Dagen idag då =)

Idag så vaknade jag vid 9 tiden, för hade två surande flugor i mitt rum som vägra låta mig sova. Så det var ju bara att gå upp, så gick jag tillbaka trodde jag skulle få sova ett tag till. Men tydligen inte så slängde på en film.. Sen så kom Emma ner så åt hon och jag lite frukost.. Jag fixade mig lite.. Så gick jag ut till pappa i garaget.. Så åkte pappa, jag, Ante och Emma till Motala vid halv 2 typ.. Åkte till besiktningen, där pappa besikta bilen sen Åkte till banken.. Ante tog ut pengar.. Så gick jag och Emma in på Clas Olsson och kolla om dom hade någon kamera där.. Dom hade bara en sen så drog vi till Elgiganten.. Där så hitta jag en kamera.. 12,1 mega pixels:P.. Så fick jag den och sen ett 4 gb minneskort till den =).. Så åkte vi till Netto efter det.. Sen så åkte vi till Östenssons.. Så var vi väl hemma i 20 minuter.. Sen så åkte vi till Vadstena. Kollade på bilar :P.. Kul kul.. Sen så åkte vi hem.

Var väl hemma runt halv 9 tiden.. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting.. Haha.. Tack pappa för kameran! Jag älskar dig

Tisdag

Hejsan.. Idag vaknade jag vid 11 för pappa väckte mig då... Så i alla fall så gick jag upp.. Strömmen gick? hade ingen ström på typ 2 timmar.. Så fick dricka O´boy till frukost eftersom det inte gick att värma vatten till teet. Så i alla fall så kom Maud och hennes man hit.. Så pappa satt och fikade med dom.. Sen så åkte vi ner till Borensberg. Till badet.. Ante tog ett dopp.. Sen så åkte vi till Östenssons och handlade lite. Så åkte vi hem och lagade lite mat.. Sen har ja kollat lite på tv och sånt.. Sen har jag inte gjort så mycket mer!

Måndag

Hejsan. Idag har jag inte gjort mycket.. Jag och pappa var nere i Borensberg och handlade lite... Så när vi kom hem började han med maten.. Sen så gjorde vi inte så mycket mer.. Jag kolla på lite film och sånt.. Åt choklad pudding också gott gott :).. Sen gjorde jag inte mycket mer..


Filmen jag kolla på var svin bra.. Heter i am sam. Ass bra handla om ett mongo som fick barn och hans tjej lämna han själv med barnet.. Och han och hans kompisar gör allt för att barnet ska ha det bra.. Men sen en dag så kommer socialen och tar barnet ifrån han och han gör allt för att få behålla barnet..

helgen som varit

Fredag:
Gjorde inte så mycket.. Var hemma bara.. Åkte och tanka med pappa.. Så var vi nere i Borensberg och handlade lite.. Sen så kolla jag på film. Så gjorde vi inte så mycket mer..

Lördag:
Vaknade rätt sent idag men skönt att sova..
Natti och Simme kom runt 2 tiden.. Så vi åkte ner till affären och handlade lite vad vi skulle ha och grilla och lite chips och sånt till kvällen. Så när vi kom hem tände pappa grillarna och fixade lite och sånt.. Efter ett tag var det klart så vi satte oss ner och åt =).. Gott var det.. Så kollade vi lite på film och det.. Så gick vi och sov.

Söndag:
Idag har jag inte gjort ett piss! Suttit här, sen har jag kollat på tv:n.. Och lite sånt.. Åt för en stund sen.. Vart potatis och schnitzel.. Gott var det.. Sen vet jag inte vad som händer? Ingenting tror jag. Bara ta det lugnt blir det väl.. Aja skriver imorgon eller nått.. För lär inte hända nått mer idag i alla fall.

Vill bara skrika

Vill bara skrika rakt ut! Vill upp till himlen men bara för en dag. Hälsa på alla änglar där uppe! Hälsa på farmor och alla dom andra! Vet inte vart jag ska ta vägen snart, vill bara bort. Fly från allt. Men bara för ett tag. Vet inte hur jag ska få ut mina känslor och allt inom mig.. Skulle vilja gå så långt det bara gå. Gå gå gå gå tills man inte orkar mer. Vill bara sätta mig ner och skrika ut... Orkar inte mer snart! Orkar inte hålla tårarna inne!. Vill bara gråta och gråta tills jag inte kan gråta mer! Vill bara ställa mig och skrika på nån! Vill slå, få ut all min ilska. Vill bort långt härifrån! Vill fly alla problem ett tag. Vet inte vart jag ska ta vägen snart.. Jag förstår nu vad M menar! Jag förstår nu vad han menar med allt han sagt till mig! För en gångs skull fattar jag! Vill ner till någon sjö sätta mig och bara vara för mig själv.. Vill låsa in mig så ingen ser mig. Tänka vara för mig själv.. Det tynger än att se sin pappa vara så ledsen! Men jag förstår hur jobbigt det är för han! Det var hans bror som gick bort.. Jag fattar inte att det är sant! Pappa jag älskar dig, du är så jävla stark! Jag vet inte vad jag skulle gjort om min bror gick bort.. Jag älskar dig pappa.. Du är stark pappa. Jag älskar dig så jävla mycket.. Vet inte vart jag ska fly! Orkar inte prata med någon. För jag vet inte vart jag skulle börja.. Vill inte tynga ner andra med min sorg. Ligger i min säng hos pappa. Vill bara fly men vill ändå vara kvar här hos pappa för jag vet att han behöver oss alla nu! Jag vet inte om jag klarar det här.. Begravningen och allt som kommer i framtiden. Vem kommer dö härnäst? Vem kommer försvinna ifrån mig? Folk beklagar sorgen och allt men det hjälper inte tyvärr.. Det gör inte det.. För smärtan sitter fortfarande i oss.. Vill bara skrika ut just nu! Vill bara skrika. Gud tog en ängel ifrån oss, han har tagit många änglar ifrån oss! Varför? Varför just våra änglar? Ta någons annans änglar istället! Vill bara skrika, kommer skrika! Ni kommer få se! Jag ska försöka vara stark, ska försöka klara av skolan nu! Men det kommer vara tufft, jävligt tufft! Kommer man klara? Jag gråter när ingen annan ser! Vill vara i min ensamhet! Allt just nu får mig på så dåligt humör! Vill inte vill inte vara med längre.. Vad är detta för spel? Vill inte spela längre!!! Går inte förklara hur jag känner!

