Mys

Igår då så gick jag upp vid 7 började platta håret. Sen så åkte jag till skolan.. Segt men men det fick gå.. Sen så åkte jag till stan, tog ut pengar, sen till resecentrum köpte cigg och det. Sen vänta ja på Lulle =).. Han kom vid halv 5 lite tidigare så då åkte vi hem till han..  Sen gick vi ut och satte oss vid busshållplatsen och satt där ett bra tag.. Sen tog jag bussen hem vid 7 tiden. Sen åkte jag till mamma.. Vi beställde mat sen så åt vi sen satt jag och mamma och snackade väldigt länge! Sen hade klockan blivit verkligen dags för att sova!

I morse vakna jag halv 8.. Ouups men men sminkade mig lite fort sen drog jag till centrum.. Köpte snus och cigg.. Sen tog jag bussen till resecentrum där jag möte Pontus och Lulle.. Tog bussen till skolan och nu sitter jag här.. SKa skriva om trendspaningen vi hade förra veckan hehe.. Puss

Godnatt

Nu har jag lagt mig i sängen och tänkte sova.. Upp tidigt imorn för ska fixa mig imorgon =).. Godnatt puss

Coca Cola

Någon hade skrivit på Facebook att den skulle ner till affären och köpa Coca Cola.. Och jag vart ass sugen på det.. Som tur har jag det står i kylen så blir att dricka lite Coca Cola efter duschen med nej nu ska ja gå och duscha.. Och längta tills morgondagen! Puss<3

Tråk

Jag har tråkigt.. Ont i huvudet och är allmänt jävla trött.. Helt sjukt egentligen men men.. Skulle vilja gå och sova men då vaknar jag väl inatt någon gång och inte kommer kunna somna om.. Men funderar på att inte bry mig och de.. Funderar på att gå och ställa mig i en dusch sen platta håret så det är fixat tills imorgon. Sen gå och sova.. Men vi får väl se.. Puss

Ont i huvudet

Sitter hemma.. Har gjort det ett tag nu.. Åkte hem från skolan förut.. Hade så jävla ont i huvudet.. Har det fortfarande.. Åkte till mamma förut efter skolan.. Ska till henne imorgon med efter skolan.. Ska nog sova där om jag får det för henne.. Men men det hoppas jag att jag får =).. Blir väl att träffa Lulle med imorgon =).. Kul kul.. Fan ska man göra för att huvud värken ska försvinna?? Har ätit pizza och druckit massa men de går inte över :(. Buuuuuhhhhhuuuuuu :'(.. Somnar snart med! Godnatt eller nått

Snart

Snart ska vi ha Naturkunskap och då ska vi gå ner till stångån ska tydligen leta mask? Kul? NOOOOT! Sen vet jag inte vad vi ska göra? Vi skulle tydligen ha gummistövlar? För det skulle vara blött.? Kul kul eller inte!!!! Men men sen har vi matte sen mode! Men men ska dra mig nu skriver mer sen hejs

HAHA

Sitter i skolan nu.. Alice kom precis med =).. Har idrott egentligen men hittar inte till T1 hallen.. Min gulliga pappa kom hit förut med Jeans och min dator till skolan =).. Så jag slapp gå i legins hela dagen =).. Vet ej vad som händer idag. Åka hem..

Igår så åkte jag ut till G efter skolan.. Pratade lite med han och så.. Sen kom även Tysken och hans kompis så möte dom vid macken stod och snackade och lite. Sen gick jag in igen var svin kallt ute.. Hehe så kröp in under täcket och la mig =).. Och fick upp värmen lite.. Skönt.. Somnade as tidigt med haha.. Men men skönt att sova tidigt med för en gångs skull..Massa mys vart det med!!! Kommer aldrig lämna dig! Men men nu ska jag gå igen skriver mer sen

hejsan..

I lördags så åkte jag med Natti och dom in till stan. Det var trevligt den dagen/ kvällen.. Sen gjorde jag inte så mycket mer.. Tog det lugnt.. Igår så tog jag det med bara lugnt..

Idag där emot i skolan.. Fy fan har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort idag alltså... Fan vad jag och Alice skrattade!!!  Men fy fan vad jag och Alice skratta helt otroligt! HAHA.. Kan inte förklara riktigt vad vi skratta åt, vi skratta nog åt det mesta! Var så jävla övertrött så det finns inte ord för det.. Och sjuk humor har vi med haha.. Men men sen drog jag hem hade så jävla ont i magen sitter här just nu väntar på att han ska komma hem så jag kan prata med han! Puss

Idag

Idag väckte pappa mig vid 11 sen gick jag ner och gjorde frukost sen drog vi till stan och köpte kräftor och det som vi ska ha tills ikväll... Sen så åkte vi hem så jag satte mig vid datorn.. Sen kom David, Ante och Emma.. Sen så gick jag över till Martina ett tag sen gick jag in igen.. Duschade och lite sen kom Mattias.. Hans bil startar inte.. Men men i alla fall följde med han ut när han skulle försöka få igång den.. Men det gick inte. Så vi gick in igen.. Åt lite pommes och det.. Sen gick vi ut igen och testade.. Sen in igen och nu sitter jag här :).. Natti och Simme kom nyss med :).. Så snart ska vi äta kräftor och det.. Trevligt..

Men jag saknar dig här! Vill så gärna ha dig här.. Jag saknar dig! Vill vara med dig! Bara dig och det känns i hjärtat att jag inte träffat dig på över en vecka snart är det två veckor sen vi träffades och jag lovar dig det känns i hjärtat.. Men hittills har jag varit stark så ska väl fortsätta med dig men nu börjar det bli extremt jobbigt utan dig! Vill ju vara med dig vill ha dig hos mig nu! Vill att du ska vara med nu när vi ska äta kräftor och det.. Igår svara du inget när jag frågade vad du gjorde och det var första smset på ca en vecka.. Jag vet att det är bra att vi är ifrån varandra så vi får tänka och det vad vi vill.. Vi har gjort det förut.. Och det kanske blir så att denna gång blir andra gången vi är i från varandra ett tag sedan träffas vi igen och allt blir bra igen.. Men men... I alla fall jag saknar dig! Och det kommer jag alltid att göra!!!!

