Kvällen idag då

Förut när David kom åt han lite sen börja han packa upp sina saker? haha.. Sen i alla fall så vart det massa tjafs så tänkte ställa in min fest på lördag.. Blir så besviken på vissa så fy fan! Usch för såna människor! Men men i alla fall får försöka ha kul ändå! Krogen ska jag på vilket fall som helst det ska gudarna veta! Haha.. Var nere i Borensberg nyss.. Åkte 4-hjuling ner dit med pappa.. David åkte på sin moppe ner dit.. Han bjöd på glass =).. Riktigt gott.. Hehe.. Sen åkte vi hem igen.. Nu sitter jag här ska snart öppna chipsen som min hund ligger på haha.. Nu ligger hon även och psykar mig.. Haha.. Tråkigt har jag vad ska ja göra?  Juste äta chips och dricka cola =).. Pöss

Dåligt väder idag

Tjolahopp idag vart man väckt av min jätte snälla bror som kom in och sjöng God morgon God morgon hör du fåglar kvitter god morgon god morgon i kör.. Och så kittla han mig på fötterna.. As irriterande! Haha.. Sen iallafall gick jag upp. Åt lite frukost.. Sen så behövde visst inte pappa jobba.. Helt onödigt att gå upp så tidigt som 10 då.. Haha.. Men i alla fall efter en stund så åkte vi ner till campingen.. La in massa bilder från en kompis kamera :P.. Hehe.. Sen så hämta pappa mig så åkte vi till affären där jag köpte chips och läsk. Skulle köpa en trisslott till pappa men fick inte köpa eftersom jag inte fyllt 18 än och inte hade legget med mig.. Hmm.. Nu i alla fall sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar.. Se vad man ska göra sen då? Min bror David kommer hit snart i alla fall. Hehe.. Sen vet jag inte vad som händer?..

Åt för en liten stund sen. David kom när vi åt.. Han tog också lite att äta.. Nu då? Tråkigt har jag ont har jag! Det bränns!

Igår då i alla fall så lyssna min bror på dom där låtarna han ville lyssna på sen fick jag nått ryck och lyssna på jag vill vara din Margareta.. Och dansa som dom gör i Eva och Adam.. Haha.. Roligt man kan ha.. Sen så skulle vi kolla på smala sussie men filmen hacka som fan haha.. Så gick vi och la oss..













Solig dag hela dan

Idag så vakna jag först klockan 7 av att det var så jävla varmt! Så tog av mig mjukisarna och tröjan... Somna om direkt.. Vakna igen klockan kvart över 10. Gick ner till stranden och var där hela dagen så nu jävlar har jag bränt mig vill jag lova.. Tyvärr sola jag bara baksidan av kroppen idag så imorgon blir det att sola framsidan av kroppen så man får en jämn bränna =).. Så åkte jag hem och åt lite, efter vi hade ätit så skjutsade pappa ner mig till stranden igen.. Gick ner och solade lite igen.. Efter det drog vi upp till byn köpte en glass.. Efter det gick vi ner till campingen ingen.. Jag och Hanna vart lite osams så jag gick ner till stranden och lekt Ferdinand.. Haha.. Så kom Macke och pappa.. Så Hanna följde med mig hem.. Så skulle jag och Hanna cykla lite.. Men oupps så fick vi punktering haha, på min brors cykel också haha.. Så det var bara att vända och gå hem igen.. Prata lite med Dennis också.. Han var lite besviken på mig det förstår jag men men.. Får hoppas det löser sig och att han kan förlåta mig! Nu kommer det in bilder sen igår. Och lite bilder från idag.




Mer bilder kommer måste stänga ner bloggen min bror vill lyssna på nån jävla låt på youtube..

