Måndag kväll

Hejsan. Idag gick jag till skolan.. Fast gick hem efter lunchen.. Orkade verkligen inte vara kvar.. Sedan på rece träffade jag Jill och Lisa :D.. Umgicks med dom hela dagen! Så söta dom är! <3 Tog massa bilder och det.. Elin skulle kommit hit men hon kommer imorgon! <3.. Sen kom Jocke upp till mig =).. Gjorde inte så mycket.. Dennis kom upp vid 2 tiden och drack kaffe.. Och en sak till som hände idag :(.. Att högtalaren åkte ner på tangenterna så t knappen gick sönder.. :(.. Undra vad pappa kommer säga.. Scarrry... Haha.. Slänger upp några bilder sen förut.. Så säger jag godnatt för idag.. För imorgon är det skola som gäller! Börjar halv 9 och går till klockan 5.. Hur ska jag orka?? Skoltrött.. Pöss

Jag och Jill =)


Jaaag


Jag och Lisa =)


Älskar bilden <3


Tänker du på lisa <3


Får bli dagens avslut :D



godnatt

Hade tråkigt förut så ritade en blomma på mitt ben som jag funderar på att tatuera in sen =)



sen går den bak på benet och även fram!
Vad tycks??
Godnatt <3

Jag saknar

Jag saknar alla mina gamla vänner! Vad hände? Jag drog mig undan vart en helt annan person.. Alla säger att dom inte känner mig längre.. Men jag förstår inte hur jag förändrats eftersom ni inte längre känner igen mig :(.. Tårarna rinner sakta ner på min kind. Dom torkar men det kommer nya.. Förlåt mig mina vänner! Ni var ju allt för mig! Ni fanns alltid där för mig och trösta mig i såna här lägen. Men nu sitter jag själv i min lägenhet helt ensam. Känner mig instängd. Kan inte gå på stan för där brukar ni vara. Ni ser mig inte längre :(.. Ni bara går förbi mig kollar inte ens på mig.. Vad var det som hände med mitt liv? Varför gick det så in i helvete mycket fel? Det är bara jag som kan ändra på det och jag vill ändra på det med.. Men jag vet inte hur jag ska göra för att den gamla Lina ska komma tillbaka. Jag försöker kämpa i skolan. Ska klara det. Men jag klarar knappt det.. Jag kämpar och kämpar men lik förbannat hamnar jag alltid på ruta ett igen.. Snälla kom tillbaka till mig! Ni lämna mig helt ensam här. Allt annat tog över mig som jag inte skulle kunna vinna över mig. Till exempel rädslan att testa en grej. Den fanns där men helt plötsligt hade jag skiten i min hand till slut ändå.. Men inte längre.. Det var inte värt det. Fan vad jag förlora vänner för att rädslan försvann. Det är hemskt när jag tänker tillbaka på då. Ser bara mig med en flaska i ena handen och en cigarett i den andra. Alkoholen vann mig. Och mitt liv rasa ner. Det var bara flaskan som hjälpte mig då. Sket i er mina vänner. Lyssna inte på vad ni sa.. Men det kommer ifatt mig nu.. Jag ångrar det så grovt mycket att jag inte lyssna på er då. Ni sa att jag börjar falla in i ett beroende men jag lyssna inte.. Ni sa att han inte var bra för mig men jag trodde det.. Vi söp ju ihop och allt verkade ju så bra.. Men nu när jag blickar tillbaka så ser jag, jag var inte lycklig. Hade jag varit lycklig hade jag inte tagit till flaskan! Men jag inser det för ens nu. Nu när det är för sent. Jag försöker ändra på mig så jag blir den där gamla Lina igen fast på ett bra sett..

Jag orkar ingenting. Ser mig omkring och ser en ensam själ kvar. Vart är ni mina vänner!? Jag saknar er så jävla mycket! Faaaaaaaaaaaaaaaaan! Jag hoppas att vi en dag finner varandra igen! Vissa har förlåtit mig, vissa inte.. Vissa har jag ingen kontakt med längre. Men jag försöker ju visa er att jag kan bli den gamla Lina igen. Men ni måste också då ge mig en chans till och bli den. Vet inte längre hur jag ska bete mig! <3


