Saknar

Saknar redan min älskling fast jag såg han i morse! Det är sjukt så mycket man kan sakna en person! Jag älskar verkligen honom och ingen kan hindra mig! Men kanske ska till honom efter skolan :D.. Hoppas på det! För annars vet jag inte hur jag ska klara mig utan honom inatt! Kommer inte kunna somna i alla fall. Men i alla fall bussen till honom går då vid 3 tiden och jag slutar vid 2 så i såna fall blir det att gå på stan och kolla julklapar så länge! Puss puss <3

Helgen och veckan

Hejsan. I torsdags så var jag i skolan en sväng. Vart lite tjafs. Men sen åkte jag till mitt hjärta :D.. Så allt vart frid och fröjd :D.. Så myste vi massa =).. Du gör mig så otroligt lycklig hjärtat!

Sen i fredags då fick jag sov morgon :D.. Sov ända tills klockan var cirka 12. Nice =).. Så tog jag och hjärtat det bara lugnt. Skönt det med :D.. Jag masserade honom och det. Och så myste vi bara.
I lördags så kom Linus. Så vi gick upp och åt frukost. Sen så kolla vi på älsklingens lägenhet. Så gick jag älsklingen och Linus till simhallen =).. Det var jätte kul :D.. Efter vi hade badat så gick jag och Linus och köpte mat :D.. Så hade vi det jätte kul och bara myste och kolla på tv. Sen framåt kvällen åkte Linus hem och jag och älsklingen hade det bara mysigt!
I Söndags så kom Linus igen :D.. Vi kolla på tv och ritade en massa och bara tog det lugnt. Älsklingen åkte sedan iväg för att hämta en möbel. Så framåt kvällen kom han hem och då åt vi mat och bara hade mysigt!
I måndags så gick jag inte till skolan. Så var jag hos älsklingen hela dagen :D.. Mys! Så sov jag även där! Min älskling är bäst! Du ska veta hur mycket jag älskar dig. I går (tisdag) så åkte jag till skolan från älskingen. Först vakna jag kolla på klockan och såg bara att den var 10 i så jag sprang till bussen men trodde jag hade missat den så jag gick tillbaka till älsklingen. Men sen så kolla jag på klockan och då var klockan bara 10 i 6. Hmm typiskt mig. Men men i alla fall så tog jag bussen efter en timma till skolan. så var jag i skolan hela dagen. Sen åkte jag hem och kolla min post sen åkte jag tillbaka till min älskling!
Hjärtat jag älskar dig mest av allt! Du får mig att lysa upp! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket! Du förstår inte! Går inte förklara med ord! Jag ska kämpa för att få det bra mellan oss! Du är mitt allt och jag släpper dig aldrig!

Irri

Irriterad så gud vet vad!
Datorn dampar = att jag dampar sönder och snart slänger datorn i vägen!
Irriterande personer = Blir att jag vill slå sönder något men som tillslut slutar med att jag lägger mig ner och gråter!
Falska personer = Ni kan dra åt helvete sköt erat så sköter jag mitt!
Idioter = Ni finns överallt och jag litar inte det minska på er!
Nehe blir väl inte att sova inatt. Varför jag inte ska göra det är för att då kommer jag aldrig ta mig upp till skolan imorgon! Så blir att kolla på filmer jag laddar ner!

Onsdag kväll

Ligger i sängen och tänker. Tänker tillbaka på då man alltid var glad, då det inte fanns några problem. Då man tog dagen som den kom. Då man aldrig tänkte på vad som hände. Utan det som hände det hände det gick liksom inte göra något åt. Men idag så tänker jag så jävla mycket. Tänker och tänker och tänker och tror hjärnan sprängs för det är så mycket tankar i huvudet. Vill bara lägga mig ner och gråta mig till sömns men det går inte. Får inte fram några tårar. Vet inte vad som är fel. Jag önskar jag fick ha dig här. Här i min närhet. Vet inte vilka som är mina vänner längre. Vet ingenting längre. Är tom på ord. Vet inte vart jag är på väg. Jag är så rädd. Rädd för livet. Rädd för att jag är den ensamaste i hela världen! Skolan börjar gå sin egna lilla väg. Långt bort ifrån mig! Jag kämpar varje dag för att orka mig upp till skolan. Men ibland lyckas jag inte. Ibland ligger jag kvar och drar hälldre täcket över huvudet och låtsas som att allt löser sig en annan dag. Men jag vet att ingenting kommer lösa sig så länge jag inte gör något åt det. Det löser sig inte utav sig självt. Det är ingen som löser mina problem åt mig. Det finns ingen som förstår hur jag tänker eller hur jag vill leva mitt liv. Jag längtar till framtiden, då min dröm är att ha familj, ha ett bra jobb och vara lycklig. Jag önskar varje dag att tiden kunde bli till något bra! Jag önskar varje dag att mina problem ska vara lösta i slutet av dagen! Jag önskar bara jag kunde vara en normal ungdom som inte har några problem och som är lycklig. Jag vet inte vart min styrka har tagit vägen. Jag önskar bara jag visste vem jag var!