Igår

Igår då så åkte jag hem igen.. Gick över till Martina och hennes kille.. Satt där och hade trevligt istället för att vara med visa patetiska människor! Så det så!!!!!!!!!!! Men sen snacka jag med Tysken i över 1 timme sammanlagt vart det 1 timme och 47 minuter.. Trevligt haha... Sen så gick jag in och kolla på ett avsnitt av kungarna från tyrösland.. Eller vad det heter..

Visa människor...

Visa människor vill man ju bara att dom ska försvinna ur ens liv..

Igår så skulle jag ju åka och festa med några klasskompisar men det sket sig. När jag var i Borensberg så skrev dom att det var för mycket folk så jag kunde inte komma? Nej men tack då. Konstigt då att --- kunde komma sen!? Men skiter fullständigt i detta pallar inte med falska människor! Blä och USCH säger jag bara på er! GLÖM min hjälp mer med att köpa ut cigg och sånt till er! Fy fan är det enda jag kan säga till er!

hahahahaha

Håller på att fixa mig ikväll blir det att dricka lite med tjejerna i klassen. KUL! Hehe.. Vet ej om det blir Oskarshamn nästa helg eller inte sånt som märks.. Nej nu ska ja fixa mig puss hej

Blä blä haha haha

Kul jag har eller inte.. Var ute med Martina och rökte för en stund sen. Satt och snackade och det.. Längtar som fan tills nästa fredag.. Men i alla fall jag har så tråkigt sitter och lyssnar på debatten om Kungarna från Tylösand haha så jävla väl-.- hehe..

Damp

Damp på Facebook! Funkar ju inte att gå in på den.. Men men i alla fall lyssnar på musik och längtar sönder mig tills fredag nästa vecka då jag får träffa sötaste!!!!

Längtar

Hejsan.. Idag i skolan gjorde vi inte så mycket på engelskan körde nån lek typ haha.. Fick en ig varning idag? Man bara hallå inte mitt fel att jag varit sjuk och missat aja i alla fall så åkte jag till Skägget vänta på pappa.. Sen så åkte vi hem jag gick in till Martina hon och hennes mamma satt och spela yatzi haha skit kul :P.. Men i alla fall nästa helg drar jag och Martina och stannar där över helgen! Ska bli så jävla kul!

Längtar som fan! Ska bli massa mys och gosa! Hehe saknar Elias.. Men nästa fredag får jag träffa han igen!!! Tjoho jag e glad! Hoppas bara han inte ändrar sig :/.. Men det gör han nog inte! Hehe.. Nu ska jag göra något vettigt typ ingenting.. Ska gå över till Martina tänkte jag! Så det så..

hejsan

Igår så gjorde jag inte så mycket. När jag hade slutat drog jag till skägget och väntade på pappa.. Träffa David, Ante och Simme. Simme och Ante drog och fiska så jag och David gick upp till Emma.. Sen gick vi till centrum igen.. Sen upp till Emma igen.. Sen kom Emma efter ett tag.. Sen så messade pappa och sa att han var i skägget så gick upp till centrum sen åkte jag och pappa hem..

När vi kom hem så värmde jag mig en pirog.. Sen så gjorde jag inte så mycket mer satt här.. Sen på kvällen åkte vi in till stan igen och kollade på Simme och dom när dom körde hockey bockey eller vad det heter.. Hehe fast jag pratade nästan i telefonen under hela tiden..

Sen så fan helvete kan tro att djävulen är min bästa vän.. För givetvis ville han veta vem mitt ex var och visste att om jag sa det så skulle jag börja prata om honom. Men han ville så gärna veta så sa det och jo vad hände inte då jag prata om han om hur han hade behandlat mig och då ansåg A att eftersom jag prata om mitt ex så är har jag inte glömt Gustaf ännu.. Men jag vill inte leva med Gustaf jag är redo att gå vidare liksom.. Men men i alla fall så sa han att vi skulle höras av längre fram. För han ansåg att man måste vara stark och kunna leva själv ett tag innan man släpper in någon ny i sitt liv.. Aja what ever.. Det löser sig nog hoppas jag! För vill verkligen träffa dig :)

Aja idag då så var jag as seg pappa fick väcka mig flera gånger men jag ville fortsätta sova haha.. Men men i alla fall så åkte vi in till stan.. Han släppte av mig vid gamla brandstationen.. Så gick jag upp till H&M där resten av klassen var.. Skulle ju ha sån här trendspaning idag.. Jag och Alice fick Gina tricot.. Men men gick fort så vi drog till McDonalds och jag köpte mat =)..Gott =).. Sen så skrev vi det vi skulle skriva om trendspaningen.. Så vart vi klara så drog till Resecentrum och sen så åkte vi till skolan och nu sitter vi här och gör ingenting haha.. Skriver mer sen..

JAG VILL FESTA DET VAR SJUKT LÄNGE SEN!

Kul kväll igår

Igår så gjorde jag inte så mycket till en början... Sen messade Josse och sa kom till Ljungsbro då.. Så jag hoppade in i en dusch och sen skjutsade pappa mig till Josse =).. Vi satt och prata och hade det trevligt.. Var sjukt länge sen vi umgicks så det var jävligt kul.. Och vi hade jävligt kul så tiden bara flög iväg var visst morgon när vi gick in i rummet och skulle sova:P.. Så är ju skapligt trött idag vill jag lova.. Messade men en gullunge igår med =). Hehe. Vill inte ens säga tiden som jag somna på i morse kan ju bara säga en sak och det är att jag är jätte trött och vill sova! Okej vi somnade klockan 20 i 6 i morse och jag hade ställt klockan på klockan 6 haha.. Men gick upp vid kvart i 7 klädde på mig lite sen gick jag till Hemköp där jag mötte Pontus så tog vi bussen tillsammans till Resecentrum där jag träffade Ida och Lisah. Vi åkte till skolan. Har engelska nu men har redan gjort klart uppgiften vi skulle göra.. Soft soft.. Slutar snart.. Vill att denna dag ska gå fort så jag får komma hem och sova haha.. Ikväll blir det tidigt vill jag lova.. Men om jag känner mig själv så blir det inte så ändå.. Men men ska i alla fall försöka puss

Kul

Kul jag har eller inte.. Sitter på facebook och gör såna där phrases haha.. Skit kul.. Olika grejer med om typ vad folk tycker om mig o när någon kommer fråga chans på mig och det.. Jätte roande!!!