Nice dag hela dan

Hejsan.
Pappa kom strax efter 3 tiden.. Så då åkte vi direkt till Borensberg.. Jag hämta badkläder och lite, sen så skjutsade pappa ner oss till badet =).. Gick ner till badet direkt.. Doppa mig till huvet.. Sen gick jag upp och solade.. Sen drog vi upp och fick värsta idén om att vi skulle tälta haha.. Så jag bad pappa komma efter mig.. Så åkte vi till affären köpte två pan pizza :P.. Sen hem och åt lite.. Så packade jag allt jag skulle ha med mig till campingen.. Så väl framme så började vi slå upp tälten och det :).. Så gick vi ner till stranden. Jag och Hanna satt på bryggan.. Så efter dom andra hade badat lite så drog vi till byn, där gick vi in på Östenssons.. Efter det så skulle vi tillbaka till campingen. Då så ropade Jim och dom på mig.. Så stanna och prata med Jim och hans kompis.. Svante och Dennis vågade inte haha.. Men sen i alla fall så gick vi tillbaka till campingen där vi gick upp till Mysan ett tag.. Så gick jag ner och satte på mig lite mer kläder för att träffa Jim, hans kompis, Svante och Dennis =).. Trevligt folk det där.. I alla fall så satte vi oss på bänkarna nere vid vattnet... Sen gick Jim, hans kompis och Svante och pissa så jag och Dennis satt kvar och snacka.. Sen kom Svante och satte sig igen bredvid mig.. Givetvis då så vippa bänken och jag fick en massa öl på mig haha.. Så reste sig Jim och hans kompis på sig när dom skulle gå och givetvis då höll bordet på att vippa igen.. Men som tur var gjorde det inte de.. Så vi gick uppåt så snacka vi lite och grejer.. Sen så kunde jag inte kolla in i Svantes ögon så värst mycket så flackade med blicken och han fråga om jag inte kunde kolla in i hans ögon.. Då svara ja som det var nej, då sa han att många brukar inte kunna kolla in i hans ögon på grund av att dom var läskiga eller nått dylikt.. Kommer ej ihåg då sa jag att det inte berodde på det utan en annan sak så han stod och försökte få ur mig vad det var och efter typ 10 min så fick han ur mig de.. Hehe..  Sen stod vi och snackade lite mer och lite :P.. Hehe.. Nu sitter jag här och är pigg som satan och hungrig :(.. Haha.. Skulle väl träffa dom imorgon med ;)

varm dag idag igen :)

Halloj!

Igår så hämtade vi Hanna vid typ 8 tiden.. Åkte hem till mig.. Satt vid datorn. Så fick jag nått ryck och ville baka sockerkaka! Så bakade en sockerkaka.. Och den var slut på en timme typ haha! Så satt vi vid datorn och lite.. Så ville Hanna sova så jag satt vid datorn och kolla på film.. Åter igen kolla jag på prinsessa! Ass bra är den =).. Så somna jag i morse nån gång, är ju så varmt i rummet så dör när man ska sova!

Idag då så väckte pappa oss vid halv 9. Jag var helt död. För idag var det verkligen en sån där morgon som jag kunde sova hur länge som helst.. Men icke sa nicke. Så det var ju bara att gå upp och se glad ut.. Åkte in till stan, pappa släppte av oss hos mamma.. Jag hoppa in i en dusch och efter ett tag gick jag och Hanna ut och la oss i solen.. Efter en halvtimma vart vi uttråkade så gick in igen. Hanna hoppa in i duschen och efter henne hoppa jag in i en dusch igen. Skulle kunna hoppa in i duschen för en tredje gång idag! Men får väl vänta tills man kommer till Borensberg så får man väl hoppa i sjön istället och inte känna på vattnet innan! Det är ju så sjukt varmt.. Men tack och lov för det! Hoppas bara att det håller i sig till helgen! Men min önskan just nu är att pappa ska ringa och säga att han slutat jobbet! Jag dör i denna värme! Haha.. Har även fått låna min brors kamera så blir att ta lite bilder idag nere vid sjön som jag lägger upp här sen! =). Skriver mer sen!

söndag

Hejsan idag har jag vart ute lite i det fina vädret.. Sen har jag suttit här. Har inte mått så bra idag. Min piercing på höger sidan i läppen har blivit inflammerat igen:O..

Igår så gjorde jag inte så mycket satt med här.. Satt och skrev med en killkompis som jag precis har lärt känna.. Ass kul hade jag i alla fall.. Satt och skrev typ att vi skulle hitta våra tvillingsjälar för han ville ha en tjej som tänkte som mig och jag en kille som tänker som han.. Haha

Nu ska vi ner till campingen för att hämta Hanna.. Hon ska sova hos mig inatt! Puss

kväll

Hejsan. Idag har jag inte gjort mycket alls.. Har väl för det mesta suttit framför datorn.. Vart nere i affären två gånger med och handlat lite.. Åt lite mat förut.. Fick bli pytt i panna med rödbetor och ägg:).. Kollade även på Stig Helmer förut. Alltså filmen hehe.. Åt chips till de.. Har kvar chips och choklad och lite cola:).. Blir väl att slänga på en film och kolla på.. Vet ej vilken bara..
Ha en trevlig kväll alla!

