Kul =)

Var på sinnesro gudstjänst.. Var jätte fint.. Emma, Ante och David följde också med.. Sen nu håller ja på och värma en pirog sedan blir det in i duschen sedan kommer Jonas efter mig.. För imorgon ska jag följa med han och åka lastbil =)

Hepp

Blev inte att åka in och vara med Carro hon skulle hjälpa sin mamma med något. Följer nog med pappa i stället slipper jag sitta hemma själv.. Jag saknar dig Gustaf! Vill ha dig här hos mig! FAAAN säger jag bara! Jag älskar dig så jävla mycket!

Första bilden på oss!

kallt:P

Det är kallt jag fryser! Om ett tag blir det att åka till Carro och umgås med henne medan pappa e i kyrkan på sinnesro gudstjänst. Ska bli trevligt.. Nu sitter jag och äter en pirog. Ikväll blir det nog att ta sig ett bad..

:/ :)

Skrikig musik och ingen lugn musik är det för mig idag! Skulle bara sitta ner och gråta och det om jag lyssna på deppig musik idag så därför blir det andra låtar! Skit bra =).. Vill göra något blir tokig på att bara vara hemma! Har inte varit hemma på jag vet inte hur länge!! Men men det får väl gå ändå!



Jag hoppas ingen ser mig. Vill bara gömma mig! Vill resa bort och bara
vara för mig själv och mina tankar! Man kan inte alltid vara på topp fast
man oftast vill vara det. Men ibland blir det svårt, speciellt när det blir
såhär med någon man älskar. Du gav det inte ens en full chans. Du gav
upp så tidigt.. Antingen våga du inte eller så kände du press på dig. Men
man måste även kunna ta sånt. Jag ler på utsidan men gråter så grovt
mycket på insidan. Försöker låtsas att vara stark i alla fall. Vill inte att du
ska se mig svag för dig igen. Men du vet redan hur jävla svag jag är för dig
och det är mitt problem. Men jag vill ju bara ha dig här bredvid. Vi vet båda
två att det är du som har makten. Men jag ska övervinna det. Du ska inte ha
makten över mig mer. Men så fort jag tänker tillbaka så blir jag så jävla svag
och tårögd igen. Ingen fattar hur det känns så försök inte förstå er på det heller.
Blir bara så trött på såna som säger det kommer lösa sig/ vad var det jag sa?
Snälla låt mig bara vara ifred! Jag klarar mig bra själv! Behöver inte era ord
om dom ändå bara ska vara negativa. Jag älskar han och det kommer jag alltid
att göra med! Jag tror att det kommer bli bra en dag. Bara jag kan ta mig på
fötter igen. Jag verkar vara så hård men jag är så jävla svag egentligen! Snälla
kom tillbaka! Jag älskar dig nu och för alltid och minnena kommer alltid att
finnas kvar! Vi ska vara vänner och det är jag jävligt glad över! För då har jag
dig i alla fall kvar på ett sett! Jag vet att jag tvivlat ibland. Men jag har alltid innerst inne varit så jävla säker på vad jag velat! Vet inte varför det blev såhär. Det vet nog ingen av oss! Vi kanske bara behöver vara borta ett tag från varandra. Jag är nästan säker på det. För så har det varit förut ju. Att vi varit borta från varandra för att se vad vi kännt och då har vi hittat tillbaka till varandra! Jag älskar dig mer en något annat! Fatta det! Inse!

...

Jag FLYR inte mina problem jag skjuter bara på dom.

Jag vet jag har gjort fel men jag vill ha dig vid min sida! Vill inte att vi bara ska vara vänner? Fattar du inte hur mycket du betyder för mig? Snälla sitter bara och tänker på dig och alla våra fina minnen. Speciellt nu till vintern. Vi hade så himla kul förra vintern. Snälla. Allt ger mig minnen. Kommer inte klara av det! Jag kommer ha ett leende på läpparna men det kommer vara falskt! Snälla förstå att jag vill ha dig i mitt liv. Känns som om jag inte kommer kunna gå vidare.. Jag har liksom försökt förut men har misslyckats för du har en för stor plats i mitt hjärta. Du har en för stor del i mitt liv. Snälla låt det inte ramla över kanten. Du har just gjort det. Men jag vill inte vara med på det! Men men det är inget att göra åt. Får vara glad att jag har dig som vän. Men kommer aldrig klara av dig att se dig med någon annan! Jag kommer seriöst inte det! Men den här gången var det inte bråk i alla fall och det är jävligt skönt! Jag ska kämpa jag ska vinna detta! Jag ska klarat jag ska de! Fast jag vet att det kommer vara svårt och jag vet att jag kommer falla tillbaka hundra gånger om. Men till sist kanske jag klarar det utan att falla! Minnena lever kvar inom mig! Och det gör du med!

Trökigt

Jag har tråkigt.. Men nu har jag i alla fall fått ner Spotify i datorn hehe.. Tänker på dig med! Saknar dig! Det här går inte! Vill inte vara utan dig ju! Fatta det!

Jag flyr inte problemen jag bara skjuter på dom!



Vill bara somna och vakna upp då allt är bra! Eller vakna upp ur drömmen

:/:(

När jag lyssnar på låten det är över nu så tänker jag på dig. Jag vet det kommer vara svårt till en början att inse att man är singel men det kommer komma med tiden! Men jag kommer sakna dig det vet du och jag kommer alltid att komma ihåg våra minnen. För dom finns i mitt hjärta och där kommer dom alltid att finnas! Jag kommer också alltid att älska dig!