Hemma nu då

Hejsan.. Nu är jag hemma i från skolan.. Har varit en slapp dag idag ändå i skolan.. Hehe.. Imorgon har vi matte prov och jag glömde boken i skolan men men de får gå ändå :P.. Hehe.. Vet inte vad som händer idag ingenting tror jag bara ta det lugnt och vila.. Hehe.. I helgen blir det nog att festa med gamla vänner som jag inte träffat på länge.. Ska bli kul hoppas bara det blir så nu med..! Skulle vara ass kul!!! Men men nu ska jag göra ingenting för det är det jag är bäst på!!!

skolan

Är i skolan nu.. Har haft idrott för ett tag sen.. Körde badminton... Jag och Alice gick lite tidigare har suttit och nördat data.. Haha.. Ska snart gå och äta sen vet jag inte vad vi har.. Men men skriver mer sen.. Pöss

sådär

Nu vet jag i alla fall vart du befinner dig, så nu är jag inte orolig längre.. Men men. Åt en pirog nyss.. Nu ska ja upp och lägga mig och glo på en film.. Sen sova imorgon är det skola.. Godnatt

Jag säger bara fy fan

Aa fick ett samtal som var mindre kul. Att visa inte bara kan lägga ner någon gång.. Förstår mig inte på vissa alltså lägg ner det som gör så ni blir sådär istället.! Det drabbar ju bara er själva och ingen annan!!! Gasch blir så trött!! Martina gick nyss hem med.. Hållit på i två timmar med hennes hår:P.. Men men det blir nog bra hehe..
Vet inte vad som händer nu.. Vara orolig kanske? Hmm Aja jag säger bara fy fan!.
Imorgon är det skola i alla fall.. Kul eller inte.. Men sånt man får ta..

Kladdkaka

Kladdkakan är nu klar Martina sitter här bredvid och har färg i huvudet igen haha.. Kul kul.. Bakade kladdkaka tillsammans som vi snart ska svulla i oss!!! Martinas hår blir inte blont jag sätter 100000 på det!! Haha.. Alltså idag :P.. Hehe.. Jag är bäst =)..

Jag har inte messat dig sen igår då jag skrev att ja inte ville ha det såhär mer och det känns skönt!!! Pöss

hejsan då

Idag så vakna jag vid halv 8 haha.. Var bara att klä på sig och åka iväg. Svängde förbi Ljungsbro och tankade och köpte cigg och det.. Sen vidare till skolan.. Hände väl inte så mycket där.. Drog hem efter engelskan för var tvungen att dra till försäkringskassan och ordna med papper.. Skulle få mina pengar retroaktivt för augusti och dom skulle komma om några veckor.. Sega dom är!!!! Aja i alla fall sen drog jag till skägget och möte upp pappa.. Vi åkte och kolla på en bil.. Sen tillbaka till skägget och handla mat och det.. Nu är vi hemma igen och jag har precis ätit en pirog väntar på att köttfärs limpan och det ska bli klart =).. Göttans ska det bli.. Vill att mina pengar ska komma så jag kan åka till Oskarshamn och träffa Elias och dom! Men får väl vänta ett tag tills mina pengar kommer.. Tråk men ändå bättre sent än aldrig.. Jag och Martina ska göra kladdkaka sen! Fy fan vad gott det ska bli! Haha.. Skriver väl mer sen! Pöss

Följ min blogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1511554/littlegirlinlove?claim=3m4je78ckhx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Good night

Godnatt alla ska ner och göra mig en macka sen kolla film.. Sen sova =)

fråge stund

Ställ en fråga jag ska svara ärligt!!!

=( =(

Jag vet att ni har rätt, jag vet att han inte ät bra för mig.. Jag vet det... Vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag orkar inte bli sårad mer.. Jag orkar verkligen inte det.. 1 år 1 månad och 6 dagar fick jag i alla fall med dig.. Men denna gången var det jag som sa adjö.. Vet inte varför men det är väl lika bra? Jag är värld någon som älskar mig för den jag är och inte den jag borde vara.. Någon som visar uppskattning för det jag gör.. Och någon som ger tillbaka lite och inte bara tar.. Men jag älskar dig och kommer nog alltid att göra på ett eller annat sätt.. Det är svårt.. Vill inte men vill ändå vet ju att det är för mitt egna bästa!.. Men ändå det kommer vara tufft och hårt och jag vet att jag inte kommer lyckas så vidare bra faktiskt.. Jag är för svag, behöver stöd i detta.. Men inget stöd ät tillräckligt.. Men jag ska försöka jag ska i alla fall försöka! Jag älskar dig och alla våra minnen kommer alltid att finnas kvar!!!!

Ligger och gråter vill skriva till dig att jag ångrar mig men det är något som hindrar mig! Jag vet bara inte vad.. Känns som om jag förlorat min andra halva!!!!




Funderar på

Funderar på att ha en frågestund på bloggen.. Vad tycker ni? Ska jag ha en frågestund?? Kommentera och svara på de =)

Röstat idag då

Hejsan igår då så kunde ja äntligen somna.. Somna runt 5 i morse.. Men men.. Jag vaknade vid halv 12? Sen kom pappa upp och väckte mig vid 12 haha.. Fast var ju redan typ vaken då.. Så vid 2 så åkte vi in till skägget.. Möte mamma och dom vid centrum.. Sen gick jag upp till mamma med mamma.. Hälsade på min älskade hund.. Sen gjorde ja väl inte så mycket mer väntade på mamma.. Sen gick jag ner till tvättstugan stötte på Emelie och Carro. Prata lite med dom.. Sen så gick jag upp igen. Sen ner igen sen upp igen haha sen till sist kom vi till tvättstugan haha.. Så mamma stoppade i tvättmaskinen sen så gick vi till skolan och röstade.. Jag och mamma stod i samma bås eller vad man ska säga.. Haha hon hjälpte mig då det var första gången för mig och jag fattade noll? Haha.. Men sen i alla fall så åkte pappa och jag hem. Åt för ett tag sen.. Nu vet jag inte vad som händer ingenting.. Sitta här och nörda.. Haha skriver väl mer sen ska leka lite med photoshop.. Pöss