Idag då

Idag så vakna jag 11.50. Följde med pappa till affären. Vi köpte lite bröd och mjölk och lite sånt.. Så åkte vi hem och åt lite frukost.. Idag blir det bara att ta det lugnt.. Jag skriver mer sen.

gårdagen:)

Okej igår så fixade jag håret.. Kimberly kollade på sen så sa hon vart jag skulle ha hår spännena :).. Men det vart faktiskt fint :).. Pappa och Macke kom i samma veva som jag började fixa håret.. Så vänta vi ett tag på Ante och Emma, men sen så orkade vi inte vänta så vi tog oss lite mat.. Så vänta vi ett tag till och då kom dom äntligen :).. Så då åt dom lite mer och det. Jag vart mät första gången så jag åt inte mer.. Efter att dom hade ätit så kom Simme och Natti upp en sväng. Så gick pappa med dom till Centrum. När dom kom tillbaka så planerade vi för att åka och bada:).. Så jag, Emma, Erika och Kimberly åkte ut först. Kimberly var i direkt och bada :).. Efter 45 minuter kom pappa, Macke och Ante.. Så dom hoppa också i och bada.. Så efter ett tag kom mamma med hundarna också så dom fick bada :).. Efter ett tag åkte vi hem. Följde med upp till mamma en sväng.. Sen så gick jag bort till Macke och dom igen för dom hade börjat med grillen.. Och David hade också kommit:).. Satte på mig ett par jeans så gick jag ner på gården och satte mig i gräset :).. Efter att vi hade grillat och ätit så åkte Kimberly lite rutschkana. Efter ett tag åkande så följde hon med mig och träffa Natti :).. Så gick vi även till Nattis baksida så Kimberly fick träffa Simme.. Efter det gick vi tillbaka till Erika och dom.. Vi gick upp. Så gick jag ner en sväng till Jenny och prata lite med henne. Så messa Gustaf mig att han var i skägget på min parkering så jag gick och snacka lite med han.. Trevligt.. Så skulle han åka. Så jag gick upp till Erika och dom igen satt där ett tag.. Vid ca 00.20 så åkte pappa och jag hem. Väl hemma så lagade jag lite ravioli. Sen gick jag och la mig. Riktigt trevlig dag faktiskt!

Midsommar

Hejsan. Idag är det ju midsommar :)..

Idag så väckte pappa mig vid halv 9 typ och sa att det var dags att gå upp.. Så det var ju bara att gå upp och packa med sig de grejer man ska använda idag.. Typ som datorn, platt tången, lite extra kläder ifall det blir dåligt väder.. Smink och lite sånt. Var här inne i stan vid halv 10 släppte av David som ska jobba idag. Vi åkte till Macke och Erika och var här vid ca 10. Vi tog det  lugnt en stund. Sen så gick vi upp till Centrum och handlade lite grejer som vi ska ha att äta och sånt. Nu sitter jag här ska snart börja fixa håret.. Kimberly sitter bredvid och kolla på pippi långstrump. Pappa och Macke är på Maxi och handlar lite mer saker. Dom kommer väl snart.. Blir att äta om ett tag, efter vi ätit skulle vi väl åka någonstans och bada och det.. Ikväll skulle vi även grilla :).. Så blir fullt upp hela dagen idag :D.. Puss

Glad midsommar allihopa!

Fin sommarkväll!

Hejsan igen då. Förut efter maten så åkte vi till Berg och hämtade David, Ante och Emma. För några hade stulit Emmas cykel :O.. Men men i alla fall så åkte vi först till Tornby till systemet där David handlade några öl och även några till mig som jag ska ha imorgon :).. Så åkte vi och lämnade Emma och Ante hos Ante.. Sen åkte vi till skägget där jag och David sprang upp lite fort till mamma där jag hämtade lite grejer:).. Åkte till pappa efter det.. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra..
Vilken fin sommar kväll vi har fått! Äntligen är sommaren här! Och hoppas den stannar för all framtid! Är så härligt när man kan sitta ute och röka på både morgonen/ dagen/ och kvällen! Puss

Måste bara tala om att jag var ute nyss med min bror och åkte 4hjuling :).. Han fick köra :).. Hehe.. Nu ska vi sätta oss på altan och ta en öl :)..





Hejsan idag då

Idag så vaknade jag och Hanna rätt så sent.. Men det var skönt att sova! så gick vi upp. Pappa kom hem vid 3 tiden.. Så då tog vi oss en macka sen skjutsade han ner oss till stranden.. Skönt vill jag lova :D.. Vid 18 tiden hämta pappa mig så vi drog till affären och handlade lite.. Nu sitter jag här.. Pappa håller på med mat.. Blir pytt i panna och rödbetor och ägg :D.. Gott.. Senare sen vet jag inte vad som händer. Sånt som märks.. Imorgon skulle vi till Macke och Erika och äta. Vi skulle också åka och bada någonstans.. Senare på kvällen skulle vi grilla också:D.. Gott! Inte långt kvar nu till min födelsedag :D.. Skriver mer sen!

