Söndag

Idag har jag inte gjort något typ.. Var på sinnesrogudstjänst :) det var fint.. 

Lördag

Idag har jag satt upp spjälsängen och gjort iordning rummet :) men det är fortfarande massa kvar till bebisen som ska fixas.. 

Anonyma fittor!

Hur fan kan man önska missfall på ett oskyldigt barn? Och hur fan kan man vara anonym då vågar man ju inte stå för vad man tycker! Jävla fitta! Hur fan kan man va så dum i huvudet jävla avundsjuka as!
 
När man gör det bästa för någon så får man oftast ingenting tillbaks så det bästa är att låta det vara.
Är så trött på folk och deras dumma jävla komentarer!
 
INGEN VET NÅGONTING OM MITT BARN OCH MITT BESLUT TILL ATT BEHÅLLA SÅ HÅLL KÄFTEN OCH TA REDA PÅ FAKTA ERA JÄVLA AS!

fredag :D

Idag vaknade jag upp bredvid underbara Eddie :D..
 
Han åkte på möte och jag sålänge plockade ut spjälsängen och barnvagnen som jag fick av honom :D.. Tack underbara du!
 
Sen drog vi till Strålsnäs och hämtade bilen :D. Boxerade den till Eddie :D.. Så åkte pappa och jag till city gross och nu är jag hemma ska börja ordna i rummet och sen sätta upp spjälsängen och det :D.. Längtar otroligt mycket tills lilla bebisen är här hos mig :D..
 
Längtar också till nyår som jag ska få fira in med Eddie och med fler underbara personer :D.. Lycklig tjej det hära!

Torsdag

Idag så var jag och thindra på ikano.. Gick å kolla lite å köpte julklapp till Eddie.. Så fick thindra julklapp med.. Å så åt vi mc Donalds.. Efter det så kom pappa å hämta oss så åkte vi å hämta upp Eddie för vi skulle hämta en bil men beslutade oss för att hämta den imorgon när det e ljust.. Så jag följde med Eddie hem å ska vara här tills imorgon.. Har även fått en spjälsäng av Eddie så i helgen blir det att fixa rummet hos pappa för å göra så jag och barnet kab vara där till en början.. :) 

Onsdag

Idag gick jag upp till thindra och Sofia och prata lite skit.. Sen åkte jag pappa å David å tände ljus hos farbror.. Igår var jag och pappa på midnattsmässan det var riktigt trevligt.. Sen idag åkte vi hem till pappa somna ganska tidigt 

Hej

Kolla in på http://blogfame.se/12/12661/blogfame och tjäna pengar på din blogg :) det går snabbt och enkelt o h det kostar ingenting.. Ett bra sett att tjäna pengar och man får 50 kronor direkt när man blir medlem :) 

Tisdag

Idag är det julafton så får önska alla en god jul! Blev först hem till mamma en sväng, sen blev det att åka hem till pappa och äta lite god julmat.. Fick julklappar så måste varit snäll detta år :) av mamma fick jag två Bodies, en mössa och en snuttefilt till bebisen sen en morgon rock till mig :) av pappa fick jag cigg och ett presentkort ;) riktigt trevligt :) nu blr det hem till mamma å sen ikväll blir det middnattamessan :) 

Måndag

Idag åkte jag hem ifrån Eddie.. Åkte och köpte de sista julklapparna.. Sen hen till mormor och morfar lite fort och hälsa på dom.. Sen åkte jg hem till pappa och där spela vi Bingolotto :) vann inte ett skit som vanligt.. 

Söndag

Idag gjorde vi inte mycket tog en sovmorgon till 2.. Tog det lungt resten av dagen med och kolla på film bara.. 

Lördag

Idag så åkte jag och eddie till hans mamma först, sen åkte vi in till Linköping och julhandla :) jag fick i julklapp två mamma kjolar och sen linne och sen ett par klackskor.. Detta fick jag :) vart jätte glad! Sen åkte vi och käka lite mat och sen bara vila och hade det skönt!! 


Fredag äntligen!

Idag är det äntligen fredag och jag får återigen träffa min underbara! Älskart!
 
Först var jag Simme och pappa i mantorp och handla lite.. Sen åkte vi vidare till boxholm.. Kom hem hit och gjorde mig iorning lite..
 
Sen kom hjärtat mitt hem :D.. Mysigt! Så snacka vi lite och det så drog vi till hans mor :D.. Riktigt trevligt.. Åkte dit runt 6 tiden och kom hem för en stund sen.. Det var riktigt trevligt :D.. satt och snackade en massa :D.. Nu är hjärtat iväg och skjutsar barnens mor till sjukan :/.. Men hoppas han kommer hem snart igen.. Men tills dess gosar jag ner mig själv framför tvn med chips och bara myser med mig själv :D..
 
Hjärtat får väcka mig sen när han kommer hem ifall jag somnar <3

torsdag

idag har jag inte gjort ett skit!

onsdag

Idag var jag hos min underbara far då han fyllde år igår.. Så var där och fikade.. Trevligt trevligt.. Sen gjorde jag inte så mycket mer..

tisdag

Idag gjorde jag inte alls mycket.. Var hemma bara och sov typ...

måndag

idag på jobbet fick jag så ont i magen att jag var tvungen att åka upp till sjukan.. Låg där på akuten i 6 timmar.. Fick se bebisen.. Och som tur var så var allt okej med bebisen!