Jag önskar bara du visste hur mycket jag ångrar det som gick fel. Jag kan inte le längre. Du går inte längre bredvid mig. Jag önskar du kunde se att jag vill inget helldre än att det blir vi. Jag önskar du fortfarande fanns vid min sida. Men älskling jag vet att jag gjorde fel. Jag kommer aldrig få det ogjort. Jag vet inte hur jag ska få ner det. Jag är så ledsen jag önskar det som hände aldrig hade hänt. Jag önskar att jag var den du ville ha. Jag önskar så mycket att jag kunde rätta till mina problem för älskling det var du som fick mig le det var du som fick mig se vad Vännskap egentligen är! vi klarar det tillsammans du måste bara lita på mig. Jag kommer aldrig att försvinna jag vill ju vara kvar! Jag vill vara den som alltid finns vid din sida. Som alltid finns här för dig. Jag vill vara den som du kommer till när du mår dåligt och vill prata ut. Jag vill vara den som är din bästa vän igen. Jag vill ha din tillit. För jag vet att den fanns där förut. Men nu är den borta den är förstörd. Och det var jag som gjorde att den försvann det var jag som gjorde fel. Det var mitt fel älskling. Men jag vet det är egentligen bådas fel att det gick som det gick. Vi gled ifrån varandra bara mer och mer. Tillslut såg jag dig inte mer. Min högsta önskan är att du fanns vid min sida att du bara var min. Jag vill inte dela dig med massa andra! Jag vill bara ha tillbaka det som en gång var mitt och ingen annans.! Jag älskar dig än idag! Jag vet vi har bråkat, och jag vet vi har slagits. Det kommer aldrig försvinna men jag vet att om vi båda vill om vi båda är tillräckligt starka så kan vi övervinna allt tillsammans och jag vet att om vi bara vill så kan vi göra allt till det mycket bättre och låta det förflutna försvinna med tiden. För jag vet att om vi kommer finna tillbaka så kommer vi vara så otroligt starka för det som har hänt. Man blir bara starkare och starkare för varje grej som man förstört men som man tillslut lyckats reparera! Du vet mycket väl som jag att vi skulle klara av detta. Men det är inte bara jag som måste vilja det är även du, det är vi båda som måste vilja, det är vi båda som måste kämpa för annars kommer det aldrig att funka! Du fanns alltid här för mig. Hade alltid en axel som jag kunde luta huvudet emot och bara gråta ut! Jag saknar dig idag!


-.-

HAR DU
Ett förhållande; nee
En bästa vän;
ja !
Haft ett seriöst förhållande; Yes
Dejtat en av dina bästa kompisar; Nej
Blivit kär vid första ögonkastet; Yes, eller inte kär och kär men jag har fastnat för en kille vid första ögonkastet och sedan fortsatt träffa den personen.
Fått ditt hjärta krossat; Ja
Skrikit åt en lärare; Ja
Kysst någon och sedan ångrat dig; Njae
Ljugit för dina föräldrar om vart du är; När man var ung och dum.
Några smycken som kostat över 1000 kr; Inte en aning
Snusat; Ja ibland
Rökt;
Ja

DAGENS
Klädsel; Jeans,tröja
Frisyr; uppsatt
Låt; Om jag bara kunde se - Nelione 
Drog; Han <3
Saknad; Mamma och pappa ♥
Sjuka;
Köp; Cigaretter, chips, läsk
Attityd; Envis!