Söndag idag då

Hejsan. I Fredags kväll så åt jag och Tina mat.. Vart pommes hamburgare och beasås... Sen satt vi och snacka om vad vi trodde på.. Jävla diskussion vart det av allt.. Haha.. Igår så kom Jennifer och Tim in till mig och Tina.. =).. Drack kaffe och det.. Mycket trevligt.. Framåt kvällen så åkte Tina hem.. Så jag klippte håret på mig själv.. Vart väldigt kort men det behövdes..  Sen kom Daniel :D.. Trevligt.. Jag och Daniel snackade och kolla på film. Sedan åkte vi in till Ryd först.. Sedan så åkte vi hem till mig igen. Sedan så åkte vi in till stan.. Han spela på black jack eller vad det heter.. Trevligt.. Sedan åkte vi tillbaka till mig och kolla på en till film.. Sedan i morse klockan halv 5 åt vi frukost tillsammans.. Vi duschade även tillsammans innan han åkte hem.. Duschade även tillsammans igår 2 gånger :D.. Mysigt att duscha ihop med någon UTAN att göra något!

Idag vaknade jag innan 12.. Vilket är bra.. Eftersom jag ska kunna sova inatt med.. Just nu gör jag ingenting.. Ligger i sängen och glor.. Ska snart ut och sätta mig på balkongen och ta en cigg och dricka kaffe :D

Bilder sen helgen:

Tina äter:


Min mat:



Kaffe!!!! :



Några muppar som inte ville vara med på bild alltså Tim och Jennifer:



Mitt hy klippta hår



fredag kväll!

Slänger in lite bilder på hur det blivit än så länge i lägenheten!


Fredag!

Hejsan. Vaknade runt halv 1 idag.. Så det vart ingen skola för mig.. Sen kom pappa efter mig så åkte vi till maxi där mamma var.. Hämtade nycklarna till förådet så jag kunde hämta en hylla som jag fått av min bror :D.. Tack David :D.. Sen så åkte vi till Skäggetorp centrum så jag fick handla lite.. Sen hem till mamma ner i källaren och hämtade hyllan. Sen träffa mamma på parkeringen. Fick två nya skor. 4 panelgardiner eller hur det stavas , tvättmedel och ljus :D.. Tack mamma! Sedan så åkte vi hem till mig. Pappa hjälpte mig och bära upp sakerna.. Så var jag nyss ute och rökte med Jennifer :D.. Riktigt nice :D.. Nu ligger jag i sängen e trött.. Men men.. Tina kommer sen också! Trevligt..
Sakerna jag fick av mamma förutom tvättmedlet :P :



Hyllan jag fick av min bror sen spegeln jag köpte i förrgår..


Väggen över sängen och på sidan:


Köksbordet jag köpte igår :


:):



=*) Natt

Natt är det nu .. Klockan är 3 på natten.. Mhm.. Här sitter jag i min lägenhet och sjunger och pratar med Robin =*).. Blir ingen skola för mig idag heller.. Ont i ryggen som en jävla jag vet inte vad.. Men men det blir nog bättre med tiden hoppas jag :D.. Men men .. Imorgon kommer Tina ut till mig =).. På söndag kommer Melinda till mig :D.. Mys mys.. Men men.. Kul att man inte kan sova såhär på natten men men så är det ju när man är nattmänniska.. Hoppas jag kan sova imorgon i alla fall.. Men men .. Jaha vad gör ni där ute då?
Sover kan jag tänka mig..

Jag sjunger rätt bra tycker jag och Robin :D..

Nepp nepp nu blir det att konsentrera sig på att sjunga.. Natti natti om jag nu lyckas somna någon gång <3

veckan

I måndags var det dags för skolan! Kul var det vi sminkade och det.. Sen efter skolan så åkte jag hem till mamma..

I tisdags var det först skolan.. Skulle gått till klockan fem men fick sluta vid 2 tiden. Sen ut till Jysk och ikea och det för att handla möbler för det var dags äntligen för flytt! Skönt! Sedan så när vi hade handlat klart så åkte vi ut med grejerna. Sedan till berga för att hämta mina saker där. Sedan kom min bror efter mig så åkte vi efter en kärra och sedan hem till pappa för att hämta data bordet och lite saker. Sedan så åkte vi hem till mamma för att hämta saker där.. Sedan så åkte vi till Nikita för att hämta sängarna :D.. Sedan så åkte vi hem till mig och började bära upp sakerna och det..

I går var det dags för skola igen. Slutade den vid 2 tiden sedan åkte vi till Ö&B och handla lite och även till klippet för att handla saker där.. Sedan hem och börja göra i ordning. Jocke kom upp och hjälpte mig sedan kom även Pontus och Tobbe på besök :D.. Trevligt..

