väntan.

Hejsan.
Sitter nu här och dum glor.. Väntar på att pappa ska höra av sig. Han ska komma och hälsa på idag. Älsklingen gick vid halv 1 till hans mamma. Dom ska åka och hämta hans mobil och lite snart.. Sen kommer han med hem :D.. Är hungrig så funderar på att göra nått lätt så länge.. Men vet ej vad.. Pappa kommer ju sen så då ska vi ju fika. Ska nog hämta mina chips nu medans älsklingen inte är hemma :P.. Haha.. Idag har jag städat lite och sånt. Gjort snyggt nu när pappa ska komma..
Pusspuss

<3

Hjärtat du ska veta hur glad jag är att jag fann dig! Du har gjort mitt liv till det bättre! 2 hela veckor har vi nu varit med varandra och jag vill aldrig vara ifrån dig! 16/3-11är den bästa dagen i mitt liv! Du kom in i mitt liv som en räddande ängel. Jag hade slutat tro på kärleken. Men när jag träffa dig så kändes allt så bra och jag började hoppas igen! Jag älskar att vara dig nära. Och jag älska att vara här med dig! För du finns alltid här för mig. Du är mitt allt! Du får mig att hoppas och tro! Fast vi har det jobbigt just nu kommer jag aldrig att lämna dig! Jag finns här för dig 24/7. Jag kommer aldrig att släppa taget om dig! För du är min Själsfränder! Trodde aldrig att jag skulle hitta en sån underbar kille som dig! Jag lovar dig. Känslorna blir bara starkare och starkare för varje dag som går! Jag kommer aldrig lämna dig!
Liina Andersson (L) Johan Andersson för all framtid <3


Dagarna som varit

Hejsan. Dagarna som har varit har varit lite för mycket upp och ner.. Men det är sånt som vi löst =).. Det käns skönt att inte vara i Linköping. Jag storm trivs verkligen här och skulle kunna bo sätta mig här.. Jenny kom hit i fredags med och stanna tills i lördags.. Kul kul.. Fått reda på lite saker som hänt i Linköping men inget jag lägger ner energi på. =)..

Har som sagt bättre saker att lägga energi på nu än erat jävla skit snack =).. Är lycklig med Johan vid min sida och det kommer förbli så! Tycker om han så grovt mycket så han lämnar jag aldrig! Puss puss på han <3
Så här lycklig är jag nu!

dagarna

Har varit hos älsklingen dom här dagarna och jag storm trivs! Älskar att vara här..
Hänt lite skit med.. Men men det är sånt som löser sig hoppas jag för det känns så tomt..

Igår hämta vi Lolloh i linköping i alla fall.. Var med Felix och dom :D.. Trevligt..

Jag ahr världens bästa pojkvän!!! Och jag trivs jätte bra med han!

Orkar inte skriva mer.. Puss

igår och idag

Igår så gjorde vi inte så mycket.. Var hemma.. Tog det lugnt jag är fortfarande inte riktigt bra.. Sedan gick vi till Petra sedan gick vi hem till älsklingens mamma och sedan gick vi hem.. Lagade jätte god mat och sånt..

Idag har vi bara hunnit vakna och ätit frukost.. Blir att träffa älsklingens andra son idag :D.. Guttans.. Sedan vet jag inte vad som händer.. Massa mys hoppas jag på :D..

Johan du ska veta hur mycet jag gillar dig. Det är extremt mycket och jag är så extremt lycklig med dig!! Vill aldrig förlora dig! Du och Eddie ni är världsbbäst! Ni är guld värda! Ni gör mitt liv till det bättre.. Vet inte vad jag skulle göra utan er!!<3. Går inte förklara med ord hur mycket jag gillar er!! <3<3<3<3

 Puss


18/3-11

Dagarna som varit nu har jag varit i vadstena.. Sovit hos Johan.. Vi har varit hos hans mamma och det och bara tagit det lugnt.. Just nu är Johan på vårdcentralen med Eddie.. Så jag sitter här själv och väntar på att dom ska komma tillbaka..

Jag gillar dig grymt mycket Johan! Jag vill aldrig förlora dig! Du är det bästa som hänt mig. Du och Eddie kom in i mitt liv som två änglar ifrån himlen! Jag är så grymt lycklig med er! Kan inte förklara hur glad jag är över att ha er vid min sida! Vill aldrig förlora er! Ni gör mitt liv till det bättre! Gud vad mycket jag gillar er!!! <3


15/3-11

Hejsan.. Idag gick jag upp vid halv 8. Så åkte vi in till stan vid 8. Åkte först till Biltema sen skjutsa pappa mig till Resecentrum så tog jag bussen till jobbet.. Idag på jobbet tog vi ut hästarna, sen mocka vi =). Fick sluta tidigare idag.. Så då åkte jag ut till Vadstena!

