inte kunnat

Hejsan. Förlåt att jag varit dålig med bloggandet men har inte kunnat. Har haft annat för mig och har inte haft tid. Men ska försöka blogga nu så mycket som möjligt. Sen vi hördes sist har det väl inte hänt så mycket. Har varit hos älsklingen. Vi har bara tagit det lugnt och så..
Firade även jul med älsklingen och hans familj! Mysigt värre! Linus sprang och väntade på att tomten skulle komma och till sist så kom tomten :D.. Så då öppnade vi paket. Fick en jätte fin ljuslyckta kan man väl kalla det från Maria och Raffe. Sen fick jag och älsklingen lite spel och det gemensamt =).. Riktigt kul och mysigt var det. Sen efter jul har vi bara tagit det lugnt. Och imorgon är det nyår. Vilket innebär för mig att sluta äta godis mitt i veckorna utan bara på lördagar sen börja äta mer nyttigt än vad vi gör nu.. Och även försöka sluta röka :D.. Det var väl det jag hade att säga för denna gång!

Hejsan det var inte igår

Sådär. Har inte suttit vid datorn nu på cirka 10 dagar. Har inte hunnit med. Men nu tänkte jag skriva lite.
Jag har varit hos älsklingen och vi har gjort framsteg. vi har bestämmt att vi ska försöka igen och denna gång tror jag det kommer funka för vi har pratat ut och sånt! Och jag är världens lyckligaste!
På dagarna har jag varit i skolan och sen så har jag åkt tillbaka till älsklingen! Så har vi varit ute hos Figge och Linda och druckit kaffe och lite sånt smått och gott. Hade även Linus i söndags! Och han kommer hit imorgon med så då ska vi baka pepparkakor! Mys!
Annars så har det inte hänt så mycket mer faktiskt! Pluggar på och det går bra! Sen har jag bara varit med älsklingen min och tagit det lugnt! Så det är nice att det går bra nu!
Jag är världens lyckligaste om jag får säga det själv och jag har världens bästa pojkvän och jag älskar honom så otroligt mycket! Och jag kommer aldrig lämna honom!
Jag älskar dig mest hjärtat jag kommer aldrig någonsin lämna dig! Jag kommer finnas för dig dag som natt! Och du vet hur mycket du betyder för mig. Och jag skiter i vad folk tycker och tänker! Du och jag mot världen!
Det var väl det jag hade att skriva idag.

Söndag kväll

Sådär. Nu har jag lagt mig i sängen. Och jag har precis pratat med mitt älskade hjärta och han hade kommit hem från sjukan nu. Så nu ska jag försöka sova så man orkar upp imorgon! Godnatt!

Söndag

Hejsan. Igår så åkte jag in till stan, sedan till älsklingen! Sov även där! Mys! Kolla på tv:n och bara hade det mysigt!
Idag så kom älsklingens bror och hans tjej på besök! Trevligt. Sov i typ 12 timmar och var fortfarande helt slut! Sedan åkte jag hem till pappa.. Fikade och lite. Sen ringde hjärtat och sa att han låg på sjukhuset :(.. Hoppas han inte behöver opereras. Får se om han hör av sig sen. Pratade med hans mamma och då skulle han åka upp till röntken men hade inte fått åka upp ännu. Så irriterande. Men men imorgon blir det att gå upp tidigt! Skola imorgon! Puss

Torsdag fredag

I onsdags så åkte jag till älsklingen senare på kvällen :D Nice :D.. Mys pys vart det!
I Torsdags åkte jag till skolan! Trött var jag! Eller aa åkte till skolan vid 11 så var där vid 12. Sen åkte jag till mamma en sväng. Sedan åkte jag tillbaka till min älskling.
I går hade jag möte och det gick bra. Hade möte med min kontaktperson sen med stångåstaden! Får svar på senast tisdag om dom godkänner mig :D.. Nice ska det bli. Innan mötet så fick jag ta över Jennifers abonemang med telefon så nu har jag åter igen ny telefon!! Nice är det. Ska bara lära mig mobilen med!
Sen efter det så åkte jag hem till mamma. Sen efter ett tag var jag med Tina. Men sen kom Erik efter mig och skjutsade mig till älsklingen!
Idag så åkte jag hem från älsklingen. Tog bussen till ljungsbro där pappa kom efter mig! Köpte chips och läsk eftersom det är lördag idag! Kommer sakna mitt hjärta så otroligt mycket nu! Men det får väl gå ändå.. Nu ska jag äta hemma gjord pytt i panna!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!