Jag vill

Kan inte sova vad e de för fel? Klockan är liksom 11 minuter över 5 nu?.. Och jag har försökt med allt ja brukar göra för att somna typ som förut gjorde jag mig en macka med ett glas mjölk.. Satte på en film, gick ut o rökte
men kan ändå inte sova? Aja ska försöka nu igen så godnatt alla 

Jag Vill Sova


Godnatt

Nu blir det att sova.. Har kollat runt lite på internet :p.. Men nu blir det film och sova!!!! Godnatt<3

Photoshop

Håller på och trixar lite i photoshop =) Kul e de.. Hehe







Mörkt

Sitter här och äter choklad pudding spelar lite spel på Fb. Ska försöka få igång photoshop nu =).. Prata med Fia i telefonen förut.. Sen kolla jag ut för en stund sen och såg ett moln som var rött/ rosa..:



Rätt fint tyckte jag det var tills jag kolla ut för kanske 5 minuter sen och ser detta:



Fy fan regnet bara öste ner.. Och aa tänkte lägga upp lite bilder som jag tagit fast inte orkar lägga in.. Så här kommer dom:




















Fin

En liten pojke frågade sin mor: Varför gråter du?
För att jag är kvinna”, svarade hon honom.
Det förstår jag inte, svarade han.
Hans mor gav honom en kram och sa: och det kommer du heller aldrig att göra

Senare frågade den lille pojken sin far. Hur kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?

Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning, var allt hans far kunde svara....

Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter. Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade pojken:

Gud, varför gråter kvinnan så lätt?

Gud svarade: Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell. Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst

Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn...

Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortstätta när alla andra ger upp, och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig.....

Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt....

Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man
aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla...

Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla.... Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det.

För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår. En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvud dörren till hennes hjärta - det stället där kärleken bor.”

<3<3

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

:P

Nu har Simme och Natti åkt.. Vet inte vad jag ska göra orkade inte laga mat.. Jag har tråk !!!

Besök

Natti och Simme kom precis på besök.. Så ska ner och vara social mot dom sen ska jag även laga någon mat.

Godmorgon

Hejsan. Igår kolla jag och pappa på idol =).. Kul kul.. Sen så gick jag ut och träffa Martina. Lämnade ritpapper till henne för hon skulle göra en indian till pappa.. Sen gick jag in igen satte mig här.. Sen gick jag ut och rökte natt ciggen med Martina och  då hade hon målat klart bilden till pappa.. Jätte fin vart den..

Idag fick jag för en gångs skull sova ut! Hehe ingen hund som väckte mig eftersom hon e hos Ante och Emma =) och pappa väckte mig inte heller.. Var ute och rökte med Martina för en stund sen.. Senare sen vet jag inte vad som händer.. Skriver mer sen.. Puss

Lugn dag

Hejsan idag vakna jag vid halv 8 tiden ;).. Åkte till skolan.. Där var det soft dag =). Hade estet hela dagen. Rita porträtt och sen på Mode gjorde vi nått med ull grej haha.. Som vi ska göra till en boll sedan göra ett ansikte av de.. Sen när vi sluta så åkte jag till Skägget där ja mötte upp pappa.. Vi gick in på Willys och handlade lite sen åkte vi hem.. Jag gick över till Martina och drack tee. Hehe mums! Sen åkte jag och pappa över till Borensberg en sväng och hämta posten.. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar! Mums ska de bli och äta =). Sen vet jag inte vad som händer.. Får se.. Pöss

<3

ja Minns när vi träffades.
Ja, jag minns det som igår.
När vi låg där i sängen
och jag smekte ditt hår.

du är den jag älskar
och så ska de förbli.
Inget kommer kunna
skilja mig från dig. <3

Hejsan dåååå

Sitter här.. Har inte gjort så mycket idag.. Vart en sväng med Martina.. Hon fick en uppgift av mig och rita en örn som jag ska ge till Alex eftersom han ville ha hjälp med en tatuering som skulle va nått med örn.. Så det hjälpte hon mig med och dom vart skit snygga!! Tack så mycket.. Nu blir det film och äta Chips och dricka Coca Cola =) Godnatt då

Hemma nu

Hejsan, nu är jag hemma.. Orkade inte med supporten idag så drog hem istället.. Väntade på pappa i Skägget.. Träffade på Hanna sen hennes kompis som ja inte kommer på vad hon heter just nu :P.. Men men i alla fall. Träffa även på Simme, David, Ante och Emma.. Trevligt.. Sen så gick vi in på Willys och handlade lite.. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Tråk tråk men men inget att göra åt..

Måste även säga grattis till Nathalie som fick sitt körkort igår! GRATTIS GUMMAN!

Idag händer det väl inte så mycket..

Skolan nu då

Hejsan sitter i skolan har snart engelska.. Tråk tråk.. Men men Idag har vi bara haft estet.. Kul kul... Slutar vid 3 idag.. Har engelska, mentors tid och support kvar.. Men men.. Sen blir det att åka hem och göra nått jag vet inte vad.. Ska se om jag hinner till försäkringskassan med.. Men vet ej om jag orkar haha.. Får helt enkelt se vad som händer idag.. Hoppas på att Martina vill göra något =).. Aja skriver mer sen.. Puss

Idol nu

Nu är det idol på tv:n kan ju inte göra så mycket mer än att skratta åt dom haha.. Kul kul.. Sen blir det att hoppa in i duschen sen kolla på film och äta chips och dricka Coca Cola.. Imorgon blir det skola igen...

