27/7- 28/7

Hejsan igår gjorde jag inte alls mycket. Paulin städa och tvätta och det medans jag bara låg och sov/vila :D.. Skönt som fan.

Idag har jag damsugit mitt rum och skurat golven :D.. Sen har pappa vart här och lämnat cigg och mjölk =). Träffa även Linda en sväng.. Sedan så följde jag med Paulin till Centrumet hon skulle köpa cigg. Annars har jag bara legat i sängen och glott haha. Längtar tills nästa vecka då jag troligtvis får besked om jag får flytta till tallboda :D.. Håller tummarna :D. Hoppas hoppas :D.. Ska bli extremt skönt!!!

Bilden tagen innan jag färga håret igen..


Bild tagen efter färgning :D

Hej hej

I helgen vart det lugnt. Bara massa mys och det.

Igår så vaknade jag ganska så tidigt gick till bk och tog a. Sedan så gick jag hem. Sen kom personalen vid 1 så fick jag och Paulin skjus ner till stan.. Gick på stan en sväng och tog en kaffe. Köpte även nya jeans. =). Sedan vart det soc för att skriva på ett papper. Sedan hem för fix och det. Ner till stan vid 8 och träffa michelle. Sen gick vi till NH. Träffade trevligt folk. Sedan gick jag och Paulin ner till platå. Träffade massa trevligt folk. Sedan vidare till Plaza. Trevlig kväll med trevligt folk!

förra helgen och veckan

Förra helgen följde jag med mamma till min morbror som bor mellan kisa och österbymo.. Trevligt trevligt. Kom hem i måndags. Då träffade jag Tina så grillade vi lite.. Med tändare. hahahaha..

Sen så hade vi med oss hundarna och det. Sen gick jag hem till mamma och sov!

I tisdags så var jag med Michelle och hade det trevligt.. Var på um och greja lite.. Sen var vi hemma hos henne och hade filmkväll. Sov även över där. Mys!!

I onsdags så var vi i Tinnerö. Jag, Kajsa, Michelle och Carro och alla hundarna. Sen gick vi där i en och en halv timma i skogen och hade det mysigt!! Måste göras om! Sen så kom mamma efter mig och hundarna så skjutsade hon hem mig så jag fick städa och lite hemma :D..

Igår så gjorde jag inte så mycket. Tog det bara lugnt. Ett år sedan min farbror gick bort.. Saknar dig här på jorden. Men men vart bus med Linus och dom åt tacos och hade det mysigt.!

Idag har jag inte alls gjort mycket. Snarare ingenting och ska inte göra något heller för den delen. Blir en lugn helg för min del! Puss

Morgon

Vaknade först vid 5 av panik av att jag missat tiden på B-k men sen kolla jag klockan och den var ju bara 5. Så somnade jag om efter en stund. Vakna igen vid 8 sen vid 9 sen vid halv 10 tänkte jag gå upp men sov i en halv timme till. Sen så cyklade jag upp till B-k. Sen hem igen. Har suttit här vid datorn.

Du finns i mina tankar hela tiden! Jag kommer aldrig glömma dig hjärtat.! Vill att det ska vara du och jag igen! Att jag får kalla dig för min och bara min igen skulle göra mig så jävla glad! Snälla ge mig en chans till! Du finns alltid med mig, vad jag än gör så finns du här med mig! Jag älskar verkligen dig och skulle göra allt för att få ha dig vid min sida igen! Johan jag älskar dig <3

sängen och tankarna flyger

Jag hoppas jag får en chans till utav dig. För jag mår inte bra när det är såhär. Vill inget annat än att du ska vara min! Och bara min! Jag älskar dig Johan. Det är du som fick mig att lysa upp och allt. Och nu när jag inte vet hur du vill ha det så rasar hela min värd ner. Vill bara vara nära dig. Få allt bra mellan oss är min högsta dröm nu. Jag vill ligga bredvid dig igen och klia dig på ryggen och i håret.

Johan du ska veta att jag älskar verkligen dig och skulle göra allt för att få allt bra igen. Men vi båda måste förbättra oss då. Vi måste verkligen få upp glöden igen! För jag mår inget bra utav det här. Jag gråter till och från hela tiden. Är inte glad en enda sekund. Att få prata med dig i telefonen och få höra dom tre orden igen det gjorde mig glad. Det gav mig hopp. Att bara få höra din röst gör mig så fruktansvärt glad. Jag vill att allt ska bli bra mellan oss igen. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra! Vill verkligen inget annat än att ha dig vid min sida. Att vi ska gå hand och hand igen och vara det där lyckliga paret som vi var i början.