aj som satan

Jaha. Idag så vakna jag innan 12. Pappa kom in och fråga om jag skulle med till stan.. Först ville jag det men sen så ångra jag mig så stanna hemma med David och alla hundar:P.. Satt här hela tiden.. Sen så när pappa och dom kom tillbaka så hade även Ante och Emma följt med =).. Så när mamma hade åkt igen så gjorde vi inte så mycket.. Satt här haha.. Så åkte vi ner till Borensberg och handlade pizza och lite.. Så vi åkte hem och åt de.. Sen satte jag mig här.. Och jo vet ni vad? Jag trodde det var en fluga men så var det ju inte.. Det var nått som stack mig. Aj som satan vad ont det gjorde. Nu sitter jag här och där den jävla saken stack mig är det uppsvullet.. Bara hoppas på att de lägger sig senare.. Ikväll vet jag inte vad som händer? Ingenting tror jag. Blir tokig.. Finns ju inget att göra..
Pappa var ju hos polisen idag och hämta lite av Olas grejer.. Dom sa då att det tar 1-2 månader innan obduktionen är klar.. Men vi får preliminärt svar om 14 dagar.. Och sen lite mer?. Men men i alla fall. Vad händer då? Tråkigt.. Puss

R.I.P

Vila i frid älskade farbror och bror! Du var så snäll och allt! Varför skulle just detta hända dig? Jag vill inte tro att det är sant! Det får inte vara sant! Du var en fin person! Du ställde jämt upp på pappa när han hade det jobbigt.. Du fanns liksom alltid där.. Att du idag har lämnat oss det förstår jag inte! Vi tänker på dig här nere. Vi vill att du ska komma tillbaka! Du vart bara 46 år. Det är otroligt! Alla borde få uppleva sin 50-års kris. Men inte du. Du är nu borta ur våra liv. Men i våra hjärtan kommer du alltid att finnas. Men vi vill ha dig här på jorden! Vi vet att du nu sitter och vakar över oss som finns kvar här nere.. Du har det säkert bra där uppe.. Nu har du återförenats med Hillevi och farmor och Calle och alla andra! Nu har du dom nära igen. Vi saknar dig så otroligt. En tår rinner nu ner från min kind. Jag tänker på dig. Vill att det ska ringa på pappas mobil att det står Ola. Men det kommer inte hända mer. Jag lägger en tanke till pappa, David och alla dom andra som stod dig nära. Det är hemskt. Kunde inte fatta först att du var borta.. Men när pappa skrev farväl min älskade bror på ett kort så förstod jag att det var sanning! Vi köpte tre rosa rosor och åkte ner till stångån där dom fann dig. Vi la dom där. Och jag hoppas dom ligger kvar. Satt där och grät förut. Gråter nu med.. Vi träffade på Lasse Maja och han sa att du förlorade allt här i livet som betydde mycket för dig, du förlorade till och med livet.

Pappa jag älskar dig. Vi ska klara det här tillsammans.. Jag kommer stöta dig till 10000000000% nu! Jag älskar dig. Det gör ont i mig och se dig ledsen! Men det var din egna bror, din ända bror som dom hittade död idag. Förstår inte att det är sant! Pappa jag kommer gå vid din sida dag in och dag ut. Jag förstår inte hur jobbigt det är för dig. Men jag kan tänka mig hur jobbigt det kan vara att förlora sin bror.. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt det kan vara.. Pappa du vet att jag älskar dig och jag kommer alltid att finnas här för dig! Jag älskar dig!

VILA I FRID OLA ANDERSSON! VI KOMMER ALLTID ATT MINAS DIG FÖR DEN DU VAR. TA HAND OM ALLA DÄR UPPE! VI ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG HÄR NERE! :'(



Onsdag.

David kommer in och väcker mig och säger att Ola. Våran farbror hittades död i morse.. Haha sa jag skämta inte låt mig sova.. Men som sagt så var det.. Läste på Corren.. Trodde inte mina ögon, öron.. Sen i alla fall så kom pappa. Så vi åkte till blom affären och köpte tre rosor.. Så åkte vi ner till där dom hittade Ola och la rosorna.. Hemskt! Men men i alla fall sen så åkte vi till Berga. Tog en pizza.. Sen så åkte vi till Skäggetorp.. Jag packade lite saker sen så sprang jag upp efter min dator.. Macke och Mattias stod på parkeringen och prata med pappa när jag kom tillbaka.. Mattias fråga hur det var med mig.. Jo skapligt e de väl. Vill nog inte inse att min farbror e död.. Men i alla fall så åkte jag och pappa hem.. Så messade David och sa att vi skulle komma till Borensberg. Så åkte ner dit. Köpte varsin glass sen så åkte vi ner till badet och satte oss ett tag.. Sen nu sitter jag här.. Pappa och David e ute och går med Rulta.. Puss

Tisdag

Hejsan. Idag vakna jag runt 10 tiden.. Så ringde polisen.. Dom ställde några frågor och sånt.. Sen gick jag upp. Tog en dusch. Sen så gick jag ut med hundarna.. Så efter det gick jag upp till Macke och Erika.. Vid 12 hugget så gick vi ut till Ikano.. Sara och Karin följde också med.. =).. Jätte kul.. Hitta inget linne :(.. Sen i alla fall efter ikano så gick vi upp på centrum. Dom handlade lite där.. Så följde jag med Macke och Erika till bvc. Efter dom var klara där så gick vi hem till Macke.. Så efter ett tag kom pappa.. Så pratade lite med han.. Så ringde Mattias till Macke.. Så jag gick ut till parkeringen och träffa han. Gav han pengar.. Så åkte han och jag gick upp till Macke och dom igen.. Sen vid 7 tiden? gick vi ner till Sara.. Började grilla och dricka lite.. Så kom Figo och hans tjej Annie med:).. Riktigt trevlig kväll! Måste verkligen göras om.. I alla fall. Macke och dom gick hem vid halv 2.. Så gick Figo och Annie vid 2- halv 3. Sen gick Mattias hem. Så gick jag hem vid 4 tiden.. Vi hade lite diskussioner :P.. Men trevligt var de.. Väl hemma i alla fall så åt ja nesquiq (eller hur det stavas).. Åt det.. Sen så lagade jag till Ravioli med.. Haha.. Så gick jag och la mig.. Tack för en trevlig kväll!

helgen som var då.

