31/1-11

Hejsan. Igår så gjorde jag inte så mycket.. Åkte hem ifrån pappa.. Han skjutsade mig till stan.. Så där träffade jag Unni, Liam och Anton först.. Sedan kom Jenny med :D.. Vi gjorde inte så mycket.. Senare sen drog jag och Anton hem till Lillen med Lillen :D.. Kollade på film.. Mys pys :D.. Idag vaknade jag sent.. Skulle åkt till praktiken men vart inte så.. Vaknade alldeles för sent.. Men men ska dit imorgon.. Vet ej vad som händer idag.. Åka ner till stan snart tror jag.. Puss puss

29/1-11

Hejsan. Idag har jag inte gjort mycket. Älsklingen sov hos mig tills idag.. Vi lagade god mat igår och gick upp till centrum och hade det super mysigt! Sen så idag kom Lolloh upp och hälsa på.. Sedan så kom Jenny.. Sedan så följde jag älsklingen till bussen. Vi skulle egentligen åkt till Lillen idag och haft film kväll men det vart inte så.. Saknar min älskling. Aja drog upp till Carro en sväng förut. Får se vad som händer nu ikväll..

Du är mitt allt hjärtat!

28/1-11

Hejsan. Igår så var jag med hjärtat och dom.. Kul kul..

Idag så har jag inte gjort så mycket.. Varit på centrum. Varit ute med hunden.. Hjälpt mamma med grejerna till bilen. Eftersom hon ska åka till sin bror idag.. Och nu sitter jag här helt lonely och glor.. Ska snart in i en dusch, hatar att duscha när jag är själv hemma men men det får gå ändå.. Senare sen kommer hjärtat mitt hit och gör mig sällskap. Han ska även sova här inatt :D.. Massa mys! Jag älskar dig mest hjärtat! Du och jag för all framtid! <3

Dagarna som varit

Måndag:
Började jag jobba.. Kul kul :D.. Dagen gick väldigt fort och var hemma vid 6 tiden.. Umgicks med Jenny då.. Sov även hos henne..

Tisdag:
Var på jobbet. Det gick jätte bra.. Sedan efter det umgicks jag med Jenny

Onsdag:
Var i skolan.. Sedan så träffade jag älsklingen och prata med han. Sedan vart det mys med han..

Torsdag:
Idag skulle jag varit och jobbat men har så ont i ryggen så hoppade det idag.. Ska snart in i en dusch och sedan bege mig ner till stan.. Kul som satan eller inte. Men men.. Får se vad som händer resten av dagen. Puss

Helgen =)

I fredags så åkte jag till skolan.. Det var en kort dag i skolan. Slutade vid 11.. Då så fixade jag mig lite. Så åkte jag och Sanna till stan :D. Gick omkring lite. Sedan så åkte hon hem. Jag träffade då min kusin Frida.. Så var med henne och hennes kompis en stund.. Sedan drog dom och då träffade jag min andra kusin Sara.. Gick till Mc Donalds med henne. Satt där. Sedan så drog jag till Alfons och dom.. Var med dom. Sedan kom älsklingen :D.. Så då gick vi till hemköp. Sedan åkte vi hem till mig jag packade med mig datorn och det.. Så åkte vi till Berga för att lana.. Det vart inte så mycket lanande men kul vara det.

Igår så var det massa mys med älsklingen.. Sen framåt kvällen så packade vi ihop våra saker och älsklingen följde med mig till stan och lämnade mig vid bussen.. Var ass trött.. Sedan så åkte jag hem.. Ville inte släppa älsklingen men men.. Väl hemma var jag svin trött.. Så lagade lite mat sedan somna jag typ direkt..

Idag så vaknade jag för en stund sedan.. Vet inte vad som händer idag.. Förhoppningsvis träffa älsklingen!. Imorgon börjar jag jobba :D.. Kul kul men kommer nog bli långa dagar tror jag. Men men. Kommer sakna älsklingen min :(.. Skriver nog mer sen..

20/1-11

Idag har jag inte gjort mycket.. Åkte till älsklingen min! Och det vart såklart en massa mys! Och jag älskart! Hela dagen var jag med älsklingen! Och jag är världens lyckligaste med dig! Du är mitt ljus i mörkret hjärtat! Sedan så gick vi till stan. Till Mc Donalds och köpte mat :D.. Sedan till hemköp. Sedan åkte jag hem, ville inte släppa hjärtat men vi ses ju imorgon igen :D.. Sedan gick jag hem till Jenny.. Så gick vi upp till centrum.. Nu sitter jag med färg i håret :D.. Jenny kollar på film.. Haha.. Men men blir och lägga sig om ett tag <3
Lina Andersson (L) Anton Andersson <3


19/1-11

Hejsan. Har inte skrivit på ett tag. Men jag har varit med Jenny=).. I Söndags åkte jag och Jenny hem ifrån Rille.. Sedan så träffade vi Anton och Alfons.. Var på stan. Så gick jag och Jenny på bio.. Sedan sov jag hos henne..