....

förut färga jag håret ju.. Vart ass bra förutom att de skiftar rött i solen.. Men det får funka. Längtar tills den 3! Då jävlar smäller det! För fyller ju 18 den 4 Juli! Gud vad kul jag ska ha!
Idag i alla fall så skjutsa pappa ner mig till Borensberg till Hanna och dom.. Fast först åt pappa och jag pizza :).. Sen har jag vart med Hanna och dom hela dagen.. Varit på gräsmattan vid stranden och lite.. Kul kul.. Inatt sover Hanna IDIOT hos mig.. Alla e idioter just nu! Ska kolla på sunes sommar i alla fall så nu vet ni det med!



varm dag idag

Hejsan, förlåt att jag inte skrev mer igår. men var så jävla trött.. Igår så färga ju jag håret.. Vart inte som jag ville ha de.. Det vart alldeles för rött.. Haha.. Kolla även p prinsessa igår.. Och den filmen e as bra :D.. Sen så somnade jag.. Idag så väckte pappa mig vid typ kvart i 9 och sa att vi hade försovit oss.. Hehe.. Så gick upp och fixa lite åt lite frukost och det.. Sen åkte vi in till staden. Pappa lämnade av mig i skäggetorp hos mamma.. Så gick jag upp hit en sväng.. Sen gick jag ner till tandläkaren! Tänderna var fina och det.. Dom sa att jag gnisslar tänder så jag skulle använda bettskenan.. Så la dom lite fluor på tänderna så var det klart.. Sen gick jag hem och börja färga håret.. Mörk brunt får det bli.. Hoppas bara att det blir det med :D.. hehe.. Nu sitter jag här och väntar på att jag ska skölja ur färgen och det.. Sen ska jag vänta på att pappa slutar jobbet så blir det att åka ut till han och träffa Hanna och dom och bada och lite :)..  Skriver mer ikväll:D Puss

dagen idag-skit kul

Idag så följde jag med Erica efter Kimberly.. Sen satte vi oss vid kyrkan och blåste såpbubblor.. Sen så gick vi till centrum sen följde jag med Erica och dom upp en sväng.. Sen följde jag med pappa hem.. Träffade Danne och Figge och Simme för dom var här hos pappa... Sen åkte jag och pappa ner och köpte kebab tallrik. Sen så stanna jag kvar i byn för att vara med Hanna och dom skit kul.. Vi gick ner till badet och satt där ett tag sen upp igen till byn.. Sen så träffa jag Joel och Rikard lite :).. Sen nu sitter jag hemma hos pappa ska färga håret.. Sen ska ja ta en macka sen lägga mig och kolla på film.. Imorn blir det tandläkaren sen hem hit igen till pappa och vara med Hanna och dom! Puss puss Skriver sen hur det vart med håret!

Fin dag

Hejsan, igår så gick jag upp till centrum med Natti.. Handlade chips och cola och power king :).. Sen så gick jag hem.. Sen så följde jag med mamma och hämta Ante, Emma och David. Vi åkte upp till akuten med Ante för han hade varit blå och gul på benet i en vecka, så han trodde det var en propp.. Men på akuten gjorde dom ingenting.. Sen så åkte vi hem.. Jag la mig och kolla på film :).. Kollade på film hela natten.. Har inte sovit mycket inatt.. Idag vet jag inte vad som händer.. Ingenting?.. Försöka få mamma att vi ska åka och bada.. E ju så jävla varmt ute! Hehe.. Skriver mer sen! Puss

Glad dag

Hejsan. Imorse vaknade jag vid klockan 12 typ.. Gick upp och tog medicinen.. Sen så kom jag på att klänningen skulle ju komma idag.. Så fort som bara den satte jag på mig kläder och sprang ner till brevlådan för att se om jag hade fått en avi till posten.. Men istället ligger klänningen i brevlådan :D.. Snacka om att jag vart super glad. Sprang upp igen för att testa den.. Vart lite besviken för att den var lite för stor över bysten.. Men det går att fixa som tur är.. Sen har jag försökt att installera en skrivare till datorn men det funka inte.. Ska snart laga nått att äta.. Tror det blir ravioli.. Sen ska jag hoppa in i en dusch.. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Leta upp lite olika frisyrer på internet och se om jag kanske skulle passa i någon som jag kan ha på min fest :D.. Sen också kolla sminkningar och sånt.. Vill ju vara fin då jag fyller 18 :D.. Har ni några tips på några bra filmer så skriv gärna det! Skriver mer sen! Puss