Hejsan.. Idag så vaknade jag vid 10 tiden för Macke kom upp och ringde på dörren.. Kimberly och Thindra skulle vara här medans Erika och Macke åkte upp till sjukan med Anton på återkontrol.. Hehe.. Thindra och Kimberly kom in till mitt rum och ville se på film och ha varm choklad så de var ju bara för mig att gå upp och fixa varm choklad till dom och grejer.. Så började det ju åska så det var ju bara stänga av datorn.. Så gick vi till vardagsrummet och satt där.. Sen så kom Macke och dom efter ett tag och hämtade Kimberly och Thindra.. Jag tog också av mig gips skenan idag =).. Skönt var det men gör fortfarande ont vid tummen om jag gör visa rörelser.. Men men.. Sen i alla fall när dom hade gått så började jag fixa mig. Hoppade in i en dusch och sånt.. Sen så började jag sminka mig och platta håret och det.. Sen så gick jag över till Andreas med pengar för han skulle köpa ut till mig.. Hehe.. Sen i alla fall efter jag fixat mig klart var klockan typ 5?.. Så då gick jag och Jenny till Andreas och hämtade drickat och gick sen vidare till Tina.. Tina packade ner det hon skulle ha så gick vi vidare till Rebecka.. Satt där ett tag så ringde Andreas och fråga om vi ville åka taxi med han och hans kompis till Tobbe. Så klart vi ville det eftersom det regna och hade sig ute.. Så kom taxin vid 10 i 8?.. Så åkte vi till Tobbe.. Hade skit trevligt och roligt.. Fast vart lite besviken på mig själv för träffade en person jag inte skulle träffat.. Men men i alla fall.. Stod och snackade med Mattias i ett antal timmar med men men.. Sen i alla fall så vid 1-2 tiden där nån gång så ringde Carro till mig och frågade vad jag gjorde då sa jag att ja var på väg hem. Så hon och Krille kom efter mig så jag slapp gå hem.. Så var vi ett tag på våran parkering. Träffade Pontus, Tobbe och Martin var med där.. Så bestämmde vi att jag skulle sova hos Carro.. Sen så åkte vi och hämta Josse i stan.. Så åkte vi tillbaka till skägget.. Så skjutsade Krille oss till Martin och Carro där vi skulle sova:P.. Skit trevlig kväll!!!!

Söndag:
Idag har jag inte gjort mycket.. Legat i sängen typ hela dagen och varit skit seg verkligen! Sen i alla fall så gick jag upp till Macke och Erika vid 9 tiden.. Kollade på film.. Sebbe kolla vi på.. En bra ungdomsfilm faktiskt.. Sara var med där :).. Efter den filmen gick Sara hem, jag stannade kvar så jag, Mattias och Macke kollade på en till film.. Efter den var slut så gick jag och Mattias hem.. Jag och han stod och snacka ute i kylan i typ en och en halv timma.. Kallt var det med. Var bara 13 grader ute. Uscch vill inte ha höst ännu! Haha.. Så gick jag upp och la mig i alla fall

Måndag:
Idag så vaknade jag vid 11 tiden.. Macke kom upp så jag gick med han ut med hundarna.. Sen efter vi vart ute med hundarna så gick jag upp till mig satte på mig lite andra kläder så gick jag upp till Macke och Erika.. Så gick vi till Ekdungen... Sara och Emilia följde också med :).. Riktigt kul var det.. Sen så gick vi upp på centrum. Sen så följde jag med mamma till Maxi.. Handlade en del grejer.. Sen efter det så gick jag ner till Sara eller aa utanför henne precis.. Barnen lekte och hade kul.. Älskar att leka med barnen! Men men satt där i någon timme.. Så var Nellie busig och sprang så jag sprang efter henne och skulle hämta henne så att Erka skulle slippa haha.. Så när jag väl hämtat Nellie så kom Emilia och skulle vara busig med så jag bar dom båda två på var sin sida och gud vad tungt det vart haha.. Sen i alla fall så gick jag upp lite fort och hämtade chipsen och det så gick jag över till Macke och dom.. Så kolla vi på Snabba Cash. Faktiskt rätt så bra film.. Nu är jag hemma igen och ligger i min säng.. Min dator e fortfarande inte klar så jag använder min brors haha.. Pusspuss

kvällen =)

Efter jag ätit så gick jag över till Macke och dom. Satt där ett tag sen så gick vi alla upp till centrum. Jag handlade chips och lite.. Sen gick vi hemåt. Stannade en sväng hos Mackes kompis pappa tror ja de va.. Thindra och Kimberly badade lite i alla fall.. Sen så gick jag och lämnade mammas cigg. Så gick jag upp till Erika och höll henne sällskap. Strax efter 21.00 kom Macke och dom.. Så kollade vi lite på tv. Så gick Macke ut med Jack och hans kompis och hans kompis hund.. Dom gick tydligen runt skäggetorp. Så efter ett tag i alla fall så somnade Kimberly och bebisen Anton. Men när Erika gick ut och rökte vaknade Anton så tog upp han så han somnade på mitt bröst.. Så ringde Martin till mig och frågade om han och Linus kunde komma en sväng och hälsa på.. Så vid strax efter 00.00 så kom dom. Så gick ut till dom. Så kom Frida med.. Så gick vi upp till henne en sväng. Martin och Linus åkte efter typ 10 minuter. Jag stannade kvar hos Frida.. Så kom hennes granne upp och pratade och lite.. Så jag kom hem nyss.. Värmde på pizzan jag hade kvar. Nu blir det väl att slå på någon film och försöka sova.. Ska ju till Tobbe imorgon på inflyttningsfest. Trevligt ska det bli. Skriver mer imorgon. Godnatt!

skönt med fredag!