Jaha

Igår då så drog vi på bion. Den var bra.. Efter bion vände Gustaf totalt och säger att han inte ville fortsätta.. Aja visst. Så han skjutsar in mig till stan där jag träffar Lukas. Så han och jag drog till 55:an och tog oss en öl och en jägermeister.. Sedan drog vi iväg på någon fest.. Kul hade vi i alla fall.. Sedan tänkte vi dra till 55:an igen men det hade stängt så vi gick till Pitch Black och tog oss två öl.. =).. Sedan drog vi hem till Lukas bror.. Sedan hem till Lukas.. I morse gick jag från Lukas ner till resecentrum. Där gick jag in och köpte på laddning till min mobil. Sedan skulle ja ladda på busskortet. Och jo men visst.. Märks att jag är blondin.. Kom på efteråt att jag hade tankat på 100 kr på mitt skolkort. Hoppas bara skolkortet funkar nu.. Hehe. Annars får dom väl ändra de. Hehe.. Men sen i alla fall åkte jag ut till Gustaf umgicks lite med han. Sedan nu sitter jag hemma. Han skjutsade hem mig.. Han skulle till Mantorp på något bil race.. Men men.. Får se när man träffar han igen. Vi skulle i alla fall vara vänner.. Puss på helgen annars!

Haha

Var nyss ute och kollade vad Gustaf gjorde.. Så fick jag syn på hans katt så tog katten och kamma den sen så tog jag in den innanför jackan och det gillade den inte.. haha.. Längtar som fan tills vi ska åka inåt stan för att gå på bio!

Ätit ..

Sådär. Åkte iväg förut.. Åkte in till stan. Vi åkte först till Mekonomen sedan till skägget för att där hämta upp Daniel. Så åkte vi till Burger King men var proppfullt där så då åkte vi till Mc Donalds i Ryd men var lika fullt där så då åkte vi till pizzerian i Ryd och köpte oss varsin pizza =).. Gott gott.. Efter vi hade ätit så åkte vi till Lambohov körs fältet där och sladda lite med bilen sen åkte vi till skägget och lämnade av Daniel. Nu är vi hemma igen och Gustaf håller på lite med bilen. Senare sen blir det att åka in till stan och gå på bio. Vi ska se saw 3d =).. Tills dess vet jag inte vad som händer. Puss

Hallo

Var ute en sväng förut och kollade hur det gick för Gustaf.. Men gick in igen.. Ligger nu i sängen och fick nyss en CHOCK. Hallå det kan inte vara slut mellan er? Det är ju snart 3 år? Det trodde jag aldrig att ni skulle glida ifrån varandra. Ni var ju så gulliga tillsammans! Men men folk kan visst glida ifrån varandra fast man inte trodde det. Aja. Fick bara en rejäl chock. Nej nu ska jag ut och röka och kolla vad Gustaf gör. Puss

Haha

Igår så kom Gustaf i alla fall efter ett tag.. Han hade någon arbetskamrat med sig.. Dom kollade lite på bilen.. Sedan så följde jag med och skjutsa hem han.. Sedan så åkte vi till affären.. Handlade lite gott.. Sedan hem och åt. Sedan kolla vi på tv. Jag somna till vid 8 tiden. Vaknade igen vid 11 och trodde det var morgon men det var det ju inte så jag somnade om.. Vaknade i morse vid kvart över 7 för Gustaf väckte mig med att han höll om mig =).. Sedan så har jag inte gjort så mycket mer idag. Det är ju fortfarande morgon och jag skulle kunna sova. Gustaf är ute och håller på med bilen så ska ut och hålla han sällskap..

Det är ju väldigt moget och kommentera anonymt och bara skriva sin första eller vad det nu är efter kommentaren. Stå i stället för vem du är! Annars behöver ni inte kommentera!

Fredag =)

Hejsan. Skrev ju lite i morse.. Åkte till skolan. Möte Sanna på resecentrum. Gick och köpte cigaretter. Sedan åkte vi till skolan.. Fast det första Pia säger är att jag ska gå till Ramona så jag traskar upp till henne.. Kolla hur jag låg till i planeringen lite.. Och vad jag ska göra under lovet och det.. Sedan prata vi även med rektorn. Sedan så fick jag gå hem för dom tyckte jag skulle ha en ledig dag =).. Så då vart det att jag gick till Linda.. Var där ett tag och snackade lite skit.. Hundra år sedan jag träffa henne sist. Visste inte ens om att hennes syster hade fått barn och det var 7 månader sedan hon fick det.. Herre gud så länge sen det var jag och Linda prata.. Sedan i alla fall så gick vi till staden. Tog ut pengar sen gick vi till Apoteket och sedan gick vi och fikade på linds =).. Gott men precis när vi typ är klara (Linda hade kaffe kvar) så ropar dom upp i högtalarna att alla måste gå ut då brandalarmet började pipa. Hehe. Så vi gick ut. Stötte på Emelie på vägen så stod och snacka med henne en stund sedan vidare till H&M. Linda handla lite där. Så gick vi till godis butiken där Linda köpte en Coca Cola till mig jag tog Coca Cola zero och Linda bara kolla på mig haha.. Men men. Sedan tog jag bussen till resecentrum där jag tog tåget ut till Linghem. Gick från Linghem och till Gustaf. Faktiskt 1 kilometer haha.. Så nu sitter jag utanför han och väntar på att han ska komma hem från jobbet.. Ska prata lite med han hehe. Ovanligt va? Nej nu ska jag göra något annat typ ta en cigg =).. Puss

Fredag!