Idag skulle jag gått till skolan men blev inte så hade så jävla ont i ryggen sen kom pappa efter mig och så åkte vi och köpte bord och stolar. Sedan en sängavel till min säng :D.. Sen hjälpte han mig få ihop ett natthusbord. Sedan fixade jag sängen.. Och nu väntar jag på att Jocke ska komma och hjälpa mig hänga upp lite saker :D




helgen och veckan som var

Hejsan, förra torsdagen gjorde jag inte mycket var hos mamma gick även på stan och träffade Elin.. Sedan vart det att festa lite =)..

på fredagen så festade jag med. Gick på krogen och lite.. Trevligt..

Lördagen så vila jag sen vart det att ta några öl även då..

Söndagen åkte jag he till mamma för att förbereda mig för skolan :D..

I månags var det dags för skolan :D.. Var riktigt trevligt att träffa nytt folk =).. Sedan vart det att gå på stan med Elin och det. Sedan ut till ikea.. Handla ny plattång och linne och lite =). Bjöd även min bror på mat =).. Trevligt trevligt.. Sedan hem till mamma..

I tisdags var jag i skolan =).. Gjorde inte så mycket där faktiskt. Sedan vart det hem till mamma och bara tog det lugnt.

I onsdags så var det skola igen.. Gjorde inte ett skit i skolan som vanligt den första veckan. Sedan efter det så vart det hem till mamma och tog det lugnt.

I torsdags så var det faktiskt inte skola för min del utan rättegång som var mindre kul men men. Sen på kvällen vart det att åka till Borensberg till Elin =).. Trevligt trevligt =)..

I fredags så var det dags för skolan. Vi skulle vara i grupper och göra olika saker men jag och Dezwill och  Elin skaffa oss våran egna grupp och bara gick runt och drog.. Trevligt =). Efter skolan så drog jag och möte Tobbe sen tillbaka till skägget till mammas granne för att dricka lite sedan vart det utgång =).. Träffa även min kusin och Robin och dom =).. Trevligt trevligt =)..

Igår så gjorde jag inte mycket sov bort typ hela dagen sen drog jag med Emelie på festivalen =). Trevligt sen så när hon åkte hem så drog jag vidare på krogen med Linda, Jörgen och Patrik. Sen hem och sov..

Idag så har jag inte gjort mycket. Träffa Lena på stan sedan så gick jag vidare till skägget och nu sitter jag hemma hos mamma =).. Trevligt =).. Skola imorgon då =)..

....

I måndags gjorde jag inte alls mycket.. Var på stan en sväng.. Sen åkte jag till Linda. Snackade massa skit.. Sov även där.. Igår så fyllde mamma år. Så blev och ta några öl. Träffade även Melinda som ska gå i samma klass som mig. Trevligt.. Sen åkte vi hem till mamma och sjöng för henne och hon visste ingenting haha lite kul =).. Sedan sov jag hos henne.. Idag kom Diana efter mig hos mamma. Vi åkte till ikano. Hon bytte rullgardin och jag handlade lite på willys. Sedan så åt vi mcdonalds.. Sen har jag bara vart hemma blir och sova snart!

helgen nu då

Hejsan.
I fredags så badade jag Ticka i badkaret =).. Första gången jag gör det men hon var jätte duktig :)..
Sen så kom Tina, så vi spelade left4dead och satt och nörda det =).. Sen gick vi upp till ryd och möte F.. Så jag fick en sovkompis '=).. Så följde vi Tina hem.
I lördags så gjorde jag inte så mycket. var helt död. Men sen gick jag ut och lekte lite med Ticka sen kom även Tina till mig så vi spelade Left4dead.. Jag köpte mig även en kebab rulle med pommes i sjukt gott =)..
Idag så har jag inte gjort så mycket vart hemma hos mamma som jag varit hela helgen. Sen åkte jag hem.. Sen helt plötsligt så kommenterar jag en kompis status på facebook för hon undra när vi börja skolan då skrev jag att jag skulle inte gå kvar i deras klass utan börja på hår och makeup styling linjen då skrev en tjej att hon med skulle börja där =).. Ass nice. Så vi skulle träffas ngn dag i veckan och typ lära känna varandra lite innan man börja skolan. Bara en vecka kvar så vid den här tiden nästa vecka ligger jag nog och sover för ska som sagt orka upp till skolan :P..
Men ass nice att man vet någon iallafall som ska gå i samma klass som mig =).. Och som är lika gammal med så behöver man ju inte känna sig så mobbad och gå med 95or helt själv =).. Tror det kommer bli ass nice =).. Nu ska jag försöka sova! Godnatt

Veckan som varit

I tisdags så möte jag Michelle på stan så gick vi omkring lite. Sedan så gick jag till personalen och drack kaffe och sedan så följde jag med Maria och hämtade Pauline så åkte vi hem sedan kom mamma och lämnade Ticka till mig så skjutsade hon ner oss till Johannelunds badet där jag badade ticka sen kom Macke och hämtade upp oss så åkte vi och hämta Martina och hennes hund så åkte vi till ljung och badade. Sen så åkte vi in till stan. Sedan åkte jag hem.