FÖRSTA

Vän; Den vän som jag kommer ihåg Josse
Bil; -
Kärlek; Daniel för många år sen
Husdjur; katt 
Semester; Spanien 07
Jobb; Bara sommarjobb som var på ett café 
Köpta skivan; Westlife
Piercing; Öronen, Näsan
Konsert;
Fylla; Valborg 07

SENASTE

Personen som sms:ade dig; Johan
Personen som ringde dig; Johan
Personen som du ringde; För länge sen för att komma ihåg
Alkoholdrycken; Öl
Bilfärd; Sist jag var hos pappa ngn gång för 2 veckor sen 
Gången du grät; Igår


SKULLE DU
Våga hoppa bungyjump; Jaa
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar; beror på
Kalla dig själv lycklig; Ibland.
Kunna gråta över en kille; JAAA!!!!
Kunna springa 50mil; Nej!!!!

VAD

Gör du just nu; Kollar på tv
Ska du göra imorrn; Gå till skolan
Är det för färg på dina byxor; blåa
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet; klädstilen sedan insidan ;)


VAL

Solnedgång eller soluppgång; Solnedgång.
Sommar eller vinter; Sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittills; när man var liten!
Sova på sida, mage eller rygg; Sida
Kramar eller kyssar; - beror på ;-) Men båda.


Onsdag

'Hejsan. Idag vakna jag inte för ens vid 10. Men låg kvar och drog mig i sängen och myste med Nikita! Mys hund som älskar morgon mys! Sen så vid 10 i 11 gick jag till bussen och åkte vidare till Skäggetorp! Skulle ju till tandläkaren! Hade ett litet hål men det laga dom på en gång =).. Så gick jag hem till mamma och myste galet med min älskade hund! Som ska flytta med mig när jag flyttar! Min älskade hund! Saknar henne så det skriker! Jobbigt att lämna henne när hon vill följa med mig när jag ska gå. I alla fall. Gick upp till centrum och köpte cigaretter och en coca cola innan jag åkte till Linda och Jörgen. Så nu sitter jag här har världens huvudvärk!
Jag älskade dig då och jag älskar dig nu! Jag hoppas vi finner tillbaka till varandra som det kärlekspar vi än gång var!

-..-

Hold youre hand high!
Godnight!
The love for you will never stop growing!



Kvällen

Hejsan. Förut så gick jag ut, skulle till posten men hamnade istället runt vid industriområdet och yrade runt. Haha hitta inte till posten? Mitt lokalsinne lurade mig till fel ställe, men men. Träffade J och J. Satt och prata en sväng och bara tog det lugnt. Sen gick jag hemåt Linda och Jörgen igen.

Jag sitter och funderar på om livet kommer bli mycket bättre än så här. När jag väl tror att jag lyckats gå vidare så faller jag så jävla hårt tillbaka. Är det så det ska vara? Är det inte då man ska stå på sina fötter och klara av allt? Jag sitter också och funderar på vart tiden egentligen försvunnit. Allt det som var bra en gång i tiden är rena rama helvetet idag! Allt går snett! Jag vill inte mer! Jag vill vara lycklig känna lycka. Jag trodde jag hade funnit det hos dig, men nej. Allt vart bara fel. Jag vet att jag är lika mycket delaktig i det som du! Jag vill tillbaka men ändå inte. Jag försöker se hur min framtid ska se ut. Men jag lyckas inget bra! Jag vill inget helldre än att allt ska ordna upp sig och bli bra! Jag älskar ju dig.

I wanted this poem to be simple,
No difficult words to frighten you,
I can’t wrap my arms around you now,
So I let my words reach you somehow.

I only want to say … I love you,
Don’t be amazed, don’t even ask why,
Because even I can’t count the ways…
The times you brought a smile on my face.

You, my strength and inspiration,
The better half that keeps me whole,
I am assured when you hold my hand,
That the ground won’t shake on where I stand.

I put every ounce of caution,
Not to break you down into tears,
And if you’ll search my heart you’ll see,
Reasons why you should be with me.

Through all those years… good and bad,
I fin’lly learned to love you more,
Believe these words because it’s true…
I swear, my heart belongs to you.

 


Kärleken kommer

Kärleken den kommer men den går också. Man vet inte hur länge det ska hålla. Det kan bli månader det kan bli år! Men har man hittat den rätta så blir det förhoppningsvis livet ut! Jag har slutat leta, jag har slutat sökt. Den kommer med tiden. För tiden läker mina sår.