Äntligen fredag säger jag bara! Igår då så gick jag ju ut med Tilly var ute i ca 45 minuter sen kom David hem.. Vi åkte ner till Borensberg och sedan till Motala där vi handlade Mc Donalds.. Så åkte vi hem igen.. Gott var det med Mc Donalds i alla fall hehe.. Sedan kolla vi på tv och lite =).. Jag gick ut med Tilly sen igen =).. Gullig hund det där! Nu sitter jag här. Ska snart ut till bussen och åka den till resecentrum där jag ska möta upp Sanna! Mys.. Idag har jag även fått mina pengar.. Gott =).. I helgen vet jag inte vad som händer. Blir nog en lugn helg. Nej nu måste jag gå!

Ut med Tilly

Blir att gå ut och leka lite med Tilly innan David kommer hem från jobbet.. Kasta lite pinne och grejer till henne. Nej nu ska jag gå så vi hinner vara ute något. Skriver mer sen.

Söt är Tilly eller hur?

Hejsan igen

Kom in för en stund sen med Tilly.. Var ute och lekte med henne.. Förut i 40-50 minuter och nu var jag ute med henne i cirka 20 minuter.. Sover som en stock gör hon nu.. Hehe.. Gullig är hon. Ska se sen om jag får in bilderna från telefonen.. Hehe.. Annars händer väl inte så mycket idag.. David slutar om en timma cirka.. Då kommer han hem.. Vi skulle äta och lite sen. Puss

En bild på Tilly när hon är liten =)

Hejsan

Igår så gjorde vi inte så mycket sen. Kollade på tv.. Sen sov vi.. I morse väckte David mig då han gick till jobbet.. Sedan somna jag om.. Vakna vid 9 tiden och gick upp och gjorde mig en Pan Pizza.. Gott.. Sedan gick jag ut med Tilly =).. Och busade med henne och det.. Pratade även med mamma i telefonen och hon hade pratat med skolan.. Kände att jag inte behövde åka dit för att vara där i en timma.. Men men så nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska göra riktigt.. Får väl hitta på något. Tilly ligger där uppe och sover.. David kommer hem vid 5 tiden. Så får se vad som händer.. Tänkte gå upp och kolla tv nu i alla fall och jobba lite med engelskan och det. Skriver mer sen

Gör läxor

Gick bra på natur kunskaps provet förut. Sedan hade vi matte och sedan hade vi mode istället för svenskan. Rätt skönt faktiskt.. Gick bra. Sedan så kom pappa och hämta mig i skolan. Sedan åkte vi hem. Gick över till Nemie liten stund och tog en cigg. Hehe.. Sedan så kom David och hämta mig sedan åkte vi till Borensberg och hämta Tilly. Sedan åkte vi hem till David igen. Åkte till Fornåsa och handla lite och köpte pizza.. Sedan hem till David och åt. Jag började göra mina skoluppgifter. Gick bra. Nu sitter jag här pratar med mamma i telefonen. Ska glo lite tv nu.. Och umgås med David. Göttans. Hehe..

Och du din lilla patetiska människa lägg ner det du håller på med. Blir bara så irriterad på dig. Så snälla lägg ner det du håller på med istället du beter dig som 3 år för i helvete ge dig det blir ju bara värre för dig. Jag bryr mig inte ett skit om vad du gör mot mig för jag kan i alla fall ändra på sakerna och flytta på dom när du beter dig såhär. Men liksom det är ju bara du som drabbas i slut ändan. Så tänk om flicka lilla! Lägg av med ditt skit snack istället blir bara så irriterad på dig! För i helvete lägg ner nu!!!!!

Yea

Igår kom Gustaf in klockan 5 i 6 igen.. Han var bara ute i 25 minuter. Det var mys. Sedan så gick jag in i duschen. Sedan efter vi duschat så åkte vi till biltema Gustaf handla lite till bilen. Sedan så på väg hem ringde han och beställde en pizza till mig.. Jätte gott.. En sån där pizza med oxfilé, fläskfilé  och bearnaisesås så lade jag till bananer själv när vi kom hem. Men innan så åkte vi till net och net och köpte dammsugarpåsar. Sedan kolla vi på tv och lite..

Försov mig i morse. Så tog bussen klockan 9.20 till skolan. Var i skolan vid 9.45. Hehe.. Då kom Kirsty och mötte mig =).. Luktade fortfarande äckel i mitt skåp så fick lägga över mina saker i Kirsty:s skåp. Snäll som hon är. Snart ska vi ha test i naturkunskapen på energi.. Undra hur det kommer gå. Sedan efter det har vi lunch =). Puss

Patetisk

Alltså du är så jävla patetisk. Hur orkar du med dig själv? Sprejar in killparfym i mitt skåp? Vad vinner du på det? Herre gud så jävla fel skapt man kan bli! Är så jävla förbannad. Gud och alla människor..

Igår i alla fall så kolla vi på tv jag och David. Var även hemma hos hans föräldrar igår. Pratade lite och hade det trevligt. Åt även lite gott =). Mackor med ägg och korv det var riktigt gott.. Sedan åkte vi till Östenssons och handlade lite.. Sedan åkte vi hem till David igen och kollade tv och lite.. Sedan vart det att sova

Idag tog jag bussen från David vid 7.15 i morse.. Var i resecentrum vid 8. Väntade in Kirsty sedan drog vi vidare till Simhallen där vi fikade =). Dom andra simmade.. Hehe.. Sedan åkte vi till skolan. Hade natur kunskap, matte och mode.. Hade matte prov och det gick faktiskt bra =).. Nu sitter jag ute hos Gustaf han är ute och håller på med bilen. Är så trött på han med på ett sätt.. Men men det får väl gå. Nu ska jag i alla fall gå. Puss