Jag skiter i vad folk tycker och tänker om oss. För jag mår bra av att vara med dig att ha dig som min pojkvänn. Det var du som fick mig att börja hoppas på allt igen. Men när jag förlora dig så rasade allt och jag hade ingen lust med något längre. Men nu när vi förmodligen ska ge detta en chans till som jag vill, så börjar jag få upp lusten till allt igen. Börjar känna lycka igen. För dú vet att ví ska vara med varandra. Vi två vi hör ihop. Precis som solen och månen. Utan solen skulle inte månen finnas. Så känner jag för dig!

Om vi bara kämpar lite. Om vi bara ger detta en chans så lovar jag dig, jag kommer ge dig all min kärlek. Skiter i vad folk tycker och tänker om dig. Det är ju inte dom som ska vara tillsammans med dig utan jag. Eller hur? Du betyder allt för mig och mycket mer! Skulle vilja ha dig här nu så jag fick hålla om dig. För jag älskar dig så otroligt mycket. Kan säga det tusen gånger om hjärtat! För det är sanningen! Folk säger till mig pratar du med han förlorar du mig. Men jag förlorar hälldre dom än dig. För dom är inga riktiga vänner då, för dom ser att jag inte är lycklig utan dig vid mitt liv.

Och jag vet att om vi bara försöker. Sluta dricka och allt så kommer vi klara det. För det är när alkoholen tar över som vi blir osams. Det är bara då som vi blir så sjukt osams. Och vi försöker göra allt för att såra varandra. Men när vi är nyktra så är vi som nykära hela tiden. Och vi myser så som bara vi kan! Vi ligger och håller om varandra och bara bryr oss om varandra. Men vi måste båda två kämpa för att detta ska hålla och funka. Jag älskar dig mest hjärtat! Snälla förlåt för allt. Du är speciell för mig!

Du är och kommer alltid förbli den jag älskar mest. Du har något speciellt i dig som gör så jag bara vill ha dig nära mig hela tiden. Men när du inte är här med mig så mår jag skit. Varje steg jag tar, varje sak som jag gör, så finns du alltid med mig. För det är dig jag håller kär. Det är dig jag vill vara med livet ut. Jag klarar mig inte utan dig. Du är luften som jag andas Johan och jag vill inte förlora dig. Jag vet att allt är på hal is just nu. Men jag lovar om du ger mig en chans så ska jag visa dig att jag är inte den jag visat mig vara den senaste tiden. Jag vet inte vad det varit med mig. Men jag är så rädd att förlora dig!

Du är allt som jag någonsin önskat. Allt som jag någonsin har drömt om. Du är mitt allt. Och jag älskar dina skratt. Ditt leende. Blicken du kollar på mig när du säger att du älskar mig. Då du är sur och tvär. Jag älskar allt med dig. Och jag bryr mig inte om vad dom andra säger. Dom gör oss bara starkare med allt. Vi gled ifrån varandra en gång. Träffades inte på fem veckor. Och det var dom värsta veckorna i mitt liv. Jag försökte lura dig att jag mådde bra och allt. Fast jag mådde egentligen skit. Men ville inte att du skulle se mig så svag som jag då var.

Jag fick tillbaka dig efter fem veckor och vi försökte igen. Men även då så vann alkoholen och jag återvände hem. Men efter två veckor träffades vi igen. Och jag vart den lyckligaste i världen igen. Men sen börja du tveka och det. Och det gjorde mig så jävla osäker. Men jag du ska veta en sak. Fast du tvivlar ibland så finns jag alltid här för dig! För du är den enda jag vill ha. Har aldrig kännt såhär för någon. Snälla förlåt för allt dumt jag gjort! Förlåt för jag sårat dig om och om igen. Men det är för jag mått dåligt och försökt få dig att bli ledsen och det. Jag vet jag har gjort fel. Men det har även du gjort! Snälla vi säger förlåt och ger detta en chans till för jag vill inget annat än att ha dig här bredvid mig på min väg genom livet!

Jag älskar dig mest av allt Karl Torbjörn Johan Andersson <3 du är ljuset i mitt liv! Kom tillbaka så lovar jag dig att jag ska visa dig den underbara Liina som jag egentligen är och du vet att jag är helt underbar egentligen! Du är den som alltid fanns här för mig! Och jag är så jävla lyckligt lottad som träffade dig! Jag ångrar inte en sekund med dig! Du är allt för mig! <3



Johan! Jag älskar dig!


Dag två utan dig

Det har nu gått två dagar sen du sa att du inte ville vara med mig längre. Att du skulle göra allt för att glömma mig. Och det såra mig så jävla mycket. Jag tvingar fram ett leende på läpparna varje gång jag ska gå på möte och allt för jag vill inte att dom ska veta hur dåligt jag egentligen mår!