hemma igen

Nu har jag kommit hem.. Förut så åt vi jätte god mat som Fia hade gjort :).. Danne gjorde oss sällskap typ hela dagen:).. Vi var hemma där Fia bor och kolla där sen drog vi till hennes kille igen.. Sen drog vi till Berga Centrum och handlade lite och möte upp Danne igen som hade varit hos sin mamma.. Sen gick vi hem till Fia igen och lagade mat :).. Skit kul hade vi :).. Sen så kom Fias kille hem :).. Sen så gjorde Fia kladdkaka.. Sen så drog Danne :/.. Haha.. Sen så åt vi och sen åt vi kladdkaka :).. Sen satt vi vid datorn.. Sen hämta mamma mig vid kvart i 12.. Och då drog vi till slattefors för att hämta Macke och hans kompis som hade vart och fiskat ;P.. Sen nu är jag hemma.. Ska laga ravioli :).. Sen ska ja väl kolla på film.. Sov gott alla läsare! Puss

hejsan och massa mys känner ja

Igår då så skulle jag och Fia kolla på film men gick ju så jävla sakta och ladda ner.. Som ni då ser så har jag gjort om bloggdesignen lite.. Var bara en liten test och se om jag kunde de någorlunda..Tyckte det vart rätt bra ändå.. Höll väl på i någon timma för att det skulle bli bra.. Hehe.. Sen iallafall så messa Gustaf mig.. Så han hämta mig.. Skulle åkt tillbaka till Fia men somnade i Gustafs soffa efter massa mys.. Iallafall först så vart det mys med Gustaf då menar jag mys! Sen iallafall efter allt mys så duschade vi tillsammans.. =).. Vart jätte glad att ja fick duscha med han.. Sen så kolla vi på någon film.. Det var då jag somnade.. Så Gustaf väckte mig nångång under natten och sa att vi skulle upp och lägga oss istället.. Så låg jag och kliade han på ryggen och håret sen somna jag igen..

Sen idag så vaknar jag av att ja känner att Gustaf går upp frågar vart han ska och han sa nått.. Jag låg själv kvar en stund sen så hör jag Gustaf göra nått så tänkte gå upp men han skulle bara ha sin mobil för han skulle till affären.. Sen så när han kom tillbaka gick jag ner till vardagsrummet.. Gick upp igen efter täcken sen la ja mig lite på soffan.. Sen så banka hans bror på dörren.. Sen så kom han in ett tag. Gustaf och han snacka lite.. Vet ej om vad för jag typ sov haha.. Sen iallafall efter ett tag så skjutsade Gustaf tillbaka mig till Fia.. När jag kom fram stod hon och rökte med Danne.. Så jag fick ta sisten av henne :).. Sen så gick vi in.. Hon höll på att föra över filmer från min data till hennes :P.. Sen efter ett tag så cykla vi till Berga där Fia bor och kolla hur hon bodde :).. Sen efter ett tag med mycket skratt och skoj åkte vi tillbaka hit till Fias kille.. Sen nu sitter vi här... Hehe.. skriver väl mer sen..
Måste bara säga att jag är sjukt bra! Haha..
Kommer nog alltid att älska dig Gustaf!

Hejsan

Idag så har vi inte gjort mycket.. Tagit det lungt och ätit gott och allt.. Sen nu väntar vi på att filmen ska komma ner.. Gustaf sa att jag fick komma till han och sova hos han.. Vill verkligen men vill inte att fia ska bli sur.. Känner mig sjukt dum mot båda.. Beslutsångest.. Puss

Mhm

Hejsan!

Igår så gick jag och Fia ner till braskens bro.. Jag köpte mig en choklad bit.... Sen efter ett tag traska vi hemåt.. Kollade på Beck levande begravd.. Jävligt bra film faktiskt.. Fast såg inte klart på hela filmen..