I onsdags så gjorde vi inte så mycket. Bara tog det lugnt. Var på stan även då en sväng på dagen. Sen på kvällen vart det att träffa Figo en sväng och prata ut om vissa saker. Sen följe han mig en bit.. Snällt av han för det var mörkt ute.. =)..

I går så träffa jag Figo en sväng, kolla på när han spelade något spel sedan så åkte jag och pappa till Skänninge marken.. Inget att ha. Sedan så åkte vi hem men han bara komma hem sen avr det bara att åka tillbaka till skänninge marken med Lollo. Träffa Mats och Sabina =).. Trevligt. Sen åkte vi och badade jag Lollo, Stralle sen ngn mer... Sen hem till mamma och sov

Idag har jag inte gjort mycket. Träffa på Figo förut så tog en cigg med han och snackade lite skit. Var även på centrum med mamma och Joakim.. Dom skulle åka till Bengt. Och jag stannar hemma för och vara med hunden =).. Trevligt.. I helgen blir det att bara ta det lugnt och ha mys med min hund och Tina =).. Ska även ha lite hundvård tänkte jag och duscha Ticka och såna grejer så hon blir fin =).. Pöss

Jag saknar!!!!

Jag saknar dig hjärtat så det gör ont! Varje kväll när jag går och lägger så saknar jag dig bredvid mig. Saknar din röst varje sekund. Saknar din närhet så det bara skriker inombords! Jag älskar dig och jag vet att jag svikit dig! :(. Förlåt det är inte meningen att jag sviker dig, men jag är så osäker på mig själv. Förlåt hjärtat jag vet att jag inte behöver vara det på något sett.. Du kom in i mitt liv och gjorde mig till världens lyckligaste flickvän! Det går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig!

Jag vet vi har haft våra gräl, vi ahr haft våra tjafs vi har sagt hej då åt varandra men det går cirka 5 minuter så skriver vi igen med varandra! För du och jag vi kan inte vara ifrån varandra! Vi vet att vi alltid har varandra fast det är 6 mil ifrån varandra.! Men hjärtat vi är starka nog! Vi klarar det här. Klarar vi det här så vet vi sen att vi är så starka tillsammans att inget kommer kunna komma emellan oss två! Jag vet det! Jag är 1000000% säker på det. För vi älskar varandra och är gjorda för varandra.

Men jag saknar dig så något oerhört mycket när vi bråkar, och även när vi inte bråkar. Men när vi bråkar så vill jag bara vara nära dig och krama om dig och säga det ordet som vi skulle behöva säga till varandra! Förlåt! Hjärtat jag vet att du även har det jobbigt med andra saker och jag vet att jag svikit dig gång på gång. Jag är så jävla glad att jag har dig kvar idag. Jag är så jävla lycklig med dig! Alla säger du ska inte vara tillsammans med han. Men det skiter jag i. För du är den killen jag älskar! Du är den killen jag vill vara tillsammans med! Du är allt jag någonsin har önskat!

Jag hoppas att du aldrig går ifrån mig igen! För du är den som jag vill leva med i resten av mitt liv. Vi har våra bråk. Men man måste bråka för att sedan kunna säga förlåt och bli starka utav det! Vi blir ju inte svagare av bråken utan snarare starkare! Och du vet att jag aldrig kommer lämna dig! För du betyder så sjukt mycket för mig. Och jag skiter i vad dina ex tycker om mig. Seriöst. Dom vet inte ett skit om mig och hur jag är som person!

Du vet så väl att jag älskar dig, och förlåt för att jag är svartsjuk och det utav mig och bråkar med dig ibland. Men det är enbart för att jag är rädd för att förlora dig igen! Jag har en rädsla inom mig, om att du kommer lämna mig igen och det är det sista jag vill här i världen. För du ställer upp för mig, du har alltid funnits här för mig fast vi bråkat och det. Så fort jag är ledsen så ringer jag dig för jag vet att du lyssnar och ger mig tröst genom telefon! Utan dig hade jag haft många sömnlösa nätter fylda med gråt. Men du har istället fått mig att le.