Var med sötnosen Johan och hans underbara son Eddie.. Hela dagen och hela kvällen.. Massa mys! Ska dit imorgon med och då blir det att sova där!.. Mys! Längtar som fan tills imorgon! Massa mys och gos med både Johan och Eddie då! Fan vad jag älskar dom som personen och jag gillar Johan sjukt mycket! Han är så underbar person och det är precis han jag väntat på hela livet! Är så lycklig att jag hitta er!

Puss puss

14/3-11

Hejsan.. Idag vaknade jag vid halv 8. Pappa väckte mig då eftersom jag skulle åka iväg och jobba =).. Så vi åkte härifrån vid 8 i morse.. Så tog jag bussen ut till Skeda udde vid 9.. Var framme vid halv 10 på jobbet :D.. Då så började vi släppa ut hästarna.. Sedan åkte jag och Felicia till Mantorp och hämtade halm :D.. Sedan tillbaka.. Då så fikade vi.. Sedan lastade vi ut all halm.. Sedan så mockade vi.. Och sedan gick vi in och åt lite lunch.. Efter det så mockade vi.. Och lite annat.. Sedan kolla jag på när Felicia red.. Galen häst det där haha.. Så fikade vi lite fort så gick jag till bussen. Sedan träffade jag Hossein en stund sedan tog jag bussen hem. Pappa hämtade mig i Ljungsbro.. Väl hemma så åt jag lite.. Sedan gick jag och grannen ut med hunden.. Och så efter det följde jag med in till han.. Vi spelade Guitar hero.. As kul men jag var verkligen sämst haha.. Men men.. Mycket skratt! Så gick jag in till mig och lagade lite mat.. Och nu ligger jag i sängen och ska sova för imorgon är det upp tidigt igen :D Godnatt!

Tråkig söndag!

Hejsan. Igår somna jag vid 20 över 7. Pappa väckte mig vid 11 på kvällen och sa att jag inte kunde sova med kläderna på?.. Men det gick ju utmärkt i 3 timmar? Haha.. Sedan somna jag om igen.. Sedan i morse vakna jag klockan 6 sen somnade jag om och vakna runt 11.. As skönt!! Idag har jag bara slappat.. Konstant hela dagen.. Skönt!! Gjorde också hemma gjort pizza förut =). Gott! Sen har jag bara suttit här!! Skönt!! Imorgon börjar jag att jobba. Ska bli riktigt skönt! Pöss

10/3-12/3-11

10/3
Skulle egentligen fotas med Piika idag, men studion var inte ledig så det gick inte.. Så träffade Lillen med flera på stan i stället.. Sedan åkte jag hem.. Gjorde inte så mycket.. Åkte till Borensberg och hälsade på min kusin och hennes familj. Sedan efter det så åkte vi hem och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket så vi kunde gå in till grannen och fira henne.. Sedan drog jag till Ljungsbro. Skulle ha sovit där. Men det var inte så..

11/3
Jaha idag så gjorde vi inte så mycket.. Först fundera på vad vi skulle göra.. Jag och Christa med flera skulle bowla men var så jävla dyrt så jag och Jenny åkte till Christa i stället och drack lite.. Jag och pappa hämtade upp Jenny på vägen. Så möte vi upp Anna på stan med innan vi skulle dra till Christa.. Sedan efter vi varit hos Christa och druckit och spelat biljard så drog vi ut. As kul.. Jag åkte på en smäll men men.. Shit happends. Sedan träffa jag en kille från Norrköping.. Så vart att följa med till hans hotell och sova där med han :D.. . Massa mys

12/3
Idag så vaknade jag av att nyheterna på tv:n började.. Sedan så fixade jag mig lite sedan drog jag till Christa.. Så har varit med henne hela dagen =).. Sedan kom pappa och hämta mig i Skäggetorp.. Så åkte vi hem. Köpte pizza med =).. Super gott =).. Nu ligger jag i sängen och bara chillar galet =)