David en bäst killkompis skrev till mig nyss att han nog aldrig mer kommer tillbaka till Linköping igen för han vill inte se mer av skit staden.. Jag förstår han men mig då? Han måste komma tillbaka hit och hälsa på mig! Kommer ju sakna ihjäl mig efter dig fattar du väl? Du kan ju inte bara lämna mig kvar här? Du måste komma tillbaka hit David Erlin! Var fan ass länge sedan vi träffades och så säger du att du troligtvis aldrig mer kommer tillbaka hit? Du måste det! Jag älskar dig nu och för alltid min bästa vän!

precis ätit

Hejsan. Har precis ätit mat =).. Gott gott.. Funderar på att klippa mig men vet inte riktigt vilken frisyr jag vill ha? Några förslag? Vill inte ha det jätte kort men vill ändå ha någon fin frisyr som skulle passa mig.. Vill inte klippa mig men känner att det är dags så har ni några förslag så säg till =)

hejsan igen

Kom nyss in igen efter att ha varit inne i Skäggetorp.. Träffade Emma, Ante och David.. Träffa även på Hanna och Dennis och dom.. Kul kul.. Köpte lite mat och sånt.. Så fick jag låna 40 kronor av Emma så jag kunde köpa chips och Coca Cola =).. Gott ska det bli =).. Sen så stod vi där ett tag och prata med dom och Ante och Emma följde med ner och hälsade på Rulta.. Hehe gulligt.. Nu ska pappa laga lite mat =).. Gott gott skriver väl mer sen =)

Onsdag och världelös skoldag

Hejsan..

Idag började vi klockan 11 vi kom 4 minuter över 11 så då hade dom redan börjat plocka ner stationerna haha.. Men sen ringde dom och sa att vi var lite sena men vi fick börja med lunch haha äcklig lunch var de.. Men men sen i alla fall vid 12 fick vi börja så var jag, Hampus, Lisah, Kotten, Joanna, Pontus, Alice och Matilda i ett lag så vi gick runt på de olika stationerna.. Vart klara vid 1 tiden.. Och bussen gick hem vid 5 i 1 rätt störande.. För nästa gick inte för ens vid 5 i 3.. Haha så jag, Joanna och Alice drog till stan.. Joanna köpte lins vätska och lite sen åkte vi ner till Resecentrum och satte oss och glodde haha.. Så gick våran buss 5 i 3 och jag var hemma vid typ halv 4 =).. Pappa och Rulta möte mig eftersom de var första gången jag gick från bussen.. Men det gick bra =).. Nu gör jag inte så mycket sitter här och dum glor.. Ska ut och ta ett bloss

Aja skriver mer sen.. Joanna e en tupp och Alice är en mupp!!

Gårdagen då

Igår då när vi satt och vänta på att matten skulle börja så gick jag på toa och kolla en grej.. Jo men visst det var ju bara att åka ifrån skolan direkt.. Messade Jenny och hon skulle ändå till stan så drog jag till UM. och Jenny kom dit.. Prata lite med dom där så fick jag en tid igen klockan 5 så vi gick ner till stranden och hälsa på Jennys kille.. Så gick vi tillbaka till UM och gjorde det jag skulle göra.. Som tur var visa det ena testet negativt.. Men sen i alla fall när vi var klara där så gick vi till Tobbe en sväng och umgicks med han och Rille.. Sen så hade givetvis mitt batterie dött för dom från UM skulle ringa mig. Men så hade jag fått ett sms i alla fall där det stod att hon hade pratat med speciallisten och dom ville avvakta lite med prov svaret? Fatta inte riktigt men men.. Sen så drog vi hem till Jenny åt lite mat och hade de mys =).. Snart är det ett och ett halv år mellan mig och Jenny haha som vi har vart förlovade alltså aja nog om denna dag

Lisa är en mupp och Alice är en tupp :P

Sitter i skolan nu

Hejsan.. Nu har vi haft idrott.. Jag och Lisah var där redan klockan 9 fast vi börja halv 10.. Gympa läraren kom också klockan 9 för han trodde vi började då.. Men han hade fel haha.. Så vi fick börja gå redan vid 9 gympa läraren gick med oss hela vägen snäll som han var.. Eller aa nästan hela vägen.. Han vek av en bro innan de va slut.. Eftersom dom andra börja halv 10 var han tvungen att vara där då.. Men jag och Lisah kom tillbaka då dom andra börja haha.. Och jag lovar Lisah vill ta död på mig.. Tänkte gå till Resecentrum men nej Lisah sa att det var lika långt till skolan så vi gick men oj då det var visst inte lika långt! Haha.. Nu sitter vi i skolan och gör ingenting.. Börjar inte för ens 10 över 12 igen hehe.. Men men äter om 50 minuter.. Sen blir det Naturkunskap, sen matte och sist mode.. Hehe på naturkunskapen ska vi tydligen odla växter? haha.. Men men i alla fall nu vet jag inte vad vi ska göra.. Skriver mer sen.. Mysigt var de igår i alla fall hos gullungen! Massa mys faktiskt och bara mys och vi prata och så och han skulle förbättra på sig så jag kan prata med han så som jag kunde göra förut och jag är jätte glad för det! Puss

Godmorgon

Godmorgon alla läsare!! Igår i alla fall så prata jag med han och det känns bättre nu för han sa att han skulle bättra sig med de. För sa till han att det kändes som om jag inte kunde prata med han längre men då sa han de kan du väl? Då sa jag bara nej för du bryr dig inte lika mycket du lyssnar inte.. Då sa han att han skulle bättra sig och han lova att göra ett försök.

Men men i alla fall igår myste vi en massa.. Helt otroligt.. Så underbart att bara mysa! Kolla på Ullared sen börja någon film.. Men jag somna så jävla tidigt igår kolla på klockan sista gången vid 20 i 10 inte likt mig att somna så tidigt men vakna ju därefter idag med haha... Vakna ca klockan halv 5 så vi inte hade försovit oss.. Sen ringde klockan på 10 över 5? Men till sist stängde jag av det. Så vaknade för en liten stund sen. Hörde hur gullungen sa jag måste dra nu. Jag måste dra nu och jag: Mina pussar.... Haha skit kul... Men så skriver Ida att jo visst fan vi börjar ju inte förens vid halv 10 idag snacka om att man får typ lite spel?? Bussen går härifrån halv 8 är i resecentrum klockan 8 och så börjar vi halv 10 vid Cloetta Center. Tänkte slänga up0p några bilder nu innan jag ska äta.. =)

Dagens outfit=)



Bilderna jag ritade till skolarbetet.


