hejsan

Idag så vakna jag sent.. Hehe.. Sen åt jag frukost.. Sen kom pappa.. Satte på mig lite vettiga klädder, s skjutsade han ner mig och Emma till Borensberg. Hon tog ut pengar sen växla vi och gick och sola :).. Ass skönt.. Sen gick vi in på Ica och handlade lite.. Sen träffa vi på Ante och David så vi gick ner med dom till badet.. Var där ett bra tag.. Sen gick vi upp till byn igen.. Sen kom pappa.. Vi handlade lite.. Sen åkte vi hem.. Ante och David började grilla jag och Emma satte oss vid datorerna:).. Sen åt vi lite :).. Sen nu sitter vi här igen :).. Pusspuss

DAGS ATT GÅ VIDARE OCH GLÖMMA DIG NU!!!


dagarna

onsdag:
Gick ner till Borensberg och handlade och lite.. Sen gick vi hem.. På kvällen så såg jag och Ante på en verklighetsbaserad skräckfilm :).. Ass bra var den sen sov vi..

Torsdag:
Idag gick vi ner till Borensberg för att kolla om Emma hade fått in sina pengar.. Men det hade hon inte.. Sen gick vi in på banken och fråga om Emma legitimera Ante om han kunde få ut sina pengar då och det kunde han så vi gick efter Ante och gick till banken.. Efter det så gick vi till pizzerian och Ante bjöd oss på kebab:).. Vid pizzerian satt det en gubbe och en tant i typ 40årsåldern.. Ass roliga :).. Så satt där ett tag och snacka med dom.. Sen gick vi till affären och handlade sen gick vi hem.. Väl hemma så kom Jörgen och Nicklas.. Nicklas skjutsade ner mig till affären så jag kunde köpa Cola, Chips och Mjölk:).. Sen åkte vi tillbaka hit.. Så gick Ante Jörgen och Nicklas till sjön och la i kräftburar.. Sen vart det lite tjaffs.. Sen åkte Nicklas och Jörgen hem.. Sen grilla jag Ante och Emma:).. Gött:).. Sen efter det gick vi in och kolla tv och sov..

Fredag:
Idag så gick vi ner till Borensberg, kollade om Emma hade fått in sina pengar och det hade hon.. Så vi gick in på Ica och köpte oss varsin läsk.. Sen gick vi till någon kiosk och köpte glass.. Sen gick vi ner till Campingen, Ante och Emma badade.. Jag stog över det. Tyckte det var för kallt i vattnet.. Hehe.. Sen gick vi till byn igen.. Sen gick vi till pizzerian och å åt vi pizza:). Sen gick vi hem och då började det åska.. Sen efter några timmar kom älsklingen till mig men han stanna bara i typ 2 timmar för han ska jobba imorn :(.. Men men.. Vi pratade och lite och vet inte hur många gånger han sa jag älskar dig :P.. Hehe..Sen så prata vi massa och det:).. Hehe.. Men jobbigast var det nog när han åkte hem :(.. Hoppas vi ses snart igen älskling! Sen efter att han hade åkt hem satte jag på tee :).. Emma gjorde rabarber paj :).. Fett gott:).. Fast har inte ätit den än men ändå haha.. Pusspuss


hejsan:)

Dagarna:

Torsdag:
Åkte jag och Jenny ut till pappa :).. Fixade lite och sånt:)

Fredag:
Satt vi på altanen och tog det lungt till en början.. Sen så fixade vi iordning oss och lite. Stefan och Martin kom hit från västervik:).. Vi drack och hade trevligt:).. Sen så åt vi lite mat och det.. Emma, Ante och David var också här:)

Lördag:
Lungt hela dagen :).. Skönt


Söndag:
Åkte Jenny, Stefan och Martin hem. Stefan och Martin hem till dom och Jenny hem till skägget igen..
Sen hämta pappa upp Macke och han följde med ut hit eftersom dom ska åka imorn till kusten och fiska en hel vecka :)..

Måndag:
Idag så åkte pappa och dom, så jag, Emma och Ante är kvar hos pappa:).. Ska vara här tills söndag:)..

