Tisdag

Idag var jag inte på jobbet. Kände mig helt slut i kroppen när jag vaknade. Så var hemma. När jag hade vaknat så kasta jag i en maskin tvätt sen plocka iordning lite på rummet. Efter de hade jag möte med min " kontaktperson " det gick bra. Efter det gjorde jag inte så mycket. 

Måndag

Idag var det jobb som gällde.. Men gjorde inte ett dugg på jobbet.. Satt och glodde hela dagen.. Roligt eller inte.. Aja.. Åkte hem och somna direkt typ.. :/.. 
 
Slänger upp lite bilder sen hemresan och igår :P..
 
Simme och Macke kvällen då vi kom upp som en överaskning! 
 
David
 
Gravida Jezzi och pappa :D
 
 
snygga sofia <3
 
 
Natti och Macke 
 
snygg ;)
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag gjorde jag inte så mycket till en början.. Men sen drog jag, Möller Linn och Oskar in till stan.. Lämnade av Oskar och drog vidare till Robert där Danne även var.. Satt där och pratade i några timmar och hade trevligt.. Jag,Linn, Möller och Danne drog och åt på gröna grodan :).. Det var riktigt trevligt såhär på en söndag.. 
 
Sen åkte vi hem.. Umgicks med Danne på kvällen.. Det var trevligt :D.. 
 
 

lördag :)

Idag kom pappa, David, Simme och Martin upp till mig.. Åkte till simhallen det var riktigt roligt faktiskt :D.. Efter badet drog vi till stan och gick runt lite.. Drog sedan och åt pizza :D.. Super gott. Köpte mig också en ny mobil.. Riktigt nice.. 
 
Drog sedan hem till mig och kolla på liverpool matchen :D.. Det var riktigt trevligt...
 
Efter det drog dom hem och jag gjorde inte alls så mycket.. 
 
 

Måndag

Idag var det jobb som gällde.. Men gjorde inte ett dugg på jobbet.. Satt och glodde hela dagen.. Roligt eller inte.. Aja.. Åkte hem och somna direkt typ.. :/.. 

TRÖTT! ÄNTLIGEN HELG

Jahopp sov inget inatt då bara för att "orka upp" till jobbet så var helt slut när ja kom till jobbet.. Men som tur är gjorde jag faktiskt ingen nytta idag! Jo det gjorde jag visst. Jag sökte jobb faktiskt! 
Men var och är helt slut faktiskt.. 
 
Efter jobbet blev det att åka och köpa en laddare till min dator.. Sedan hem för att impricip vända.. 
 
Jag och Möller drog in till stan och åkte förbi hans jobb där han skulle fylla i några papper.. Sedan vidare till stan för att äta mat men jag säger bara usch och blä.. Hade längtat efter pasta karbonara men den var ljumen när jag fick den? Asså mat ska va varmt. Sjukt besviken blev jag! 
 
I alla fall efter det åkte vi hem och jag vilade lite.. Och nu sitter jag här och gör inte alls mycket! Blir nog sova tidigt idag för är något enormt trött och imorgon blir deet att gå upp skappligt då 2 av mina bröder, pappa och förmodligen Martin kommer upp hit till mig för att umgås med mig en hel dag <3 blir att dra och bada i badhuset, äta och fika och gå runt lite på stan :D.. Underbart roligt ska det faktiskt bli! 
 
Skriver mer imorgon! 
 
benim sefalet sizin zevk

Torsdag

Idag vägrade jag återigen att gå till jobbet då knät började göra något fruktansvärt ont och jag inte visste vad jag hade gjort.. Så låg kvar i sängen och gjorde inte ett skit på hela dagen kändes det som. Men sen på eftermiddagen/ kvällen åkte jag och Kristina in till Maxi och handlade lite saker.. Jag köpte hårfärg.
 
Sen när vi kom hem så färgade jag håret och städade nedervåningen då jag typ bosatt mig här nere.. haha..
 
Emelie och Oskar kom också hem från Italien så umgicks med dom.. Det var riktigt trevligt.. 
 
Så jag, Danne, Möller, Emelie, Oskar och Nora satt och umgicks och pratade en massa skit och det.. Riktigt trevligt faktiskt. 
 