Tycks då?





Mys!!!

Mys!!


Gott =)


Nu ska jag gå och göra mig lite frukost Sen iväg till skolan.. Puss puss

Hejsan då igen

Sitter ute hos gullungen.. Åt lite för ett tag sen, nu är han inne i duschen..

Det känns inte bra på nått sett vet inte vilket.. Känns som om jag inte känner dig längre? Vill bara ha tillbaka så som du var i början. Den du var då innan du förändrades. Det känns konstigt.. Förut kunde jag prata med dig om allt men det vågar jag inte göra längre? Det känns som om nått är fel.. Och jag vill inte att det ska vara så! Vill vara lycklig med dig! Vill ha det som förut då jag mådde som bäst när jag var med dig! Nu känner jag att nått säger stopp, för jag vet inte vart jag har dig längre*? Vill ha det som förut då du älska mig!! Snälla kom tillbaka som den du var förut.. Vill lägga mig på ditt bröst och gråta ut och att du då ska bry dig då så som du gjorde förut.. Men jag kan inte göra det längre? Varför. Saknar den du var förut! Jag fäller några tårar och tänker på dig.. Men kommer detta någonsin bli bättre? Jag tvivlar på det.. Jag tvivlar på oss.. Men jag är ändå säker på nått sett.. Vet inte vart jag har dig.. Vågar inte prata ut med dig heller för är rädd att du ska bli arg.. Men jag vet inte vi får se just nu är det så många saker som tynger mig.. Men en sak är nog säker.. Jag älskar dig

http://www.youtube.com/watch?v=bG-AZ6MZMoA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=bG-AZ6MZMoA&feature=player_embedded

Skolan

Sitter i skolan nu.. Kul eller inte.. Vi har hål timme nu :P.. Förut på engelskan satt vi alla typ på facebook :P.. Kul kul.. Idag vet jag vet vad som händer.. Träffa Martina tror jag =).. Annars vet jag inte vad som händer faktiskt.. Försöker få igång webkamen på datorn men de går inte?? Problem har jag just nu med det i alla fall haha.. Tråk då.. Men har bara estet kvar sen slutar vi =).. Kul kul..!!!

Hejsan

Idag då så vakna jag rätt tidigt.. Har väl inte gjort så mycket idag.. Hjälpt grannen att ta upp äpplen sen plockat ner fräscha äpplen från marken.. Sen har jag bara suttit här.. Blir väl att fortsätta sitta här.. Pöss

you make me happy

Hejsan igår då så gjorde jag inte så mycket.. Pappa och jag gick en promenad med Rulta :P.. Sen kolla ja lite på tv sen gick jag o la mig.. Messade med underbarste <3

Idag då så har jag ritat typ hela dagen.. Gjorde skol uppgiften.. Är klar med en bild eller a tre bilder men det är ju på samma papper.. Vi ska måla av en kropp sen ta av den kläderna sen rita dit egna kläder som vi vill ha.. Ska vara olika färger på varje papper tex på ett ska de va i blåa nyanser på de andra gula, tredje ska de va röda o på de fjärde ska de va gröna:p..Så gjorde klart en i skolan den i gula nyanser.. Sen idag gjorde jag en med blå nyanser.. Sen imorgon blir det att fortsätta på de andratvå så de med blir klart.. Har självklart messat massa med underbaraste idag!!! Tack vare dig har jag redan glömt idioten!!! Du är bara för söt!!! Han är hemlig än så länge :P.. Bilder kommer med på arbetet ja gjorde idag =)

13/8-09-9/9-10

Hejsan igår då så åkte jag ut till Gustaf.. Men han kom aldrig hem.. Stod och vänta på han i 4.5 timmar.. Sen skrev han till mig att han aldrig mer ville träffa mig.. Fattar inte varför men men.. Det e bara glömma och gå vidare.. Han kan inte hålla på såhär mot mig längre.. Men men.. Är självklart ledsen eftersom vi var tillsammans i över 1 år. Men men.. Inget man bara glömmer på en dag.. Men jag är värld någon mycket bättre! En person som e snäll och bryr sig om mig! Aja nog om det så gick det jätte bra i skolan =)

Idag då så åkte jag till skolan.. Gick kanon.. Fick först våra datorer =). Äntligen.. Sen så hade vi estet.. Så då måla vi bara.. Sen så var vi på länsmuseet och kolla.. Sen så sluta vi då gick jag med Joanna och Lisa till resecentrum.. Var där ett tag med Joanna.. Sen åkte jag till Skägget där jag mötte upp pappa.. Sen åkte vi hem och laga lite mat.. Sen nu sitter jag här.. På våran skoldata så funkade ju inte det där bredbandet mobila bredbandet eller vad det heter haha.. Men men i alla fall får se vad som händer idag pöss

Saknaden är stor

I måndags så då så åkte Gustaf och Oskar in till stan för att hämta en bil till Oskar.. Jag började plugga.. Skrev om solsystemet.. Hade det som läxa fast fatta inget haha.. Sen i alla fall så kom Oskar och Gustaf tillbaka. Dom hade köpt med sig max hem =).. Gott gott. Sen så fortsatte jag.. Skrev 2 sidor.. Sen så gick jag och Gustaf upp och kolla på tv.. Somna rätt tidigt..

I går då så åkte jag till skolan..  Gick upp rätt tidigt så hann äta frukost innan jag åkte.. Gick ut alldeles för tidigt med så stod och vänta på bussen i ca 15 minuter haha.. Sen i alla fall så möte jag upp Alice och Ida på rese.. Så åkte vi till Cloetta där vi satte oss ner och vänta på våran idrottslärare.. Vi börja vid 9 och körde lite lacross.. Ass kul.. Vårt lag van. Det var tydligen nästa vecka vi skulle springa.. Hehe.. Sen så åkte jag hem till pappa.. Så gjorde jag inte så mycket var en sväng med Martina.. Sen gick jag och sov..

