Snart fredag

I morse så vakna jag av panik trodde jag försovit mig men nej då klockan var ju bara 06.36 såg jag sen efter att ha stressat ett tag.. Så gick och la mig en stund till.. Sen drog jag till skolan. Sen har vi haft matte, och sen fackteckning men Milad var inte här så fick ju inte tag på våra saker.. Så satt och gjorde ingenting. Sen så hade vi lunch sen nu har vi den här tråkiga engelskan. Men men man får väl stå ut! Och jag måste tydligen läsa högt för han?? Annars får jag F i kursen. Som ni vet har dom ju gjort om betygsgrejerna. Så nu är det bokstäver istället för ig, g, vg och mvg.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.. Men men. Sen har jag möte med Mentorn min. Kul eller inte. Får reda då på hur det gick på det där provet vi hade för några veckor sen! Kul kul. I eftermiddag vet jag inte vad som händer. Typ tråka ihjäl?? Men men
Tänkte säga gud vad skönt med helg imorgon men nej då, har skola på Lördag med! Ska ju ha utställning på passagen så kom dit och hälsa om ni inte har något för er. Det börjar klockan 11 och slutar typ 16.00..

Nu ska jag väl hänga med lite på engelskan så att han blir nöjd. Men han tänker ju ändå sätta F på mig eftersom jag vägrar och läsa på engelska! Men men. Han kom nyss och sa bloggar du? Jaaa vad ser det ut som typ? Nej men han sa att jag inte fick göra det på hans lektion? Haha som om jag skulle bry mig? Nej dom gör inget vettigt ändå på lektionerna och dom andra sitter och spelar spel på facebook så vad gör det om jag skriver blogg? Haha.. Men men..

Ska hänga med lite nu då!

Någon kommenterade och ville att jag skulle slänga ut bild på mobilen som jag köpte så här kommer en bild!

Fast den är inte så där fin eftersom jag inte köpte den i butik utan av en kompis! Och om ni kommenterar skriv gärna namn så jag vet vem det är som kommenterat!

Peace and love till alla <3

Bara kände för de :)

Nu är piercingarna tillbaka i kinderna! Har saknat dom! Fast det är ju svullet nu!

Gammal bild då jag ahde de ;)

eftermiddag

Hejsan. Förut när vi gick till idrotten kom jag och tänka på dig, kom att tänka på att du jobbar ju där vi har idrott ibland. Fick en klump av rädsla i magen av att du skulle jobba nu. Hur jag skulle reagera om jag såg dig. Det var inte så länge sen sist vi sågs, men då den gången tog du ut mitt hjärta, hällde salt i det och stampa på det tussen gånger om! . Jag gick in, jag frågade min idrottslärare om han hade sett någon jag gav beskrivning, men han hade inte sett dig. Då Ida säger, det gick in en där nyss och pekade mot disken. Jag såg din tröja kände igen den direkt. Jag ropade ditt namn men du hörde inte jag gick fram och sa Daniel? Du sa hej jag kommer snart. Sen satte vi oss ner och prata. Ville se vad du hade till försvar denna gång. Men vi pratade ut en hel del. Och det kändes skönt! Får se hur länge vi har kontakt nu och om vi ses på lördag som vi bestämde nyss i telefon! Jag berättade saker för dig som jag inte borde berättat egentligen. Men jag gjorde det för jag känner ändå någon tillit till dig. Orden du sa att det hade gått så fel då vi var tillsammans första gången. Och att du alltid kommer gilla mig och att känslorna inte hade försvunnit helt från mig. Jag ger dig en till chans nu och jag hoppas du tar vara på den! Och jag hoppas vi ses på lördag!

HEJSAN

I måndags så fick jag akupunktur. Det var nice.. Efter det så drog jag en snabbsväng till mamma och hämtade resväskan eftersom det blir Borås och Göteborg nästa vecka! Skönt som fan att slippa Linköping1 Tyvärr blir det bara för 3 dagar men det får väl duga för denna gång! Igår så gjorde jag inte mycket. Var i skolan. Hade matte prov och det gick bra :D.. Sen efter skolan möte jag upp min bror på stan. Så följde jag med hem till han och Linda.. Fick kläder av Linda! Sen så åt vi mat och hade det trevligt.. Sen så vart klockan rätt mycket.. Så jag åkte hem vid halv 11. Sen så pratade jag med R :D.. Sen kom han efter mig! Skönt att slippa vara där man mår dåligt.. Sen så kolla han och jag på film och lite.. Snackade och umgicks bara.. I morse vart jag väckt av en liten busig unge! Men så söt! Sen somna jag om en stund. Sen drog han och jobba och jag låg kvar i sängen :D.. Sen drog jag till skolan.. Trodde jag skulle få vara ensam men sen messar Elin mig från Ekman och tror ni jag vart chockad? JA det vart jag! Men men hon har varit duktig och vart i skolan hela dagen!
Nu har vi engelska och sen så blir det att gå till Busfabriken och köpa Cocosboll! Det är ett måste! Sen så blir det att dra bort till idrotten, säga hej hej sen åka hem. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och sova och äta godis! Skönt det med ibland! Puss påt!