Idag så väckte mamma mig och sa att vi skulle åka.. Jag vaknade till och kollade på klockan. Klockan var bara halv 11 haha.. Så jag sov vidare en stund till.. Sen så gick jag upp och klädde på mig och lite vd kvart i 11.. Så åkte vi och hämtade Catrin. Så åkte vi till B. Sen efter det så åkte vi till Tannefors. Där gick Catrin in i affären och köpte kattmat. Sen så stanna vi vid hemma kväll där hon köpte filmer.. Sen så åkte vi till där man svänger in mot busfabriken och släppte Isa lite.. Hon sprang hela tiden efter pinnen.. Sen så åkte vi hem. Lånade två filmer av Catrin som jag ska se sen ikväll. Väl hemma började jag fixa lite i mitt rum. Sen så kom jag på att ja och Simme skulle byta rum så skrev till han och fråga om vi skulle göra de.. Visst sa han. Men jag fick göra jobbet haha.. Fick plocka ner alla mina saker, sen plocka ner alla Simmes saker.. Så byte ja på de.. Byte inte säng eller nått sånt. Flytta bara in mina prydnads saker in till Simmes rum och hans till mitt rum. Så städa jag hela rummet. Damsuga av mitt gamla rum 2 gånger. Sen damsuga jag av mitt nya rum 2 gånger sen så skura jag det med.. Så nu är det riktigt fin. Nästan. Man ser ju i alla fall golvet nu! Skönt är det att ha det rent och fräscht omkring sig. Så beställde jag och mamma Pizza och nu är den här. Så ska sätta mig och äta. Efter jag ätit ska jag till Macke vi ska upp på centrum. Så blir det att följa med upp till dom och se någon film. Sen ska jag hem och kolla på film.. Skriver mer sen. ! Pöss

Skönt

Idag så sov jag till klockan var 12-1. Så jävla skönt var de! Sen så gick jag upp till centrum med mamma, Erika, Macke, Kimberly och bebisen. Jag köpte mig en Coca Cola och en pan pizza.. Macke och dom handlade lite och även mamma.. Så efter centrum följde mamma och jag med upp till Macke. Jag värmde pan pizzan och dom åt några smörgåsar =).. Efter ett tag kom pappa upp till dom med och hälsade på. Trevligt var det att träffa pappa. Var ju ett tag sen nu. Men men. Efter ett tag så gick Macke, Kimberly ut med Jack med mamma.. Och pappa åkte hem. Så jag, Erika och bebisen var inne.. Erika var trött så hon somnade en stund.. Bebisen var vaken så jag tog upp han en stund.. Så kom Macke och Kimberly in med Jack.. Kimberly somnade. Så Erika hoppade in i en dusch. Sen vid halv 6 tiden så gick vi ut till Mc Donalds... Åt lite mat. Så började det givetvis och spö regna. Så väntade ett tag med att gå över till Ikanohuset. Men efter ett tag så gick vi över ditt. Regnade lite grann bara.. Men det gick. Gick och kollade lite. Hittade en klänning på Gina Tricot =). Och sen ett lång linne inne på Kaphal =).. Fast linnet var på barnavdelningen. Fast jag kunde ändå ha de.. Hehe kul att man kan ha kläder från barnavdelningen liksom. Haha.. Fast visa grejer e ju snyggare där så vad fan. Sen i alla fall så gick vi hemåt. Jag följde med upp till Macke och dom en sväng.. Kollade lite på tv och sånt.. Har även kommit in på Mode och Styling men vet inte om jag vill gå där längre.. Funderar på att söka till fordon istället.. Men men sånt som märks.. Nej nu ska ja väl lägga mig och kolla på film nu när min bärbara äntligen funkar igen =).. Tack Conny för att du hjälpte mig med laddaren så jag äntligen kan använda min bärbara igen =).. Godnatt alla läsare!

Hello

Igår så beställde mamma och vi pizza. Jag betalade maten till Simon och David. Mamma betalade hennes och Connys hehe.. Efter jag ätit så gick jag ner till Catrin och gick ut med hunden.. Så messar Mattias och skriver att vi skulle till centrum så fort Erika ammat klart.. Så gick in med hunden och hem efter pengar så gick vi till centrum. Jag köpte en Coca Cola till mig och Godis och glass till Kimberly. Sen efter centrumet gick vi hem till Erika och Macke. Mattias och Macke gick ut med Jack. Sen när dom kom tillbaka så beställde dom pizza.. Jag bjöd dom.. Hehe.. Mattias kände sig dum. Han hatar tydligen och bli bjuden speciellt av en tjej?. Men men så kollade vi lite på tv och sånt sen så gick jag hemåt. Hemma så satt jag vid min gamla dator för laddaren till min bärbara är sönder.. Men sen så börja jag läsa en bok iställer som heter Mörkrädd.. Verkar vara en bra bok. Sen så somnade jag mitt i läsningen.

