Flytt flytt och åter flytt

Tjolahopp i Söndags då så packa jag ner det sista i mitt rum. Sen klockan kvart i 3 cirka kom Macke och Mattias och hämta mig och pappa så åkte vi till Maspelösa och pappa skrev kontraktet.. Så åkte vi vidare in till stan för att hämta kärran.. Så ut till pappa igen.. Börja packa in saker i kärran. Bocksegrade bort 4hjulingen då den stanna helt plötsligt.. Men men jag åkte med Mattias i alla fall vi snacka och lite =). Trevligt hade vi i alla fall =).. Skönt att va sams med han nu =).. Sen i alla fall så lyfte vi ur allt och ställde in och det.. Sen tillbaka till pappa och lasta in ännu mer.. Tog oss ända tills 20 i 11 på kvällen.. Så sov vi sista natten i det gamla huset.. Fast jag kunde knappt sova för pappa snarkade.. Usch för de.. Men men i alla fall så somna ja någon gång där på morgonen vid 4-5

I alla fall så väckte pappa mig vid 8 och gapa om att vi skulle hämta Macke och Mattias alltså då i måndags.. Men men bara att gå upp var helt död.. Så åkte efter Mattias och Macke och ännu en dag med att flytta saker.. Allt vart klart vid 3 tiden cirka.. Då åkte vi in med Macke och Mattias sen lämna vi kärran sen åkte vi hem och började ställa i ordning sakerna... Sen så duscha ja i nya lyan med innan läggdags.. Var så sjukt trött så somna nästan direkt haha..

Men men idag då Tisdag så åkte jag till skolan.. Gick hem tidigare för fick så jävla ont i behållarna.. Så åkte upp till Berga där pappa var hos läkaren.. Han har åkt på lugn inflammation.. Så åkte vi till Skägget där ja ladda på min mobil så åkte vi hem.. Jag gick ut en sväng med Rulta.. Sen gick jag in och laga mat. Jaa jag lagade mat idag till mig och pappa.. Så skulle jag nyss ställa upp min bokhylla så jag kunde ställa upp mina saker men nej då då gick den sönder så jag får väl bo i kartonger ett tag till haha.. Nej nu ska jag gå ut med Rulta en gång till.. Sen ska jag väl hjälpa pappa packa upp lite.. Sen så kommer nog Macke, Mattias, David och Simme och hälsar på lite.. Nej nu ska jag gå.. Pöss

dagarna från i onsdags nu då

Onsdag:

Gick upp vid halv 7 sa hej då till Gustaf när han åkte till jobbet. Sen vid halv 8 tog ja bussen till skolan.. Möte Alice och dom vid rese centrum. Så åkte vi tillsammans till skolan. Efter skolan tog ja bussen till skägget.. Gick upp lite fort till mamma hämtade ett par skor som hon köpt sedan åkte ja ut till pappa..
Hos pappa började han packa.. Eftersom vi flyttar snart =).. Sen så gjorde vi inte så mycket mer

Torsdag:
Gick upp rätt tidigt.. Åkte till skolan.. Efter skolan så åkte jag ut till Gustaf =).. Mys och grejer=).. Hehe.. Skoldagen idag var skön.. Ritade typ hela dagen :). Bilder kommer sen någon gång då ja orkar. Blir nog efter flytten.. vi ritade av modeller, sedan så rita vi dom nakna sedan satte vi på dom kläder:P.. Men men bilder kommer som sagt..

Fredag:
Idag så åkte jag till skolan med halv 8 bussen, åt frukost och det innan jag åkte.. Skolan var skön som fan idag då vi gjorde färgcirkeln. På ett stort papper. Så vi fick varsin färg. Två och två jobba vi.. Så det var kul. Vi fortsatte även med det än bit in på eftermiddagen.. Så hade vi mode också.. Skulle sy klart någon lapp vi gjorde föra lektionen men ja läste inte på pappret så det vart fel Jag ska nog läsa anvisningen först nästa gång.. I alla fall efter skolan åkte ja hem till pappa.. Fixa mig lite sen drog ja och pappa till Ljungsbro marken gick runt och kolla lite.. Sedan stötte vi på David och Mattias så gick med dom lite.. Sedan ringde Alice och dom så ja mötte upp dom så gick vi runt lite.. Åt pizza och det.. Så vid halv 10 ca så åkte jag, Mattias och David inåt stan.. Även Mattias syssling Linus och hans två kompisar.. Släppte dom i stan och jag, Mattias och David åkte vidare mot Linghem för dom skulle skjutsa mig till Gustaf så snälla som dom är.. Så väl framme hos Gustaf höll han på med bilen.. Var hos han cirka kvart över 10.. Så höll han på med bilen till cirka 12.. Så vart det mys efter det =)..