I måndags så var jag i skolan. Fick reda på att jag börjar jobba på en hästgård nästa vecka redan :D.. Så jävla kul! Efter skolan så träffade jag Anton och alla dom andra. :D.. Jenny kom till stan med så följde med henne till arbetsförmedlingen.. :D.. Sen så gick vi till biljard hallen där Anton och dom. Massa mys <3 Sedan åkte jag och Jenny hem =).. Sakna ju så klart Anton..

I Tisdags så gick jag inte till skolan.. Fixade mig och lite sedan så drog jag till stan. Träffade Anton och alla dom andra.. Sedan tog jag och Anton bussen hem till mig. Gick till centrum med Mattias och Carro. Träffade Emma, Ante och mamma på centrum. Sedan ner till Catrin och lämnade katt mat. Sedan så gick vi till Jenny där jag hämtade mina saker.. sen upp till mig och massa mys! Sedan till centrum igen.. Sedan hem igen och massa mer mys!

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade upp bredvid världens bästa kille! Sen drog vi till stan och träffa Tobbe och dom där :D.. Trevligt.. Sedan så tog jag bussen hem.. Nu ska jag och Jenny gå till centrum.. Får träffa min älskade pojkvänn imorgon och massa mys ska det bli!!!! <3 Love this live now!

15/1-11

Hejsan. Idag kom Jenny in och väckte mig.. Inte snällt.. Men men.. Det var ju lite kul ändå för folket jag snackade med igår satt kvar vid skype och hade inte gått och lagt sig ännu. haha.. Så jävla väl.. Men men.. Idag har vi inte gjort mycket.. Jag lagade lite mat förut. Vart kyckling och ris :D.. Gott gott.. =).. Sedan så åt vi.. Sedan började vi städa.. Men men vet ej vad som händer ikväll.. Sånt som märks..

14/1-11

Hejsan. Igår så var jag i skolan.. Gick bra.. Sedan så gick jag med Carro och Mattias till centrum. Handlade lite. Sen följde jag med upp till Carro en sväng.. Sedan gick jag hem och packade. Så åkte jag till Grebo. Till Jenny och Rille :D.. Sedan så kollade vi på film och lite :D.. Trevligt..

Idag så väckte Jenny mig och frågade om jag skulle med in till stan.. Aa visst. Så gick upp och fixade mig.. Sedan tog vi bussen in till stan.. Är hos hennes mamma :D.. Trevligt.. Sedan ska vi tillbaka till Grebo :D.. Ha det massa mys! Puss

kväll

Ligger i sängen. Funderar lite.. Orkar inte göra så mycket.. Tar fram krafterna imorgon istället.. Då är det skola.. Om jag nu orkar.. Orkar inte mycket men ska försöka i alla fall.. Jag vet att styrkan finns här någonstans men vart? Jag finner den snart igen jag lovar!!! Att sitta inne i 84 timmar och inte få gå ut, det var det värsta jag gjort. Men det var nog bra. Men jag mår som jag mår, skit!!!

12/1-11

Hejsan. Idag fick jag äntligen komma ut i det fria :D.. Skönt som fan. I fredags drog jag ju till Grebo till Jenny och Rille.. Sen på lördagen festade vi lite.. Sen drog jag till resecentrum vart tagen av polisen som skjutsade mig till ett ställe.. Går inte in på saker här.. Men men.. Mattias och Jenny i alla fall.. Tack för ni finns.. Men tyvärr är livet väldigt jobbigt ibland..

Aja i alla fall.. Imorgon blir det att åka till skolan en sväng sen förmodligen ut till Grebo till Jenny :D.. Får se hur det blir med allt.. Puss

Du är trög

Felicia. Du är trög som inte lyssnar på mig! Men tro på vad Gustaf säger gör det.. Du kommer ändå märka sen att jag har så jävla rätt! Du är så jävla blåst. Snälla. Jag ville bara varna dig. Men du lyssnar inte! Någon trögare brud har jag då fan inte träffat! Han var otrogen mot dig! Men som du vill! Ha ett bra liv bruden!

8/1-11

Okej jag ska vara ärlig!
Jag var inte hos Jennys kille igår.. Jag var hos Gustaf. Eller rättare sagt jag kom hem från han igår. Jag åkte ut till han i förr går.. Han var otrogen mot sin tjej.. Med mig.. Jag ville inte egentligen men kunde inte motstå eftersom jag fortfarande älskar Gustaf.. Jag har kvar alla sms och allt från han.. Felicia kan få se dom om hon inte tror mig! Förlåt att jag inte var ärlig. Men det var för Gustafs skull.. Men nu vet ju Felicia säger Gustaf så nu behöver jag inte längre låtsats.. Men så är det. Nu har Gustaf bytt nummer så nu får jag inte tag på han och det är väl lika bra.. Men men.. Han får ta smällen som kommer! Är så jävla arg!!!!!!! Men men nu blir det kul ikväll!!! Puss