Idag så väckte mamma mig vid 10 tiden och sa att jag skulle gå upp. Visst visst... Somnade om när hon gick ut med hundarna. Fast hon väckte mig igen när hon kom in och sa att vi skulle åka. Så det var bara att klä på sig och åka.. Så hämta vi Catrin sen så åkte vi. Sen så åkte vi till Tannefors sen så åkte vi till nått ställe där vi släppte Catrins hund Isa så hon fick springa och lite.. Sen så åkte vi hemåt.. Då gick jag till Ek-dungen för Erika och dom var där.. Så innan vi skulle gå därifrån så åkte Macke och Mattias på den där gungan som man snurrar och har sig i. Barn på nytt kunde man ju bara säga till dom. Sen i alla fall så gick jag, Macke, Erika, Kimberly, Thindra och bebisen upp till centrum. Vi handlade lite. Jag köpte glass och cigareter.. Så gick vi hemåt. Macke cyklade ut till Tornby för att köpa ett parasol till vagnen.. Jag fastnade vid bebisen.. Satt och kolla på den och lite. Sen bar jag upp han och la han på mig då somnade han så sött.. Hehe.. Sen i alla fall så kom Macke hem. Då började han med mat. Jag åt där :P. Spaghetti och köttfärssås :). Mums.. Sen så gick vi ner till Sara. Jag gick till Catrin och gick ut med hennes hund. Sen efter det så gick jag till Sara. Kimberly och Emilia badade. Efter att dom hade badat gick vi upp till Centrum. Jag handlade chips och lite.. Så gick jag, Macke, Kimberly och Erika och självklart bebis upp till Macke och dom.. Jag försökte få bebisen att vakna men den ville inte de.. Lyfte upp den och sa att kungar ska inte sova för dom ska ju hålla i ordning på sverige. Haha.. Så pussa jag på han och sa faster vill att du vaknar nu. Men det ville inte han för han ville sova.. Så då fick han ju göra det haha.. Så kolla vi på film och tjocka oss.. Så gick jag och Macke ut med Jack en sväng. Så gick jag upp hit.. Lånar min brors dator eftersom min bärbara inte funkar. Men sånt är livet. Nej nu ska jag väl lägga mig och läsa lite. För imorn blir det troligtvis Ikano med Macke och dom. Tänkte kolla om jag hittar något fint linne.. Ni får sova så gott så skriver jag mer imorn.!

Hejsan och Grattis

Igår då så följde jag med mamma till Norrköping för vi skulle hämta Catrin. Vi hämta henne sen så åkte vi hemåt igen, stanna i Tannefors och handlade, sen till pant banken, sen hem till Skäggetorp. När vi satt i bilen var hunden törstig så satt med en flaska och en plast mugg som den drack ur. Hur söt som helst! Där följde vi med Catrin in och hjälpte henne att packa upp varorna.. Sen så fick jag bild på Macke och Erikas nyfödda barn :P.. As söt! Sen gick jag ner till Catrin och gick ut med hunden..  Sen kom Jane hem också. Sen så gick jag hemåt satte mig här. Så gick jag bortåt mot Mattias, skulle följa med han och hämta Macke på sjukan. Så vi åkte och så prata vi lite och sånt.. Sen så hämta vi Macke sen åkte vi hemåt igen. Så gick vi av vid Mattias.. Så gick vi bort till Macke och kolla på tv och lite.. Så gick Macke och la sig så jag och Mattias satt och prata om lite allt möjligt.. Fan vad klockan sprang iväg. När jag kom hem så var klockan 5 typ.. Haha. Men men då gick jag och la mig. Grattis Macke och Erika till sonen!

Idag så väckte mamma mig och det.. Gick ner till Catrin vid 9, gick ut med hunden. Sen så hjälpte jag henne och borsta hunden och lite.. As kul haha.. Så gick jag hemåt. Träffa på Macke och Erika med mera.. Skulle till centrum. Men Macke och jag gick själva Erika gick upp med bebisen. Sen så efter centrum gick jag hem. Duschade och lite.. Nu sitter jag här. Ska snart ner till Catrin och gå ut med hunden. Sen vänta på att Macke ringer/smsar om att jag kan gå upp till dom och hälsa på bebisen och Kimberly som är saknad!! Nej nu ska jag leta rätt på kläder jag ska ha på mig. Skriver väl mer sen.

Torsdag, och helgen!

Torsdag:

Idag har jag inte gjort mycket. Typ ingenting på dagen.. Sen på kvällen var jag uppe hos Macke och Erika. Kollade på film och lite..

Fredag:

Idag så har jag väl heller inte gjort så mycket.. Var uppe hos Macke och Erika. Mattias var med där.. Så åkte vi och badade i Berg.. Först tänkte jag inte hoppa i men Mattias och Macke skvätte ju så jävla mycket vatten på mig och Erika. Och Mattias gjorde nått konstigt hopp så det flög upp vatten på oss.. Så jag hoppa i och tänkte simma ifatt han men han inte haha.. Sen i alla fall så satt jag och försökte torka lite.. Men Macke sa att ja skulle hoppa i igen så gjorde de sen gick vi alla upp.. Fast Mattias var i haha. Så efter vi varit där i typ en och en halv timma så åkte vi hemåt.. Duschade och lite.. Sen gick jag upp till Macke och dom igen. Vi åt lite mat =).. Så efter ett tag gick jag ut med hunden. Så gick jag ner och hälsa på Jenny och Mia. Satt där ett tag och snackade.. Så skulle jag gå till Sara.. Fast fick sms av Gustaf så gick till parkeringen. Träffa han lite fort.. Gick väl inte så som planerat. För Gustaf vart sur eller nått när jag ville ha svar på en fråga.. Så han tog tag i armen på mig och vred handen.. Vart ass rädd så stannade bilen hela tiden till sist kunde jag hoppa ur den.. Gick mot Sara igen.. Macke kommer och möter mig, han var inte speciellt glad. Hade svin ont i handen kunde inte röra den. :(.. Så ringde vi polisen. Dom kom efter typ en och en halv timma.. Så ville dom att jag skulle åka upp till akuten så mamma och jag åkte upp.. var vid akuten vid 10 i 1 på natten.. Så fick ja vänta på att få komma in men de gick snabbt men för att få komma in och träffa läkaren sen tog över en och en halv timma.. Så skulle dom röntga handen tog väl ca en timma till dess med.. Så äntligen fick jag röntga handen.. Så fick jag vänta ett tag till. Sen kom dom och sa att dom ville göra gips skena så jag inte kunde röra handen så bra. Ledbanden var det som hade svullnat upp. Så var jag och mamma hemma vid 5 tiden på morgonen. As jobbigt. Men men.