Jag ahr blivit starkare av att blivit sårad så många gånger som jag har blivit. Jag har gått ner mig jag har mått dåligt. Men jag har tagit mig upp på fötter igen, har klarat mig ur skiten.
Jag försöker ge så mycket jag kan. Ibland alldeles för mycket. För till slut har jag inte fått något tillbaka. Och då har jag tröttnat och skitit i saken. Och gått vidare. Jag vet att jag än vacker dag kommer finna den som älskar mig för den jag är, och inte för den jag borde vara!

Tisdag

Hejsan. Idag så fick jag lite sovmorgon till 9. Börja gå till resecentrum men fick vända för hade glömt hyresavyn hemma. Så hämtade den och gick tillbaka till resecentrum. Där tog jag bussen till polisen. Gick bra på förhöret. Sen efter det gick jag faktiskt till soc och lämna in hyresavyn och efter det så gick jag till Linda och Jörgen. Linda hade satt på kaffe så det var klart tills jag kom hem :D.. Så söt hon är. Så kolla jag även klart på andra avenyn avsnitten så nu vet jag inte vad för serie jag ska börja kolla på. Nu sitter jag och Linda och spelar alpabet! Skriver mer ikväll!
Jag tänker tillbaka och jag saknar det som en gång var mitt!

Måndag kväll!

Hejsan. Förut så åt vi jätte god skin och ost paj som Patrik hade med sig hem ifrån jobbet! Jätte gott var det! Så efter vi ätit och smällt maten så gick jag och Linda ner till affären. Handlade chips och Coca Cola. Fy satan så gott det var med Coca Cola! Trodde jag skulle smälla av så gott var det. Så sjukt länge sen jag drack Coca Cola så jag hade glömt bort hur gott det var! Så satt jag och Linda och mossa i oss chipsen :D.. Blir att sova om en stund!
Livet leker och allt känns underbart! Puss <3
Jag vill kyssa dina läppar! Känna dom mot mina och känna hur kärleken bara blommar ut<3 Jag gillar dig grymt mycket

Måndag

Hejsan. I morse sov jag till 8. Då gick jag upp sen så gick jag ner till resecentrum. Möte upp pappa och min bror David. Fick cigaretter utav pappa. Så åkte jag upp till sjukhuset och tog prover och lite. Gick bra. Sen ner till stan. Hämta ut medicin. Sen till skolan. Skulle sminka kliopatra sminkning idag =). Fast först gick vi och åt! Sen så börja jag med sminkningen :D.. Vart bra faktiskt. Sen efter skolan så åkte jag hem en sväng. Var en dam på bussen som tyckte om min sminkning! Haha. Sen var jag hemma en sväng och hämta lite saker. Sen skulle jag ner till bussen. Upptäcker att jag glömde min internetdosa! Så sprang upp igen, trodde jag skulle hinna på två minuter men precis när jag kommer ner så åker bussen. Faaan. Så tänkte jag ta en cigaret i väntan på den andra bussen men upptäcker att jag tappat min tändare så det var ju bara att springa upp igen.. Sen så vart jag så irriterad för folk glodde som idioter. Tänkte säga det aa jag är hora och jag tjänar jävligt mycket pengar vadå då? Men sa det aldrig istället koka jag så mycket att jag fick huvudvärk! Sen så gick jag upp till Linda och Jörgen. Satte på kaffe och nu sitter jag här! Puss på er

Söndag kväll

Hejsan. Förut så tjatade Linda så pass mycket på mig att jag cyklade ner till stan och köpte popcorn! Så nu sitter vi och äter popcorn och kollar på Beck!
Jag saknar min bebis så otroligt mycket! Eller rättare sagt båda mina bebisar! Min hund sen mitt hjärta! Men jag ska åka till han på onsdag! Det har jag bestämmt! Saknar han så otroligt mycket! Så får krama min nalle tills jag får träffa dig!  Puss på er<3

söndag

Hejsan. Igår så åkte jag iväg till Fia en stund. Tog några öl. Som vart till lite för många öl! Haha. Så åkte jag hem. Någon som hete Rille mig hem så jag kom hem säkert.. Hemma hos Linda och Jörgen så gick jag och la mig. Men gick upp och försökte äta men fy fan det bara vände i magen så var tvungen att gå och spy. Fy fan säger jag bara vilken kväll! Sen i alla fall lyckades jag somna!