Idag så har vi gjort en hel del faktiskt.. Var och badade, sen när vi skulle hem fick Rulta upp nått spår och stack iväg.. Så letade efter henne i en och en halv timme.. Sen ringde vi polisen, och dom hade fått in ett samtal om en upphittat hund.. Så vi fick nummret till den personen, så vi gick och hämta hem hunden igen.. Var typ 5 kilometer dit.. Helt slut fan, sen hem igen så gick en mil fram och tillbaka bara för att hämta hunden.. Hehe.. Sen när vi kom hem hade Emma gjort paj :).. Gött!!! Sen var vi helt sluta så vi gick och la oss:).. Gick väl typ 3 mil sammanlagt under hela dagen.. hehe..

Tisdag:
Idag så vakna vid runt 11 tiden, gick till borensberg vid 12 tiden, kom hem för en stund sen. Härligt med promenad:).. 6 Kilometer sammanlagt plus det vi gick där nere i borensberg :).. Hehe.. Hanlade mat i borensberg :).. Hehe.. Sen nu diskar Emma och Ante eldar för han ska duscha :p.. Sen blir det att laga mat :).. pytt i panna blir de:).. Gött.. Sen vet jag inte vad som händer.. Äta chips :).. Fett gott:).. Hehe.. Saknar dig Gustaf! Vill träffa dig snart igen!


Idag då :)

Igår så gjorde jag inte så mycket :P.. Var med Jenny :).. Vi gjorde inte så mycket.. Tänkte åka lite moppe men den ville ej starta hehe.. Pusspuss



Idag så vakna jag vid 10 tiden..
Sen gick jag till Macke.. Följde med han till Jula, Stadium, Maxi, Inter Sport, Sen Biltema :).. Sen hem.. Sen ut igen till ikano med Jenny :).. Jag handlade två nya bhar :).. Sen ett sett med hello kitty :).. Mjukis och tshirt i de :).. Myspys :):).. Hehe.. Sen nu sitter jag här.. Får se vad som händer.. Kanske ska träffa en sen :).. Pusspuss


Skapligt länge sen!

Aja ialalfall så åkte jag hem ifrån Gustaf den 8 maj.. Hände lite saker och sånt.. Sen har jag väl bara umgåts med Jenny lilla princessan hela veckan :).. Gott det :).. Hehe.. Vi har väl inte gjort så mycket egentligen.. Bara varit hos henne typ och det.. Men har känt att jag behövde ta det lungt ett tag efter det som hände med Gustaf och mig.. Hehe.. Men men... Jag och Gustaf skulle ju gått på Bio den 8 maj men det blev inte av.. Vi vart lite osams och det.. Men men sånt händer..

Sen iallafall har jag vart på möte i skolan.. Har sökt nu till Gymnasie program och det.. Ska till skolan på Torsdag och plugga matte :).. Ska göra de varje Torsdag nu fram till sommaren :).. Sen är det ju snart sommarlov.. Skönt!!! Hehe..

I helgen blir det antagligen att åka ut till pappa med Jenny och två till kompisar :).. Kul vi ska ha :).. Hehe..

Just nu käns det som man har väldigt tråkigt liv faktiskt.. Händer ingenting om dagarna :O.. Hehe.. Nehe om jag ska göra nått vettigt.. Puss

Onsdag, torsdag och fredag

Onsdag:
Idag så vakna jag typ vid 9 :P.. Klädde på mig och fixa lite.. Sen var det ju bara att ta på sig ytterklädderna för att bege sig till stan :P.. Först så sprang jag upp till mamma lite fort :P.. Sen vidare till pappas jobb.. Sen var där ett tag.. Sen drog jag och pappa vidare till Iv där ja hade möte med Johanna så vi prata lite och sånt om vart jag ska gå i höst sen.. Fick med mig lite broschyrer hem eller hur det stavas så jag kan kolla lite :P.. Sen så åkte vi förbi mormor efter jobbet :).. Var där ett tag och snackade lite med henne.. Sen ner igen till parkeringen där pappa vänta på mig :P.. Sen så drog vi till hans jobb igen.. Sen när han slutat så åkte vi till skägget. Hämta upp simme och jag sprang upp en sväng till mamma.. Sen vidare ut till pappa.. Där vi kollade på moppen som Simme ska låna.. Sen efter det åt vi lite mat.. Benny kom hit med för han skulle göra Simme sällskap så han slapp åka själv på vägen hem med moppen.. Sen åkte jag och pappa ner till affären.. Jag köpte Cola, Chips och choklad som jag ska ha när jag ska kolla på andra avenyn :).. Hehe.. Sista avsnittet idag :(..