Lördag:
Idag har jag inte gjort mycket.. Vakna rätt tidigt.. Var så jävla ljust.. Höll på att få damp för klockan var bara typ 8.. Haha.. Men i alla fall så låg vi och myste och prata lite.. Och låg och drog oss tills typ klockan 12.. Då gick jag ner i en dusch.. Gustaf somnade om.. Försökte få liv i han och bad han umgås lite med mig innan jag skulle hem eftersom jag skulle ta 20 i 2 bussen från han men icke sa Nicke.. Fick typ umgås med han i 20 minuter innan jag åkte därifrån men men.. Så åkte jag till skägget där ja mötte upp pappa.. Så åkte vi hem.. Pappa hade packat massa.. Så nu är det bara mitt rum kvar typ.. Men men det gör jag sen när jag orkar.. Haha imorgon måste det vara gjort för förhoppningsvis flyttar vi då.. Nu blir det film och ta det lugnt..

En ny vecka

Hejsan idag har jag inte gjort så mycket.. Känner mig sjuk men gick till skolan ändå. Efter skolan kom Marcus och hämta mig snäll som han är :).. Så åkte vi till Gustaf.. Gjorde inte så mycket vänta på att Gustaf skulle komma hem :P.. Sen när han kom hem så åkte vi bort till Tallboda och beställde mat :P.. Hehe.. Sen så åkte vi tillbaka hit.. Såg på någon film sen så åkte vi till Biltema.. Han köpte nått som han ska ha till sina nya bilar haha.. Sen i alla fall så kolla vi på fångarna på fortet sedan så gick vi ut och han höll på lite med bilen.. Så gick vi in igen.. Massa mys och även prat..

Tisdag:
Idag så stanna jag hemma från skolan.. Är sjuk :(.. Hostat typ hela natten. Så ska stanna hos Gustaf tills imorgon. Då ska jag till skolan igen vare sig jag e sjuk eller inte.. Idag vet jag inte vad som händer.. Tänkte ta nått att äta men hostar ju så jävla mycket.. Men men skriver väl mer sen eller imorgon..

dagarna

Onsdag:

Åkte alla vi 1or till Brevik. Var väl framme i Brevik vid klockan halv 12 tror ja de va.. Så fick vi våra stugor och sånt.. Sen så efter ett tag var det lunch.. Sen så var de något som man skulle göra i grupper.. Typ leta efter uppgifter.. Gick upp för berg och höll på. Höll på att dö kändes de som haha.. Sen efter det så fick vi lite fritid, sen så skulle vi hålla i en spegel och måla självporträtt.. Haha jag hann inte klart.. Så gick vi och åt mat.. Jag, Alice och Ida ville åka hem.. Så försökte få någon och hämta oss men lyckades inte.. Men men i alla fall så grilla vi sen.. Sen va vi med Rickard med mera och snacka och sånt. Så fick Alice och jag nått ryck och får för oss att vi ska bada haha så vi bytte om och gick ner till havet.. Alice hoppa i först sen hoppa vi i tillsammans kallt var de vill ja lova. Sen så gick vi alla upp till stugan igen. Var vakna hela natten.. Jag somna vid 6 på morgonen och vakna vid halv 9 haha.. Men men

Torsdag:

Idag så gick vi o åt frukost.. Sen så gick vi till stugorna o städa sen tog vi våra saker och satte oss o vänta på bussen. När den kom så klev vi på den och satte oss där.. Åkte vid halv 1 var hemma vid halv 3. Tog bussen till skägget sen så kom pappa och hämta mig så vi åkte ner till stan så jag fick nya skor, nya mjukis byxor och två linnen.. Så åkte vi hem åt pizza jag stannade i byn och var med Alice sen när ja kom hem slog ja på en film och somna typ direkt..

Fredag:

Skola idag då :O.. Haha hade något prov sen gick vi och åt så fick vi sluta. Ja gick till försäkringskassan och ordna lite.. Sen gick ja runt på stan och vänta på pappa.. Sen så gick han och ja runt lite åt på Mc Donalds.. Så efter de åkte vi till Tornby.. Sen hem till mamma leta fest men hitta ingen så gick med David, Ante, Emma och Simme till stan.. Mattias kom också upp bakom oss så han gick med oss till stan och var där med oss.. Så gick vi runt och kolla lite.. Sen åkte vi karusell.. Sen kolla vi på Erik sen gick vi hem

Lördag:

Idag har jag inte gjort ett skit.. Vart sjuk.. Inte kul.. Kunde inte somna först för hade sån hosta. Har bara legat i sängen typ..