 Vaknade i morse vid 6 av att min bror var högljud. Men men. Somnade om. Men vaknade igen vid 1. Då gick jag upp och gjorde makaroner och korv! Gött! Sen så kolla jag på andra avenyn och messade med min fina! Sen så gick jag ner till affären handla grädde och smör! Så gjorde Linda svensk mosaka. Ass gott! Åt två portioner! Nu är klockan 8 och dax för gustafsson tre trappor upp. Sen blir det att sova tidigt för ska till läkaren imorgon! Puss

Lördag

Hejsan. Igår gjorde vi inte så mycket. Spela poker på facebook.  Tog det bara lugnt. Pratade med min baby boy <3. Han är så underbar! <3
Idag vakna jag först vid 8 och huvudet kändes så sjukt tungt så orkade inte ens bära upp det från kudden men efter lite om och men så lyckades jag och sprang på toa för trodde jag skulle kissa på mig.. Sen gick jag och la mig igen! Vakna vid 10 i 12 och trodde klockan inte var så mycket. Låg kvar och vet ni vad? Jag gosade med Nikitia! Hunden jag är rädd för. Fast nu är jag inte rädd för henne längre! Jag har över vunnit min rädsla! Nice! Nu gör min bror mat åt oss! Nice. Känner mig sjuk :(.. Puss <3

Äntligen Fredag

Hejsan. Idag är det fredag!. Igår så tog jag och Linda det bara lugnt. Jörgen åkte och hjälpte Patrik att jobba. Så lagade Linda lite mat. Mums vad gott det blev! Helt fantastiskt! Sen så kolla jag på en film som heter Horton hears a who? Det var en bra film. Handla om en elefant som hörde ett ljud ifrån ett damkorn.. Men det var en värld och han skulle rädda den världen från allt ont. Se värd!
Sen så kom Patrik och Jörgen hem så då gjorde vi inte så mycket. Sen så sprang klockan iväg och det var dags för att sova!
Idag så vakna jag av att Jörgen kom in och sa att jag skulle gå upp. Så gick upp och fixade mig. Satte på kaffe och han dricka kaffe innan jag drog! Fast denna dag så tog jag inte bussen! Utan jag cyklade faktiskt till skolan! Skönt var det! Sen i skolan så har vi inte gjort mycket. Jag har väl rättare sagt inte gjort någonting. Kolla på alla bilder från då vi var hos fotografen och tog kort! Riktigt fina bilder!
Efter skolan blir det att cykla förbi soc med papper så man förhoppningsvis får pengar nästa vecka! Sen efter det blir det att åka hem till Linda och Jörgen!

Onsdag och Torsdag

Igår så kände jag mig inte bra! Så jag var hemma från skolan. Gick in till Lindas och deras säng och la mig bredvid Linda! Så kom min bror och gjorde frukost på sängen till oss! Så söt han är min bror! Sen så gjorde vi inte så mycket mer. Jag och Linda spela alpabet och hade det kul. Tills Patrik kom och ville ha tillbaka hans dator. Jävla poker nörd! Haha ska jag och Linda säga som satt och spela alpabet hela dagen lång! Åt lite mat och det med svin gott! Tur att man har en bror som är kock och lagar god mat! Sen så pratade jag med Robin =).. Mysigt.

Idag så vakna jag vid 8 panik! Bussen gick vid 13 minuter över 8 från rececentrum. Men väl vid rececentrum så var bussen först försenad sen tyckte han att det var så kul att köra bussen eller nått så vi åkte ett varv runt resecentrum. Vet inte om han skulle guida oss eller något. Men men väl i skolan så hade vi matte. Gjorde fredsfåglar av papper. Sen när det vr gjort så hade vi Milad, Fackteckning och design men skulle bara redovisa idag och det tog typ 20 minuter så vi sluta den lektionen vid 20 över 10. Vänta på att maten skulle öppna så vi kunde äta. Så hade vi mentorstid så prata jag med Daniel. Sen så kom pappa efter mig. Så åkte vi hem till mig och hämta lite saker. Sen nu sitter jag hos min underbara bror och hans underbara flickvän Linda! Blir att äta köttfärssås och spaggeti sen :d MUMS! Nej skriver väl mer ikväll! Pappa skulle hjälpa mig tvätta mina saker så jag slipper tvätta! Så han tog hem min skit tvätt ! Vilken gullig pappa jag har! Pusss
KAFFE ÄR MIN DROG!

