veckan

tisdag: I dag så vilade jag mestadels då jag hade så ont i magen under natten :/..
 
Onsdag: Idag var jag på stan med Sandra. Var riktigt trevligt :). Åt glass det var skit gott så nu har ja hittat en ny favorit! Var ute sen på kvällen men pappa och david och david övningskörde :)
 
Torsdag: Idag så gjorde jag inte så mycket först. Tvättade och lite. Sen drog jag iväg till mamma i skägget och hälsa på henne och min underbart saknade vovve. Träffade även Thindra sötungen! Sen efter det så gick jag vidare till Johanna och Sara som sminkade mig för att sedan dra upp till Tarzan bäcken där jag blev fotad med magen :). -efter det så hämta pappa upp mig så åkte jag pappa och david ner till nykvarn och kolla på lite bilar. Så åkte vi vidare så david fick övningsköra.
 
Idag fredag så var jag först hos barnmorskan. Allt såg bra ut och livmodern hade vuxit som den skulle så nu är jag på kurvan igen :). Efter det så åkte jag hem lite fort där pappa och David kom efter mig för att åka till farmors grav i ringa rum.. Efter vi var där så blev det mat i söderköping som fick avslutas med en glass på vägen hem :). När ja kom hem så möte jag upp en tjej och fick en bildbarnstol och lite kläder till mig och bebis..
 
Och när jag kom hem låg en tshirt till min bebis ifrån Sandra :). Värsta söt och glad blev jag. Stod : Om du tycker jag är söt ska du se min MAMMA. Så himla söt av henne :).
 
Nu vet jag inte vad som händer är helt slut men ändå så himmla rastlös! Gaaaah blir tokig på detta.. Vill att bebis ska komma ut så jag kan gå ut och gå med barnvagnen! Och klä min lilla bebis i alla fina kläder. Längtar ihjäl mig men på söndag är jag nere på 1 siffrigt!

söndag och måndag

igår så gjorde jag inte så mycket... Erik och hans tjej Sandra kom hit och åt mat som älsklingen min lagade :).. Var jätte gott.. Sen var jag bara hemma och tog det lugnt..
 
idag måndag så vakna jag vid halv 10. låg kvar i sängen till 10.. Sen så hämta min boendestödjare upp mig så åkte vi till priso och så möte jag en tjej där så vi gick och handlade lite mat..
Sen så åkte vi ner till Victors och åt lunch :).. Muma.. Så åkte jag hem så fick älsklingen lite lunch också.. Så kom Erik och hämtade upp älsklingen och jag åkte med pappa och åt lite mat för att sedan möta upp en tjej som jag fick lite saker till barnet av för att sedan gå på Beijer träffen :). Mycket roligt :).. Kom hem för en stund sedan och jag är så glad att det finns så snälla människor runt omkring här i landet. Utan dom hade jag fan inte klarat detta med blöjor och matersättning till min lilla prins när han nu vill komma ut..
 
Är helt slut i ryggen nu.. Träffade trevligt folk med på träffen :)..

Nu blir det att ta det lugnt och sova tidigt idag då det är full rulle imorgon med :)..


torsdag-lördag

I torsdags var jag ju på tul.. Allt såg bra ut med bebis. Det ända var att han låg lite under viktkurvan.. Men inget som var farligt :).. Sen var jag ute i 4 timmar och bara njöt av solen :)..
 
Igår fredag gjorde jag inte ett skit.. Städade hela lägenheten as noga :D.. Sen kom Erik hit och träffa älsklingen på en kaffe sen drog dom vidare.. Trevligt trevligt.. Jag gjorde inte så mycket vilade mest..
 
idag lördag har jag vart hos min bror och bara tagit det lugnt.. Åt god mat och prata lite skit bara.. Annars blir det lugnt ikväll.. Trött på att vara gravid nu.. Vill kunna gosa bebis.. Men snart så <3

Onsdag

Idag var jag hos bm.. Sf måttet låg på 31.. Inte bra. Har gått ner 2 kilo med.
 
Imorgon blir det att åka på tilläggsultraljud och kolla så lillkillen har vuxit som han ska. Och se om han ligger med huvudet neråt. Gör han inte det blir det att göra vändningsförsök och vill han inte vända sig så kanske det blir kejsarsnitt.. Bara hoppas han får i sig näringen och allt han behöver..
 
Gick in i vecka 38 idag.. Älsklingen var värsta söt förut bara klä på dig så går vi till affären och handlar lite. Han ville nog att jag skulle få tankarna på något annat än om allt inte är som det ska imorgon.. Detta gör mig sjukt nervös. Tänk om han inte vuxit ordentligt? Vad gör dom då? Om han inte vänder sig blir det kejsarsnitt..
 
Älkslingen försökte få mig lugn förut i alla fall med att säga att allt kommer gå bra och allt kommer ordna sig.. Men jag känner en rädsla samtidigt som jag verkligen vill ha ut honom nu för jag är så otroligt trött och får inte sova för bebis så han kan ju lika gärna se till att komma ut nu :D..
Får se imorgon hur det går..
 
Jag älskar min Rickard <3

hejsan

helgen har varit lugn här.. Inte hänt så mycket. I fredags kom älsklingen hem med en brownielängd åt mig. Värsta gulligt :D.. Annars har jag bara tagit det lugnt i helgen..
 
Idag har jag vart på stan. Fixat lite ärenden.. Sen så tjafsa jag med barnets fars ex.. Förstår inte vad folk har för problem alltså..
 
Sen gick jag upp till centrumet och handlade lite.. Som tur var, var det uppehåll när jag gick :D.. Skönt det. Kom hem och tog mig en dusch..
 
Inväntar på att älsklingen ska komma :D.

veckan

I veckan har vi bara tagit det lugnt.. skönt det med ibland :).

var på Ikea igår å fikade med Anna. sen idag var jag på möte med soc å fick bra besked. slipper utredningshem. skönt det :). Idag blir det att ta en städardag.. kusin vitamin kommer förbi en sväng efter skolan :)

helgen

I torsdags gjorde vi inte så mycket..

I fredags så var vi med pernilla och Oskar å grilla :). var i simhallen innan det å det var riktigt roligt för det var grymt länge sen ja va där. badade extremt mycket och hade det trevligt. kvällen avslutades som sagt med grillning

lördags var jag bara hemma var helt död i kroppen..

söndags så gjorde vi inte ett skit Heller.. bara tog det lugnt å va hemma skönt det med ibland.

Idag måndag tog jag mig ut. haft tvättstugan och nu sitter jag på stan innan det är dags att bege sig till graviditetsgrupp. ska bli spännande..

jag älskar min Rickard mest av allt

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!