Onsdag :D

Kände mig riktigt duktig idag då jag faktiskt klev ur sängen trotts ryggverken och gick till jobbet.. Men var där först sen så åkte jag till läkaren och det gick bra.. :)
 
Sedan tillbaka till underbara jobbet och inte göra nått typ.. Vänta mestadels på att få sluta.. Och det fick jag tillslut 
 göra också! Gudomlligt skönt! 
 
På kvällen åkte jag, Danne och Möller in och åt kina mat! Super gott och testade sushi för första gången i mitt liv, då vegitariskt då jag aldrig skulle äta rå fisk.. haha.. Sen åkte vi hem till Möller en sväng och sedan hem för att kolla på film. Nora kom också ner och umgicks med oss :D.. 
Så kollade på olika filmer hela natten :D.. 

Tisdag

Idag ringde klockan återigen och jag tänkte nej nej nej jag har precis fått somna och så värkte ryggen något inormt mycket så kom inte upp från sängen så det blev att ligga kvar och sova och även denna dag till sent på eftermiddagen.. 
 
Så trött så trött men så blir det väl när man är vaken halva natten.. 
 
På kvällen umgicks jag återigen med Danne och Möller! Mys 

Måndag

Idag när klockan tänkte jag nej jag vägrar. Och det gjorde jag med.. Så blev inget jobb idag utan sov även denna dag till klockan halv 4 cirka.. 
 
Sen umgicks jag med Möller och Danne :D.. Satt och kollade på film och bara hade det mysigt.. 

söndag

Idag hände inte så mycket.. Vaknade sent. Det var välbehövligt efter hem resan! <3 
 
Förlåt att bilderna inte kommit upp men jag lovar att dom kommer upp., Jag har bara inte haft orken till att lägga upp dom. 
 
Men dom kommer inom kort !

lördag

Vaknade först av att ja va så jävla törstig vid 5 hugget.. Så bara gå upp och dricka.. 
Efter det somnade ja om men vaknade igen vid cirka 6 av att pappegojan började sjunga så vackert NOOOOT!!!! 
Lyckades somna om och vad händer inte då? Jo mobilen ringer vid 7. På en lördag också.. Trodde ja skulle få damp på denna morgon men lyckades somna om igen men vaknar återigen av att min kusins telefon ringer.. HAHA vilken morgon.. I alla fall så vaknade ja sen vid 11 av att Linda ringde och då kände jag att ja inte kunde bli arg då hon faktiskt skrev dagen innan att hon skulle ringa och väcka mig för att komma till mamma så hon fick träffa mig! 
 
Så då gick jag upp och satte på kaffe skulle äta lite frukost med men så vart det inte då mamma säger att Anna-Maja är på gården och jag springer ner för att hälsa.. Där står Linda också :).. Så skriker Simon som vanligt haha.. Sen går jag upp, men fick springa ner igen då Dannes son stod med Natti vid trappen och hon hade ju tänkt att jag skulle få träffa honom så det var bara att gå ner igen.. Men världens gulligaste unge.. Inte blyg ingenting. Så jag busade lite med honom. Och stod och prata lite med Jane och Lelle.. Sen gick jag upp och drack mitt kaffe och det kändes som om timmarna bara flög iväg.. Så gick vi ut med hundarna jag Linda och Kim. Tog det bara lugnt. 
 
Helt plötsligt var klockan 3 och det var dags att börja rulla hemmåt igen.. Mina 2 dygn hade redan gått.. 
 
Så pappa kom efter mig och Kim och vi åkte och hämtade Martin och Simme och skjutsade dom ut till Packe för att sedan åka till pappa och hämta de saker ja skulle ha med mig därifrån.. 
 
Så började vi rulla hemmåt. Jag, David, pappa och Kim.. Stannade på vägen och åt mat.. Så var hemma vid cirka halv 8.. 
 
Så kom Möller och umgicks med mig en stund innan han skulle in till stan, så Möller jag och Linn kollade på film och sedan åkte dom in till stan och jag gick och la mig och sov.. Men vaknade efter några timmar då Möller och Danne kom hem.. Så umgicks en sväng med dom innan jag la mig ner och sov igen.. 

Tisdag

Idag så är en olycksdrabbad dag! 
 