8/3-11-9/3-11

Igår & idag

Igår så gjorde jag inte så mycket. Åkte till skolan och åt frukost med mina lärare och prata om praktik. Ska praktisera ute hos Maria. Då med hästar igen:D.. Kul kul! Är så trött på skolan. Sedan så träffade jag Jenny. Vi gick till Arbetsförmedlingen. Sedan så gick vi hem till henne. Så kom pappa efter mig så vi åkte hem. Sedan gick jag en kilometer till bussen åkte till Jenny. Vi gick ner till stan tillslut. Gick till McDonalds sedan till å-gatan för att ta varsin öl! Göttans! Sedan hem till henne en sväng sedan till Munk och Sandra.. Så helt plötsligt var jag i Ryd. Så tog bussen därifrån och mötte upp Sandra och dom i stan. Så gick vi på krogen =).. Sedan så gick vi hem till Berga sen när krogen hade stängt.. Blev inget sovande där inte. Jag, Jenny och Marcus gick ner till stan för att möta Robin. =).. Och då var klockan halv 5 i morse.. Men pigga var vi då fan ändå :D.. Haha sedan åkte Robin till Dalarna han vart hämtad på Resecentrum. Sedan kom Jennys bror med.. Så träffa vi han en sväng. Sedan hem tillbaka till Sandra.. Somnade klockan 7 i morse.. Och vakna klockan 8. Somnade om och sov till 9. Och sedan kunde jag inte sova mer.. Och inte Jenny heller. Så hon och jag drog hem till henne skällde lite på Rille =). Haha nevars. Men men i alla fall så drog vi ner till stan så träffa jag Piika :D.. Ska träffa henne imorgon med.. Så umgicks vi lite. Sedan så kom Sandra till stan och följde med mig till ungdom.. Hehe.. Sedan kom pappa efter mig så vi åkte och handlade lite. Sedan kolla jag lite på film men däckade till den haha.. Sov två timmar så vaknade ja igen. Så har sovit 4 timmar.. Och innan hade jag varit vaken i 24 timmar haha.. Nej nu blir det att hoppa in i ett bad sedan sova! För imorgon ska jag träffa Piika och vi ska fota.. =).. Är ass trött med för den delen!

tankar

Jag har gett upp hoppet om att vi ska bli vänner nu. Orkar inte bry mig längre. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta men inte på samma sätt som förut! Jag är redo att gå vidare! Och jag ska göra de med!

Har äntligen vågat hitta ut till den stora världen nu. Jag går, har huvudet högt och ler och tänker på hur stark jag har blivit utav att du hållit på såhär. Du trodde att det skulle göra mig svag. Men jag går med huvudet högt och är stolt för den jag är! Accepterar du mig inte för den jag är så är det dina problem och inte mina.

Så länge du accepterar mig för den jag är så kommer jag acceptera dig för den du är! Men accepterar du mig inte så är det inte mig du älskar. Då är det den personen som du vill att jag ska vara som du älskar mig! Och kan du inte heller ta mig när jag är som värst ska du fan inte ha mig när jag är som bäst!

Jag vet ju så väl att det finns någon där ute, som väntar på mig, som är min rätta och kommer förbli min rätta, som jag kommer leva med i resten av mitt liv och som jag kommer bilda familj med. Frågan när är ju bara en tidsfråga. Det kan hända nu, det kan hända imorgon det kan hända om ett par år!. Men jag tror att den kommer snart! Jag känner mig redo. Det är bara att vänta på att han den där, min rätta ska komma in i mitt liv! Och jag orkar vänta! För jag har inte bråttom någonstans. Men det kanske du har? Men inte jag!

Så länge lever jag mitt liv och mår bra. Jag tänker inte leta efter kärleken för då kommer den aldrig! Jag vill vara fri, men ändå ha någon vid min sida att älska och älskas utav! Men just nu får jag leva med att leva själv. Men jag accepterar det!

(Var bara tvungen för att skriva av mig lite. Handlar inte om någon speciell person^^)



7/3-11

Hejsan idag har jag inte gjort alls för mycket.. Vaknade klockan 6 i morse och gick och spydde.. Trodde jag hade åkt på maginfluensa men spydde bara en gång.. Så har bara legat i sängen konstant hela dagen typ.. Har varit så trött.. Imorgon blir det att åka till skolan. Sedan vara med Jenny. =).. Vet ej vad som händer mer imorgon.. Idag har jag fastnat för ett spel på facebook som heter it girl. Haha.. Nej men puss och godnatt

helgen 4/3-11-6/3-11

Fredag kväll:

I fredags kväll så gjorde vi inte så mycket. Chill drack hade så jävla ont i huvudet.. Skulle egentligen till Pixi men hade så sjukt ont i huvudet.. Men sedan fick jag något ryck och drog till krogen vid 12. Hade huvudverk men sket i det och dansade bort de.. Sov även hos Jenny..