Tisdag

Idag så är det Tisdag! Skulle gått till skolan men vart inte så för kunde inte somna förens vid halv 5 imorse. Vaknade av att polisen ringde så det var ju bara att svara och se glad ut! Så gick upp och fixade lite. Sen gick jag bort till personalen och låna deras telefon! Sen gick jag ut och rökte. Annika följde med mig ut som sällskap. Sedan gick jag in och fixade mig och lite. Så tog jag bussen in till stan sen bytte buss där till polisstationen! Hade förhör! Det gick kanon! Sen efter det så gick jag till min bror och hans tjej! Men hemma var bara Linda! Jörgen är och hjälper Patrik på jobbet! Jag och Linda snacka lite skit och drack kaffe. Sen tog jag Patriks dator och så spelade vi alpabet. Så gick jag ner till affären och köpte lite gott.. =).. Så ikväll blir det bara att ha det mysigt med Linda, Jörgen och Patrik! Mys!

http://www.youtube.com/watch?v=Z_rMvBDmnB0

Måndag!

Hejsan idag var jag hos läkaren. Det gick kanon bra! Sen så åkte jag hem. Städa lite och det. Sen åkte jag in till stan och träffa Emelie.. Fast innan det så fick jag stå i en timme och vänta på henne. Sega as :P. Sen så gick vi till mc donalds och åt två cheese =). Göttis =) Gick upp till Jörgen och Linda. Satt där och snacka och lite.. Sen så åkte jag hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Söndag!

Hejsan. Igår så vart det att dricka ett glas vin =).. Riktigt trevligt. Prata i telefon i över 3 timmar med. Det var behövligt!
Idag vakna jag sent. Vakna vid halv 1. Skönt att få sova ut när jag har gått upp så tidigt varje dag denna vecka! Så det var riktigt skönt. Först vakna jag vid 8 imorse och tänkte det nej nej nej jag ska sova!. Så jag somna om.
Väntar på att min bror och Andreas ska komma hem från att vara ute och leka med fyrhjulingen så vi kan börja med maten!. Blir fläskpannkaka idag =).. Riktigt gott! Senare sen vet jag inte vad som händer. Blir att ta det lugnt. upp tidigt imorgon igen. Ska vara hos läkaren klockan 10
Jag är så trött på ditt spel. Usch fy fan för dig. Jag är inte rädd för dig. Du borde ta tag i ditt liv! Usch.
GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG! JAG ÄLSKAR DIG



Lördag!

Hejsan. Igår så var jag på polisförhör.. Gick bra faktiskt. Det roliga var att när jag satt på förhöret ringde en annan polis och sa att jag skulle på förhör om 2 veckor.. Mhm.
Sen så drog jag till skolan. Vi gjorde inte så mycket. Sen efter det så drog jag till mysis. Tog det bara lugnt. Sov där inatt. Så imorse vart det att gå upp vid halv 6. Missa så klart bussen till Linköping så fick sitta och vänta på nästa i 45 minuter. Kallt som faaan! Men men. Sen i alla fall väl i konsert och kongress så sminkade vi oss och det. Sen var det dags att gå upp på Catwalken =).. Riktigt roligt var det faktiskt. Sen så gick jag och Joline och åt mat =).. Gick och köpte cigareter och lite. Sen fikade vi med. Sen gick vi bara runt och kolla. Jag låtsades vara någon som var intreserad av omvårdnad. Så fick lyssna på en dockas hjärta och vi konstaterade att hon hade lunginflamation. Haha sen drog vi vidare. Sen var det dags för att uppträda igen =).. Sen så åkte vi hem till mig. Hämtade lite saker. Sen så åkte jag med pappa och dom till pappa. Så har ätit lite mat och det =).. Vet inte vad som händer ikväll ...

Torsdag och i morgon är det fredag

Hejsan. Igår gjorde jag inte så mycket. Fint väder var det ute med. Riktigt underbart. Jag och Alice drog ifrån skolan och åkte tillsammans hem. Drog till sötast. Sen så gjorde jag inte så mycket, min bror hade hamnat på akuten :/. Han hade blivit på körd av någon så hans moppe är helt förstörd. Jag förstår inte eftersom han hade reflexer och reflexväst på sig. Men vissa är ju blinda ändå.
Somna ganska sent igår. Men jag kom upp i morse vid halv 7 i alla fall.. Tog bussen till skolan. Hade matte och som vanligt var det bara jag och Emma på matten, var så igår med. Nu har vi allt möjligt. Ska göra klart lite som vi missat och sånt. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Nej nu ska jag göra lite skol arbete.
Vad händer idag ??