Det börja med att vi alla försov oss i huset. Och givetvis innebär det stress.. Jo givetvis stress nerför trappen också vilket jag borde lärt mig att man inte ska ha.. 
 
Men så skulle jag gå ner men det hela sluta med att jag kanade ner från hela trappen. Tappa väl fotfästen.. haha
Så där redan borde jag vänt och gått och lagt mig igen..
Men istället går jag ut med hunden, så hade jobbarkompisen åkt upp för att hämta mig.. Riktigt snällt. 
Så vi åkte till jobbet.. 
 
På jobbet städa jag det bås jag ska sätta ett badrum i men efter ett tag börjar jag må illa så går och vilar.. 
Då kommer E och säger att jag får gå hem istället.. Så då tänkte jag göra det men typiskt hade bussen gått 10 minuter innan och nästa gick inte förens en och en halv timme.. Så besluta mig för att åka till hovsta och gå hem 6 kilometer istället.. 
Påväg till bussen upptäcker jag att ena min grej till headsetsluren är borta- igen. 
Och så ringer läkaren och säger att jag inte får tillbaka min concerta så fick ett litet ryck på honom också.. Men det behövde han nog.. Vart arg och sa det att dom måste ge mig den igen då jag bara spyr av stratteran. Men det ville dom inte förstå och då sa ja till honom att då kan ni komma och besöka mig när dom tvångsmatar mig på sjukhuset era parasiter.. Jag var nådigt förbannad.. 
 
När jag sitter på bussen så ser ja där ja ska gå av men ja kollar bara på alla andra som går av utan att gå av själv.. Ganska irriterande faktiskt för jag vill ju säkert gå extra i onödan när jag fryser och det blåser.. 
Så visar gpsen fel också.. Så gick fel.. Men tillslut hitta jag rätt.. 
Gav upp det där med att gå hem då jag fått skoskav också! 
Men så sitter jag vid busshållsplatsen och upptäcker att det är cirka 40 minuter tills bussen går så jag tog beslutet att gå i alla fall.. Så gick och gick och gick och tillslut kollar jag på klockan och söker när bussen ska vara vid den hållplatsen ja kommit fram till och det var bara 3 minuter så jag väntade och fick åka buss i alla fall dom 3 sista hållplatserna.. 
 
Väl hemma så släppte jag ut lilla vovven men hon va inte snäll för hon trampa mig rakt på min onda tå.. Men det gick bra i allafall.. 
 
Väl inne fick jag mig ett gott skratt då jag kollar i frysen och första tanken va: Vart e liket? HAHAHA
Men det var bara Dennis som hade råkat lägga sina kläder i frysen medans han kolla efter bauget.. För jag ropa på han och fråga vems kläder det va i frysen då han säger- aha var det där ja la dom haha.. Då är man trött.. 
 
Så skulle ja vila lite innan mitt möte. Men nej då. Först plingar telefonen sen facebook och så började hundarna yla ikapp så gav upp det där med att försöka sova en stund.. För gullTina ringde också just när ja höll på att somna och då gav ja upp..
 
Mötet gick bra i alla fall.. 
Och senare under kvällen tog ja det bara lungt och vilade mig.. 
 
 
 
 

Måndag

Idag var det upp till jobbet då.. 
 
Gjorde inte så mycket på jobbet faktiskt. Satt mest och glodde.
 
Så hade jag läkaren klockan halv 11. 
Det gick väl hyffsat bra :).. 
 
Så åkte jag tillbaka till jobbet och satt här.. 
 
På eftermiddagen gjorde jag inte så mycket.. Tog det bara lungt efter arbetsdagen.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker ringen passar bättre på ditt finger än på mitt ;).

Söndag

Jahopp detta var sista dagen för denna helg..
 
Vakna som vanligt sent som ja gör på helgerna.. Skönt det och få sova ut någon gång! 
 
