hejsan

Så jävla kul tåg resa då. Nu är vi framme i alla fall. Är trött och sliten efter tåg resan. Vi är i alla fall välbehållna. Sen kanske inte tåget är det längre men vem bryr sig huvudsaken är att vi hade roligt. I veckan har jag bara umgåtts med pajas. Haha. Du är inte recordelik - jag är recordelikast haha. Ne Usch trött o vi ska snart ner till affären. Kul o se vad luleå har att erbjuda.

stacck

Sitter i lkpg och snackar lite skit med folk. Lämnat vadstena bakom mig för gott. Lämnat Johan för kan bara saga en sak o de e barnknullare och hoppas du får ett riktigt straff denna gang ar trött på dig nu. Finns en sak ja vill säga dig och det är dra åt helvete

torsdag

Hejsan. Idag tar hjärtat sov morgon. Jag kollar på film och har ätit lite lunch. Blir att gå ner till stan sen och handla lite. Vet inte riktigt vad än. Har sökt lite lägenheter och så. Jag älskar mitt hjärta vad som än händer. Ställer jämt upp,på honom och försöker finnas här. Men ibland känns det som att man inte räcker till ändå. Men jag försöker i alla fall. Nej nu ska jag kolla på filmen. Puss

ett tag sen

Hej. Var ett tag sen men har ett liv utanför bloggen också. Förra måndagen åkte jag till min älskade pojkvän. Och i torsdags var det rättegång. Trodde jag skulle dö. Den tog sju och en halv timme. Fick inget lindrigt straff som lolloh den lyckosten. I helgen har jag och hjärtat tagit det lugnt. i vekan har vi med tagit de lugnt. Kollar på film och bara myser.

hejsan

Jag har tänkt hela natten och hela dagen igår och tårarna har runnit ner från min kind. Jag klarar inte av det här. Folk får tycka vad dom vill men jag älskar verkligen dig Johan. Och ingen kan hindra mig från det. Man kan inte rå för sina känslor! Jag älskar dig för den du är! Jag vet att det har blivit fel en del gånger men det är sånt som går att reparera! Är så trött på vad folk tycker och tänker hela tiden. Jag skiter fullständigt i det för det är mina känslor och mina val! Jag älskar honom och önskar att jag var med han dagligen! Önskar att vi aldrig hade bråkat men det gör man i förållanden! Jag älskar han så jävla mycket det gör jag!

tankarna som far

Hejsan. Är hundvakt. Tankarna flyr iväg nu när jag är ensam, tankarna går till dig. Jag saknar dig så oerhört mycket. Jag har försökt med allt men du kommer tillbaka till mig. Vi delade ett år tillsammans och lite mer. Jag älskar dig fortfarande. Det är så sjukt jobbigt det här. Hur kunde det gå så snätt sist*? Jag fattar ingenting. Jag vet inte vem jag är utan dig, Tårarna riner ner för min kind och dom vill inte sluta! Jag saknar dig och älskar dig mest!

super lycklig trots allt

Hejsan. jag kan borja med att säga trots alla tråkigheter så är jag super lycklig. Har nog inte känt sån här lycka någon gang. Allt börjar gå bra nu och jag är så lycklig men talar inte om varfor än så länge. I alla fall i söndags åkte jag till linda och Jörgen, i måndags så var ja på kriminalvården. Gick bättre än förväntat. Linda var ju med. Sen tog vi det bara lugnt. I tisdags gick vi ner till skattemyndigheten. Gjorde några ärenden där. Igår tog vi det bara lugnt. Idag ska jag följa med mamma och Niklas ner till bengt och vara där tills söndag. På söndag ska jag vara hundvakt till linda och Jörgen tills på måndag. Sen nästa vecka är det en del möten och så är det rättegång. Det ska väl inte bli sådär jätte kul men men. - take my hand, i Can not help i falling in love whit you.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!