Så jävla väl

Idag skrev jag ju innan lunchen precis.. Så vi gick och åt.. Var faktiskt riktigt gott.. Sedan så gick jag och Kirsty till bus fabriken och fikade.. Gott.. Så såg vi att några andra från klassen var där och lekte.. Så träffa jag även på min gamla präst som jag hade när jag konfirmerades.. Snacka lite med henne.. Sen så bestämde jag och Kirsty oss för att hoppa studsmatta med dom andra.. Så vi gör det och fy fan man kände sig som ett barn igen så jävla gött.. Haha.. As väl! Snackade lite med dom andra sen så åkte vi rutskanna as kul! Haha.. Kommer även in bilder och filmer från då vi hoppa studsmatta =).. Jätte kul hade vi faktiskt.. Sedan hade vi estet.. Då gjorde jag klart min hatt =)..  Vart as läker men ska pynta den lite med.. Sanna och dom hjälpte mig med mallarna och det till hatten =).. Sen när vi slutade så hämta pappa mig så åkte vi hem.. Gick över till Nemie en sväng sedan kom David och hämta mig.. Så nu är jag hos han.. Han står i duschen.. Sedan vet jag inte vad som händer bara ta det lugnt tror jag.. Puss

Lunch nu

Nu har vi lunch hoppas de är god mat annars drar jag och Kirsty och fikar har jag bestämt.. Pöss

Kuligtt

Jag och Kirsty har skit kul sitter och gör sån här grejer på Facebook så jävla väl. Snart lunch sedan har vi engelska sen blir det att fika med Kirsty!!

en vecka kvar

Hejsan sitter i skolan. Bara denna vecka kvar sen så har vi lov. Så jävla härligt. Nu har vi svenska.. Sen efter det har vi lunch. Sedan efter den blir det och fika med den bästaste Kirsty! Så jävla väl! Väntar på att läraren ska komma nu. Men det gör hon inte? Hon är 10 minuter sen? Men men.. Puss

Bästa helgen?

Igår då som sagt drog jag på fest hos David =).. Riktigt kul var det och lärde känna nytt folk som var trevligt =).. David skjutsade hem mig vid 5 tiden i morse haha.. Jag sov några timmar sedan kom Thindra och väckte mig =).. Gick ner och åt lite frukost.. Sedan så åkte vi in med Thindra.. Sedan hem igen och det. Fixade lite i rummet sedan kom David och hämta mig.. Vi kollade lite på tv sedan åkte vi till hans föräldrar där David hjälpte sin pappa att stycka.. Så stannade vi även på middag.. Det var riktigt trevligt =).. Sedan efter det åkte vi tillbaka till David och kollade på film och hade det mysigt =).. Så kom även John förbi =).. Snackade lite med han.. Jag och David ska ner till Nässjö inte nu i helgen men helgen efter =).. Kul ska det bli =).. I alla fall så skjutsade David hem mig förut.. Åt lite kvällsmat sedan hoppa jag in i duschen och nu ligger jag här i sängen.. I morgon blir det skola.. Ska fika med Kirsty.. Efter skolan blir det att vara med David.. Vi skulle äta och lite.. Skriver mer imorgon Puss <3

Blide inte som planerat

Nu ska jag tydligen på någon fest haha.. Får se hur det blir.. Men får hoppas det blir bra.. Inte för att jag är speciellt fixad för att gå på fest.. Går liksom i mjukis och ett linne och en tröja.. Kan det bli bättre? Haha..

Vart visst

Vart visst ingen film.. Eller aa kollar halvt som halvt på den på 6:an annars sitter jag bara här och glor :P

Tråk film

Filmen på 6:an var inget vidare.. Ska se hur den på 4:an är som börjar om 10 minuter. Hehe se om den är något att ha.. Hehe puss

Filmer

Gick två filmer på tv. En vid 21.00 och en 21.25.. Båda verkar vara bra så frågan är vilken av dom man ska välja.. Sitter nu och kollar på family guy.. Och snackar lite med Malin..

Fattar mig inte på dig? Alla vill ditt bästa men du lyssnar inte. Du går din egna väg? Varför inte lyssna och få i ordning på ditt liv som du sagt att du vill? Jag fattar det inte bara.. Du liksom skiter i allt. Ta tag i ditt liv grabben innan det är för sent. För en vacker dag kommer du stå där och tänka: Hmm varför lyssna jag inte, nu har jag förlorat allt.. Liksom hallå? Jag vill bara ditt bästa och det finns så många andra som också bara vill det. Men så länge du håller på så här så kommer ditt liv inte bli bättre det kan jag lova dig!

Tråkigaste

Det här är nog den tråkigaste lördagen jag varit med om.. Hehe. Vissa personer stör man sig nått enormt på! Snälla för i helvete väx upp och fixa era problem i stället för att skapa nya hela tiden! Speciellt du! Du har väl redan tillräckligt med problem som det är nu? Ta tag i ditt liv i stället för att skapa nya!

Sådär ...

Nu har vi bakat bullat.. Vart 25 på ena plåten och 27 på andra så sammanlagt vart det 52 bullar.. Gott.. Nu håller dom på o jäsa sen ska dom in i ugnen.. Nu blir det att äta lite godis och chips.. Puss UT OCH RÖKA NU MED NEMIE DU ÄR EN HJÄLTE!

Hahahehe

Var över hos Nemie nyss.. Snackade lite.. Tog en cigg.. Nu ska degen jäsa sen blir det att baka bullar! Mums! Hehe.. Ska väl fortsätta lite på skolarbetet annars händer nog inte mycket.. Puss

Bullar

Nu blir det att börja baka bullar. Ska springa över till Nemie bara och se vad hon gör.. Hehe.. Skriver mer sen.. Puss

Precis ...