6/1-11

Hejsan. Igår då så låg jag och kolla på andra avenyn fram tills klockan var typ halv 3 så skrev Hanna att Lolloh var i stan så jag fort in på msn och snackade med Lolloh.. Sedan drog jag ner till Rece och möte Lolloh. Så drog vi till Skäggetorp.. Så gick vi runt där ett tag sedan gick vi hem till Jenny och tänkte följa med henne till Grebo.. Jag gjorde det men Lolloh vart tagen :(.. Men väl framme i Grebo så kolla vi film och tog det lungt.. Idag så fick jag sova ut och det var jätte skönt.. Sedan så tänkte vi gå ner till affären och handla cigg men tror ni affären var öppen? Nej så det var ju bara att vända och gå tillbaka.. Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Bara tagit det lugnt.. Pöösss

4/1-11

Hejsan. Idag är jag hela 18 och ett halvt år :D.. Idag har jag inte gjort mycket. Var nere på stan förut.. Inte så kul men men sedan så gick jag upp till centrum åt Catrin. Handlade lite och så. Sedan satt jag där nere ett tag sen hem och åt. Sedan nu gör jag inte så mycket.. Sitter här.. Vill göra nått men finns ju inget att göra... Men men får se vad kvällen erbjuder..

3/1-11

Hejsan. Idag har jag inte alls gjort mycket.. Vakna av att Bengt skrek att vi var tvungna att åka och kolla efter dom små hundarna för dom hade stuckit.. Så klädde på mig så gick jag ut och ropa på dom så fick jag även Bella och Tess och skälla så efter dom små hundarna varit borta i ca 40 min så kom dom.. Så gick in och kollade på andra avenyn igen. Så gjorde vi inte så mycket.. Mamma och Bengt åkte till affären sen så åt dom lite.. Sedan så åkte mamma och jag hem.. Jag gick upp till Macke och dom sedan hem sedan till Macke och Erika igen sen så kolla vi lite tv och nu sitter jag här.. Imorgon blir det UM.. Kul eller inte.. Jävla skit men men.. Orkar inte skriva mer så godnatt

Gott nytt

Hejsan. På nyår så gick jag upp vid 9 tiden.. Åt frukost och hoppa in i en dusch.. Sedan så packade jag ner allt vi skulle ha med oss till Desiree.. Så diskade jag och lite.. Sedan kom Hariet efter mig och Jeanette så åkte vi till våran mormor och firade henne.. Åt tårta och lite.. Sedan så åkte vi till Desiree.. Åt gott och det. Sedan började vi fixa oss.. Sedan var det bara att börja dricka.. Allt gick jätte bra.. Trodde jag ja.. Var och lämnade Emelie vid 10 i 12 för hon skulle åka till fosterfamilj.. Så gick jag och Jeanette tillbaka till Desiree så tog vi taxi till staden där vi gick in på Harrys.. Kul kul.. Sedan så fick jag sms av en person så vart ledsen så gick ut och gick. Sedan gick jag tillbaka och sa till Jeanette att jag ville hem då sa hon att hon ville ha sina nycklar? Men aja så vart värsta liver där.. Så gick jag och hon följde efter jag ringde efter mamma som kom och hämtade mig.. Så åkte vi till Jeanette så jag hämtade mina saker sedan så kom polisen upp och fråga vad jag gjorde? Vad såg det ut som? Att jag satt och kolla på tv kanske? Nej jag packade.. Duma jävel haha.. Men men sen åkte jag och mamma hem. Vi vart lite osams så kom Ante och jag följde med hem till han och Emma.. Vart lite tjafs över telefonerna med några men men sen gick vi och lade oss i alla fall på morgonen någon gång vid halv 8 på morgonen..

Så väckte Emma mig genom att hälla vatten på mig.. Snällt eller inte men men.. Jag överlevde.. Så gick vi upp.. Gick till Coop.. Sedan hem till Ante och Emma och åt lite mat.. Sedan hem till mamma.. Och tog det lugnt kollade på Patrik 1.5 Sedan gick vi ut och träffade Micke och Dennis... Så gick vi hem sedan.. Så lade vi oss och kolla på Andra Avenyn och jag messade massa med sötnosen.. Men men Hanna sov hos mig med :D

Idag så vakna jag vid 12 tiden.. Fixade och lite.. Så åkte jag och mamma och hämtade mina saker hos Desiree sedan så åkte vi till Coop sedan så åkte vi till Hjulsbro och hämtade min väska där. Sedan så åkte vi till Mormor sedan nu är vi hos Bengt.. Dom kollar på arn och jag gillar inte dom filmerna så jag sitter här.. Köpte med mig Coca Cola, Chips och choklad :D.. Gott.. Ska väl glo på Andra Avenyn sen.. Pöss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!