Helgen som var

Hejsan. I fredags så slutade vi tidigt.. Slutade redan vid 12 tiden.. Så då drog jag hem lite fort.. Sedan vart jag upphämtad av Jimmy och Tobbe. Jimnmys snälla far som körde.. Så hämta vi upp vickan i stan! :D.. Så drog vi till tornby sen så drog vi till Ljungsbro på fest! Sen kom även min älskade Melinda! Drog in till stan efter ett tag... Sen hände det massa saker, men men det är sånt man alltid kommer må dåligt över. Sen följde jag och Foffe Melinda till stationen. Sen gick vi tillbaka. Sen drog jag hem.
Lördag har jag bara ett ord för! Fett med ångest! Sov hela dagen vakna till då och då! Men annars inget!

Igår så gjorde jag inte mycket.. Jimmy och hans far kom och hämta mig. Sedan drog vi till han och kolla film.. Kollade på Paul ass bra film! Sen så kom hans mamma och skjutsade hem mig :D. Sen gjorde jag massa skolarbeten.. Duktig som jag var. Sen när jag skulle gå och sova kunde jag inte somna?? Men men i alla fall..

Idag så åkte jag till skolan. Inte gjort så mycket.. Fått reda på vad vi ska göra i Borås och Göteborg! Inte så mycket fritid i Göteborg men det löser sig! Nu ska vi göra något med reklam. Var nyss på busfabriken. Jag och Melinda fick först något fnatt i matsalen och skratta ihjäl oss.! Sen gick vi till busfabriken. Haha Skratta ihjäl oss åt den där dinosaurien utanför där! HAHAHAHAHAHA Sedan kommer min kontaktperson och hämtar mig vid 3 så ska vi åka och jag ska få akupunktur.. Kul kul.. Sen vet i fan vad som händer.. Hem och göra skolarbete :D.. Kanske drar till Ljungsbro med ikväll sånt som märks! <3

torsdag och snart helg

Hejsan.. Idag är det torsdag.. Imorgon är det fredag och det innebär att jag och Vickan ska dra på fest! Idag vakna jag vid 7 var så jävla trött.. Sen drog jag till skolan har haft matte och fackteckning.. Kul kul har jobbat bra idag tycker jag. Men på engelskan som vi har nu ska vi skriva fanfiction.. Men kommer inte på något att skriva om! HJÄLP någon! Jag är dessutom sämst på engelska så hur detta ska gå det vet jag inte.. Men men sen efter skolan blir det att åka hem och städa. Får besök sen.. =).. Länge sen man träffade han.. Sen vet jag inte vad som händer.. Gå och sova eller något.. Skriver väl mer ikväll om jag orkar..

:)

Igår så var jag i skolan på svenskan. Skulle haft matte med. Men så blev det inte. Var bara på svenskan. Sen drog jag hem. Bråkade med personalen som fan men men. Sen drog jag och Lollo till Macke var där en stund. Sen drog vi till Simon och kollade på film.. Sen sov vi över där. Drog till skolan idag.. Var slapp dag idag.. Sen efter det så kom min kontaktperson efter mig och vi åkte och fikade. Sen så åkte jag hem och nu är jag hemma..

Jag ser skräckbilder då jag kollar bakåt i tiden. Men jag ser även romantiska stunder.

 

Jag saknar någon att hålla i min hand, någon att kalla älskling, någon att ge all min kärlek till, någon att somna bredvid och någon att kolla på film med.. Jag går här ensam på vägen. Jag önskar att det vore någon som ville följa med på min stig. Någon som vill hålla min hand genom livet... Men jag hittar ingen. Jag känner mig så ensam.

 

1.