Idag så har vi inte gjort mycket.. Färgade håret på Fia för en stund sen.. Sen kolla vi klart på Beck levande  begravd.. Sen nu står potatisen på plattan.. Fia lagar maten =).. Hehe.. Sen har vi kollat lite på tv idag.. Sen vet jag inte vad som händer.. Förkylningen ger visst aldrig med sig :/.. Men men.. Skriver väl mer ikväll om det händer nått sköj  =).. Nu längtar jag tills maten är klar =).. PÖSSSS

Dagen idag :)

Hejsan alla läsare! Idag så somna jag typ vid halv 5 imorse.. Hade en katt som mjauade hela natten.. Sen så var det ju så jävla just.. Men men somna iallfall runt halv 5.. Sen så vaknade jag vid typ havl 8 när telefonen ringde.. Sen så somna jag om. Tror jag.. haha.. Sen så vakna ja igen vid 8 när telefonen ringde igen.... Sen kunde jag inte jag inte somna om riktigt ordentligt.. Så jag gick upp och satte mig lite vid datorn... Sen kom min bror och ringde på dörren sen klädde jag på mig.. Sen så satte jag mig lite i v-rummet.. Sen så vid 20 över 10 gick jag ut med hundarna.. Sen vid 10 i 11 åkte jag och mamma och hämta Catrin och hennes hund.. Sen åkte vi till handelsbanken på ikano och satte in pengar för klänningen.. Sen så åkte vi till 4-tassar sen där dom klipper klorna på hundar.. Hehe sen åkte vi till någon guldaffär. Där Catrin sprang in med nått armband.. Sen så åkte vi till hemmakväll där Catrin sprang in och hyrde några filmer.. Sen så åkte vi till ica i tannefors där Catrin sprang in och handlade lite.. Sen så åkte vi till där man svänger in mot busfabriken, och släppte hunden lite.. Sen så åkte vi hem.. Direkt när vi kom hem så sprang jag typ till Jenny.. Sen så drog jag och Jenny till stan.. Där vi träffade Jonas som hade köpt ut alkohol till oss :).. hehe.. Sen sprang vi runt på stan massa och kolla klädder och allt. Jenny hitta en klänning och lite.. Och jag hitta en ass mysig tröja :).. Hehe.. Sen gick vi till mc-donalds.. Hehe.. Fick ett glas :) Ett rosa glas :).. Sen drog vi hem och fixa oss :).. Sen vart vi dissade av Jennys halvsyrra.. Sen iallafall fick vi vara med Pontus och dom:).. Tack så jätte mycket.. Sen efter ett tag så drog jag vidare till Fia :)..  Nu sitter jag här hos henne med en öl bredvid mig :).. Och Fia sitter och glor på mig som ett frågetecken??? HAHA.. =).. Kuligt.. Hehe ska vara här hela helgen =) =) =) =)..
Bilder från kvällen kommer mer :

Mitt hår :)





















Tröjan jag har på bilden köpte ja idag







TREVLIG KVÄLL IDAG! LYCKAD SOM FAN!

Kvällen

Förut så gick ja ut med hundarna.. Möte upp mamma i tvättstugan så hon fick följa med ut med dom.. Jo när vi ska gå ut så trampar Bella (ena hunden) på min häl så det börja blöda.. Blöde väl i ca 15 minuter efteråt.. Så fick ta papper i tvättstugan och gå och torka blod på hälen när ja kände att de började rinna.. Men iallafall så gick jag och mamma upp till elhuset.. Sen efter ett tag hörde jag och mamma någon som skällde och jag trodde givetvis det var en annan hund.. Och Bella börja springa så jag ropa som en gallning på henne.. Så var det bara min bror som kom.. Haha och mamma börja ass garva för ja trodde de va en hund som hade skällt.. (Då det bara var min bror som lät som en hund).. Så vart lite sur på mamma och fråga varför hon inte sa att det var Simon.. Hehe.. Men sen efter ett tag börja vi knatta hemåt.. Beställde pizza :).. Fick fel pizza... Man bara hallå? Så ringde upp till dom så dom kom tillbaka med rätt pizza till oss.. haha.. Sen så åt ja pizzan.. Sen följde jag med Jenny till centrum.. Sen tralla hon och jag hem till mig och började titta på nattbuss. Sen efter ett tag så tar vi en rökpause och fastnar i v-rummet.. Min andra bror Macke satt och gjorde korsord så hjälpte han lite.. Sen så gick vi ut med hundarna.. Sen så gick vi in och kolla klart på filmen.. Och Macke ville ju också se nattbuss så han satt i ca 10 min och kolla med oss.. Sen gick han hem.. Kollade klart på filmen.. Sen nu för typ 15 min sen så gick Jenny hem också.. Hon var trött :P.. Sen så nu ligger jag här.. Funderar på att kolla på någon film men vet inte vilken.. Hmmm.. Tragiskt.. Hehe.. Längtar tills klänningarna kommer.. Den vita får jag förhoppningsvis på måndag.. Den andra vet jag inte för hon/han har inte hört av sig om kontonummret ännu.. Får se om den personen gör det imorn.. Hehe.. Nej nu ska jag väl kolla på någon film.. Ni får gärna ge filmförslag till mig! Godnatt alla läsare!