Så gick jag ut med hundarna och gosade lite med dom.. 
Så åkte vi för att jag skulle rida. Men hästen var så jäddra vrång idag.. 
Sur och tvär och ville inte gå en meter.. 
Lyckades som tur va få ut honom ur hagen och kom en bit men så tvärstannar han och backar.. Mongo häst kände jag då och bråka med honom att han skulle gå framåt. Men tillslut gick jag av för att leda honom men då bet han mig i handen. Då vart vi nog lika vrånga båda två. Men tillslut gav jag upp och vi återvände till hagen.. När ja sadlat av honom så brukar han nicka typ som ett "tack för att jag får gå" men nej inte denna gång.
 
Han drar ner huvudet och smäller det hårt snett uppåt och skalla mig. Jag bara jo men tack! Haha
Dom är roliga djuren ibland.. Inte på bästa humör haha
 
Så istället åkte vi och köpte pizza :). Supergott va det :).. 
Och så blev det att ta det lungt och bara slappa.. 
 
 

Lördag

Igår så hände det inte alls för mycket.. 
Jag och Nora åkte in till maxi och handla godsaker :)..
Skämde ut oss lite medans vi ändå var där också ;). Haha.. 
Sen blev det soffläge och sedan beslutade vi oss för att helt enkelt gå upp och lägga oss i sängen och kolla på film! 
Sluta med att jag somnade och Nora fick kolla film själv. Så vaknade jag efter någon timme. Men somnar ganska så fort om. Och det resulterar i att jag vaknar flera timmar senare för att solen lös in i rummet och det var extremt varmt. Kollar på andra sidan sängen och där ligger Nora och sover så sött.. 
Men kollade på klockan och upptäckte att hon bara var 11 så kunde ju sova lite till..
 
Vaknar upp klockan 2 av att Kerstin sitter och kollar ut genom fönstret och viftar på svansen. Så gick upp och gick ut med henne.. Så fick hon sitta i hundgården medans jag gick upp och åt och började städa rummet.. Fick för mig att möblera om så det blev fint :).. 
 
Lite mer plats vart det också i rummet.. 
 
Var klar sent på kvällen och då var det dags för att gå ut med hundarna igen och ta in dom för natten.. 
 
Så hände inte så mycket mer faktiskt,.. 

Shopping

Jahopp, igår så gjorde jag inte så mycket..
Var på jobbet och övade körkortsteori och det gick utmärkt :). 
 
Idag var jag på jobbet, övade lite körkortsteori igen.. Och lyssna på en som prata arabiska med mig. Det var lite roligt att försöka förstå det :P.. 
Efter jobbet gick jag till resecentrum och möte upp Nora för att sen dra in till stan. Gick runt överallt och ingenstans och kolla på kläder. Jag köpte 4 par skor, 2 linnen, 1 ring, underkläder, strumpor, 2 par jeans, 1 par mjukisbyxor och en tröja :).. 
Efter att ha gått omkring från 1 till 5 så var vi helt sluta båda två och drog hem istället.. 
Så nu har vi precis ätit mat, och nu sitter jag halvt döende i soffan. Ska snart gå ut för att gå en promenad men älskade vovven. Får se om gullungen hör av sig sen för att hitta på något. Om inte blir det att ta soffläge och bara ta det lungt.. 
 
Slänger upp lite bilder på kläderna:
 
 
 


 


 
 




 
 
 

halva veckan

Jahopp sitter på jobbet igen. Gör inte så mycket. Ockuperat chefens stol och skrivbord haha. Sen blir det möte hoppas goda nyheter. :-) Daniel och Linn kom hem igår från Italien. Det var skönt att dom kom hem. Varit så tyst i huset. Nehe skriver mer sen. Nu fortsätta att ockupera kontorsstolen ;-)

jahopp

nu är det kväll och jag ligger här och gör ingen nytta alls..
Förut på jobbet tog jag mig en tupplur var så himla trött. Så när jag kom hem åt jag mina pannkakor. Så laga jag och Möller hundgården sen efter det har jag inte gjort så mycket. strax dax för sängen. Imorgon jobb igen..

Det är inte sminket som gör dig utan du som gör sminket ;-)

Lek och bus

Idag så åkte jag till jobbet som vanligt!
 
Så möte jag upp Kristoffer och Wiggo och vilken gullig söt liten unge.. Vi busade och hade det jätte roligt :).. Länge sen jag lekte så mycket med ett litet barn. Men det var suveränt underbart. Gullig unge desutom!
 
