Valborg!

Hejsan. I förr går sen så hände det lite skit.. Men men pappa hämta mig i Motala på morgonen sen vart det akuten igår. Satt med nackkrage i 4 timmar. Men men hade ju lite roligt ändå. Men men sedan efter det vart det flytt.. =). Kan inte säga vart. För det får man inte. Det är ett skyddade boende. Vakna om vart annat i natt. Men men. Idag har jag sovit typ hela dagen. Duscha och fixa mig och lite ifall det skulle hända något idag. Vädret e ju kanon! Och så är det ju VALBORG!! Skönt som fan! Men men vad händer då??

<3

FUCK IT!!


Jaaa behöver dejj skulle alltid vara vi ?
Någon hände ? du vet vem du är!!
kanske inte tar åt dejj... Meeen ja saknar dejj faktiskt...
alla sms på kvällarna.. Alla timmar i telen.. Men men...
vad ska maaaaan göra ? KÄÄÄMPAR för att hålla tårarna inne....
vet inte vad man ska gööra nu...
Du svek varje löfte varje ord... Varje sak vi hade tsm....
Du lovade på vänskapet...
Du skulle aldrig ha gjort de.......

Ville stötta dej i det som händer runt dejj...
ville finnas där för dejj...
Pååå samma säätt som du gjorde föör mejj...
Meeen om du inte bryr dejj längre äre skit samma....

alla jäävla minnen..... Brukar aldrig bry mejj annars men med dejj är de annorlunda... Meeen om du inte bryr dejj så äre såå....

ajaaaaa orkar inte mer iaf.... sååå skitsamma.....

Meeeen saknarrejjh !! </3



Så skrev du på din bilddagbok nyss. Menar du det?


Fan

Jahop. Igår så var jag på ikano och det med Jenny. Men innan det så fikade jag med Carro, eller rättare sagt vi åt :D.. Sedan vart det ikano med Jenny. Sedan vart det stan. Efter stan så vart det Vadstena. Massa mys

Du sa att det alltid skulle vara du och jag. Du sa att du alltid ställde upp på mig. Jag trodde jag kunde lita på dig. Men jag hade jävligt fel. Trodde inte du skulle svika mig. Jag svek dig, men inte på samma sätt. Är grymt besviken på dig. Jag har alltid hjälp dig när det är något. Har suttit och snackat med dig i timmar i telefonen. Varje sms som var så betydelsefullt. Varje ord du sa? Var det bara fejk rakt av? Jag satt i timmar och grät då du åkte in. Jag satt i två timmar och försökte få ner några ord på ett papper så jag kunde få iväg det.. Allt vart fel tillslut ändå. Trodde jag visste vart jag hade dig. Men tydligen inte. Jag hoppas du har det bra och mår bra nu. Jag gör det inte. Men valet var ditt.. Mitt liv är nu redan förstört så förstör det lite mer? Det gör väl ändå inget? Har tappat hoppet om allt. Förutom en grej. Och den vet bara jag. Men du sa att du alltid skulle finnas här för mig. Att det skulle vara du och jag mot världen. Men nu står jag här själv igen, utan någon vän. En vän som du. Du var så underbar och allt du sa. Men jag vet inte längre vad jag ska göra. Tappa ganska mycket tillit för dig igår. Vet inte om det går att reparera. Men jag hoppas de. För du var min allra bästa vän! Alla gånger vi skrattat tillsammans. Alla gånger vi gråtit tillsammans. Betyder inte det ett skit för dig? Är jag nu bara luft som svävar? Men om du inte vill kan jag inte tvinga dig att vara min vän. Du gjorde ju det valet igår och inte ville det så jag står nu på mina egna ben. Ska försöka i alla fall. Men kommer sakna dina pratstunder i telefonen och dina sms. Men jag får lära mig att vara utan. Får lära mig att inte höra dig skratta något mer. För lära mig att du inte vill ha mig i ditt liv. Jag fanns alltid här för dig. Hade alltid en axel ledig ifall du ville luta dig mot den och gråta ut. Den finns fortfarande kvar. Men du finns inte kvar. Det är synd att det blev som det blev. Jag saknar dig. Videon du gjorde. Den kommer jag alltid vilja ha kvar. Så ta inte bort den. För jag ska kolla på den var eviga dag och tänka på dig!