Nu har jag köpt två klänningar

Framsidan och baksidan på den vita klänningen jävligt snygg!



Fanns tyvärr ingen bild på hur baksidan ser ut på denna.. Men jävligt snygg




Dom här två klänningarna vart de.. Vad tycks?? Jag tycker dom var ass snygga iallafall! Väntar nu bara på att säljaren ska skicka dom till mig :).. Köpte dom på tradera..

Idag så var jag med mamma ut med hundarna.. Sen så följde jag med Carro till centrum.. Sen så var jag lite med henne och solade.. Sen så gick jag in.. Och sen kolla ja på tradera efter klänningar, och hitta dom här två.. Så nu e dom köpta :).. Ska bara ta reda på deras kontonummer sen gå upp till banken och betala dom.. Sen så ä det bara vänta på att dom kommer :).. Nu ska jag väl ut med hundarna.. Sen vet jag inte vad som händer.. Skriver mer ikväll.. Pöss

Godmorgon!

Godmorgon alla! Sovit gott? Det har jag.. Vakna klockan 10 imorse.. Ouuups skulle vart hos tandläkaren klockan 10.. Hehe.. Mamma ringde till tandläkaren så jag ska vara där nästa vecka på Onsdag klockan 11 istället :).. Hehe.. Igår så somna jag inte till Alvin och gänget 2 utan jag såg klart den.. Sen satte jag på Göta Kanal 3 och somna till den istället.. Haha.. Så nu har jag satt på den igen och ska väl kolla ett litet tag på den innan jag gör nått annat.. Skriver mer sen.. Puss

Hejsan igen alla läsare:P

Skrev ju förut att jag vänta på att maten skulle bli klar och att ja kanske skulle träffa Gustaf.. Maten var klar typ efter 10 minuter jag skrev inlägget.. Så då åt jag.. Sen så efter typ en halv timma kom Gustaf och hämta mig.. Vi åkte runt lite och helt plötsligt hanma vi i ulfåsa.. Ni vet där det finns en affär som heter ulsåsa möbler.. Fatta inte riktigt hur vi hade kommit dit.. Men men där var vi iallafall så åkte vi en sväng till och kom till nått lustigt ställe ngn by haha så vi vände.. Sen åkte vi lite.. Sen helt plötsligt var vi i Borensberg... Tänkte What a Fuck.. Min pappa bor ju här vad fan gör vi här? Haha.. Sen iallafall stanna vi och det blev lite mys i bilen ;).. Sen åkte vi vidare hemåt.. Sen när ja kom hem skulle ja gå till Jenny direkt, men ser mamma och tänkte nej hoppas hon inte ser mig orkar inte följa med ut med hundarna.. Men sen så vart det så iallafall.. Så gick till Jenny efter jag vart ute med hundarna.. Så tog vi en cigg sen så gick vi in och kolla lite på tv.. Sen gick vi ut igen och tog en cigg till.. Sen så satt vi där ett tag sen så sa vi att vi skulle gå åt varsit håll och höras av imorn.. Vi skulle ringa såfort vi vakna.. Jag tror ja vaknar före henne eftersom ja ska till tandläkaren imorn klockan 10.00.. Hehe.. Nu ligger jag i sängen med varm choklad och knäckemackor bredvid mig.. Funderar på att se klart alvin och gänget 2 eftersom ja somna till den 2 gånger igår.. Haha eller somna först till den sen kl halv 6 imorse vaknar ja av panik för ja hade somnat till filmen så slängde på filmen igen.. Och vips så somnade jag igen.. Haha.. Så funderar på att se klart den nu faktiskt.. Om ja inte somnar till den vilket jag hoppas jag gör eftersom ja måste försöka sova tidigt idag eftersom ja ska till tandläkaren imorn.. Skriver mer imorn! Puss och Godnatt alla lovers!

Hejsan igen!