Sådär nu har vi precis ätit.. Nu ska pappa diska, sen ut med hunden sedan ska vi väl börja baka bullar.. Saknar dig lite faktiskt! Men på måndag ses vi =).. Puss

Thindra är här

I morse vaknade jag klockan 11 typ.. Åt faktiskt gröt till frukost idag. Sedan åkte vi in till stan. Jag sprang upp till mamma och leta efter mig luva till jackan men hittade den inte.. Sedan åkte pappa och vi till macken och fyllde på luft i däcken... Sedan så åkte vi till centrum. Handlade mjölk, chips, ett kilo godis och läsk.. Hehe. Hämtade även Thindra då när jag sprang upp till mamma.. Så nu är hon här med.. Ska baka bullar om ett tag.. Hon ska rita nu ett tag och medan hon gör det tänkte jag passa på att göra mitt skolarbete hehe.. Skriver mer sen puss

home again

Gustaf kom hit vid 21.45.. Så åkte vi en sväng.. Allt börjar bli ljusare nu igen =).. Och jag tycker det är väldigt skönt =).. Vi prata om allt och det kändes verkligen skönt! Sen var jag hemma vid ca klockan 23.00.. Då lagade jag till lite pytt i panna och åt.. Och nu ligger jag i sängen och längtar tills måndag.. Då ska jag till Gustaf hehe.. Nu blir det att sätta på en film och sedan sova så man orkar med morgondagen med allt bakande med Thindra =).. Puss

Jag har tråk

Jag har tråkigt! Vill göra något! Får damp. Ska nog gå och äta något av ren uttråkning! Haha

Fixat

Har hållt på och fixat Beckas blogg i ett par timmar nu tror jag det är haha.. Fy fan.. Hehe... Får se om hon tycker den är bra. Får hoppas på det.. Hehe.. Puss

Kuligt

Hejsan. Åt lite förut.. Nu sitter jag här. Är helt kolsvart ute redan typ.. Usch för vintern och allt mörker.. Men men i alla fall får se vad som händer.. Blir nog att träffa G en sväng sen.. =).. Annars vet jag inte vad som händer.. Ska fixa till Beckas blogg nu tänkte jag =).. Puss

gravsättning

Hejsan. I morse väckte pappa mig vid 8. Jag hoppa in i duschen. Sen så gick jag ner och värmde choklad.. Så vänta jag och pappa på att Daniel skulle komma.. Efter 10 så kom dom. Så följde med till pappas jobb.. Han fixade bilen. Så åkte vi till Skägget och hämta upp Simme, Ante och Emma.. Så åkte vi upp till lilla aska. Hämtade urnan och sen sänkte vi ner den.. Jobbigt var det.. Men sånt som hör till livet.. Sedan åkte vi till Skägget och släppte av Simme, Ante och Emma.. Möte Erica och Macke på centrum och lilla Anton. Snacka lite med dom sen nu är vi hemma.. Ska äta pommes och nått.. Fast fryser så just nu skulle jag bara vilja ha någon som värmde mig! Puss

Bujj

Det är kallt.. Ligger med två täcken och fryser ändå.. Hmm hur ska jag klara av denna vinter? Usch kallt och dant. Imorgon kommer Daniel B hit och kör mig och pappa in till stan.. Ska ju till skolan först sen på urnsättning. Inte lika kul.. Sedan skulle väl Daniel P komma hit.. Får se vad som händer.. På lördag blir det att baka bullar i alla fall.. Nu ska jag sova. Godnatt

SNÖ

Fy fan det snöar ute och det är kallt! Usch och fy! Daniel kommer snart och hämtar sin dator.. Hmmmmmmmmmm

Filmtajm

Nu blir det att kolla på film med min bror David. Vi ska kolla på bröderna karlsson! Han säger att den är bra så det hoppas jag på.. Dricker coca cola och äter chips till det.. Puss

Tråkigt

Jag har tråkigt och så frysser jag! Kallt e de och snö ska det komma inatt med.. Jag tror jag går i ide!!

Äntligen hemma!

Sluta skolan vid halv 3 typ. Var i resecentrum vid kvart i 3 och vet ni det roliga med allt? Jag fick vänta på bussen hem i över en timma.. Bussen gick vid 16.25 och jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Men nu är jag hemma... Min bror David hämta mig vid bussen när den kom.. Då stod han där vid 5 och hämta upp mig med 4-hjulingen.. Så åt jag två piroger och nu sitter jag här och håller på att fryssa.. Nemie skulle köpa med sig chips och läsk till mig så blir att kolla på kungarna av Tylösand och sen film ikväll och bara ta det lugnt.. Puss puss

Engelska

Har engelska nu sen mentors tid sedan har vi support.. Får se när Daniel kommer, då hans bil är på lagning hehe.. Kul kul.. Pappa ska på hockeyn sen så jag och min bror e själva hemma sen.. Haha.. Skriver mer sen.. Puss

Lunch snart

Har lunch snart.. Gott.. Är hungrig? Vill sluta skolan nu.. Är trött orkar inte med skolan.. Haha.. Men ska klara detta nu.. Haha men lunch snart i alla fall.. Om en halv timma.. Puss puss

aha

Fick reda på nu att Nemie ska flytta till Oskarshamn nästa helg? Hon bara dissar mig och lämnar mig kvar här.. ? Hon fattar inte hur tråkigt jag kommer ha om dagarna då jag e hemma? Men men då vet jag Nemie :P.. HAHA.. Får komma och hälsa på dig där nere då!

