Faaaan

Dumpa någon över internet? Okej. Men jag hoppas vi kan vara bra vänner i alla fall! Jag kommer finnas för dig! Och jag hoppas du kommer finnas för mig! Precis som du själv sagt att du vill göra!

Du fällde en tår i fredags. Du berättade aldrig varför.. Just nu vill jag bara ha sommaren här så skulle det vara lättare att glömma dig tror jag! Men nu är det jävligt svårt. Jag tänker bara mer och mer på dig och hur mycket jag någonsin älskar dig. Jag ville inte förlora dig! Men jag måste acceptera det och försöka gå vidare, Men det kommer vara så sjukt svårt! Jag älskar dig Anton Andersson!
Dina läppar dina andetag! Att få vakna upp bredvid dig var det bästa som någonsin har hänt mig! Jag glömmer dig aldrig!


Helgen :/

I fredags så åkte jag med pappa till hans jobb.. Sminka mig lite fort. Sen tog jag bussen till stan. Sen från stan till Skägget. Och från skägget till stan sen bussen till Berga sen bussen till stan igen.. Och allt det på lite mer en två timmar haha.. Tog en fika med lillen sen gick vi hem till Jenny och Rille. Jag och Jenny gick ner till stan och åt mat.. Gott gott.. Sedan hem till Jenny för att börja fixa mig.. Och börja dricka.. Klockan var inte alls mycket men men i alla fall. Sedan så började folket komma.. Jag och Anton vart osams :(.. Snackade i över 2 timmar. Men men sedan löste det sig. Så vi gick hem till han och myste galet =)..

Igår så gjorde vi inte mycket. Tog det bara lugnt. Sedan drog vi till skylten. Och snackade med Benna. Sedan drog vi till Plaza.. Kul kul.. Jag och Anton vart lite smått osams :(.. Jävla skit! Men men i alla fall.. Gick hem till han efter och kolla på film och det..

Idag så vakna jag rätt tidigt så somnade om.. Sedan vart det mys med hjärtat! Sedan så kom pappa och hämta mig sedan åkte vi och hämta David.. Sedan åkte vi ut till Ö&B och handla. Jag köpte massa godis och chips. Så blir mys med mig själv ikväll.. Haha. Kanske ska möblera om i mitt rum...

24/2-11

Hejsan. Idag har jag inte gjort mycket.. Gjort i ordning i mitt rum och varit i affären och lite.. Blir att duscha sen..

Imorgon är det fest! Får nytt nummer imorgon med :D.. Inget mer att skriva förutom att mitt rum vart väldigt fint.. Pöss

Helgen och dagarna efter

Hejsan.. I torsdags var jag och Fia barnvakt.. Sedan hem till henne och kolla på tv och tog det lugnt..

I fredags så var vi på soc.. Sedan hem till Fia och jag duschade och lite.. Sedan drog jag till Sandra =).. Var inte länge där. Så drog jag till älsklingen.. Var med han istället för att festa.. Myste en massa :D


I lördags var jag också med älsklingen :D.. Vi hade det bara allmänt mysigt så drog vi till stan en sväng.. Sedan hem och myste ännu mera :D.. Massa mys hela tiden det gillar vi =)

I söndags gjorde vi inte alls mycket.. Myste typ hela dagen :D.. Mysigt värre!! Men men sedan lagade vi lite mat och det..

I måndags så gjorde vi inte mycket. Var med Benna och Oskar en sväng :D..  Sedan myste vi en massa :D..

I går gjorde vi inte mycket. Var på stan en sväng sedan gick vi hem och myste en massa eftersom det var sista dagen vi sov med varandra, för denna gången.. Hans mamma värsta gullig med.. Fick en klänning av henne som var grymt snygg :D..

En sak är skum. Jag har drömt så sjukt konstigt nu i några dagar.. Undra varför.. Men men.. Saknar min älskling.. Men vi ses på fredag igen :D .. För då är det fest. Ska även gå och äta lunch med Linda då :D.. Sedan blir det att fixa sig sedan dra till Jenny sedan blir det utgång :D.. Massa med kul



17/2-11

Hejsan. Igår så var det en månad med min älskling! Gud vad jag älskar dig härtat! Du är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill aldrig förlora dig! Vart lite mys med hjärtat mitt.. =).. Gulligaste mamman har han också :D.. Somnade hemma hos älsklingen och vaknade av att Jenny bomba mig på sms.. Men men.. Världens bästa pojkvän har jag i alla fall och jag vill leva resten av mitt liv med han! En månad var det igår och det är den bästa månaden i hela mitt liv. Och fler månader ska det bli! Jag älskar dig mest Anton Andersson! Du och jag för all framtid..


Aja i alla fall igår sen så träffade jag Jenny på stan vid halv fem. Så träffade vi Helena.. Snackade och lite.. Sedan drog jag til Sandra.. Vi tog oss ett glas vin och det.. Sedan gjorde vi inte så mycket..

Idag har jag inte gjort mycket.. Tog det bara lugnt. Sedan gick jag till Fia. Och vi ska snart vara barnvakt :D.. Kul kul.. Sedan blir det att sova hos henne tills imorgon.. Imorgon är det party =).. Men men.. Ska väl ta och röra på mig!

Jag älskar dig mest hjärtat!