Jag vet inte riktigt om det är mitt egna fel att det vart såhär.. Jag kanske förtjänade slagen ifrån er. Jag trodde verkligen på dig och dina ord. Men sen kom slagen, jag minns det som det vore igår. Du puttade ner mig för stentrappan, du sa förlåt det var inte meningen men du sa det på ett sånt där sätt så man inte menar de. Du hjälpte mig in frågade om jag ville ha is. Jag skrek på dig. Sen skulle du åka iväg igen och jag ville inte det så jag ställde mig vid dörren du smällde igen den stenhårt, mitt knä var i vägen, pratade samtidigt med polisen. Dom hörde hur jag skrek men sen bröts det. Sen ringde jag upp och dom kom till platsen. Vi pratade och jag följde med polisen, dom skjutsade hem mig.

 

Jag förlät dig för jag trodde du inte skulle göra om det. Men sen var det dags igen. Vi skulle sova och du störde dig på att jag smsade, du gick och lade dig i gästrummet men jag ville att du skulle sova bredvid mig. Så jag gick efter. Du putta ner mig från sängen. Jag fick med mig täcket ner och virrar in mig i det lite snabbt för det var kallt. Du drog tag i täcket och mig och drog mig in i andra rummet. Sen säger jag bara att din mobil låg där, då kommer du och hoppar på min mage och skriker åt mig, jag vart rädd. Riktigt rädd. Jag ringde polisen men inte om de. Men dom kom och jag fick än en gång åka med dom hem.

 

Jag förlät dig gång på gång, men du vart aldrig bättre. En gång som jag minns tydligast av allt det var den gången i bilen, vi skulle åka väg. Jag fråga om du hade tagit droger. Du vart helt galen åkte tillbaka till Skägget du skulle släppa av mig men jag ville först ha svar. Men sen började vi gräla igen. Och du höjde din hand ännu en gång emot mig. Du puttade ut mig från bilen och åkte därifrån jag hade ont så in i helvete ont. Fick åkte till akuten. Fick gipsskena det var den varmaste veckan på hela sommaren. Jag kommer ihåg. Det var natten till min brors födelsedag som jag fann mig på akuten. Det är därför jag kommer ihåg den så väl.

 

Jag förlät dig igen och denna gång vart allt bra. Du rörde mig inte mer. Du hade väl fått nog, men det kanske bara var för att vi bara träffades några timmar då och då. Jag var rädd att ställa frågor så höll istället käften.

Jag kunde inte dra mig ur. Jag älskade dig för mycket. Gav dig allt du ville ha.Men det ända jag fick utav dig det var lite kärlek då du ville ha något av mig. Du sa jag älskar dig.Jag gav dig hela mitt hjärta. Men sen kom dagen då du lämnade mig och jag vart ensam igen. Du hade stulit mina dagar, du hade krossat mitt hjärta. Du fick mig till psyket för du skada mig både psykiskt och fysiskt. Sista gången vi träffades kommer jag ihåg så väl. Jag åkte ut till dig med några killkompisar för att hämta det sista av mina saker. Du tog fram en yxa och hotade mig med den. Jag vart rädd och förbannad. Ville gå fram och slå till dig. Men då hade jag väl fått yxan i ryggen.

 

 

Det gick 8 månader. Sen sågs vi igen. Men inte som vänner inte som något. Jag såg dig gå där. Med din bästa vän.. Det var rättegång. Det hade blivit rättegång. Jag ville inte men var så illa tvungen. Vi satt där på rättegången och allt det du gjorde mot mig bara snurrade runt i huvudet på mig. Jag var rädd.. Rädd för att du skulle leta upp mig efter. Du fick din dom och jag vann. Jag är än idag rädd för dig. Rädd för att möta på dig. Jag vet att du brukar handla i affären nedanför mig. Jag är rädd för att möta på dig. Rädd för att du ska ge mig stryk igen!

 

2.Några månader efter berättelsen där uppe innan rättegången och allt..