Idag då så åkte jag till skolan.. Kul eller inte men men.. Sen gick jag och Millad till Länsmuseet, skulle göra en grej där om någon utställning.. Missade ju det i fredags.. Men men vi gick och snackade lite.. Och det.. Sen efter det sluta vi.. Så åkte till Skägget. Träffa mamma och dom.. Så fick jag två block av mamma och pennor.. Sen så gick vi in på Lidl så fick jag en kexchoklad och lite.. Sen så gick vi in på någon affär vet inte vad den heter.. Men så fick jag ett lås och understrykningspennor.. Sen så börja mamma och pappa tjafsa så sa mamma att jag kunde hämta alla mina saker som var kvar.. Fine.. Så åkte till mammas parkering och jag gick upp och hämta resterande sakerna jag hade kvar.. Känns så tungt på nått sett.. Hatar detta!! Vill bara komma bort nu.. Vill vara för mig själv! Blir så less på detta! Fattar inte varför.. Jag vill inte välja någon av er! Känns som en stor del saknas i mig! Och jag vet vad det är.. Det är dig mamma! Känns som om jag inte har någon mamma längre? Varför då?? Tårarna rinner ner för min kind.. Men vill inte torka bort dom!
Vill just nu bara till Gustaf.. Glömma alla problem bara vara med honom! Jag älskar dig. Vill vara med dig hela tiden! Aja nog för idag

vill gömma mig under täcket vakna upp och allt var bra




Funderingar?


ser ni lycka i mina ögon?


Trivs bäst med dig älskling!!


I morse e denna bild tagen


denna med



Denna med:)


Dagens outfit


=)

dagen idag då!

Idag har jag inte gjort mycket.. Försov mig i morse så vart ingen skola för mig idag inte.. Men imorgon blir det skola! Börjar klockan 9 med idrott.. Ska springa 3 kilometer?? Jo tjena har fan inga idrotts kläder och tänker absolut inte springa om vi inte får duscha efteråt eftersom vi inte har någon idrottshall.. Men men det löser sig nog.. Idag har jag kollat på film och bara tagit det lugnt.. Gustaf kom hem strax efter 4 men han gick och la sig direkt.. Själv funderar jag på att gå ut och gå en sväng.. Så jävla tråkigt att sitta inne.. Rök sugen är jag med men har inga cigg.. För rökte den sista förut!.. Men men sånt är livet.. Börjar bli hungrig med.. Ska gå upp och väcka Gustaf tänkte jag.. Mer idag händer väl inte.. Pöss

Mamma <3

Mamma du vet att jag älskar dig! Fast att jag valt att flytta till pappa betyder det inte att jag inte vill vara hos dig! Jag vill vara hos dig med.. Men jag vill även vara hos pappa.. Du ringde förut och frågade om jag hade med mig hemma nyckeln till dig.. Simme behövde den för att hans har gått av.. Jag hörde att du var ledsen. Jag frågade varför? Du sa att det inte var något speciellt.. Men sedan sa du att du inte fatta varför jag bara flytta till pappa sådär och att du inte hade gjort mig något.. Jag vet att du inte har gjort mig något. Och jag ångrar alla ord jag sa till dig då vi bråkade.. Jag saknar dig mamma det ska du veta.. Saknar dom små sakerna vi gjorde tillsammans även dom stora... Du sa till mig att jag får bo vart jag vill.. Men jag vill ju bo hos er båda.. Men just nu vill jag bo hos pappa.. Det är inte dig det är fel på! Det är inte det att jag inte vill vara hos dig. Men efter att vi bråka så känner jag mig på nått sett så långt ifrån dig. Känns som om jag inte känner dig längre? Men du är och kommer alltid vara min mamma.. Och jag älskar dig för det du är och för allt du gör! Alla har vi det jobbigt ibland och det är mycket som tynger oss.. Du sa förut att du inte bara tyckte det var jobbigt att jag flyttat till pappa utan andra saker med.. Men jag vet ju inte vad det är så jag kan ju liksom inte ge dig råd om det.. Vill vara i din famn men känns som jag är för stor för det.. Du ska veta en sak att jag tänker på dig varje dag, tänker på vad du gör hur du mår.. Och speciellt om du saknar mig hemma.. Du skrev på facebook då jag skrev att jag snart var var 18 då skrev du Hejsan!!!!!Ja kan du tänka dig vad tiden går....Men du är iallafall min lilla tjeja fast du blir 18år..... Och det är sant mamma jag kommer alltid att vara din LILLA TJEJA! Mamma jag älskar dig det går inte förklara! Jag saknar dig faktiskt! You are my angel! Du finns alltid där för mig! Du vill alltid alla gott. Jag vet mamma att du kämpar. Och jag kämpar med dig fast jag inte är hos dig. Men jag är alltid nära dig för jag finns ju i ditt hjärta? Och du finns alltid med mig för du finns i mina tankar och i mitt hjärta! Mamma jag älskar dig mest av allt!!! Vill bara att du ska veta det.. Hur mycket vi än bråkar och skriker på varandra så är du min mamma och du kommer alltid att förbli det! Du vet att jag inte menar det jag säger när vi bråkar. Det bara kommer ut.. Vet inte hur jag ska göra för att reparera allt.. Jag mår faktiskt inte så bra heller av att vi bråkar.. Inte att jag bråka med Macke och dom heller för den delen.. Vill att allt ska bli som förut men jag tror inte det kommer bli det igen.. Jag vet jag gjorde fel, men det var faktiskt inte bara jag som gjorde fel.. Utan även Macke och dom med.. Vill säga förlåt till han och dom andra men jag vet inte hur jag ska göra det.. Vill att allt ska vara bra.. Jag älskar dig mamma!!! Jag ÄLSKAR att se DIG le!