Torsdag:
Idag så gick jag upp vid halv 9.. Vi åkte vid 9 halv 10 där nån gång.. Har vart med pappa på hans jobb idag.. Kul kul.. Hehe.. Sen efter de så hämta vi upp Macke som följde med ut hit till pappa.. Han ska låna pappas moppe.. Hehe.. Blir väl att dra till kusinen sen efter vi ätit :).. Hehe.. Inte så långt till henne faktiskt! Hon bor ju nere i byn.. Imorn ska ja upp tidigt för pappa ska va på jobbet kl 8 haha så vi ska åka senast 7 härifrån.. Döööö hahaha.. Men hörs då! Åkte senare ut till Gustaf :).. Vi gjorde inte så mkt.. Kolla på tv:n sen en massa mys :)

Fredag:

Idag har jag inte gjort mycket.. Var inne hos Jenny en sväng förut för hon kom in och fråga om jag ville ha mat :P.. Hehe.. Sen gick jag in till Gustaf igen och väntade på att han skulle sluta jobbet.. Sen när han kom hem snacka vi lite... Och vi e tydligen inte tillsammans för han vill inte ha tjej? Tycker han velar väldigt mycket fram och tillbaka men men.. Sen drog vi och köpte pizza.. Nu ligger Gustaf och sover typ.. Gustaf kommer alltid vara min :).. Vi ahr endå regler att vi inte får träffa någon annan eller hålla på med ngn annan o de tycker ja e bra :).. Imorn ska vi på bio :).. Pusspuss


Mhm

Jag har stått på samma plats sen du lämnade mig kvar. Kan inte sluta tänka på minnena och våra dar. Avståndet mellan dig och mig har blivit för långa. Jag har alltid stått framför dig, men du väljer att gå förbi. Men jag glömmer aldrig löftet och vi svor på föralltid. Var det bara tomma ord?  Var det "bara" något som du sa? Jag som offrade allt för dig, men vad gjorde du? Inte ett skit,  och jag inser det nu! Jag har en bild på vem du var, men, det är inte samma person idag.

Du är en falsk person, men ändå så underbar. Jag tror inte du fattar vad ordet älska betyder, för jag älskade dig, men just nu, vet jag inte om jag gör det längre. Även fast jag har  sabbat allt ihop.  Så vill jag veta om vi fortfarande kan vara vänner. Jag måste ha dig för att leva vidare. För att kunna vara glad,  för att kunna gå upp ur min säng, och klara av varje dag.

Du sa, en gång till mig.. jag älskar dig.. var det bara nånting du menade? För just nu känns det som precis allt du sa till mig var en stor lögn, visst, men jag kommer aldrig sluta älska mig,du får slå mig, hata mig, skrika på mig, döda mig,  jag kommer ändå aldrig sluta älska dig. Men ändå är det inte så konstigt att vi bara tjaffsar och bråkar,  så fort vi skriver till varandra, visst, jag ville inte ha det så här, så hoppas du är glad, nu när jag sitter här och gråter dom sista tårarna över dig.

Jag tar tag i fotot av dig som jag har i handen, tar tändaren, och hela kortet brinner i mina händer. Kortet blir till aska, som flyger iväg i vinden, jag har inte glömt dig, men jag måste. För du vill inte ha mig kvar i ditt liv.


sönda, måndag tisdag

Söndag:
Hejsan.. Idag vakna jag runt 11 tiden.. Gick upp och åt frukost.. Sen så skjutsade jag och pappa in Natti och Simme.. Sen hämta vi bensindunkarna till båten.. Sen när vi kom hem igen åkte jag pappa och Macke ut på sjön lite :).. Sen efter det så åkte vi hem dom åt lite.. Sen åkte vi ner till affären sen åkte jag till Gustaf<3.. Vi pratade och det och kom fram till att vi ska kalla vårat förhållande för komplicerat förhållande :P.. Hehe.. Mys sen efter vi pratat :).. Puss