Tröttt

Hejsan. Försov mig i morse.. Så tog 20 över 9 bussen och var i skolan kvart i 10. Har estet. Tråkigt.. Sen har vi lunch vid 10 i 12.. Sen har vi engelska, mentorstid och support. Träffa Daniel sen men antar jag.. Sen efter det får jag se vad som händer.. Puss puss

haha

Ligger i sängen.. Hur skönt som helst.. Ska nog sova snart.. E trött så e de skola imorgon med.. Efter skolan ska jag träffa Daniel. Vet inte vad vi skulle göra riktigt.. Men till helgen blir det att baka bullar och det. Thindra skulle komma på lördag med till oss.. Nästa helg drar jag och Daniel till Nässjö och det som vi bestämt. Skönt ändå att vi kan göra saker som vänner fast det tog slut! Skönt att inte förlora han helt!

;P

Sitter just nu här.. Ska dricka tee och äta bulle.. Pratade med Daniel förut.. Rede ut lite saker.. Ska träffa han imorgon med.. Puss

Livet är då inte lätt

Allt går åt helvete.. Hur många gånger ska man orka bli sårad??? Jag orkar det snart inte mer i alla fall! Fan orkar inte med det här mer.. När man väl hittar någon så ska det gå åt helvete! Jävla fitt hora också.. Inte bara kärleken som jävlas utan också allt annat.. Försäkringskassan är dumma i huvudet och säger att jag inte skickat in lappen till dom så får inga pengar denna månad av dom? Blir så förbannad på allt! Usch säger jag bara

Blä usch

Sitter i skolan ska snart åka hem. Orkar inte vara kvar då jag typ inte sov något inatt eftersom jag var så orolig.. Men nu vet jag att han är hemma i alla fall.. Men det hjälper inte mig.. Är fortfarande ledsen och allt

:(

Igår då så väntade jag ju på Daniel. Men han dök inte upp. Då visade det sig att hans bil inte starta.. Så ringde Cassi. Så hon åkte. Men hon åkte för långt så hon hämtade upp mig men när vi kommer till Daniels bil så var han inte där.. Åkte till Ljungsbro hämtade upp Sandra och sen så åkte vi tillbaka till bilen och kolla men han var inte där.. E så jävla orolig.. Men men.. Sen i alla fall åkte vi tillbaka till Ljungsbro.. Sedan åkte jag hem till mamma och sov.. Nu sitter jag i skolan och är helt död.. Ska nog åka hem.. Puss

=)

Älsklingen kommer och sover här.. Ska laga mat tills han kommer sen =).. Ska försöka få igång sims nu... Puss

3 timmar

Förut så åkte jag till stan.. Träffade Jenny.. Vi gick till Mc Donalds och åt.. Sedan gick vi och fikade.. Sedan åkte jag ut till Linghem.. Pratade med Gustaf sen så skjutsade han mig till mamma.. Träffade mamma på parkeringen följde med henne ut med Smulan och Kerstin.. Sen kom pappa och hämta mig.. Nu sitter jag och väntar på älsklingen som är på väg hem från Stockholm. Han kommer väl om en sån där 3 timmar.. Puss puss

Hallojsan

Igår så gjorde jag inte så mkt mer.. Kollade på när Daniel jobbade.. Kul kul. Sedan åkte vi hem till han.. Åt lite och det sedan åkte vi hem till mig och sov.. Idag så gick jag till skolan.. Hade idrott teori. Sedan så åkte vi till fenomen magasinet och var där.. Nu är jag i skolan.. Ska ta bussen till stan där jag ska träffa Jenny och fika =).. Gott.. Sedan vet jag inte vad som händer.. Puss

Tjulilu

Tjingeling =).. Idag så gick jag hem från skolan för hade så jävla ont i huvudet och magen :(.. Daniel kom och hämta mig =).. Sandra och Linda var också med =).. Vi åkte till bilverkstaden och prata med dom sedan åkte vi till Maxi. Dom handlade lite.. Sedan så åkte vi hem till Daniel.. Ska plugga med men vet inte vart jag ska börja riktigt? Har så sjukt mycket att göra så det är otäckt nästan haha.. Men jag ska bli klar med det den här veckan har jag bestämmt.. Men frågan är ju vart man ska börja.. Haha.. Imorgon åker Daniel till sthlm så imorgon får man väl hitta på något annat.. Ska väl ta en fika med Jenny då vi firar ett och ett halvt år tillsammans =).. Hehe.. Men imorgon vet jag inte om jag ska till skolan? Har så ont i huvudet men men.. Får se imorgon.. I helgen blir det tjockis helg med Daniel =).. Sen nästa helg ska vi till Nässjö och hälsa på min morbror sedan vidare till Göteborg till hans farbror eller vad det var så skulle vi ta en shopping dag i Göteborg då på söndagen.. Bästa helgerna ever kommer det bli framöver <3.. Pusssss

Tråk och längtar

Hejsan.. Igår så när Daniel kom hem spelade vi sims tillsammans =).. Sen så kolla vi lite halvt på en film.. Sedan så skjutsade han hem mig. Så gjorde jag i ordning i rummet.. Städa undan och lite.. Sen så åt jag lite mat.. Sedan så kom Daniel =).. Mys.. Jag hoppa in i duschen sedan så gjorde vi tee och det och kolla lite på tv. Sedan gick vi upp och kollade på film =). Mys..