Söndag:

Vakna rätt tidigt.. Ringde på pappas mobil och jag hörde hur han sa att han va intresserad. Då var det han från Maspelösa som ringde och sa att vi fick huset/lägenheten.. Och pappa tacka ja. Så nästa helg flyttar vi =)... Tjoho... Måste börja packa. Inte för ja har så mycket o packa då allt redan typ e nedpackat sen vi flytta hit haha.. Skola imorgon då om ja e bättre.. Har sko skav, ont i smalbenen, ont i ryggen och världens hosta o träningsverk i magen för ja hostat så mycket Pöss

Tisdag =)

Hejsan.. Idag vakna ja först vid 4.. Hmm kul eller inte.. Men men sen väckte pappa mig vid 6 tiden.. Så gick upp och fixade mig lite.. Sen vid kvart över 7 så åkte vi inåt stan.. Åkte till Skägget först där ja lämnade mina saker hos mamma. Sen så vidare till skolan.. Kom lite tidigt så fick sitta och vänta 20 min på Emelie.. Men men.. Sen i alla fall så gick vi till klassen.. Så körde vi pose kalla våran mentor de.. Haha man skulle göra en pose så dom andra fick rita av dig haha.. Kul... Sen så fick vi reda på vilka grupper vi skulle va i imorgon.. Och även idag.. Så var de fika.. Sen så gick vi igenom elevhäftet haha.. Sen så var de lunch. Fast jag och Alice var inte hungriga så vi gick och rökte och snacka istället och lärde känna varandra.. Så efter lunchen så gick vi på statsvandring.. Efter det så åkte jag hem hit till mamma.. Har inte gjort så mycket.. Var på centrum nyss och handla godis och det tills imorgon då alla 1or ska till Brevik.. Fan vad kul vi kommer att ha! Go Girl! Haha.. Bara massa goa tjejer i klassen så tror dom här tre åren kommer gå fort... Sen blir det att packa och fixa lite inför imorgon.. Skriver mer imorgon eller på torsdag.. Ska ha med mig kameran med så blir antagligen massa bilder =)


Måndag- första skoldagen

Hejsan.. Vaknade klockan kvart över 8 idag.. Fixade mig och det. Sen så var de bara att åka in till stan till skolan.. Började vid 10.. Var där lite innan.. Men verkar vara en bra klass =).. Imorgon så ska vi lära känna varandra på förmiddagen sen på eftermiddagen ska vi vara med tvåorna.. Ska på stadsvandring.. HAHA.. Men men i alla fall.. Sen på onsdag åker vi till Brevik och övernattar där =).. Kul ska de bli. Aja ska försöka få in svensk text nu på en film så ska jag kolla på den :P

Efter skolan (alltså klockan 11) tog jag bussen till pappas jobb =).. Sen så åkte vi till Skägget.. Jag hämtade ett par skor som ja ska ha imorgon och prata lite med mamma.. Sen så åkte vi till centrum.. Jag köpte chips och cola =).. Sen så åkte vi hem. Åt nyss med..

Söndag:)

Idag så vakna vi vid 11 tiden? Gjorde inte så mycket.. Låg kvar i sängen.. Tina tog massa kort igår som kommer komma upp här snar.. Hon tog bland annat kort på när jag försökte lagga laddaren till datorn.. Men sen i alla fall så åkte vi in till stan vid 2 tiden.. Lämnade Tina.. Så gick vi upp på centrum. Träffa David, mamma, Emma och Ante.. Fick pengar till Cigg av mamma och en power king =).. Så åkte pappa och jag till hans jobb.. Sen så åkte vi och kolla på ett hus.. Hoppas vi får de.. =).. Så åkte vi hem och jag kolla på film och försökte sova =)

Lördag

Idag så gjorde vi heller inte så mycket.. Åkte in till stan, träffa Mamma, David, Emma och Ante på centrum.. Fick Chips och Cola av mamma =).. Sen så Hämtade vi Tina så åkte vi hem. Jag städade rummet innan vi åkte in till stan.. Sen så kolla jag och Tina på film.. Sen så sov vi :P

Fredag

Idag så följde jag med pappa till hans jobb.. Dom har ju fotbollsskola :P.. Så satt jag vid datorn lite.. Åt lite mat där med.. Fisk och potatis.. Sen så hade dom vatten krig. Pappas chef fråga om jag ville vara med men nej tack.. Sen så åkte jag och pappa hem.. Gjorde inte så mycket.. Satt vid datorn..