 

Började gå vidare. Hittade en annan. Jag var försiktig vågade inte ge allt. Men jag gav ändå lite. Rädd för att det skulle bli som då. Det gick bara några dagar sen så kom flaskan till. Flaskan vart min bästa vän för några veckor, sen vart det bara värre och värre. Börja med andra saker. Men jag insåg fort att det var inget för mig. Jag återvände hem den dagen då du höjde din hand emot mig. Du trodde jag hade varit otrogen. Du slog in mig i betongväggen, du höll fast mig och höll för min mun. Du sa att jag kunde andas. Men jag fick ingen luft fick panik. Lyckades få bort dig. Sprang in till köket och försökte hitta skydd. Fick tag i en kniv. Men jag såg din hand komma närmare och närmare den. Vågade inte hugga trodde bara du skulle bli rädd.. Men det vart du inte. Jag kastade bort kniven och du kastade in mig i överskåpet till kylen som stod på golvet. Jag försökte göra allt för att du skulle sluta. jag sparkade dig i magen. Sen sprang jag in på rummet igen. Du kom efter. Du var arg. Såg hur dina ögon var svarta. Lyckades smsa din bror och bad han ringa mig. När han ringde mig så tog du min mobil och sprang in på toan jag sprang upp till grannen bad han ringa polisen. Polisen kom. Och din bror kom. Jag fick följa med till polisstationen dom förhörde mig. Sen ringde jag till min pappa som kom efter mig. Åkte upp till akuten kände att något var fel, hade spräckt trumhinna, fick ligga kvar för dom ville röntga min nacke. Låg på akuten i 7 timmar för det som du gjorde emot mig. Jag hamnade på skyddat boende. Dum som jag var åkte jag tillbaka till dig ändå.

 

Satt på bussen i timmar för att komma till dig. Satt ute och vänta på att bussen från Motala skulle gå, det var kallt jag frös. Men när jag kom till dig så sket du i mig. Jag fick ingenting tillbaka. Jag fick bara skit. Du behandla mig som din slav. Jag insåg inte detta. Jag var så jävla dum och trodde dina ord men varje gång jag kom till dig vart jag lika sviken som alla andra gånger. Jag blev så sviken. En dag då jag kom till dig du hade fest. Vi börja bråka du slängde ner mig på marken. Satte dig på mig och tog strypgrepp. Jag var full fatta inte riktigt vad som hände. Ser polisen komma, ser ambulansen komma. Fick åka med dom till akuten i Motala men jag orkade inte vara på akuten. Hade fått spräckt trumhinna igen. Ville inte åka tillbaka till dig. Fast ville ändå.

Sen en dag ser jag dig med ditt ex. Och hela min värld rasade ner igen. Jag hade gett dig allt, kom när du ville att jag skulle komma. Gjorde allt för dig men fick bara skit tillbaka.

 

Jag sket i dig och försökte gå vidare. Jag är så rädd för att bli kär igen. Men jag saknar ändå känslan. Men jag har ett skal utanpå som ingen kommer få komma in i för jag är så jävla rädd. Rädd för att jag ska hamna hos fel kille igen. Rädd för att bli kär i någon som ändå bara kommer slå mig och svika mig tillslut ändå. Jag hatar det här. Och jag är så rädd att falla tillbaka igen Rädd för att falla för charmen som bara egentligen bara är ytlig och för att man ska fastna för personen så man sedan inte kan lämna dom.. Ingen förstår hur jag egentligen mår!

 

Folk tror att jag orkar hur mycket som helst och att dom kan leka med mig men jag är också bara en människa, inget sexobjekt eller slav, eller boxningssäck. Jag är människa jag med, med känslor. Jag tror aldrig att jag kommer våga visa känslor igen. För när jag börjar få känslor nu så tar jag avstånd istället. Jag vågar inte satsa. Jag har gett upp hoppet om vad allt man nu kallar kärlek. Folk säger lär känna personen innan du blir tillsammans med han, men även en sån person kan bli dum i huvudet och börja slå.

 

Jag förstår inte vad jag gör för fel? Jag vill ju bara känna kärlek. Känna att någon bryr sig om mig. Jag vet jag har vänner som sagt åt mig att jag är underbar och att jag än dag kommer finna den rätta som är underbar och snäll emot mig och verkligen visar att han vill ha mig. Men jag tar inte in det. jag vet inte varför men jag har väl helt enkelt slutat tro på killar. Jag litar inte på någon kille längre. Den killen som får mig att verkligen inse att det finns snälla killar som inte slår tjejer och som gör allt för en tjej den dagen ska jag börja fundera på att ta bort mitt onda skal!