Idag så gick jag ut till Ikano med Jenny.. Tror ni att klänningen finns kvar? Nej inte någonstans finns det än klänning som jag tycker är snygg!.. Men men.. Iallafall yra runt som små höns.. Haha.. Sen så gick vi till Mcdonalds.. Jag åt en cheesburgare:P.. Och Jenny lilla meny.. Sen iallafall var det bara att ge sig hemåt.. Skulle ju på möte idag på soc.. KUL? NOOT.. Men men.. Jag och mamma åkte dit.. Sa väl inte så mycket på mötet.. Mer än att jag inte vill ha någon kontaktperson mer.. Men dom ville inte släppa det så jag kanske ska få en ny.. Men men.. Sen iallafall åkte vi hem.. Sen så skulle mamma skjutsat Catrin men hon orka inte så jag mamma och Jenny drog till svartefors.. Badade lite med hundarna.. Hehe sen åkte vi hem.. Nu väntar jag på att maten ska bli klar.. Sen blir det att åka till Gustaf en stund.. Pusspuss

ny design

Tack vare www.quiza.blogg.se Så har jag en ny design :). Hon fixade designen till mig :)

Idag blir det ikano med Jenny.. Ska se om klänningen finns kvar som jag vill ha...
Sen i eftermiddag vet jag inte vad som händer.. Kanske träffa G.. Nehe om man ska klä på sig.. Sitter bara i morgonrock.. Hehe.. Sen ringa till Jenny så vi kan dra någon gång..
En grej till som i nice de e att G hade bytt nummer och skicka sitt nya nummer till mig. Men det bästa är att det är comviq så jag messar gratis till han nu och allt :)..  Skönt.. Kanske man slipper ladda på för 195 varje månad.. Men han skulle bara ha det tills vidare.. Men nae nu ska jag dra så vi kommer iväg någon gång! 

Lyckad och trevlig dag

Idag så vakna jag runt halv 11.. Gick in i en dusch.. Sen vid 5 i 12 tog ja bussen till rece.. Skulle ta tåget till Gustaf men sen tänkte ja ta bussen som gick kl 1 men orka inte så vänta på tåget som gick halv 2.. Sen så gick ja till Gustaf.. Sen var hans mormor där.. Jag och Gustaf kolla på någon serie som han kollar på.. Sen gick vi upp och la oss i sängen.. Klia han på ryggen som jag inte gjort på ett bra tag :P.. Hehe..  Sen så åkte hans mormor.. Så jag gick ner och rökte.. Sen gick ja upp igen.. Massa mys vart de.. Sen så gick vi upp och han gick till garaget och städa lite.. Jag var med ett tag sen gick jag in och la mig en stund och läste en tidning.. Sen så kom Marcus och Palmborg tillbaka från flygmuseet.. Så vi åkte till affären och handlade lite som vi skulle grilla.. Sen så gjorde jag beasås.. Sen så gick Gustaf utt och tände på grillen. Jag gick upp och la mig ett tag och vila.. Sen så var maten klar.. Så gick ner och åt.. Sen så gick jag upp och vila ett tag till.. Sen så skulle Gustaf skjutsa hem mig.. Så nu ligger jag i min säng och har tråkigt!

Skulle vart 10 månade idag med.. Fråga Gustaf om han tänkte nått på de men de gjorde han inte.. Men i min lilla dröm värld så e de 10 månader iallafall :).. HAHA.. Blir väl att kolla film eller nått nu pusspuss


ett tag sen

Hejsan. Var ett tag sen ja skrev här. Har väl inte gjort så mycket. Varit med Tina. Har tatuerat mig.. Sen har ja vart lite med Jenny.. Men mesta dels har jag nog varit hos min bror Macke och hans tjej Erika :)..

Igår iallafall så festa jag, Jenny, Maria, Becka, Emelie och Nadia.. Var först hemma hos mig i några timmar sen drog vi ner till stan där allt vart katastrof.. Hehe.. Men men iallafall så tog aina mig till stationen. Sa att ja skulle få sitta i fyllecell.. Nej sa jag min mamma får komma efter mig.. Så mamma och Marcus kom efter mig där.. Sen så hoppa jag av och gick tillbaka till stan.. Sen så leta jag runt lite efter Jenny och dom.. Sen tillslut hitta jag dom.. Så prata med dom lite sen kom mamma efter mig.. Sen väl hemma gick jag och la mig,..

Idag så vakna jag rätt sent.. Gick ut med hundarna sen gick ja in igen och satte på hata göteborg.. Sen så gick ja ut och prata lite med Becka.. Sen in igen och satte på filmen igen.. Sen efter en kort stund så följde jag med Erika upp till Centrum.. Mamma följde också med så vi tog med oss hundarna med:P.. Jag köpte chips, cola, powerking, pucko :P.. Sen nu när vi kom hem så kolla jag klart på hata göteborg.. Senare vet jag inte vad som händer.. Skulle väl kanske kolla film med Natti :).. Pusspuss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!