Idag skulle det varit ett år mellan oss.. Fast du sagt att jag fick räkna månaderna så skrev du ändå som du skrev.. Men men skit samma.. Hehe.. Ett år i alla fall skulle det vart idag men jag vet inte ens själv om jag vill ha dig kvar.. Men vi får se... Nu ska jag fokusera på skolan i alla fall.. Så får vi se hur de blir..

Torsdag idag då

Sitter på pappas jobb nu.. Har gjort det i några timmar nu.. Åt lite förut här och sånt.. Sen var vi i affären och handla saker till kiosken här.. Så nu sitter jag bara här så tänkte slänga in lite bilder då :P








Sådär de va lite bilder på mig :P

Begravning idag då :(

Igår så satte jag på tv:n för att laddaren till datorn sluta ju fungera.. Höll på att få stötar :(.. Men men så fick bli att kolla på tv istället..

Idag då så vakna jag vid 10. Gick upp och tog mig en dusch... Sen fixa lite vad jag skulle ha på mig.. Sen vid 12 tiden åkte jag och pappa inåt stan.. Var ju som sagt begravning idag.. Pappa och jag gick runt lite på stan innan begravningen.. Sen så gick vi upp till biblioteket.. Sen så kom Lasse och så åkte vi upp till lilla aska.. Gick där och kolla lite.. Så kom Catrin och dom med.. Så vi gick upp till hoppets kapell där vi skulle vara.. Kunde inte fatta att Ola låg där i kistan som var framför oss.. Kunde bara inte tro att det var sant.. Men allt gick bra och det var jätte fint.. Tog kort men de kommer upp sen när jag har ork och tid.. Efter begravningen stod vi och prata lite.. Så såg vi alla två personer.. Jag tyckte dom kolla värsta mycket.. Så kom det ju fram till att det var Frida och Erik.. (Erik är Antes son).. Vet inte hur länge sen det var man såg dom.. Men i alla fall. Prata inte något med dom. Vi åkte ner till biblioteket igen.. Pappa lånade tre böcker.. Så åkte vi hem.. Åt mat för en stund sen.. Jätte gott.. Vart potatis och kött och sås.. Mmm jätte gott =).. Nu blir det att kolla på tv:n eftersom min laddare inte funkar till datorn :(.. Men men kan inte göra nått åt det mer än att bli galen.. Aja skriver väl mer sen eller imorgon.. Ha de så bra

Tänker på dig Farbror! Hoppas du har det bra i himlen! R.I.P!

Tisdag...

Hejsan.. Idag så vakna ja först vid 7 för då ringde klockan.. Vi skulle ju ta modell bilder idag men så vart det inte.. Fotografen var sjuk tydligen men men.. Så somna jag om.. Vakna vid 13 igen haha.. Men men i alla fall då gjorde jag inte så mycket.. Gick ut i vardagsrummet och lekte lite med Amanda.. Jennys lillasyster.. Men men sen så hade Jenny duschat klart så hon fixade sig.. Sen så gick vi upp till Centrum sen kom pappa vid 16 och hämta mig.. Så vi åkte till Ljungsbro och handla lite.. Så åkte vi hem.. Lagade lite mat sen nu kollar vi på C/o segemyhr. Blir att duscha sen.. Imorgon är det begravning.. Ska lägga in bilderna sen idag med om jag orkar.. Puss

Måndag :P

Hejsan.. Idag så väckte pappa oss vid halv 8. Jag låg kvar lite och drog mig.. Sen så åkte vi in till stan vid halv 9.. Pappa skjutsade mig till Jenny.. Där så kolla vi på film. Sen så fixade vi oss.. Så gick vi ner till stan.. Skulle ju kolla på jobbet men de blir inget med det för det var inte fast lön.. Så gick vi upp till stan och gick omkring sen så satte mamma in 100 kr på mitt kort så vi åt Mc Donalds =).. Gott .. Sen så hämtade Andreas oss för han hade vart i Ekholmen och handlat så han åkte ändå vägen över stan så vi åkte med han hem.. Hemma hos Jenny så fixade vi oss igen. Skulle dra till måndagsklubben för att se om de var nått att ha men jag glömde mitt leg så vart inget med de.. Men men så drog vi hem till Jenny igen.. Gick upp till Centrum och handla chips och cola.. Sen så gick vi hem till Jenny igen.. Sen så gick jag ut och prata med en patetisk jävla människa! Blir så förbannad! Usch! I alla fall helt störd e han! Har världens blå märke på armen.. Men men i alla fall sen så kolla jag och Jenny klart på filmen.. Sen så gick vi och la oss..