Jag vill försöka om jag hittar en kille, men han ska förstå mig då att jag kommer vara tillbakadragen och rädd till en början! Jag kommer vara osäker och svartsjuk, men det kommer gå över tillslut!

förra veckan, helgen

I onsdags då så var jag i skolan.. Sen åkte jag till mamma.. Sen så ringde Håkan mig och frågade om jag inte kunde vara hundvakt.. Men de kunde jag så var hemma och vände lite fort mamma skjutsade mig. Sen in till stan möta upp Håkan och Teddy sedan hem till Håkan kollade på serier.. Sedan gjorde jag inte så mycket gick ut med hunden tog en dusch och lite.. Sedan gick jag och möte Håkan och Teddy. Sen hem till Håkan igen.. Sen gjorde vi inte mycket..

Tosdag:
Idag så vaknade jag upp hos Håkan.. Gick till soc och hämtade ut tjeckar sen till banken hämta ut pengarna sen till apoteket.. Sen bjöd jag Håkan på pizza.. Följde med upp till Håkan en sväng innan jag drog hem. Köpte även en mobil.. :D.. Riktigt nice.. Sen hemma gjorde jag inte så mycket..

Fredag: Var i skolan sen på lunchen möte jag upp mamma sen tillbaka till skolan.. Sen efter skolan drog jag hem till Linda och Jörgen.. Drack kaffe och snackade lite skit. Sen tog jag cykeln hem till Tallboda sedan tillbaka till stan för att börja dricka öl.. Sedan på fest.. Sen har jag festat hela helgen :D.. Trevligt..

I går så var jag helt död! Var en sväng med Michelle Jocke och Emil.. Sedan följde jag med hem till Michelle och åt.. Sedan kom min kontaktperson efter mig.. Sen somna jag runt 4.. Vakna vid 20 i 8 sen somnade jag igen vid 10 halv 11.. Ass trött!

Idag har jag varit i skolan. Så jävla segt! Men men.. Sen kom min kontaktperson efter mig så vi åkte till Skägget och handlade lite.. Sen nu är jag hemma tar det bara lugnt.. Är trött men ändå inte.. Lyssnar på musik och tankarna flyger iväg! Blir att laga mat om ett tag om nu orken finns..

Helgen med mera

I fredags så kom Marcus.. Först var det skola.. Och Melinda och jag höll på att skratta ihjäl oss när vi hade slutat åt vad vet vi inte.. Sen kom Marcus efter oss.. Sedan så åkte vi till mamma. Först lämna vi av Melinda och Emma i resecentrum.. Sen hos mamma drack jag kaffe och fick lite lakan och sånt.. Sedan åkte vi hem.. Lollo följde med :D.. Sedan in till stan. Sedan vidare till Ekholmen. Sen in till stan igen. Träffa Håkan och Teddy, sedan till Berga på någon fest.. Sedan till Ekholmen sen till resecentrum sen till hackefors sen hem.. Var hemma strax efter tre sen somna vid 5..

Lördag: Vaknade sent.. Sen gjorde jag mat.. Vart kyckling och pommes med bea sås.. Sedan tog vi det bara lugnt.. Gjorde äppelpaj med personalen.. Sedan tog vi det bara lugnt.. Somnade tidigt..

Söndag: Tog de bara lugnt.. Hanna kom åkte till Håkan och prata lite med han.. Annars inget..

Måndag: Dags för skolan igen.. Men det var kul.. Var modell så vart sminkad och det sedan åkte vi iväg för att fotograferas.. Kul som fan.. Sen till Håkan var där.. Kolla idol och lite.. Sedan hem och sov! Sov ju bara två timmar natten tills idag..

Idag har jag vart i skolan. Sen kom Håkan ditt snackade lite med han sen inte alls mycket.. Åt lite pytt nyss.. Nu händer inte mycket. Sova om ett tag så man orkar med alla möten imorgon! <3

Torsdag

Hejsan.. Idag så gick jag upp vid 6. Helt död.. Men men sen åkte jag till skolan men först till rece för att möta upp dom bästa <3
Så tog vi bussen tillsammans till skolan.. Sen i skolan gjorde vi inte så mycket..

Gjorde klart det jag ligger efter med.. Imorgon är det skol foto.. Kul kul.. Efter skolan hade jag möte vid 5. Fick massa beröm av mina kontaktpersoner :D.. För att jag är rak och ärlig och såna grejer :D..

Elin kommer hit om ett tag hoppas jag på.. Annars typ går jag och dör eller något.. Har så jävla tråkigt så det finns inte.., Men men vad ska man göra?