Älskade unge

Jag längtar tills du kommer mitt älskade barn! Kärleken till dig är obeskrivlig och jag längtar tills du ligger här i min famn och jag lovar jag ska ge dig allt jag kan här i livet! Min lycka går inte att beskriva! Jag vill ha ut dig nu nu nu! Vill inte vänta längre! Hoppas tiden går fort här så du kommer ut snart! Mamma älskar dig mitt underbara barn <3

Söndag

Idag tog vi sovmorgon ;) mysigt :) sen åt vi lite frukost och bara tog det lungt.. Så hämtade Eddie sina barn så fick träffa dom en snabbsväng innan han skjutsade mig till tåget.. Åkte hem och åkte till pappa.. Helgen har varit underbar mysig och lung.. Lite ont i ryggen och då man inte känner bebisen än blir man orolig hur den har det där inne.. I alla fall så har det varit en underbar helg och saknaden som uppstår varje gång man åker hem e stor.. Men vet ju som tur är att vi ses snart igen :)
 


Lördag

Igår myste vi lite o tog det lungt.. 
 
Idag tog vi det också lungt och bara slappade.. Skönt det med..
 



Fredag

Äntligen helg!! Jobbade över i 2 timmar sen åkte jag till boxholm.. Sitter å tar det lungt och bara har det mysigt.. Det e enormt skönt med helg må jag säga!! 

Torsdag

Idag var ja på jobbet.. Cykla faktiskt till jobbet idag :) nu står jag och väntar på tåget till boxholm :) äntligen får jag träffa dig igen!! Jag har längtat otroligt mycket.. Imorgon blir det jobbet igen :) 

Onsdag

Idag var jag på jobbet.. Simme jobba med de va trevligt.. Efter jobbet gick jag och mamma lite i affärer men hade så jävla ont i kroppen så trodde jag skulle dö 

Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket.. Var ej på jobbet kände mig inte bra så var bara hemma o dega.. 

Måndag

Idag åkte jag hem från Eddie.. Kändes tomt .. Var ej på jobbet.. Var hos bm och det gick bra.. Lågt blodtryck å järn bara annars såg allt bra ut.. Längtar som bara den efter dig min underbara bebis 

hatet

Jag hatar folk som inte tar sitt ansvar för sina handlingar och konsekvenser utav det.. Hatet mot dig det växer och blir större för varje dag ! Hur fan kan man skita i sitt egna barn! PAJAS IDIOT!!!! Jag kommer i alla fall älska mitt barn tills min död kommer!

Känslorna

Dom djupaste känslorna är nog det svåraste.. Att bli ensamstående mamma är inte alltid lätt men man får göra det bästa av situationen.. Även om det kan kännas tufft ibland.. 

Man börjar hoppas på något som man senare insåg inte kommer bli något av.. Visst sårar det men det går över.. Man funderar mycket på varför pappan väljer att inte ha med sitt barn å göra.. Hur tänker man då?? Varför ska man skapa ett barn o sen bara skita i det?? Förstår inte riktigt hur människan tänker men jag lär aldrig förstå det även om jag skulle vilja förstå.. Det e inte mig det sårar utan barnet.. Men jag kommer ge mitt barn all kärlek den kan få och jag vet att jag klarar det själv utan en idiot som inte tänker på något mer en sig själv!! 

Kärlek är svårt men det kan också bli lätt! 

Söndag

Idag vaknade vi lite sent.. Men skönt de är trottsallt söndag.. Gick upp sedan och gick ut med hunden.. Snöstorm kom också så det heter duga.. Men mysigt va det.. Tog det lungt hela dagen och bara var.. Kolla på film på kvällen och bara myste.. 

Lördag

Idag gjorde vi inte mycket.. Tog det lungt och lagade lite mat tillsammans.. Sen kom grannen upp och en killkompis till Eddie.. Var trevligt :) bara hade det mysigt denna lördag :) 

Fredag

Idag jobba jag.. Efter jobbet åkte jag till Eddie.. Vi åkte till Mjölby och handlade och lite.. Träffade Macke med barn där och snackade lite.. Sen åkte ja o Eddie hem.. Och bara tog det lungt.. 

Torsdag

Jobb jobb jobb .. Efter jobbet drog ja till mamma .. Gjorde inte så mycket prata med sötnosen i telefon ;) 

Onsdag

Idag började ja jobba hos packe på victors :) riktigt skönt å ha något att göra om dagarna :) e helt slut nu.. Sitter hos mamma å längtar till fredag för då får ja träffa sötnosen <3 

Tisdag

Idag var jag på af:) innan de gick ja på stan lite med Simme.. Träffa även Jonte :) länge sen ja träffa honom ;) men de va trevligt.. Efter af gick ja o Jonte lite på stan å ja kolla lite på barnssaker ;) sen när Simme var klar på af drog vi hem ;) pratade lite med sötnos i telen :) 

Måndag

Idag gjorde jag inte så mycket ja o Kerstin va med pappa på jobbet den åkte vi hen till mamma :) 

Söndag

Idag har inte hänt mycket fick lite sovmorgon :) sen åt vi frukost och kolla på film.. Pappa kom efter oss och skjutsade oss till affären.. Handlade lite å sen gick vi hem så hunden fick en promenad kollade på filmer hela dagen och sen så pratade jag med underbara på kvällen :) puss puss 

Lördag

Idag åkte jag med pappa och Simon och hämtade deras crossar :) sen åkte jag hem till mamma en sväng innan jag drog och möte upp Fia.. Drog till David och träffa en gamla vän :) sen prata med underbara och somna.. Trevlig kväll 

Fredag

Igår till idag sov jag hos Linda å Jörgen :) det var trevligt.. 

Idag gjorde vi inte mycket åt tacos å myste lite innan sovdags;) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!