Måndag:

Inatt så vaknade jag av att sötisen sa till mig kom här.. Sen så höll han om mig då kunde jag sova bra :).. Hehe.. Söt min bebis är! <3

Vaknade idag först vid kl 6 av att jag märker att sötisen skyndar upp.. Han skulle vart på jobbet kl 6 :P.. Hehe.. Sen så gick jag och la mig igen.. Och vaknade igen efter 10 tiden.. Trodde de va onsdag så gick ner och tänkte kolla andra avenyn.. Men det var ju bara måndag :/.. Hehe... Så satte på wallander istället :P.. Sen när jag hade sett den hoppa jag in i en dusch.. Sen så laddade jag ner i taket lysser stjärnorna men han bara kolla på den i en halv timme sen kom Gustaf hem och satte sig vid datorn.. Sen efter ett tag så åkte vi till linghem, sötisen köpte familjepizza.. Så åkte vi hem och åt.. Jenny, Oskar och deras två barn åt med oss också.. Hehe.. Sen efter det så sa Gustaf att han ville vara själv ikväll, för att han skulle spela.. Så han skjutsade hem mig till Skägget där pappa hämta mig.. På lördag ska jag och Gustaf gå på bio och troligtvis äta ute med :).. MYS! Längtar som fan! Vet inte vad som händer tills dess.. Älsklingen ska ju börja jobba i finspång så blir inte att träffa han förens på lördag. Kanske på fredag beroende på när han slutar då :P.. Men annars ses han och jag på lördag :).. Mys ska de bli att gå på bio och det! Första gången han och jag hittar på nått sånt :P.. Hehe.. Bara det blir av nu. Men han har ju lovat de så det blir nog de! Nu sitter jag hos pappa och kollar Bonde söker fru.. Ha det bra alla och hör av er om ni vill hitta på nått i veckan! Puss

Tisdag:

Idag vakna jag runt 9 tiden.. Gick upp och klädde på mig o lite.. Sen så drog vi till Motala,, jag pappa och David. Vi drog först till besiktningen.. Sen så drog jag och David till stan medans pappa skulle vänta på att komma in för att göra rönken.. Hehe,.. Gick på stan sen drog vi till Sibylla och åt mat :).. Sen gick vi runt lite till.. Jag köpte mig två nya piercingar som jag ska ha till smilegropparna:).. Sen kom pappa och hämta upp oss... Sen åkte vi till Sibylla igen så pappa kunde äta :P.. Sen så drog vi till Netto sen drog vi hem.. Sen efter ett tag så åkte jag till kusinen therese en sväng.. Sen vid kvart över 8 mötte jag upp pappa och david vid pizzerian.. Beställde pizza sen drog vi hem.. Ska kolla lite på tv och de.. Imorn blir det möte på iv.. Pusspuss


veckan:)

Tisdag:
Tisdag: 
Idag vaknade jag vid 9tiden.. Av typ panik och undra vart Gustaf hade försvunnit.. Men kom ju på att han åkte ju vid typ halv 7 :P.. Hehe.. Sen har jag typ bara suttit här.. Marcus kom hit förut med.. Vet ej vad som händer idag väntar just nu på att Gustaf ska komma hem.. Sen blir det hem till Skägget igen :(..Sen när Gustaf slutat jobbet så börja dom dra ner buskarna som var utanför :P.. Gick ut och snacka lite med Jenny.. Vi tänkte klippa mitt hår men vi hittade ingen sax :(.. Men men sen iallafall när dom dragit ner alla buskar och det och kört de till linghem så hoppa Gustaf in i en dusch.. Sen så packade jag ihop allt sen så åkte vi till Maxi:).. Sen så skjutsade Gustaf hem mig.. Pusspuss