Jag älskar ditt sett att säga och förklara hur mycket du älskar mig, att du alltid finns här för mig, att du bryr dig om mig och att du alltid kommer stå bakom mig och stötta mig! Det betyder mest för mig att veta om att jag verkligen har dig vid min sida. Ditt sett att kolla på mig när vi ses, det går inte att förklara med ord! Att få möta dina läppar för mig att bli generad och lycklig! Att få en kram utav dig gör så jag känner mig älskad utav dig. Du ger mig så mycket mer än bara kärlek. Du ger mig tryghet, du gör så jag får mod i mig själv, du ger mig allt jag någonsin har önskat och så mycket mycket mer..

Jag hoppas du förstår min kärlek för dig!? För den är obeskrivlig stor! Hjärtat jag är så rädd för att du en dag kommer packa din väska och lämna mig kvar? Jag vill verkligen inte att det ska hända. Älskling när du sjunger för mig. Du ska veta att jag blir varm i hela kroppen. Och jag älskar när du sjunger för mig! Du är mitt allt och så mycket mer! Hjärtat jag kan lova dig många saker men en sak kommer jag alltid hålla fast vid och det är att jag aldrig kommer att lämna dig igen!

Jag vill att du ska bli pappa till mitt barn. Jag har velat ha barn i 2 år nu men jag har väntat på den rätta. Men jag behöver inte vänta längre! För jag vet att du är den rätta för mig, och jag vet att du är en sån underbar far. Du har verkligen allt som jag letat efter. Du ahr rätt personlighet. Du säger rätt saker vid rätt tillfälle. Jag lovar jag har aldrig varit så här lycklig med någon annan förut! Hjärtat lyssna på mig jag vet att du hör! Jag vill att du ska stanna kvar och bli pappan till mitt barn!

Om jag bara kunde förklara med ord hur stor min kärlek är för dig, om jag bara kunde förklara den i en text. Men jag kan inte beskriva den i en text, jag kan inte beskriva den med ord. För den är alldeles för stor, men jag kan försöka att skriva ner och förklara för dig så du ska förstå hur jag känner, kan prata och försöka få dig att förstå. Men det lättaste sättet är att visa dig med kärlek. För kärlek är inga ord. Det är ingen text utan det är en känsla som man har och som man kan visa. Och det är det jag vill göra för dig. Men när du inte är här hos mig så måste jag få ut mig vad jag känner! Därför skriver jag ner det istället för att prata rakt ut. För när du inte är med mig så hör du ju mig inte. Och då har jag pratat i onödan.

När jag flyttar älskling. Då kan du komma till mig med. Och det kommer kännas bra att vi kan åka till varandra istället för att jag bara kan komma till dig. Jag är så låst när jag är i linköping. Kan inte komma till dig ofta älskling jag vet förlåt. Men jag försöker komma så ofta jag kan! För jag vill vara nära dig dag som natt! Hela tiden. Men vi måste också vara borta annars blir det för tätt inpå och vi börjar tjafsa och bråka, och det vill jag inte. Men när jag flyttat då kan du komma hit. Du kan vara hemma hos mig när jag är på det där mötet i 40 minuter. Det kan du väl stå ut med?

Hjärtat jag älskar dig mest av allt och jag lovar dig vi ska klara av det här. Vi ska kämpa tills vi känner att nu ligger vi på ett bra plan. Då vi har hittat all den tillit till varandra igen som vi egentligen borde ha.! Jag kommer göra allt för att det ska bli bra och funka mellan oss igen! För du är mitt allt och så mycket mer! Du är ju den som jag vill dela mitt liv med! Jag älskar dig mest hjärtat! Glöm aldrig det! Du är den underbaraste kille jag någonsin träffat! O älskling. Jag vill alltid vara dig nära så tro inget annat!

helgen o de

I fredags så drog Paulin och alla tjejer ut =).. Det var riktigt trelivgt. Men saknade mitt hjärta som var hemma i vadstena så det gjorde ont :(..

I lördags så vart det besök på akuten med Paulin varför går jag inte in på här..
Sen resten av lördagsdagen var jag hemma och bara tog det lugnt. Sedan kom en av personalen så vi åkte ner till oasen och ställde bilen och gick ut och gick. Sedan åkte vi hem till oss och kollade på film

I går så gjorde jag inte så mycket var bara hemma.. Fastnade framför paradis hotell så jaa de gick som de gick

Idag har jag vart på beroende. Sen ringde jag min soc och givetvis e hon inte i lkpg förens imorgon men men.. Sen gick jag och Paulin runt lite på stan och glodde hitta ett par ass snygga bagijeans :D.. Sen gick vi till trädgårdsföreningen och sola sen hem. Ikväll blir det bara lugnt!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!