Jag saknar dig här vid min sida, jag saknar det vi en gång kalla oss! Älskling snälla kom tillbaka till mig! Jag klarar mig inte utan dig! Snälla hjärtat kom tillbaka till mig! Jag klarar inte detta utan dig! Tvingar mig själv till att äta och allt!

Vill bara att allt ska vara en mardröm! Vill vakna upp till denna mardröm nu! Jag älskar dig mer än vad du tror! Det är första gången jag börja älska någon såhär fort. Varje gång vi var ifrån varandra så kände jag en klump i magen av rädslan av att inte ha dig kvar på slutet av dagen!

Jag älskar dig Johan! Vill inget annat än att ha dig här vid min sida! Vill somna vid din sida och vakna vid din sida och höra orden att du älskar mig igen! Jag skulle göra allt för att få dig tillbaka!

Tårarna kommer och går hela tiden. Kan inte sluta gråta men du verkar inte förstå det! Jag älskar dig Johan snälla förstå! Det är bara dig jag älskar! Snälla kom tillbaka till mig! Jag mår inget bra utav det här. Vill bara att vi ska bli sams och få allt bra igen!

Men vill du inte så kan jag inte tvinga dig! Men jag älskar dig fortfarande. Och jag lovar jag skulle göra allt för att få dig tillbaka! Johan Andersson jag älskar dig verkligen och vill inget annat än att ha dig här vid min sida! Att få en kram utav dig skulle göra mig så jävla lycklig just nu! Jag behöver dig snälla!

Har du glömt mig helt? Har du tappat alla känslor för mig än? Vill du inte veta av mig? Snälla dom frågorna snurrar runt i mitt huvud hela tiden!

Men en sak är säker! Jag kommer aldrig glömma dig! Jag älskar dig Johan Andersson

Att förlora dig..

Att förlora dig kändes som ett knivhugg i hjärtat. Jag har gråtit tårar förut men aldrig så här mycket. Du var då fan allt för mig. Jag älskar dig. Snälla stanna kvar. Du vet inte hur jag mår nu. Skulle behöva en kram och få känna tryghet. Men nej det kan jag inte längre få för dig. Har ingen längre som lyssnar och ger mig råd.

Utan dig känns allt så jävla jobbigt. Jag visste inte vad jag hade för ens idag, då jag förlora det.. Faaan! Jag vet att det är mitt fel att det vart såhär.. Varför ska jag alltid förstöra nått som en gångs skull har blivit bra? Jag måste vara otursförföljd eller något. För jag har jämt otur. Varför just jag? Jag skriker rakt ut! Jag orkar inte mer! Det är inte meningen att jag ska vara lycklig.. Fan.

Tänker tillbaka på då när man var lite yngre. Då allt var så jävla bra. Men vad har hänt med det? Allt bara försvann och vart till skit. Allt verkligen allt.

Hur mycket skit ska man orka med? Hur mycket ska man klara av? Hur länge ska man få ha smärtan i bröstet?

Ångesten kommer sakta men säkert och hälsar på. Den stannar nog också över i ett par dagar. Fan vad jag hatar att må så här!
Men nu är det som det är och du vill inte ha med mig och göra så då kan jag inte göra något åt det. Jag får försöka att gå vidare helt enkelt utan dig vid min sida. Men det kommer vara svårt. Det kommer vara så jävla tufft. För jag vill höra din röst säga dom tre orden till mig igen! Jag älskar dig! Jag har förlorat världens bästa kille! Han som alltid fanns där som alltid var vid min sida. Han var alltid min egna sol! Alltid min egna skatt. Alltingen var han för mig. Johan Andersson jag älskar dig!

Jahop

I söndags så vakna jag rätt så sent.. Sen så kom min bror och hans tjej och så åt vi lite mat och sen bada Simon och pappa. Jag och Natti stod och titta på :D.. Sen åt vi glass med maränger och det =).. Gött sen så åkte jag med Natti och Simme hem. Sen skjutsade mamma hem mig till Berga. Gjorde inte så mycket.

Igår så gjorde jag inte så mycket. Var på möte först. Sedan träffade jag Ante, Benjamin och alla dom andra :D. Trevligt. Sen drog jag ut på krogen med Puma och dom. Michelle kom lite senare och Becka Nina och dom med :D.. Trevligt. Sen så drog jag hem :D..

Idag har jag börjat med A-B... Sen så möte jag Felicia vid coop så fick jag lite pengar så handla lite mat och godis och det :D.. Nu pratar jag med mats i telefon :D.. Trevligt =).. Puss


helgen

Hejsan.