Var bara tvungen att skriva av mig lite.. Finns så mycket jag skulle vilja säga men finner inga ord som passar.. Men jag vill att du ska

Helgen då =)

I fredags var jag med hemma från skolan.. Gjorde inte så mycket.. Duschade och fixade mig lite.. Fråga inte varför.. Sedan i alla fall så åkte jag och pappa in till Skägget... Träffade Macke en sväng... Sedan tog jag bussen till resecentrum. Och där träffade jag på Josse och Tindra =).. Jätte kul att träffa dom var ju som sagt ett tag sedan! Måste träffa dom snart igen =).. Sedan i alla fall tog jag tåget till Linghem där jag gick till badet så kom Gustaf dit så gick vi där i från till affären och handlade :).. Motion är bra har jag hört haha.. Sedan så kolla vi på film och hade det mys! Som ni vet är ju jag och Gustaf inte helt tillsammans igen.. Utan bara halvt haha men så sa han att han gillar mig igen =).. HAN GILLAR MIG =)=) Förstår ni hur happy jag är? Han har inte gillat mig innan sen då vi gick över till att vara kk med regler. Men sen idag fick jag reda på att han gillar mig igen =). Tjolahopp =)

I lördags då så vakna jag halv 5 på grund av att Gustaf inte låg bredvid mig.. Fan är han tänkte jag.. Så gick ner då var han ju bara på toa.. Men snacka om att man vaknar så fort man känner att han inte är i närheten.. Tog även in hans katt igår så den tog jag massa bilder på =).. Jätte söt katt.. Låg bredvid mig hela natten.. Hehe.. Sen idag har jag varit jätte duktig.. Cyklade till Linghems affären först för att köpa cigarretter.. Frågade Gustaf om han ville ha nått men han sa nej.. Sedan när jag kom tillbaka och hade vart inne i cirka en timma så frågade Gustaf mig om jag ville cykla till affären igen.. Så då gjorde jag det.. Så cyklade ungefär en halv mil igår :).. hehe sen vart det mys!

Idag då har vi inte gjort mycket kollat på film.. Gustaf frågade mig i morse om jag skulle till skolan imorgon då sa jag ja vadå? Då sa han bara undra eftersom du inte var förra veckan så du inte hoppat av skolan igen.. Men nej nej det har jag inte var ju sjuk förra veckan men imorgon ska jag gå får träffa mina pinglor då igen som jag saknat så mycket =).. Så sa han senare hur jag skulle ta mig hem idag jag bara buss...? Sedan så fråga han mig när jag skulle ta bussen eller om jag skulle ta bussen imorgon till skolan istället :P.. Så får en extra natt med baby <3.. Så åkte vi till Biltema.. Han handlade nått till bilen.. Och så sålde han motorn förut haha.. Men men sen så köpte han pizza som vi svullade i oss =). Så kolla vi på The Simpsons.. Så nu åkte han och Oskar till Erik.. Gustaf skulle hämta nått då han e hård i magen stackaren :P.. Men dom kommer snart och då ska jag och Gustaf kolla på film och mysa! Imorgon åker jag hem igen efter skolan och kommer sakna ihjäl mig tills jag får träffa Gustaf igen =).. Men har ju han hela kvällen och natten i alla fall =)=)... Och en grej till.. Han frös igår/inatt och lite i morse.. Helt sjukt han brukar aldrig frysa hehe.. Vi eldade i kaminen igår kväll och i morse.. Jätte mysigt.. Bilder kommer! Hoppas ni haft en trevlig helg!

Dagen idag!

Idag har ja inte gjort mycket suttit här.. Pappa och jag åkte bort till Ljung förut.. Simme, Macke och Mattias var där och fiska.. Tänkte råna Mattias på hans chips men de fick ja inte men jag fick 20 kronor av han så ja kunde köpa chips =).. Tack snälla Mattias you are an angel som ja sa förut ;).. Sen har jag träffat Martina en sväng med.. Så har jag ritat med bilder kommer här nere så får ni säga vad ni tycker om dom =).. Bara bra och veta eftersom jag går mode och styling och vi ritar mycket =).. Lite andra bilder kommer med upp någon annan dag..

Rätt lika va???




Rätt lika??


Släng in en kommentar om vad ni tycker =)


Nu blir det film sen sova så godnatt alla söta och rara och allt vad ni nu är ;)

10 sanningar om mig

Blev ju utmanad av Tina som kallade mig LinaFlina =)
Men det är nog bäst att jag fullföljer utmaningen fast ja egentligen inte vill haha

1. Jag tror att allt kommer bli bättre med en kille fast jag vet att det inte kommer det.

2.
Jag bryr mig för mycket om folk som egentligen inte är värda min uppmärksamhet.

3.
Jag ä trött på skolan fast jag säger till folk att det är toppen och jätte kul att gå i skolan. Vill ju att dom ska tro att jag för en gångs skull tycker skolan är kul haha

4.
Jag lägger ner min energi på helt fel saker..

5.
Jag ligger redan efter i skolan fast jag gör så gott jag kan

6.
Jag vill säga förlåt till visa men hittar inte modet..

7.
Jag gör verkligen allt för en kille fast han behandlat mig som skit

8.
Jag vill sluta skolan, men på ett sett inte för vill visa att jag kan klara av det bara jag hittar orken någonstans...

9.
Jag vill vara liten igen då man inte fatta någonting

10.
Jag måste veta hela tiden att jag har han vid min sida. Och han är min trygghet utan han skulle jag skita i skolan. Det är för han jag går i skolan för att bevisa att jag kan klarat.. Jag lämnar han inte för han är min trygghet och jag älskar han och är rädd för att bli ensam.

Jag utmanar nu Ayla Catpaw och Cassi Zombie dödare =) Lycka till det är inte så lätt som man tror!!!

Sjuk =(

Hejsan idag tänkte jag att jag skulle få sova ut men inte.. Vakna klockan halv 7.. Skulle ju ringa skolan och sjukanmäla mig.. Men lite tidigt ändå och vakna då tycker ja.. Haha somnade om och vakna igen vid halv 8 då ringde jag skolan.. Sen somna ja om igen för tog täcket över huvudet eftersom vi inte fått upp gardiner ännu.. Och så e ju nästan hela lägenheten vit haha.. Men men sen kom pappa in och väckte mig vid 11.. Så gick upp då.. Åt frukost sen börja ja bära upp grejerna till hyllan.. Så hjälptes pappa och jag åt och ställa upp den.. Så nu ar jag ställt upp allt i den och det.. Ska väl ner och göra någon mat snart är hungrig!!!! Nu kom Martina så ska väl umgås med henne en sväng... Pöss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!