15/2-11

Hejsan. Igår så var jag i skolan ^^ Första gången på väldigt länge.. Sedan drog jag till Jenny =).. Vi gjorde inte mycket. Drog till staden.. Sedan följde hon med hem till pappa =).. Vi åkte till Joel.. Och hade det trevligt.. Drack lite också.. Bara en hel mintu^^ Haha.. Men men

Idag så åkte vi till Jenny i morse. Sedan så gick jag ner till stan och träffa älsklingen och det.. Sedan hem till min älskade Jenny igen.. Nu gör vi inte så mycket.. Dricker lite..  Imorgon blir det att träffa älsklingen sen åka hem till pappa igen :/.. Men men.. Imorgon är det en månad med min underbara pojkvän med! Jag älskar dig Anton!


Helgen ...

I torsdags gjorde jag inte mycket.. Var med Jenny en sväng.. Sedan träffa jag älsklingen..

I fredags så gjorde jag inte så mycket.. Cyklade till Jenny.. Vi bestämde oss för att vi skulle gå ut.. Så var jag med henne en sväng... Sedan så cyklade jag till Linda och dom och fixade mig.. Sedan så tog jag bussen till Jenny.. Vi fixade oss lite mer och det. Sedan så tog vi några öl av Rille.. Sedan så gick vi ut vid halv 10.. Träffade Tobbe och dom.. =).. Eller dom kom senare sen.. Men men i alla fall sedan kom älsklingen <3... Sedan vid halv 1 så drog jag och älsklingen hem till han =).. Lagade lite mat och hade det mysigt =)..

I lördags så vaknade jag upp bredvid älsklingen min =).. Massa mys.. Låg och myste hela dagen.. Sedan lagade älsklingen mat =).. Sedan på kvällen drog vi till Lillen.. Sedan så drog vi hem vid halv 2.. Myste en massa =)..

Idag så vaknade jag upp bredvid älsklingen <3.. Massa mys.. Sedan så kom pappa efter mig så åkte vi till Linda så jag fick hämta mina saker.. Så åkte vi hem till pappa.. Nu har vi precis ätit.. Jag gör inte så mycket.. Ska vänta på att pappa och David ska kolla klart på hockeyn så jag kan kolla andra avenyn.. Puss puss


9/2-11

Hejsan. Igår så åkte jag till Linda och Jörgen =).. Gjorde inte mycket..

Idag så har jag och Linda varit på stan. Gjort lite ärenden! Men men. Sedan gick vi hem.. Så messade älsklingen och bad mig komma till stan. Så tog cykeln och cyklade ner.. Träffade han och Lillen och Bella.. =). Snackade lite med älsklingen om viktiga saker.. Men men det löser sig. Puss puss

Älskar min Anton Andersson

7/2-11

Hejsan.. Nu ligger jag i sängen efter att ha spelat en hel del :D.. Men men.. Var hos pappa tills igår (söndag).. Sen kom jag hem till mamma.. Mamma lagade lite mat och sånt.. Sen har jag inte gjort mycket. Orkar verkligen inte skolan imorgon.. Så tror jag ska vara ledig =).. Haha.. Puss och godnatt..

Jag har världens finaste pojkvän!

5/2-11

Igår så vaknade jag vid 10.. Drog till stan då och möte Jenny.. Vi gick lite på stan sedan drog vi hem till henne.. Sedan drog vi hem till henne igen sedan ner till stan för att handla lite.. Jag köpte tre par nya trosor :D.. Sedan drog vi till hemköp och handlade mat. Sedan drog vi hem till Jenny.. Efter en stund kom älsklingen dit med.. Sedan kom Rille hem.. Så lagade vi taco :D.. Gott var det. Sen drog Rille sen när han kom så drog älsklingen hem.. Jag drog ner till stan vid halv 10. Möte några tjejer med utanför Jenny som följde med till staden.. Ass trevliga.. Sedan kom älsklingen och då gick vi och köpte cigg sedan drog vi till krogen! Mycket trevligt måste jag säga! Sedan så gick jag och älsklingen hem till han :D.. Jag fick sova hos han :D


Idag så har jag inte gjort mycket.. Vakna först vid 12 tiden. Men somnade om. Sedan väkte älsklingen mig så vi myste lite.. Sedan somnade jag om igen. Vaknade men somnade om sedan vaknade jag halv 5.. Då följde älsklingen med mig en bit. Sen så gick jag hem.. Åkte till pappa.. Skulle egentligen följt med Jenny ut idag men är trött och har ont i huvudet efter igår då jag gick ner i brygga men slog i huvudet i golvet :(.. Men men.. Blir att sova snart.. Trött som fan. Saknar älsklingen min! Puss

4/2-11

Hejsan. Var visst några dagar sedan jag skrev här.. I veckan har jag inte gjort mycket.. Var och jobbade i Tisdags.. I måndags köpte jag mig spelet WoW.. Så har spelat det nu varje dag.. Hehe.. Har även varit på stan och träffat folket.. Idag var jag på stan och träffa Unni och Munk och dom.. Fick även träffa älsklingen en stund.. Sedan följde jag med hem till Jenny kolla hur dom bodde nu.. Imorgon blir det upp tidigt.. Ska göra en massa grejer.. Idag när jag kom hem hade jag fått brev från komunen som ville att jag skulle kontakta St lars motagningen.. Hmm dom måste vara duma i huvudet som tror att jag blivit alkoholist eller nått.. Dom tog mig tydligen för lob när dom tog mig och skjutsade mig till psyk hur dom nu kunde göra det när jag inte ens var full då.. Men men.. Jävla idioter.. Men men ska klaga på dom.. Saknar älsklingen min !!!

JAG ÄLSKAR DIG MEST ANTON ANDERSSON!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!