Lördag:

Vaknade upp hos Jenny med värsta halsont. Lika ont som då när jag opererade bort halsmandlarna. =(.. Det är ingen skön smärta.. Sedan kom pappa efter mig.. Drog hem och åt och lite. Sedan tillbaka in till stan. Träffade Jenny sedan drog vi till Sandra.. Drack lite sedan vart det krogen och träffa massa trevligt folk =). Kul som fan hade jag..

Idag:

Idag vaknade jag upp hos Jenny.. Sedan tog vi det lugnt.. Gjorde lite nudlar.. Sedan fixade vi oss och drog in till stan. Träffade Lolloh och Lillen lite.. Sedan tog jag bussen till Ljungsbro där pappa hämta mig.. Så åt vi lite och det. Sedan så har jag bara suttit här typ.. Imorgon blir det att dra till skolan. Skulle ha ett litet möte med min mentor imorgon.. Pöss

4/3-11

Hejsan.. Igår så åkte jag till stan igen. Till Sandra. Vi drack några glas vin. Sedan kom Marcus och dom dit med.. MYS!
Sedan så somnade jag rätt sent.. Satt och kolla på när munk spela. Så somnade till det.. Sedan så somnade jag. Idag i alla fall vaknade jag sent.. Vid halv 12.. Skulle möt Jenny i stan vid 10 men det ändrades ju haha.. Men i alla fall så Åt vi lite frukost och sånt. Sedan fixade jag mig. Sedan så åkte jag ner till stan träffa Jenny. Gick och fikade med henne... Gött.. Sedan gjorde vi inte så mycket. Gick runt lite på stan.. Sen kom pappa och hämta mig. Så åkte vi till glasbanken och handlade lite. Sedan nu sitter jag hos Erika och Marcus.. Kul kul. Har så jävla ont i huvudet.. Pöss

3/3-11

Hejsan. Idag så vakna jag vid halv 9. Eller först 1 minut över 5. Ass skumt. Men men.. Sen vaknade jag vid halv 10 typ.. Gick upp och börja fixa mig. Sedan så gick jag, Macke och Erika ut till ikano =).. Kollade lite och det.. Sedan så gick vi hem. Pappa kom efter mig. Handlade lite sedan åkte vi hem.. Har precis ätit lite och så. Ante är här med.. Men han ska snart åka hem.. Ikväll vet jag inte vad som händer.. Ska kanske träffa Joel.. Imorgon blir det att följa med pappa och besikta bilen sedan in till stan och prata Anton. Sedan vet jag inte vad som händer.. Pöss! Äntligen fredag imorgon!

Bus fabriken

Hejsan.. Imorse vakna jag vid 9 tiden.. Seg som fan. Haha.. Men men gick upp i alla fall och åt frukost.. Sedan fixade jag mig. Sedan gick jag och Kimberly ner till Jenny så gick vi och hämtade Amanda. Sedan drog vi till stan. Åt Mc Donalds. Sedan drog vi till bus fabriken och vi kom just hem därifrån! Roligt hade vi i alla fall! Imorgon blir det nog ikano tror jag sedan stan och fika med Jenny.. =).. Kul kul.. På fredag blir det att prata med Anton.. Puss på denna dag-.-

28/2-11-1/3-11

I går så gjorde jag inte mycket. Var i skolan ett tag. Sedan drog jag och Sanna och åt Mc Donalds sedan kom Jenny dit med.. Drog tillbaka till skolan och hämta mina saker sen så drog jag tillbaka till stan och träffa Jenny och vi gick och fika.. Sedan träffa vi på Anton, Frida och Lillen. Så var med dom.. Kul hade vi i alla fall. Sedan drog vi hem till Jenny. Folket hängde på.. Så festade dom.. Jag drack Coca cola =).. Sedan kom Anton förbi en sväng med.. Kul kul.. Men men somnade klockan 7 i morse.

Idag somna jag klockan 7 i morse. Och vaknade runt 10. Sedan fixade jag och Jenny mig. Sedan drog vi in till stan och handla buss kort och cigaretter.. Sedan åkte vi till Skägget och var barnvakt =).. Sedan gick jag upp till Macke och Erika :D.. Åt mat och lite. Sedan gick vi upp till centrum.. Nu blir det att natta Kimberly och läsa en saga för henne.. Imorgon blir det att åka till bus fabriken med Kimberly, Jenny och Amanda :D.. Kul kul =).. Leka massa ska vi göra. Men men nu är det dags att gå och läsa en saga för Kimberly. =).. Sen blir det film och chips och det =).. Göttans.. Pöss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!