Lördag:

Idag så vakna jag tidigt.. Var ju tvungen för att gå ut med hunden.. Sen så gick jag hem och la mig och sov lite till. Vid 12 så gick jag ut med hunden igen.. Så gick jag upp till Macke och dom en sväng.. Sen drog vi och bada i berg. Men jag kunde ju inte bada så jag fick göra som Erika.. doppa fötterna :P.. Men det gick det med! Hehe.. Skönt att bara komma iväg tycker jag! Sen så åkte vi hem efter ett tag.. Jag gick ut med hunden.. Så gick jag upp till Erika och dom igen.. Vi kolla på tv. Macke och Mattias åkte och fiskade.. Så jag och Erika låg och kolla på hajen.. Så vi båda somna en stund haha.. Jag vaknar av att Macke står framför och säger lite tyst Hallå du ska väl vakna.. HAHA.. Vart livrädd.. Haha.. Men men i alla fall så kolla jag klart hajen med dom så gick jag hem.

Söndag:

Idag så vakna jag med tidigt för att jag skulle gå ut med hunden.. Gick ut med hunden.. Gick in igen och vila.. Vid 12 gick jag ut med den igen. Sen följde jag med Macke och dom upp till centrum. Handlade dricka.. Hehe.. Sen så följde jag med dom upp.. Sen vid halv 4 gick jag ut med hunden.. Sen så åkte jag, Macke, Erika och Mattias till lillsjön och badade lite.. Så åkte vi hem igen. Jag bytte om och lite så gick jag upp till Macke och dom.. Eller a till gården, för vi skulle grilla.. Så grilla vi lite.. Så kom Sara och Emilia förbi. Så Emilia fick också korv:P.. Hehe.. Så efter vi grillat följde jag med Macke och dom upp igen.. Sara kom efter ett tag med när Emilia hade somnat.. Satt och kolla på fotbollen. Sen så kolla vi lite på en farsa till päron. Så gick vi ut en sväng med Jack efter den var slut.. Så följde jag med upp efter mina nycklar.. Sen börja jag och Mattias typ bråka.. Men men.. Så gick jag hem.

Måndag:

Idag vakna jag av att mamma ropa på mig men ville inte bli sur så sa att hon inte skulle tjata på mig.. Sen så vakna jag av att det ringde på dörren.. Det var Macke. Han frågade vad han hade gjort och sånt och självklart kunde jag inte hålla in tårarna och de.. Blir jobbigt när man bråkar med sin brors bästa vän.. Men Macke förstod och sånt och förklara vissa saker för mig och de så jag visste hur det låg till.. Så säger han att dom ska åka upp.? Jag bara åka upp? Och fattade noll.. Han bara jaa till sjukan med Erika? HAHA.. Jag i ett nötskal fatta inget.. Men sen kom jag på just det hon ska ju föda.. Sen så kom Sara med Jack samtidigt.. Så tog en cigg med henne och prata lite med henne.. Så skulle jag gå ut med hunden men behövde inte det för grannen hade redan vart ute med henne.. Så jag gick hem igen och satte mig här.. Nu väntar man på att Erika och dom ska få åka så man kan få se bild på den lilla någon gång när den nu vill komma ut!! Skriver mer sen!

Onsdag

Idag så vaknade jag av att telefonen ringde vid halv 8. Det var Jane som frågade om jag kunde komma ner och gå ut med hunden.. Och klart jag kunde det eftersom jag lovat att göra det. Så vi gick en promenad. Tror det var hunden som var ute och gick med mig för var så jävla trött.. Sen efter att jag vart ute med henne så gick jag hem och la mig i sängen igen och somnade om! Så jävla gött!

Vaknade igen vid halv 12 och gick då ner till Jane och prata lite med han sen tog jag hunden och gick på en promenad. Fortfarande svin trött var jag.. Men men. Sen i alla fall så gick vi in efter ett tag (jag & Isa som hunden heter). Pratade lite med Jane, så ringde Alexandra och frågade om jag skulle med till federal & sedan till ikano för att äta glass.. Så jag gick uppåt mig då, och så vandra jag, Alexandra & Lizette upp till federal. Tyvärr hade dom ju inte skrivit ut på internet att dom hade nya sommar tider. Så vi var där vid kvart över 1 och dom öppnade inte förens 2. Satt där ett tag sen så knalla vi in till stan. Där vi gick och kolla på guld-fynd och dom dära ställena efter en tung piercing. Till sist så fan vi st:Lars guld affär som hade tung piercingar :P.. Så jag och Alexandra gick till hemköp och handla glass medans Lizette valde ut någon tung piercing. Så när vi kom tillbaka till Lizette så gick vi upp till bussen och vänta på att den skulle komma.. Sen så tog vi bussen hem..

Väl hemma sen så byte jag om till lite svalare kläder så gick jag och Alexandra upp till centrum. Hon handlade mat och jag cigaretter. Så skulle hon in på lidl så jag gick hemåt och gick ner till Jane och gick ut med Isa. Så gick hon och jag en sväng. Så efter det gick jag upp till Alexandra igen.. Hon städade lite.. Sen så gjorde hon pannkakor. När vi sitter och äter ringer mamma och frågar om jag kan gå ner till Catrin och dom och packa lite kläder till Catrin så fick ju äta upp maten sen ner till Jane igen för att packa ihop kläder och det till Catrin. Så gick jag ut till parkeringen med sakerna. Så sa jag till mamma att jag ville följa med och lämna Catrin i Norrköping om det var lugnt och det var de. Så sprang och möte Alexandra så jag fick mina cigaretter och det. Så gick jag tillbaka och då hade jag glömt Catrins klackskor så fick springa in efter dom. Sen så åkte vi till Norrköping med henne.. Så efter det så åkte jag och mamma hem igen.

Då så gick jag ut igen med Isa för sista gången idag. Sen så vänta jag på att Alexandra skulle säga att dom var i skäggetorp så vi kunde gå till centrum. Så tillslut ringde hon så hon och jag gick till centrum och handlade lite chips och sånt. Sen så följde jag med henne hem till sig. Vi sjöng lite sing star =). Lizette van typ hela tiden haha. Men men sen i alla fall så kolla vi på Crosswoarld? Eller vad den heter. As bra film i alla fall. Efter filmen gick jag hem och nu ligger jag i min säng och tänkte sova faktiskt! Duktig jag är! För brukar inte somna förens vid 3-4 på morgonen men nu är Lina trött ska ni veta! Så godnatt på er!