Onsdag: 
Onsdag:Idag så vakna jag runt 11 halv 12 tiden :P.. Satte mig och kolla på tv lite.. Sen så satte jag mig vid datorn :P.. Kollade på Andra Avenyn.. Nu snart ska jag hoppa in i en dusch.. Vet inte vad som händer mer idag.. Sånt som märks.. Vill klippa mig.. Funderar på att göra de med.. Hehe.. Men som sagt man får se :).. Längtar tills jag får träffa Gustaf igen.. Det blir väl antingen nu nån dag i veckan om han kommer till mig :).. Eller efter helgen.. Hans föräldrar skulle komma till han i helgen.. Så han skulle försöka följa med dom och hälsa på hans farfar :).. Hehe... Nej nu e det dax att hoppa in i duschen sen fundera klart på om jag ska klippa mig eller om jag ska vänta tills jag åker ut till Gustaf igen så Jenny får hjälpa mig :P.. Puss 

Vart att dra ver till Jenny. Hon tog hål i naveln på mig.. Sen tog jag själv hål i smilegroparna :) Imorn blir de federal och köpa mindre stavar och pärlor :P.. Hehe puss




Torsdag:
Torsdag:
Idag har jag inte gjort mkt..Träffade Hanna:). Sen åkte jag, mamma och Hanna till federal, köpte en ny piercing :)..Sen åkte vi hem.. Sen byte jag piercing och lite.. Sen kom min kontaktperson och hämta mig och mamma så åkte vi till Gamla Linköping där även mammas kontaktperson var.. Så fikade vi och lite.. sen efter det så kom Gustaf och hämta mig :).. Vi åkte till Tallboda och handlade lite och sånt.. Sen hem och börja med mat :).. Sen åt vi och lite.. Sen vart det mys och kolla på tv/film..
 


Fredag:
Idag så vaknade jag av att jag hörde tv:n.. Tänkte vem fan är här? Sen gick jag ner och kollade då satt Gustaf där :).. Han kollade på Avatar:P.. Så jag satte mig och kolla med han.. Sen efter filmen så gick vi upp och la oss en stund.. Klia han på ryggen och lite.. Sen så somnade Gustaf.. Jag låg och spelade lite på mobilen.. Sen gick jag ner och satte mig vid datorn en stund sen gick jag upp och la mig igen.. sen messade Becka mig och fråga om jag inte kunde komma till Pontus för hon var ensam tjej där.. Okej då tänkte jag.. Så Gustaf skjutsade mig till Tallboda där Tobbe, Simme och Becka möte upp mig.. Sen drog vi till Pontus.. Var där ett tag sen drog jag och Becka till stan för dom andra skulle till krogen.. Hehe.. Sen träffa vi Beckas kompisar och va med dom lite.. Hehe.. Sen efter ett tag så hämta Danne och tobbe oss.. Då följde även Simme med... Så släppte vi av Becka och Simme och jag följde med Danne och Tobbe och hämtade Natti.. Sen hem och sov :)


Lördag:
Idag har jag inte gjort så mycket.. Vakna massa gånger inatt av att ja va torr i käften :P.. Men men sen vaknade jag lite senare :p.. Då gick jag ut med hundarna. Sen så satt jag lite vid datorn.. Sen så ringde pappa så gick upp till Centrum och möte han, fick en hundring av han :p.. Sen så följde jag med dom in på Willys.. Sen gick jag ut och handlade bröd åt mamma och köpte påladningsgrejs till min mobil :P.. Sen så bestämmde jag mig för att följa med pappa och dom med till pappa :).. Så  vi åkte först runt så jag kunde springa upp efter grejer och sånt.. Sen så åkte jag, David, Natti, Simme och pappa ut hit till pappa.. Väl frame s gick jag till Macke och kolla hur de gick med båtkärran :).. Gjorde han lite sällskap och sånt :p.. Sen började pappa att grilla :).. Sen så åt vi :).. MUMS.. Sen efter ett tag efter vi ätit går jag, Natti, Simme och Macke och fiskar en sväng.. Först fick vi inget sen fick Simme en jädda.. Sen så fick Natti napp, en liten aborre var de.. Sen fick jag napp hehe också en liten aborre.. en fick Macke med en liten Aborre... Samanlagt fick jag 4 aborrar, nästan 5 fast den sista släppte precis närjag drog upp den.. Natti fick 3 aborrar, Macke fick 3 eller om de va 4 aborrar, och Simme fick en liten jädda:P.. Sen gick hem igen, fikade och lite nu sitter jag här ska sova nu snart... Pusspuss 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!