya Adidas byxor av henne :) ska snart gå till centrum och sen vet jag inte vad som händer. . bara ta det lugnt då jag åker imorgon.. ska bli skönt

sammanfattning av veckan

måndags:
gjorde inte så mycket var uppe hos Emelie å drack kaffe :) byte nummer med :)
tisdags:
idag åkte ja till ikano å tog det lugnt. kolla på lite olika saker.. men hitta inget roligt...
Onsdag: 
Idag gjorde jag inte mycket.  R fick tillbaka två av sina jeans.  Åkte ut till pappa
Torsdag:
Idag åkte jag till linda å Jörgen.  Åt tacos å bara tog det lugnt. Skönt det med att göra något annat. . 
Fredag: 
Idag ska jag åka ut till pappa. Äta lite gott och bara vara. 

dagarna som vart

trubbel trubbel trubbel. . dra åt skogen med detta.. annars e allt bra :)

Tisdag å onsdag

Igår gjorde jag inte så mkt.. Bråkade med soc jävlarna.. Sen åkte jag och älsklingen till mamma å fikade.. Åkte sedan med hjärtat ut till hans pappa.. Var ute och åkte lite bil. Sen hem till hans pappa å sova... 

Idag vakna vi sent. Missade barnmorskan :/ sen umgicks vi med älsklingens bror :) har bara tagit det lugnt idag.. Gick in i vecka 30 idag med :) nu ligger jag här på hotellet å väntar på att älsklingen ska komma.. 

Jag älskar min Rickard mest av allt <3

Söndag och måndag

Igår åkte jag och älsklingen hem från hans pappa. Åkte till mamma och fikade med Albin innan hjärtat lämnade honom.. Sen åkte jag och hjärtat hem till mig å åt god mat :) 

Idag ska jag tydligen flytta till hotell :) 

Fredag å lördag

Igår fick ja åka in till förlossningen pga att det rann vatten.. Fick göra olika tester och kolla ul. Allt såg ändå bra ut men fått sammandragningar. 

Idag fick jag åka hem från förlossningen.. Åkte till David och åt mat och fikade.. Sedan åkte jag till mamma för att vänta på älsklingen för idag blir det att åka till hans pappa :) längtar något otroligt mycket att få träffa han och Albin :).. 

Torsdag

Idag vakna ja av att grannen spela musik.. Men vad spelar de för roll.. Tvättade och sen åkte till skägget och gick ut till ikano med mamma :) gick där enda tills dom stängde det var riktigt trevligt att vi äntligen kan hitta på saker tillsammans :) 

Fick också svar ja :) underbart :) nu åka hem å vila fötterna och ta det lugnt! 
Jag älskar min familj och min underbara pojkvänn!! 

Veckan

I måndags gjorde jag inte mkt tog det lugnt.. 

I går så var ja på förlossningen hade börjat blöda :/ men var tydligen inget fel.. Åkte hem och vakna i natt av att jag hade så jävla ont.. Men somna om.. 

Imorse när jag vakna så var jag helt slut.. Kände mig mer död än levande.. Men pallrade mig till skägget en sväng å hälsa på mamma å dom.. Åkte sedan till stan en sväng å bara glodde.. Åkte hem å har inte gjort så mycket sedan dess bara tagit de lugnt med hjärtat mitt.. Puss och godnatt säger jag nu 

Tittar

Ibland sitter jag och tittar tillbaka på det som var. Är det bättre nu eller var det bättre då. Jag vet ej. Men jag tänker på det dom sa. Du klarar detta bra. Du är stark och tar dig igenom allt.. Men ibland känns det som om jag står på ruta ett igen. Lika omedveten som då. Det är en känsla som tränger igenom som håller sig kvar och helt plötsligt står jag ensam kvar. Känslan jag har jag vet att den finns och gör mig svag. Jag tänker tillbaka och undrar vart jag fann styrkan på nytt varenda gång. Var det dom val jag gjorde eller dom val jag inte gjorde. Jag vet faktiskt inte idag.. Det enda jag vet är vilka vänner jag har. Jag har tappat hoppet förut men hittat det lika fort denna gång ska jag också göra det. Att gå ovetande om vad som kommer ske ja Gud borde veta hur det ska bli. Mitt lilla barn det sparkar o lever rövare där inuti. Snart är han här å hur kommer det då att bli. Socialen och myndigheter kommer att lägga sig i men det skiter väl jag i. För jag vet att min kärlek till mitt barn är så stark så jag kommer klara detta galant 

Helgen

I fredags gjorde jag inte mycket var hemma å tog det lugnt bara.. 

Lördag: 
Åkte till Carro å tog det lugnt hon fixade mitt hår :) när jag kom hem hade ja så ont så åkte upp till förlossningen men det var/ är bara svår foglossning sa dom så åkte hem å åt och sov.. 

Söndag : 
Idag har jag umgåts med Carro.. Drog till Norrköping en sväng.. Sen nu ikväll händer det inte mycket.. Umgås med Carro :) 

Torsdag

Var hos bror sen soc möte.. Fixa lägenhet helt slut...

Onsdag

Ingen rolig dag idag.. Usch å fy 

Måndag å tisdag

Igår så gjorde vi inte mkt.. Hade verkar så in i helvete.. Idag har jag trotsat det onda å tvättat kläder. Är helt slut i kroppen.. Usch å fy vad jag e seg. Ont i hela kroppen.. 

Helgen

I helgen har vi haft Albin,. Var ute hos älsklingens pappa fredag till lördag.. Sen har vi vart hemma hos mamma å tagit det lugnt.. Annars har vi inte gjort så otroligt mkt.. Bara tagit det lugnt.. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!