:/:/

Jahop. På fredag flyttar man då. Antagligen blir det så.

I förr går kom Johan hem ganska så tidigt. Han hade skitit i krogen =). Så blev lite mys och så..

Igår så gjorde vi inte så mycket..

Idag så drog jag till skolan. Inte så kul möte men ändå. Sedan efter det drog jag till stan. Möte upp Jenny, Lolloh och Hanna. Drog till arbetsförmedlingen men det gav inte så mycket. Sedan fick jag pengar av Jenny så jag kunde köpa cigareter. Sedan gick vi och åt på Mc Donalds. Sedan så drog jag och Lolloh hem till min mamma en sväng. Sedan drog vi till korpen. Kom precis hem därifrån. Ligger i sängen hos mamma.. Saknar dig Johan faktiskt. Önskar jag var hos dig. Men vi ses imorgon hoppas jag! Så vi kan prata ut och försöka lösa allt på bästa sätt.. Jag hoppas vi kan lösa det mesta fast jag flyttar så behöver det ju inte betyda att vi inte kommer ses! Jag tycker om dig och jag tror nog du tycker om mig massa med. Samtalen och smsen ifrån dig ikväll har gjort mig så glad! Men vi får se hur du vill ha det. Som jag sa när du ringde förut att jag trodde inte du ville ha mig hos dig. Därför jag vill flytta med. Men du sa klart jag vill.. Och det betyder massa för mig!

Jag saknar att inte ha dig i samma lägenhet! Jag saknar dig! <3

kväll och själv

Hejsan. Sitter här hos Johan. Han drog på krogen. Jag själv sitter här hemma hos han själv. Kul eller inte.. Men vad ska man göra.. Inte mycket man kan göra åt saken direkt. Vill inte åka härifrån heller. För han kommer ju sen. Men endå jävligt tråkigt att vara själv. Utan cigaretter också. Men men det får jag väl klara mig utan.

Jag tänker. Tänker på hur ett liv utan dig skulle vara. Det skulle nog aldrig funka! Jag vet att jag gömmer mig för mig själv just nu. Jag är rädd för mig själv just nu för jag mår inte bra. Vill inte inse vad som kommer ske. Vill inte in, vill inte förlora allt här utanför. Det kommer vara tufft. Men jag vet att jag måste ta hjälpen så fort som möjligt. Jag vet det annars kommer det vara alldeles för sent. Snälla ta mig bara härifrån lås in mig eller vad fan som helst. Bara jag slipper denna skit. Jag orkar inte mer. Jag gör inte det. Vill inte förlora mer personer än vad jag redan gjort. Jag älskar er alla det vet ni. Men mitt liv det är inte lätt och har aldrig varit.. Alltid har jag mått dåligt över nått. Alltid är det något som ska skita sig. Fan vad jag hatar det här livet. Vill bara försvinna ner under marken. Fan för detta. Jag orkar inte mer vad är det ni inte förstår? Låt mig bara vara ifred!!!!! Faaaaaan för detta liv. Vad gör jag för fel hela jävla tiden?

Jag saknar min familj. Jag saknar att jämt kunna prata med mamma och pappa om allt. Vill att ni ska finnas här för mig som ni fanns då. Känns som om jag förlorat er med! Fan vill ju inte det här. Förlåt för allt dumt jag gjort mot er! Jag älskar er. Mina bröder vill jag med säga förlåt till. Ni har ställt upp på mig som fan. Men jag har bara skitit i vad ni sagt. Levt mitt liv som jag själv har viljat. Trott att allt ska ordna upp sig själv. Fan är jag för något jävla problem barn? Förlåt för jag inte lyssnat på er och tagit in det. Förlåt!