Söndag =)

Hejsan.. Idag vakna jag vid 12 tiden.. Kolla på tv sen kolla jag på film.. Pappa hämtade mig hos gullungen vid 4 tiden.. Var hemma vid 5.. Då åt vi lite.. Sen så gjorde jag inte så mycket mer.. Hanna kom hit.. Tiden bara sprang iväg... Så kolla vi på film sen la vi oss..

Onsdag sen dom andra dagarna..

Onsdag:

Pappa väckte mig tidigt på morgonen.. Vi åkte till pappas jobb.. Jag kolla på film och lite.. Sen när pappa sluta jobbet åkte vi hem. Lämnade hunden och åkte vidare till Skänninge marken.. Var där vid 3 tiden.. Gick där ett bra tag.. Jag köpte två t-shirt, en ny piercing och sen sockervadd. Så åkte jag en karusell med Alexandra och hennes kompis.. Pappa köpte två t-shirt, korv, och gurka.. Vi gick där alltså från klockan 3 till klockan var halv 9.. Träffade även på Natti, Simme, Danne och dom där :P Jane tyckte jag hade blivit lång haha... Sen i alla fall vid halv 9 åkte vi till Vadstena där vi träffa Frida, Sara, Catrin och Kenneth. Tog en fika och snacka lite.. Sen så åkte pappa och jag hem.. Jag var svin trött men fastnade för filmen det regnar köttbullar.. HAHA. Men men..

mina två:
Varför finns det kondomer med jordgubbssmak när alla vet att musen gillar ost?


I Norrland är myggen så stora att det är skönt när dom suger!


pappas två:
Kalorier ska inte räknas dom skall ätas!


Simply the best Chevrolet USA


Torsdag:

Idag så väckte pappa mig vid halv 9.. Så gick jag upp och klädde på mig och så åkte vi till pappas jobb.. Där slog jag upp datorn och satt där.. Var också ute och lekte lite med bollen med Rulta... Hehe hon kom in och tjöt med bollen i munnen så tänkte att ja skulle va lite snäll mot henne och leka lite med henne.. Så kolla jag på film.. Så när pappa sluta jobbet så åkte vi hem lämnade Rulta och tog oss en macka sen så åkte vi ner till Borensberg för att hämta upp Hanna på vägen till Skänninge marken. Så var vi i Skänninge vid halv 5. Så gick vi där fram och tillbaka.. Riktigt kul.. Sen kom David och dom vid halv 9 så åkte jag, David och Ante två karuseller as kul! =).. Så vid halv 11 åkte vi hem.. Var hemma vid 11.. Somna typ direkt när ja la mig i sängen.. Hanna sov hos mig..


Fredag:

Idag väckte pappa oss vid 8 tiden.. Helt död typ.. Träningsverk hade jag i alla fall.. Så klädde vi på oss så åkte vi ner till Borensberg.. Lämnade Hanna.. Sen åkte jag och pappa vidare in till stan.. Pappa släppte av mig hos gullungen.. Så var här vid 10 tiden ca på morgonen.. Kolla på film.. Sen vid 3 tiden så kom han hem.. Då vart det massa mys =).. Så lagade vi lite mat =).. Så vart det ännu mer mys och film.. Höll på att somna i hans knä :p. Värsta söt var han mot mig.. Hehe.. Sen så myste vi hela dagen.. Det var det enda vi gjorde typ.. Kolla på film och tv.. Och bara massa mys pys.. Hur mys som helst..