Onsdag

Hejsan. Idag är det onsdag. Igår kom Elin till mig. Vi lagade lite mat och hade allmänt mysigt :D.. Sen idag så åkte vi till skolan. Var där.. Gick bra.. Sedan hade jag möte.. Det gick bra.. Saknar hjärtat mitt.. Hoppas vi ses snart igen.. En annan som jag saknar är min hund. Saknar henne så otroligt mycket så det finns inte! Ska åka till mamma någon dag och mysa med min hund! Men är ju så mycket nu när man går i skolan! Men men..

Nu snart blir det att kolla på idol.. Först ner till affären och köpa choklad! <3

Tisdag

Idag försov jag mig.. Kom lite sent till skolan men ingen fara.. Sedan fortsatte vi med trycket och det.. Sen hade vi svenska, engelska tillsammans.. Sen matte.. Sen hade vi support.. Fick lära mig hur man gör dreads.. Kul.. Sen åkte jag hem.. Möte min kusin Frida och hennes tjej Clara på stationen så dom följde med hem en snabbis.. Sedan tillbaka till resecentrum för att möta upp världens bästa Elin :D.. Sedan åkte vi hem till mig.. Så kom Jocke upp och drack kaffe sedan kom också Kalle upp en sväng.. Nu kollar vi på idol.. =).. <3

Kul dag i skolan

Hejsan.. Ass kul igår.. Var med Hanna.. Hon sov här..

Idag så var jag faktiskt hela dagen i skolan.. Fick till och med ett sms för en stund sen av min lärare att det var kul att ha mig tillbaka på skolan och sen så peppad som jag faktiskt var idag! Riktigt kul! Älskar faaaaan skolan nu! Ass kul var det idag och jag gillar det vi gör grymt mycket.. Idag så höll vi på med håret och dom som känner mig vet att jag älskar att hålla på med hår och fixa och dona.. Sen tog vi kort och sånt.. Det var riktigt kul och för en gångs skull gick jag verkligen in för att göra upp giften..

Sen efter skolan drog jag och Melinda in till stan.. Träffade på Puma och Lillen. Så drog med dom till trädgården :D.. Kom hem för ett tag sen då så åt jag och Jennifer Taco :D.. Nu är det idol sen sova..

En bild på mig och Melinda <3

Söndag kväll

Hejsan. Hanna kom till mig förut runt 6 tiden.--... Riktigt Nice :D.. Gjorde inte så mycket satt och prata med personalen lite och spela alfabet.. Kul :D.. Jag vann stort! Bäst är jag.. Haha.. Sen så duscha vi.. Jag sjöng i duschen haha.. Blivit en vana att göra det nu haha.. Men men. Sen ut och snackade lite med Pontus och Crille.. Sen upp igen åt chips och det... Ska få ett hemma bio system av Marcus =).. Tack så jätte mycket.. Han kommer till mig i helgen :D.. Godnatt alla

Slänger upp en bild på hur hemma bio systemet ser ut som jag ska få =)

Nu ska jag och Hanna sova! Godnatt! <3

Hejsan..

I tisdags så gjorde jag inte så mycket.. Åkte inte till skolan.. Var sjuk :(.. Men men.. Sedan låg jag bara hemma typ och gjorde inte så mycket..

I Onsdags så var jag med hemma ifrån skolan.. Åkte till Fia och var med henne.. Sedan drog vi till Ikea och hon handlade lite.. Hade svin kul =).. Sedan gick vi över till Maxi.. Sedan så åt vi Mc Donalds.. Sedan så gick vi tillbaka till Maxi för att köpa biljett så vi kunde ta bussen hem.. Vakten flörta med oss haha.. Bad han om hjälp.. Men men.. Sedan när jag kom hem var det dags för sängen..

I torsdags så åkte jag till skolan.. Var där slutade vid 20 över 11 då åkte jag hem... Gjorde inte så mycket..

I fredags så gick jag till skolan men drog vid lunch för var tvungen att åka till doktorn med mitt knä.. Åkte till akuten.. Men fick kryckor.. Kul eller inte..

I igår så var jag på Borensbergs marken.. Kul var det.. Stötte på flera idioter och det gick som det gick.. Men men.. Köpte mig en jacka.. Och utav pappa fick jag påslakan :D.. Jätte fina.. Gick på marken med pappa, David, Ante, Emma och Alvin :D.. Mys!!

Idag har jag städat här hemma :D.. Jocke kom upp och gjorde Tacos till mig :D.. Idag vet jag inte vad som händer.. Är så jävla trött :(.. Skolan imorgon med!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!