Jag sitter och gråter och känner hur mitt liv rasar sakta men säkert ner. Jag orkar inget mer. Orkar inte leva. Vad fan är det här för liv jag lever? Inget bra liv i alla fall och inget liv jag vill leva! Vill vara en normal tonåring, som sköter skolan. Som är mammas och pappas lilla flicka. Vill bara bli liten igen. Vill kunna leva ett normalt liv. Bilda familj och det längre fram. Vill bara bli lycklig. Men kommer jag någonsin bli lycklig? Fan för mig. Vill ordna upp mitt liv! Vill få allt bra! Jag hoppas och ber att jag kommer få ett bra liv någon gång jag med! Ingen vet riktigt vad som hänt. Det finns några få. Och jag vet att dom älskar mig fast detta hänt. Fattar inte hur ni kan göra det efter allt jag gjort mot er. Skitit totalt i vad fan ni sagt. Inte brytt mig ett dugg. Vill inte inse saningen! Vill inte att det ska vara så jävla jävligt som det faktiskt är! Men saningen börjar komma ifatt mig nu! Jag börjar inse att det har gått alldeles för långt. Att det här inte är bra för mig. Jag flyr problemen istället för att reda ut dom. Jag ska bättra mig. Snälla förlåt jag skäms. Därför jag flyr! Vill bara vara lycklig! 


Jag gömmer mig för ett tag men när jag vaknar upp är problemen kvar!
 

24/4-11

Dagarna nu då. Det har varit rätt så lugnt. Vi har inte alls gjort mycket. Sofie och dom har varit här och tagit det lugnt med oss..

I förr går i alla fall så var Johan jätte gullig mot mig och jag vart jätte glad.

Igår så tog vi det lugnt. Jag gick ner till affären och handlade lite. Sedan så hade vi det mysigt =).. Var ett tag sen nu vi hade det så där mysigt. Men igår hade vi det igen och jag vart helt varm i hela kroppen eftersom jag gillar Johan så enorm mycket. Så vill jag bara vara med honom och jag vill få det att funka mellan oss igen! Det är det jag vill nu bara.. Och så vill jag börja sköta skolan. För ingen tror ju på mig att jag kan det. Så det är upp till bevis nu. Jag kan ju bara jag vill men orken har inte funnits här. Men nu tänker jag framåt och vill verkligen satsa på skolan för vill inte gå om igen alltså!.

Nej nu ska jag gå upp.. Somnade på soffan igår. Haha.. Nej dags att gå upp och göra nått.. Fint väder är det ju ute.!

20/4-11

Hejsan. Idag vakna jag halv 7. Gick ner och kolla om tvättstugan var ledig och det var den. Så började tvätta runt 7. Ska snart ner igen och ta ut sista maskinerna :D.. Sen blir det att vila har så sjukt ont i magen..

Jag kan inte äta längre, kan inte andas. Jag ser dig, men jag faller ner i en stor och djup deprition. Jag vill inte leva utan dig. Jag kan inte leva utan dig. Det är du som får mig att klara vardagen. Jag är glad att jag fann dig. Men nu när det är slut kan jag inte längre tänka klart. Kan inte tänka på något. Jag mår verkligen inget bra av detta. Jag gillar dig extremt mycket Johan det vet du om hoppas jag. Och när jag bara tänker tanken på att det inte är du och jag vill jag inte längre synas. Vill göra mig osynlig. Vill bara sjunka ner genom marken och komma någon annan stans. Jag vill inte mista dig Johan. Kommer ihåg orden du sa att du aldrig ville förlora mig heller.. Men du har mig kvar men har jag dig kvar? Du säger att du fortfarande gillar mig. Men jag förstår inte varför vi inte kan börja om på nytt? Börja om från hela början. Jag gillar dig extremt mycket<3

Kan inte skriva mer nu måste ner i tvättstugan. Skulle kunna skriva en hel bok om hur jag mår.