Nu händer det inte mycket.. Snart äta lunch och sedan börja med badrummet för fick ju nörja med att riva det i morse.. Men det gick bra.. 
 
Vi har planer jag och fostermamman! Så underbart livet kommer bli! <3

Måndag

Igår så var jag och Sanna och red igen.. Vi red i 2 timmar nästan. Det var riktigt härligt.. Och iden slog mig ju att jag vill ha en egen häst. Så kanske slår min önskan äntligen in om att få en egen häst! Japp! Så är det! 
 
Igår senare efter ridturen gjorde vi inte så mycket. Åt lite mat och tog det lungt. Hade så jädra ont alltså efter ridningen :P. Men men det går över.. 
 
Idag i alla fall så var det ju bara att gå upp efter att ha sovit i 2 timmar bara.. Men det gick jätte bra ändå på jobbet. Satt och sökte jobb och lite.. 
 
Denna vecka ska jag göra ett badrum sen är det bara att leta jobb som satan.. Nu är det krig med jobb som gäller! 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer här idag faktiskt.. Tagit det lungt efter jobbet.. 
 
Nehe nu ska jag inte göra ett skit.. Jo kolla mer jobb.. 
 
Ha det bäst alla 
 



 

Lördag

Idag sov jag länge.... 
 
Sedan blev det att gå upp och äta frukost och dra och rida med Sanna.. Det var roligt för idag red vi ut.. Red i en och en halv timme. Det var riktigt roligt faktiskt.. Var sjukt många år sedan jag red ut.. Så det var riktigt riktigt roligt.. Underbar känsla.. Bara sitta och filosofera.. Sanna var med också :).. Riktigt skoj...
 
Sedan drog vi hem tog en varm dusch och slappa bara. 
 
Nu framåt kvällen vart det varm oboy med grädde och marschmellows.. Super duper gott.. 
 
Så blir det väl att kolla på film och bara mysa ner sig med vovven. 
 
 
Imorgon blir det nog inte mycket.. Kanske åka och rida igen.. 
 
Får se vad dagen imorgon har att erbjuda.. 
 
Aja slänger upp bilder på kvällens fika <3
 
Sanna <3
 
 
 
 
pöss på er

fredag eftermiddag

Slänger upp lite bilder jag tog på hunden förut :
 
 
 
 
 
 
 




 
 


 
 


 






 
 
 
 
Lite härliga höstbilder <3

fredag.

glömde ju skriva det att igår ringde min älskade bror Simon ifrån Turkiet. Dom hade 35 grader varmt. Då upplyste jag honom att här hemma har vi frost till klockan 8 på morgonen. Givetvis ska han då retas med att han badat i havet och bränt sig. Ja du har tur du, här hemma finns det ingen risk för att man bränner sig. Mer risk för att få frysskador haha. Men det var underbart att höra att han hade det bra där <3

äntligen fredag

idag är det äntligen fredag. Härligt med helt. Igår hände det inte alls för mycket.

Idag samåkte jag med en på jobbet. Så himla Nice att få sova en timme extra.
Så på frukosten drog jag, Kristoffer och Hanna till coop för att handla. Jag köpte baguette, chips till kvällen, Coca Cola, mars, twix, snickers och munkar. Har börjat spela något nytt spel. jätteroligt men blir helt fast.
Bara en timme kvar på jobbet sen är det helg.

Onsdag

Igår låg jag hemma och var sjuk :(.. Piss också för missade heta arbeten.. Men inget o göra någonting åt..
 
Idag var jag faktiskt på jobbet.. Var fram till lunch och sedan var det att ta en fika med Lena och åka upp till sjukhuset för provtagning.. Först blodprov, fick vänta i 45 minuter.. Och så stack hon hela jävla kanylen in i armen på mig.. Jävla cp kärring. Men det gick bra i alla fall.. Sedan blev det EKG.. Det gick bra.. Och sedan träffade läkaren och det gick med bra.. Skulle testa någon ny medicin också.. Det blir nog bra..
 
Efter det drog jag in till staden och väntade på Angelica och fick skjuts av henne hem :).. Sedan dess har jag inte gjort allt för mycket.. Varit ute lite med hunden min och sen med Emelies hund.. Och sen har jag inte gjort så mycket mer.. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!