Idag så försov jag mig.. Inte bra.. Men men i alla fall.. Daniel åkte hem och jag åkte med pappa till skolan.. Så sitter här nu. Har engelska.. Längtar tills sen.. Ska göra skolarbeten klara sedan ska jag träffa Daniel =).. Mys =).. Puss


Sims

Sitter och spelar the sims.. =).. Kul.. Väntar på att Daniel ska komma hem.. Han kommer snart hoppas jag! Puss

15/10-10 <3

Helgen

I fredags när jag sluta skolan tog jag bussen till Skäggetorp.. Gick upp till mamma efter medicinen.. Sen så gick jag till Jenny. Hon och jag gick upp till centrum och handlade lite.. Sen kom Daniel och hämta mig =).. Vi åkte hem till mig och jag byte kläder.. Sedan åkte vi hem till han och var här ett tag.. Sedan så skjutsade vi Sandra till Skänninge.. Sedan så åkte vi hem till Daniel igen och sedan så tog vi bussen in till stan.. Träffade Jenny och Rickard.. Sedan så drog vi till Ekholmen med lite folk och möte upp Marcus så festa vi lite.. Jag drack 2-3 öl bara.. Good for me =).. Sedan så drog dom andra på en annan fest så jag och Daniel drog till Resecentrum. Vi skulle åkt till Ljungsbro men bussen skulle gått efter en timma så vi drog till mamma i Skägget i stället.. Sov där.. jag lagade lite mat när vi kom fram så åt vi och det.. Mys.. Pusspuss

I lördags så vakna jag rätt tidigt av att telefonen ringer.. Men sen somnade jag om. Sedan gick jag och Daniel upp. Tuddi och hans pappa kom och hämta oss i Skäggetorps centrum vid halv 11.. Så drog vi hem till Daniel sedan så drog vi ner till tennis center, för Daniel skulle träna några :P.. Jag tog ett rack av Daniel och stod och dutta med bollen =).. Sedan så skjutsade vi hem Cellin sedan så åkte vi hem till Daniel.. Tog det bara lugnt.. Sedan så lagade Daniel mat.. Gott gott.. Sedan kolla vi på film =)

Idag då så har jag inte gjort mycket.. Följde med Daniel ner till tennis centret då han skulle jobba idag med.. Satt och kollade på.. Sedan så åkte vi hem till Daniel igen och jag spelade the sims.. Kul =).. Åt för en stund sen =).. Jätte gott var det =).. Och det funkar bra än så länge med medicinen eftersom dom sänkt den på mig men det funkar bra.. Nu sitter jag här och Sandra sitter bredvid =).. Daniel och Tuddi är ute.. Dom kommer väl om ett tag.. Får se vad som händer sen.. pössss

Mode

Nu har vi bara mode kvar sen slutar vi.. Gud så härligt!. Puss påt

HAhaha

Skulle kanske ta och börja måla skisserna till hattarna nu istället för att bara glo.. Men men det gör jag snart =).. Puss på alla söta! Batteriet i datorn dör snart ändå så hahahahaha

Lunch

Hade lunch nyss.. Längtade jätte mycket till lunchen eftersom vi skulle få taco buffé. Men det var as äckligt och smaka inte ett dugg taco.. Snart har vi estet igen och då ska vi fortsätta med hattarna =).. Sedan har vi mode. Och efter det slutar vi och då så hämtar Daniel mig :).. Puss

Estet

Vi har estet nu och vi ska göra hattar =).. Kul kul.. HAHA

Kallt

Igår somnade jag tidigt.. Var någon film på 3:an men jag somnade innan :(.. Men nu sitter jag i skolan. Kallt som fan är det. Men men. Har estet vid klockan 9. Hehe.. Har det typ hela dagen =).. Sedan hämtar nog Daniel mig i skolan =). Kul kul.. Får se vad som händer idag..

Kommer kännas tomt

Kommer kännas tomt att sova själv imorgon. Men sånt man får ta. Imorgon blir det skola igen. =).. Kul kul. Får se vad som händer i helgen. Imorgon blir det att träffa Daniel i alla fall =).. Saknar den skiten! Men men nu blir det tv sedan sova! Så skriver godnatt nu och ni får sova så gott! Puss

Precis ätit

Precis ätit.. Ska göra lite skolarbete nu.. Men känner att jag är trött och vet inte om jag orkar.. Men ska i alla fall försöka göra lite =)..

Daniel

Du ska veta hur mycket du betyder för mig.. Vi har inte känt varandra så länge men du är helt underbar! Vill verkligen lära känna dig mer! Men du är helt underbar! Våra minnen som vi redan skapar är så fina! Natten på sjukhuset du var så gullig och snäll! Går inte förklara! Kändes som om vi var osams där ett tag men allt känns bra nu efter att vi pratat! Och jag älskar dig min vän! Du finns alltid där för mig när jag behöver dig och du ställer alltid upp! Du måste vara saknad i himlen för du är en ängel! Vet inte hur jag ska kunna förklara för dig hur glad jag är att jag har träffat dig men jag är jävligt glad för det och är väldigt tacksam för att jag fått träffa dig och lära känna dig! Jag lämnar dig aldrig och jag kommer alltid att finnas här för dig när du behöver mig! Jag älskar dig min vän!

Gott

Det är gott med sockerkaka!! Oskar var här inne med barnen för ett tag sedan.. Ungarna är helt fantastiska. =).. G är och hämtar sängar hos sin bror.. Puss

:/

Har ont i huvudet :(.. Har det väldigt ofta nu för tiden? Vad kan det bero på? Jag stressar inte, jag äter, men ändå har jag huvudvärk? Det är så sjukt jobbigt att ha det näst intill hela tiden.. Man orkar ju knappt göra någonting för att huvudet dunkar :(..

Nu är sockerkakan inne i ugnen och är klar om ca 40 minuter =).. Gott ska det bli =). Funderar på att laga någon mat men vet ej vad? Aja vi får se.. Puss

Ont i huvudet

Har haft ont i huvudet till och från idag :(.. Men nu är jag hemma i alla fall.. Sitter och väntar på att G ska komma hem.. Funderar på att göra en sockerkaka så länge =).. Skulle inte sitta helt fel.. För bli att göra en sån =).. Sedan vet jag inte vad som händer.. Pöss

Engelska, mentor

Hejsan, nu har vi ätit.. På esteten designa vi kläder av plastpåsar på dockor =).. Var rätt kul =).. Lägger upp bilder på det..