:/

Aha okej. Vart ska jag börja, förra veckan och denna helg har varit jävligt upp och ner.. Har hänt en massa tråkigheter bara.. :(.. Mår skit över det.

Johan du vet att jag vill att det ska bli bra mellan oss! Vill inte att det ska vara slut! Mår inget bra. Åt inget på två dagar.. Kan inte äta.. När jag vet att jag inte har dig vid min sida mår jag inget bra. Jag skiter i vad folk säger om dig. Dom kan inte ändra min uppfattning om dig ändå! Det är ju ändå jag som varit med dig i 5 veckor i rad. Inte dom andra.. Eller hur? Ingen vet hela historien om vad som hände.. Det vet bara du och jag. Och jag ångrar det jag gjorde! Jag har sån jävla ångest över det. Jag ska aldrig mer dricka det är en sak som är jävligt säkert! Skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig som min pojkvänn. Jag vet att det inte går att lösa på 10 minuter men vi måste ju börja prata om det någon gång.. Eller hur? Annars kommer vi ju stå fast på den här rutan som vi gör nu.. Och jag vill inte det..

Jag vet vad jag ska göra i alla fall och jag vet hur jag vill att det ska vara mellan oss och jag vet också hur jag vill att våran framtid ska se ut. Det var det jag fick i uppgift av dig att fundera på och nu har jag funderat..

Jag vill lösa det här med dig. Och jag vill att det ska bli bra mellan oss! Framtiden vill jag leva med dig och att vi ska vara lyckliga och glada och inte bråka mer. Det löser ju ingenting av att bråka.. Och jag vill att vi ska vara en familj. Och ha det bra ihop.. Och inte massa bråk.. Det där som hände i torsdags ska aldrig mer hända.. Jag vet inte vad jag ska göra förutom att säga FÖRLÅT! Och sedan att försöka räta till problemen.

Du sa till mig Misstag är till för att rättas till och problem är till för att lösas fast det går inte på 10 minuter..

Jag är hos dig nu, och det värmer i mitt hjärta att du ens vill ha mig här hos dig. Men vi har ju känslor för varandra.. Eller hur? Vi ska kunna lösa det här.. Tycker jag i alla fall.. Jag kommer göra allt för att det ska funka mellan oss! Skiter i vad folket tycker om dig. Jag gillar dig och älskar dig för den du är! Fast vi har haft det jobbigt på sista tiden så löser vi det. Elller hur?

Jag vet inte vad du vill.. Eller hur du känner mer än att du sagt att du gillar mig extremt mycket. Och det värmde så oerhört mycket när du sa det. Jag vill aldrig förlora dig helt. Vill inte att det ska vara slut mellan oss det vill jag verkligen inte. Jag vill att vi ska lösa detta.. Jag kommer aldrig klara av vardagen utan dig. Och jag ska börja sköta mig jag lovar! Jag ska ta tag i skolan och det. Jag lovar dig det. Men förlorar jag dig helt kommer jag gå under.. Jag förlora dig inte helt sist men jag sluta ändå att äta.. För mat vad är det egentligen? Jag har fallit så hårt för dig. Så du har mig fast. Jag kommer alltid att gilla dig och kommer alltid att bara vara du för mig! Snälla Johan förlåt mig. Jag vet att det är svårt efter vad jag gjort. Men jag ber dig snälla förlåt.! Jag gör vad som helst för att du ska förlåta mig.

Du får min tid att stanna.. Allt stannar när jag är med dig. Jag är extremt lycklig med dig. Har aldrig känt såhär för någon annan inte på så kort tid. Vi är menade för varandra. Jag vet det. Jag känner det på mig. Jag kommer ihåg igår. Du ville vara själv så jag åkte hem. Men efter ett par timmar ville du att jag skulle komma tillbaka.. Jag satt i Motala och vänta på bussen i en timma och 50 minuter för att jag skulle få vara med dig! Förstår du då hur mycket du betyder för mig?

Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig Johan. Jag är förälskad och det är i dig! Vill inte ha någon annan än dig! Jag kan skriva och säga det många gånger om för vill att du och alla andra ska veta att det verkligen är så!

Jag tror att jag älskar dig Johan!

Nej nu ska jag gå och diska.. Så jag har gjort något vettigt under tiden som Johan är borta en sväng :P..


12/4-11

Dagarna nu då..

Vi har inte gjort så mycket om dagarna.. Bara legat hemma och slappat och tagit det lugnt.. Sofie och dom har varit här uppe i lördags.. Tog det extremt lugnt.. :P.. Lollo kom i lördags med och stannade tills i söndags.. Igår var jag med Emma =).. Kul kul. Vi gjorde inte så mycket tog det lugnt. Var hemma hos henne en stund sedan hemma här. Sedan gick vi till affären och köpte godis och det.. Myste med hjärtat lite och kolla på big brother.. Jag somnade innan klockan 23.. Det var så jävla skönt. Kändes verkligen som om det var sommar igår så jag och Emma tänkte bada men vart inte så.

Idag vaknade jag runt 9 tiden.. Gjorde inte så mycket låg och drog mig och kolla på tv.. Sedan gick jag ner och kolla efter tvätt tid. Fanns ingen för ens på fredag. Så jag tog den.. Måste tvätta har typ inget rent :P.. Men men.. Det löser sig alltid.. Idag blir det att vara med Emma sen =).. Idag känns det inte som sommar.. Tror det är krig också. Har flugit massa helikoptrar här över i morse.. Så störande..

Förlåt att jag inte skriver varje dag men har inte tid.. Fast man kan tro att jag har all tid i världen så har jag inte det. Jag har blivit jätte duktig på att laga mat =).. Och jag håller på att fixa och dona här hemma :D.. Puss puss

Jag måste bara säga en sak med.. Idag har jag varit hos min älskade pojkvänn i 4 veckor.. Och på lördag är det en månad mellan oss.. Jag gillar han så enormt mycket! Ingen förstår nog hur lycklig jag är. Jag skiter i vad folk säger om han för han är min och bara min och han gör mig så otroligt lycklig! Jag nästan älskar han :D

Dagarna Nu då :P

Dagarna har bara flugit förbi. Sabbe och dom har varit här =). Har varit trevligt. Annars har vi inte gjort så mycket mer.. Bara tagit det lugnt. Igår så var jag i motala med bror och pappa och handlade mat.. =). Det var välbehövligt.. Idag händer det nog inte så värst mycket.. Bara ta det lugnt.. Trött på allt.. Skulle bara vilja lägga mig ner och gömma mig ett tag. Komma bort från allt.. Lägga allt på hyllan ett tag. Känner mig helt splitrad. Jag vet inte varför. Men det känns bara som om något fattas. Jag vet bara inte vad. Jag har inte kommit på det ännu. Orkar bara inte mer. Allt känns så jävla jobbigt. Jag vet inte vad det är som tynger mig. Nej nu blir det att gå och lägga sig i sängen ett tag och fundera på vad jag tycker saknas och varför jag känner mig splitrad..

Jag har i alla fall världens bästa pojkvän som ställer upp på mig. <3


helgen

I helgen har vi inte gjort så mycket.. I Torsdags kom Lolloh och Jenny hit =).. Trevligt trevligt. Sedan har Mats och dom varit här. Har varit en skön helg. Igår tog jag och älsklingen det bara lugnt. Och slappa framför tv:n. Göttans var det.. Idag har vi inte gjort mycket. Ligger på soffan och glor på något dåligt tv program. Haha. Får se vad som händer idag.

Älskling jag tycer om dig mest av allt. Går inte förklara hur lycklig jag är med dig! Du lyser upp min dag! När du kolla in i mina ögon och sa att du var lycklig med mig med vart jag varm i hela kroppen! Känslorna för dig kommer aldrig dö ut! Jag tycker om dig så sjukt mycket! Vill aldrig förlora dig! Hjärtat du är det bästa som någonsin har hänt mig!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!