helgen

I torsdags åkte jag till pappa. Sov där. Busade med Rulta. Saknat henne..
Sen i fredags på morgonen åkte jag med pappa in till stan och så släppte han av mig hos mamma.. Träffade min älskade och saknade hund! Mysigt! Fast hon tror att hon är knä hund. Så söt och la sig i mitt knä och det. Sen när jag skulle gå så fick jag inte gå. Men gick ändå haha.
Pappa hämtade mig och vi åkte till graven och tände ljus! Helt ofattbart vad tiden går fort :(.
Sen hem till pappa och lagade mat. Sen in till stan och vänta på att Macke skulle sluta jobbet och det. Så åkte vi på hockeymatchen och för en gångs skull så vann LHC, bra kämpat!
Efter hockeyn åkte jag till Johan.
I lördags s åog vi det bara lugnt och brydde oss om varandra. Tog en öl och bara hade det mysigt! Då kände man verkligen att kärleken den brann! O vad jag älskar dig Johan!
Sen igår så gjorde vi inte så mycket. Tog det bara lugnt!
Idag så åkte jag inte till skolan. Mådde illa och skit i morse. Vet inte vad det är för fel på min mage? Har jätte ont på vänster sidan av magen och det :(.. Men får hoppas det går över!
Puss puss älskar min pojkvän mest av allt!

Hallojsan

Hejsan det var inte igår! Vet inte om jag skrivit det men jag och älsklingen förlovade oss på julafton!
Har gjort lite grejer sen sist. Älsklingen fick nycklarna till sin lägenhet för en vecka sen. Då var det bara att hjälpa till att flytta sakerna och det, var inne i linköping och handlade lite och sånt. Och helgen innan han flyttade så var vi i Linköping hos Linda och Jörgen sen åkte vi hem till mig och sov hos mig hela helgen! Sen så i alla fall innan vi flyttade så kom Raffe ner till stan och Johan och hans mamma skulle till läkaren så jag följde med Raffe och gick med hunden som han var hundvakt åt. Gick långt. Men härligt var det. I alla fall när Johan hade fått nyckeln till lägenheten så började vi fixa i lägenheten och flyttade dit saker och börja packa upp. Och då när vi var i linköping samma dag ( förra lördagen) Så var jag hemma hos mig och packade ner lite saker med som jag tog med till älsklingen! Helt underbart är det att vara hos honom! Gör vad som helst för honom och kommer aldrig att lämna honom! Jag älskar han så otroligt mycket!!
'
Sen idag är det måndag och jag är i skolan. Pratade med rektorn och jag kanske ska få flytta upp till min gamla klass och gå ett extra år! Men helldre det än min nuvarande klass faktiskt! Blir att åka hem till älsklingen sen och hoppas på mys! Inte sovit så bra i natt varken han eller jag! Så hoppas på att man kan somna ikväll iallafall! Puss och hej! Jag älskar min Johan mest av allt <3

:)

Happy happy happy'!
Yes i do!
Är på väg till älsklingen nu =). Sitter på bussen :). Och allt känns så jävla underbart! Igår så åt vi ostbågar och det hos Linda och Jörgen. Och bara hade det lite familjemys! Vi var vakna till klockan 5-6 och bara prata! Sen så somna jag och klockan skulle ringt vid 9 men det hörde inte jag så haha. Men Linda väckte mig vid 20 i 11 och då så gick jag upp och drack kaffe med henne! Sen så fixade jag mig väckte Jörgen och frågade om han skulle med till stan och fika med pappa. Det gjorde han så vi skulle cykla ner och Jörgen skulle skjutsa mig. 'När jag hoppar på så hör jag hur byxorna knakar och shit jävlar jag blödde ju till o med. Så det vart ett litet hål på mina nyaste jeans :(. Och blödde som fan helt otroligt. Sen i alla fall möte upp pappa på stan och gick och fikade =). Mums! Det var trevligt. Sen gick vi runt på stan ! Och jag fick ett par jeans utav pappa! Så möte vi även upp David. Han hade fått sin lägenhet nu så han skulle dit och fixa och lite. Men ändå följde han med och gick på stan lite =). Mys. Sen gick jag och pappa och köpte cigg och så gick vi upp till Linda där kaffet var klart! Mums!!!! Underbart. Pratade med mitt älskade hjärta! Sen fixade jag lite saker sen så drog jag till bussen och nu sitter jag på bussen till han. Framme om cirka 40 min. Saknade han så mycket igår. Men det gick bra för jag visste ju att vi snart skulle träffas igen! Det var min dag det! Puss

hejsan

Hejsan. Dom här dagarna som varit har vi inte gjort mycket bara haft myspys hela dagarna långa. Igår så gick vi ut och var ute en bra stund,
Sen idag hände lite saker men inget farligt, så jag åkte hem till det hatade Linköping, till Linda och Jörgen, Myspys! Men kommer kännas sjukt tomt att inte sova bredvid min älskling inatt eftersom vi sovit med varandra i månaders tid nu! Men jag vet att våran kärlek är så stark så att vi vet att vi älskar varandra och vi har gått egenom så mycket tillsammans så inget kommer kunna göra oss oskiltagna! Utan vi vet att vi tillhör varandra! Jag älskar dig mest Johan andersson och jag finns här för dig i vått och torrt! Du är bäst hjärtat!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!