Tisdag kväll

Hejsan. Gick ut med hunden igen vid 8 tiden... Tog en promenad. Sen så gick jag och Alexandra på en promenad. Så efter det så följde jag med upp till henne en sväng... Efter det gick jag och möte Dennis och Jossan och dom sen så drog jag in igen och kolla på film och somnade till den =). Ass skönt!

Tisdag och finns inget att göra

Hejsan.. Vakna runt 12 tiden idag. Kollade klart på prinsessan och grodan! Haha.
Sen hoppade jag in i en dusch. Så satte jag mig här vid datorn.. Så ringde Catrin och ville att jag skulle komma ner dit så jag gick ner till henne.. Prata lite och sånt. Sen gick jag ut med hunden. Så gullig e den där hunden :).. Sen i alla fall så fick Catrin följa med ambulansen. Så ska gå ut med hunden igen vid 8. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Är ut tråkad och vill göra nått. Men finns ju inget att göra :'(.. Aja får se vad som händer.

Måndag :P

Måndag :P

Idag så vakna jag vid halv 12 också, av att grannarna blåste upp deras pol. Men men så jag gick upp klädde på mig och följde med Erika och Macke upp till centrum. Sen så gick vi ner till Ann-Charlotte och dom och prata lite sen så gick jag till Frida. Vi pratade med Mattias och han bad om ursäkt och om förlåtelse för att han hade ljugit och dömt mig innan han kände mig.. Och han tyckte bra om mig och det. Så han ångra sig nog lite tror jag för det han gjort.. Men men i alla fall så sa han om ursäkt och förlåt. Så sa att han skulle få en chans till att visa vem han egentligen är. Så gick jag till Erika och prata lite med henne och sånt.. Så gick vi ner till Ann-Charlotte och dom och satt där ett bra tag och snackade om lite allt möjligt.. Aa så denna dag har bestått av att umgås med Erika och dom och med Frida..

Jag hoppas du mår bättre snart vännen så vi kan träffas och hitta på nått kul ihop! Vill inte att du ska må dåligt. Har vart med om samma sak själv så jag förstår hur du känner. Men i alla fall så kommer jag finnas här för dig till 10000% och jag kommer gå sida vid sida med dig och hålla din hand och stötta dig till max bara du själv vill det!

Nu blir det att kolla efter någon film som verkar vettig som man kan ladda hem som man kan glo på och hoppas på att man somnar innan 4 idag som jag har gjort alla andra dagar.. Måste börja vända tillbaka på dygnet! Skriver imorgon!

Godnatt alla blogg läsare!

Söndag =)

Idag så vakna jag vid halv 12. Som vanligt haha.. Fast låg kvar i sängen var så jävla seg. Så gick jag upp vid 2 tiden typ och fixa lite.. Så gick jag ut med hundarna en sväng.. Så gick jag upp och lämna dom så mamma började med tårtan. Så gick jag ner och prata lite med Mattias, Erika, Marcus och Thindra.. Mattias hade även sin dotter Felicia =).. Så söt hon är. Så satt jag nedanför och prata med dom en sväng.. Så gick jag Macke, Erika och Thindra upp och åt tårta med mamma.. Fick lite underkläder och en tunika av mamma =). Så fick jag en parfym av Macke och Erika och fy fan vad gott den lukta =). Sen efter att vi hade ätit tårta och lite så följde jag med Erika upp till henne.. Satt och snacka lite skit på balkongen. Så gick vi upp till centrum. Tog med mig hundarna. Natti följde också med upp till centrum. Handla cigg för första gången i mitt liv =).. HAHA. Men men sen efter centrum sprang jag upp och lämnade hundarna så gick jag till Erika igen.. Satte oss på balkongen och snacka lite skit. Sen så gick vi ner till Sara och satt där ett tag och snacka lite skit. Så gick jag och Erika hem. Jag gick upp till oss.. Sen så gick jag ut en sväng, gick till Tobbe.. Där var även Mattias, Frida och lite annat folk.. Mattias mådde inte så bra. Så Tobbe och jag gick ner och snacka för Mattias ville tydligen inte att jag skulle vara där? Aja skit samma i det. Sen i alla fall kom Frida ner så hon och jag satt och snacka lite skit.. Sen så kommer Mattias ut och typ bara skriker jävla idioter e ni, trodde han mena mig och Frida men han mena inte oss haha.. Så hade jag sällskap med Frida och Helene hem. Tog en cigg innan jag gick upp till mig. Väl hemma så satte jag på filmen Farsan. Ass rolig tyckte jag den var då och då. Kanske för att man var trött med.. Men men i alla fall efter den så somnade jag . Bilderna från i lördags kommer upp då jag har tid och ork. Ni har ju bilderna sen i fredags i alla fall!

Fiasko=fredags bilderna



Lördag =)