Lördag:

Igår somna jag vid halv 12.. Första gången på väldigt länge jag somnar så tidigt haha.. Men men i alla fall skönt var de.. Vakna vid 10 tiden.. Så gick jag ner kolla vad gullungen gjorde.. Sen gick jag upp igen kolla på tv.. Sen har jag legat här hela dagen har varit så trött.. Skulle till Robin egentligen men jag orkar inte gå till stationen och ingen kan ju hämta mig :(.. Så i alla fall förut åt vi lite och sånt.. Sen så kom även Marcus och Palmborg hit förut och stannade en liten stund innan dom åkte tillbaka till Oskarshamn.. Dom hade tydligen vart i Mantorp.. Hehe.. Nej nu blir det att kolla på C/o Segemyhr.. Sen blir det att göra choklad bollar.. Är jätte glad för att han inte satt vid datorn nått igår utan bara umgicks med mig.. Det var länge sen! Tog även massa bilder igår på mig själv som kommer läggas upp här inom kort.. Hehe.. Pöss

dagarna som varit nu då MKT text

Torsdag:

Idag så har jag inte gjort mycket.. Vi åkte ner till affären och handlade lite.. Så har jag inte gjort så mycket mer än att suttit här framför datorn..

Fredag:

Åkte ut till plutten.. :P.. Åkte med pappa på morgonen när han skulle in till jobbet.. Var hos gull ungen vid 10 tiden.. Satte mig vid datorn. Försökte få igång ljudet så jag kunde kolla film men det ville icke.. Men men så jag kollade på tv i alla fall.. Väntade på att han skulle komma hem från jobbet.. Vid 2 tiden så kom han hem :).. Vart lite mys. Efter det så åt vi lite.. Så spelade han lite och jag började med spela.. Spelade Diablo 2. Vart helt fast i skiten.. Haha.. Så kom han och ville se på tv men det ville inte jag men så fick det bli till slut i alla fall.. Sen vart det mer mys. Sen ännu mer mys.. Sen så spela jag lite till sen så åt vi igen sen gick vi och la oss och jag klia på hans rygg och det :)

Lördag:

Vaknade av att hans mobil ringde.. Så gick han ner... Jag låg kvar och försökte somna om men gick inget bra.. Men men i alla fall sen kom han upp igen. Vart mys pys =).. Sen så gick vi ner båda två kolla lite på tv och det... Sen så kom pappa efter mig.. Så vi åkte hem. Väl hemma så åkte vi ner till affären.. Handlade lite.. Sen så fick jag faktiskt låna med mig spelet hem så jag installerade det och började spela =).. Så spela jag hela kvällen..

Söndag:

Idag så vakna jag vid halv 11 tiden.. Låg kvar och låg vid datorn haha var helt slut efter allt spelande.. Men sen i alla fall gick jag upp så jag och Emma åt frukost vid 13.00.. Haha.. Sen så skjutsade jag och pappa in Emma och Ante till stan för dom skulle hem.. Sen när jag och pappa kom hem igen satte jag mig och spelade..

Måndag:

Idag så väckte pappa mig.. Så jag klädde på mig, åt frukost sen så var det bara att åka iväg inåt stan för pappa skulle jobba.. Vi åkte förbi Ekholmen så jag köpte mig en korsords tidning som jag kunde ha på pappas jobb.. Så åkte vi till pappas jobb.. Jag satte mig med tidningen och började lösa korsord.. Sen så efter några timmar så slutade pappa så då åkte vi hem.. Jag satte mig och spela igen :)..

Tisdag:

Idag så väckte pappa mig igen.. Sa att vi skulle åka.. Men jag han i alla fall klä på mig och äta frukost innan vi skulle åka.. Vi skulle ju träffa prästen klockan halv 11.. Så åkte vi inåt stan och var faktiskt hos prästen klockan halv 11 ganska exakt.. =).. Så satt vi där med henne och prata och bestämde lite psalmer och sånt som vi ska ha nästa onsdag på begravningen.. Det tog en timma och 10 min.. Så efter det gick jag och pappa till lokalen och hälsa på dom där.. Så efter det gick vi en runda på stan. Så gick vi in på begravningsbyrån och sa vilken musik vi ville skulle spelas på begravningen.. Så visste dom inte vad en låt hete eller aa vem som sjöng den så pappa och vi gick till skivbolaget och kollade och efter ett bra tags letande så fråga pappa dom som jobbade där och dom tog fram den direkt.. Så gick vi tillbaka till begravningsbyrån och sa vad hon som sjunger den heter och lite.. Så åkte vi till snabbköket och åt lite mat =).. Så åkte vi hem.. Jag satte mig vid datorn och kolla blocket på om de finns nått hus eller nått som uthyres :P.. Sen så försöker jag installera Windows 7 men det vill tydligen inte :(.. Men men i alla fall.. Nu sitter jag vid datorn här och bloggar och på den andra datorn så spelar jag.. Har bara kvar att döda en gubbe som verkar vara odödlig så e jag klar med spelet.. Imorgon blir det skänninge marken i alla fall!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!