I torsdags så gjorde jag inte så mycket. Vi badade i poolen och sen åkte vi till Svartefors för att bada lite med Erica, Macke och barnen.. Trevligt. Sedan vart det grillning :D.. Gott gott.. Sedan vart det bara att ta det lugnt..

Igår så skjutsade pappa in mig till stan. Vart massa krångel med mina pengar. Sen ut till ljungsbro för att hjälpa Hanna att vara hund vakt till min bror och hans tjejs hund. Sen in till stan igen. Hämtade upp Ticka sedan drog vi till Michelle.. Sedan åkte jag och Michelle till Motala.. Hade det jätte kul men slutade skit. Men men det löste sig iallafall med allt.. Kom hem välbehållna och det..

Idag lördag har jag inte gjort mycket. Bara tagit det lugnt. Varit på akuten och det. Men men.. Resten av dagen blir det att bara ta det lugnt..

min födelsedag och dagarna där efter :D

Hejsan. I måndags fyllde jag år. Var först hos pappa.. Sedan åkte jag till mamma en sväng. Sedan så skjutsade hon mig till Michelle :D.. Där så gick vi till pizzerian och köpte pizza.. Hem till henne för att äta sedan så började jag fixa mig. Så började vi dricka med. Sen kom Timothy och umgicks med oss en sväng. Sedan skjutsade han oss till stan där vi träffade lillen. Sen gick vi till måndagsklubben. Michelle drog hem rätt tidigt.. Men men Becka och Nina och dom var där jätte trevligt. Jag och Becka dansade grymt mycket <3. Träffade även Jhonny. Sedan träffade jag även Jonathan och dom två var jävligt länge sen man såg!

Igår så åkte jag in med mamma till stan. Gick och fikade med en av personalen sen gick jag och mamma på stan. Trodde jag skulle dö.. Men men i alla fall så på kvällen så tog jag och min hund bussen till Michelle vi gick till hemma kväll och köpte massa godis sen gick vi till trädgårn och satt där med kompisar. Hade det jätte trevligt. Sedan drog jag och Michelle hem till henne och sov där.

Idag så vakna jag upp brevid Michelle :D.. Vi gick ut med hundarna sen åt vi frukost sedan gick vi till hundparken där vi även träffa Henke.. Gick och badade med våra hundar med :D.. Riktigt trevligt.. Sedan så hämtade pappa mig och min hund hos Michelle så åkte vi och lämna henne i skägget sedan åkte vi till farmors grav och det. Sedan Söderköping för att äta glass. :D. Riktigt trevligt. Nu är jag hemma hos pappa :D.. Puss på dom här underbara dagarna

hejsan

Jag skulle lyssnat på folket från hela början! Trött på skiten nu! Nu ska jag ta tag i mitt liv på riktigt utan dig i mitt liv! Det finns alltid någon för alla där ute! ♥

Idag ahr jag vart med Emma och folket =).. Riktigt mys!

Imorgon fyller jag år så då blir det måndagsklubben med Tina och Michelle =)=).. Riktigt kul ska vi ha tjejer!!! <3

Och skriv gärna era namn när ni kommenterar så jag vet vem som skriver :P

Torsdag och helgen nu då

I Onsdags kväll så cyklade jag och Tina ut till Svartefors med min hund och mammas hund.. Tog bara 50 minuter dit. =).. Tycker det är bra.. Sen så var vi där och badade och det tills klockan var 4 på morgonen då cyklade vi hem =).. Var hemma vid 5 tiden då lagade jag lite mat :D.. Gott gott.. Sen sov jag till halv 2 cirka. Så gick jag ner till Anna-Maja och bada i poolen och det sen följde jag med Lolloh till centrum. Sedan fick jag ett ryck, såna jag får när jag e trött och begav mig till Vadstena till Johan :D.. Där vart det en massa mys :D..

På fredagen så åkte jag in till stan med 20 i 11 bussen. Möte upp Anna-Maja och Marcus lite efter 12. Jag och Marcus gick och åt på donken :D.. Gott som fan. Hehe. Sedan hämtade pappa upp mig på stan och så åkte vi till Expert och köpte ny mobil till mig :D.. Gött som fan :D.. Sedan följde jag med ut till pappa. Hjälpte Davve och bygga ihop poolen som han köpte. Sedan vart det mys med mig själv i soffan.

Idag så har jag inte gjort mycket. Sov ganska länge sen in till stan och hjälpte Emma och Ante att flytta. Sedan hem igen. Sedan till Ljungsbro igen och hälsa på Emma och Ante sedan in till stan en snabbis och hämta ombyteskläder sen tillbaka till Ljungsbro till Emma och Ante sen nu är vi hemma igen hos pappa..


Du vet inte ett skit om han så jag tycker du ska hålla din käft stängd om såna saker du inte vet ett skit om!!!!!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!