Först så vakna jag vid halv 12. Eller a först vid halv 6 sen vid 6 sen vid halv 7 sen fortsatte det så ända tills halv 12.. Eller a vid 9 var sista gången jag somnade om och då fick jag sova tills klockan halv 12. Vid halv 12 tänkte jag att det var lika bra och börja fixa sig.. Så jag hoppa in i en dusch runt 12 tiden. Efter det gick jag upp till Macke och Erika för skulle låna skruv tång av Erika.. Så gick jag förbi Krille på vägen hem och prata lite med han om gårdagen.. Hehe. Sen gick jag hem och började platta håret.. Efter jag hade plattat det så börja jag göra skruv lockar i håret.. När jag blev klar med det börja jag sminka mig.. Så ringde Catrin när jag sminka mig och fråga om jag kunde komma ner till henne och hjälpa henne få in svensk text på någon film hon skulle se.. Så gick ner dit. Men Mattias kom cyklande så stanna och snacka med han.. Snacka med han i typ en timma. Och märkte att klockan redan hunnit bli 18.00 och vi skulle vara hos Natti klockan 18.00 haha.. Så gick ner till Catrin och hjälpte henne.. Sedan så sprang jag hem igen för att sätta på mig klänningen. Så följde Thindra med ner till Natti.. Så väl nere hos Natti börja vi dricka.. Och Dom tände grillen.. Mamma gick upp till centrum åt mig för att handla nått att grilla till mig... Men dom andra hade redan tänt grillen... Men när mamma kom tillbaka så sprang jag ner till Catrin igen med hennes bankomat kort.. Så gick jag tillbaka till Natti, där vi grillade lite då.. Och drack vidare.. Så efter jag ätit så möte jag Fegge för att ge tillbaka hans keps som jag glömde bort igår att jag hade på huvudet.. Så gick jag tillbaka till Natti där vi spelade kubb lite.. Så gick jag och Natti upp till mig för att mamma hade gjort nått till Natti.. Natti vart jätte glad. Så gick vi ner till Natti igen och jag satte mig och läste den där boken hon fick av mamma.. Den handla om kärlek och vänskap. Sen i alla fall så träffa jag Mattias och Macke en sväng.. Sen så sprang jag upp lite fort för att hämta passet och pengar.. Så drog vi till krogen.. På väg till bussen träffa jag på Tina och Rebecca som började sjunga för mig.. Haha.. Sen i alla fall så kom bussen och vi åkte ner till stan.. Gick in på plaza.. Gick ut igen för att möta Simme och Natti eftersom jag skulle betala Simmes inträde. Så gick vi in dit i alla fall.. Så var vi där tills det stängde.. Träffa även Robin och Jocke där.. Och dom sjöng för mig inne på krogen :P.. Och så hade Jocke beställt en cider till mig =).. Så gulligt.. Sen i alla fall när dom stängde så drog vi till Hacepi. Fick även betala Simmes mat.. Men men.. Möte Martin och Mischo och vi gick upp till domkyrkan så jag kunde äta.. Sen drog vi till Martin och satt där.. Sen tog jag och Jenny cykeln hem =).. Väl hemma så gick jag och la mig direkt..

Igår då =)

Igår så hoppa jag in i en dusch.. Sedan så börja ja platta håret.. Leta också efter en av mina bh:ar som jag inte hitta.. Så fick ta en annan.. Började platta håret.. Det tog typ en halv timme.. Så började jag sminka mig.. Så kom Jenny hit också... Väntade på min bror också hehe.. Sprang upp till centrum med.. Var ass stressad.. Sen så gick vi bort till Ekdungen satt där ett tag.. Sen skulle vi precis gå för folket kom ju inte som vi hade sagt men så möter vi dom på vägen så vi vände... Sen under kvällen rulla det in mer och mer folk.. Kände väl inte ens hälften.. Sen vart det tjafs och det mellan några.. Så polisen kom ju till sist.. Så jag, David och Mattias hemåt våran gård.. Sen följde jag med Macke och Mattias ut med Jack.. Så skulle vi hämta kubbet.. Men då hade Benny redan hämtat det.. Hehe. Gick en sväng till. Och Macke hade inte oflyt i alla fall. Han hitta ett helt cigg paket.. Tur gubben. HAHA.. Men i alla fall så följde vi Mattias hem. Sen så gick vi med hem. Macke gick till sig och jag upp till mamma.. Lägger in bilderna senare eller imorgon för måste börja fixa mig nu. Ska till Natti klockan 6. Puss

Party

Hejsan.. Igår så somna jag inte förens 4 i morse.. Låg och snacka med Mattias på msn:P.. Haha.. Sen väckte pappa mig klockan typ halv i i morse. Och sa att jag skulle gå upp var helt död.. Men i alla fall så gick jag upp.. Så packa jag ner alla grejer som jag ska ha här hos mamma och ikväll.. Sen åkte vi in till stan. Gick till Jenny för att planera kvällen. Så gick jag hem och lämna mina saker.. Sen så gick jag till Erika. Så jag Macke och Erika gick ut till ikano. Jag och Erika gick in till ikano och Macke gick till Jula. Gick och kolla runt lite.. Köpte en present till Natti. Så kom Macke så vi gick och åt. Så gick jag och Erika till H&M. Köpte nya örhängen. Så gick vi hem. Jag gick och mötte Dennis för att prata om ikväll. Stod och snacka med Thindra och Sofia lite med.. Sen nu är jag hemma.. Ska snart hoppa in i en dusch för att sedan göra mig i ordning för kvällen.. Har med mig kameran ikväll så lägger in bilder imorgon om jag får nån tid till det.. För ska till Natti imorgon och fira henne =).. Och sen blir det utgång imorgon! Puss

lätt förtjänta pengar

Hejsan. Idag så väckte pappa mig vid typ 8 halv 9.. Hehe.. Så gick upp vid halv 9 där någon gång i alla fall. Så gick jag upp och klädde på mig, sen så åkte vi inåt stan.. Svängde förbi ute där vid gamla Biltema vet inte vad det heter men i alla fall så hämta vi kritfärg som pappa ska ha när han gör linjer på fotbollsplan. Sen så åkte vi till pappas jobb jag satte mig här vid datorn lite. Sen så gick jag ut och hjälpte pappa att dra slangarna till vatten spridaren haha.. Kul kul.. Sen så gick jag in hit.. Så gick jag in i skogen med Rulta (pappas hund), för skulle leta efter en boll som a-laget hade sparkat över stängslet och in i skogen.. Tog ca 5 minuter att ta sig in i skogen först för de va så snårigt.. Sen i alla fall tog det 5 minuter så hitta jag bollen. Sen tog det ca 5 minuter att gå ur skogen med. Får 100 kr av pappas chef för jag hitta bollen =).. Lätt förtjänta pengar =).. Fast hans chef e inte här nu så pappa får ta dom imorgon. Men men så i alla fall åkte jag och pappa bort till Ekholmen där vi köpte oss varsin Pan Pizza =). Så åkte vi tillbaka till pappas jobb och åt lite.. Sen nu sitter jag här.. Har fortfarande ont efter att jag brände mig i solen.. Haha.. Senare sen vet jag inte vad som händer åka ut till pappa.. Imorgon blir det att åka till mamma för på lördag ska jag firas =).. Puss puss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!