Lycklig

Hejsan. I måndags gjorde jag inte så mycket. Var i skolan. Sen så var jag på möte med Soc. Ska få en helt egen lägenhet om några månader! Och jag längtar som satan! Sen så åkte jag hem till mamma.. Gosade med min älskade hund! Gud vad jag älskar henne! Sen så vart det sova.
I tisdags så åkte jag till skolan. Sen så jag och Elin gick till Mc donalds efter vi slutat. Träffa Michelle och Sabine. Nice haha. Inte lite mat dom hade beställt!. Men men. Sen så åkte jag och Ein hem till mig. Men sen så drog vi vidare. Hon åkte hem och jag åkte till bästa mysis. Var där sen så prata vi och lite. Sen så somna jag tidigt. Vakna om vartannat inatt så jag inte skulle missa skolan. Men sen så åkte jag till skolan. Höll på att somna på bussen. Men sen har vi haft genrep och allt  nu. Och nu har vi lunch. Jag förklarar mer sen nu ska jag springa ner och äta! Pöss

Måndag

Hejsan. Idag vakna jag av att min bror väckte mig 20 i 8. Tack broder. Annars hade jag nog legat kvar och sovit. Nu är jag i skolan. Stressa som ett as i morse för att hinna med bussen. Jobbigt. Men men . Nu i alla fall är jag i skolan och var i skolan 20 minuter innan vi börja fast jag försov mig. Hehe. Har svenska nu. Ska läsa någon bok tillvecka 2 som är på 478 sidor. Skriven av Ulf Lundell och heter Jack. Får hoppas den är bra annars slänger jag den som med allt annat. Ne vars. Men den är nog bra. Ska snart ner och köpa mig en macka och en varm kopp med choklad!
Saknar min älskling något oerhört mycket <3

hejsan.. Veckan nu då

I Tisdags så gjorde vi inte så mycket.. Jag var med Catta och hennes son.. Mys. Sen gjorde jag inte så mycket låg och kolla på film.
I onsdags så åkte jag hem ifrpn Göteborg :(. Mådde inte bra på bussen. Det var ju folk som skulle äta korv och allt möjligt så spyorna kom rätt fort haha.. Sen när allt var bra börja en unge bakom mig smaska och äta ägg och grejer. Magen vände på sig igen.. Inte bra.. Men men sen kom pappa efter mig på stationen och så åkte jag till han.. Var där. försökte och äta men det gick inte.. Haha.. Usch .. Men men.
I Torsdags så vakna jag klockan 4 på morgonen av att det sa blupp blupp blupp. Det var min mobil det.. haha. Men men inget att göra åt. Den hamna i hinken med vatten i. Aja . Pappa hade en gammal mobil som jag lånar.
Sen åkte jag hem på morgonen städa av och lite. Sen åkte jag dit. Mys!. Var med kompisar och grejer =).
Vakna upp bredvid myspys <3.
I Fredags så var jag med kompisar också. Mys. Tog det bara lugnt och det! En hel månad nykterhet också! Ass nice ! Har roligare utan alkoholen!
Sen i lördags vakna upp bredvid myspys igen! Men åkte hem på morgonen. Duschade och lite. Sen tillbaka. Var med kompisar. Och bara tog det lugnt!
I dag så åkte jag hem. Fast var bara hemma en snabb sväng. Sen drog jag till mamma =).. Och möts av min älskade hund att hon är jätte glad över att se mig igen :D. Länge sen nu man såg henne :(.. Men mys med henne inatt! Sen gick jag ner till Anna- Maja och kolla på hennes valpar. Så söta! Sen upp till centrum! Efter det ner till Annsofie och Mattias och byte tillbaka skorna och tröjan sen pratade lite också. Sen upp till mamma och längtade efter att äta chips, tar ett chips och håller på att spy för de var mjuka. Usch . Fort upp till Willys igen och säga till dom. Sen hem och möts av min hund som öppna ytterdörren när hon hörde att ja kom i trappen vifta på svansen och var jätte söt. Hon ligger nu bredvid mig =).. Söt hon är min bebis! HELGEN = MYS!
Imorgon blir det skolan igen, sen efter det blir det möte med Soc. Sen efter det hem till mamma igen. Vet inte vad som händer. Mysa med min hund! Puss puss
Min och mammas hund:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!