Innan den var klar framsidan:


Klar framsidan:


Klar baksidan..



Har bara engelska och mentors tid kvar... Sen har vi support.. Ska se vad jag har kvar att göra, sedan blir det att åka till G. Puss

Hello

Vaknade i morse av att klockan ringde.. Gick upp och gick till bussen.. Var i resecentrum vid 8 träffade på Alice och dom.. Sen nu sitter jag i skolan.. Ska ha estet med Milad snart =).. Sen efter skolan ska jag åka till G igen. =).. Skriver mer sen

Sådär =)

Nu har jag kommit ur duschen =).. Skönt var det.. Nu är det efterlyst =).. Sedan ska jag nog kolla på kungarna av tylösand =). G sover.. Hehe katten ligger här bredvid mig =).. Hur gullig som helst.. Imorgon bli det skola-- Godnatt

glass

Det är gott med glass.. Jag fryser.. Ska ner i duschen snart.. Sen blir det att krypa ner o sova =)..

Röksugen

Jag är så jävla röksugen !!!! Ge mig cigg någon!!

=) =)

Var gott med mat.. Nu sitter jag här igen och glor.. Vet inte vad jag ska göra.. Är rök sugen men har inga cigg =(.. Men men får lösa sig på något sett.. Pöss

Bla

Nu har jag satt på vatten till ris =).. Ska bara vänta på att det kokar upp så ska jag hälla i riset =).. Var ute förut och hämtade ved =).. Så ska väl börja elda snart =).. Ska väl äta med så fort maten blir klar =).. Gott ska det bli i alla fall.. Hehe senare vet jag inte vad som händer.. Skriver mer sen..

rubrik?

Hejsan, igår så kolla jag på tv sedan. Så somnade inte så tidigt.. Idag när jag vaknade hade jag skit ont i huvudet och var förkyld igen :(.. Inte kul :(.. Men men sjukanmälde mig idag.. Så låg kvar i sängen. Satte på en film och somnade om.. Sen vaknade jag igen och satte på filmen igen.. Sedan så somnade jag om igen sedan när jag vaknade så gick jag ner och gjorde lite frukost och satte på en annan film.. Gott med frukost.. Men men.. Sedan i alla fall fick jag något ryck och började plocka i ordning.. Så jag damsög av golvet, la in disken i diskmaskinen.. Diska upp kastrullerna.. Sedan så fortsatte jag på övervåningen... Byte sängkläder och det.. Så nu är det fint här.. Ska ut och hämta ved så jag kan elda så det blir varmt här inne.. Puss puss

Sängen är djup

haha kom och tänka på låten havet är djupt^^ Fast jag ligger ju i sängen så fick bli sängen är djup.. Haha as skönt.. Eller rättare sagt sitter jag i sängen har jobbat lite på min engelska uppsats.. Gick väl bra.. Har en sida kvar att skriva men just nu står de helt stilla i huvudet på mig haha.. Ska ner och göra tee sen upp och sova.. Godnatt!



Bläää

Hejsan. Idag i skolan hade vi naturkunskap och matte och mode kvar.. På naturkunskapen gjorde vi inte så mycket lyssnade bara på läraren. Hade som sagt bara genom gång hela lektionen.. Sen på matten så gjorde vi uppgifter och jag jobbade på rätt så bra.. På modet så skulle vi göra en fika till en kavaj. Gick bra.. Hehe sen så tog jag bussen till Skägget mötte upp pappa sedan åkte vi till hans jobb sedan till Skägget igen. Nu är jag här och gör ingenting. Försöker få tag i Daniel men det går inte så bra.. Men men ..

Sovmorgon

Hejsan. I morse fick jag sova lite längre än vanligt. För skulle ju till läkaren klockan 10.15. Så åkte hemifrån vid halv 10 ca. Hos läkaren prata vi lite och vägde mig och mätte mig.. Visade sig att jag hade vuxit.. Är 1.74 lång och väger 60. Hehe.. Sen så drog jag till skolan.. Träffa Kirsty och Alice.. Vi gick och åt.. Sen nu sitter vi här.. Börjar om 40 minuter.. Hehe

Hemma

Gick till Nemie förut och rökte. Sedan kom Daniel och hämta mig så åkte vi hem till honom.. Jag lovar sjukt rolig syster =).. Sedan kolla vi på två filmer satt och snacka och sånt.. Sedan skjutsade han hem mig. Min hund var herlt tokig när jag kom in igen,.. Nej nu ska jag sova.. Godnatt!

Kvällen

Hejsan. Kom precis in från Nemie.. Gick in till henne.. Drack tee och det var gott.. Haha.. Är på bättre humör vill jag lova =).. Och allt känns bra igen =).. hehe.. Vet ej vad som händer ikväll.. E så jävla sugen på något men vet ej vad!.. Hmm. Men men Puss påt

Orkar inte

Har inte gråtit något sen i lördags.. Men nu orkar jag inte hålla in tårarna längre!
FAAAAAAAAAAAAN vill inte mer!!!!



Tankar

Tankarna bara snurrar i huvudet om och om igen. Och frågorna finns där och ångern finns där också! Jag ångrar det som hände i lördags! Snälla någon kan man vrida tillbaka tiden? Snälla vill verkligen inte förlora dig! Jag vet jag betedde mig som en idiot! Allt jag kan säga är ju förlåt! Om jag bara visste vad jag skulle göra för att få det bra igen så skulle jag göra det! Men nu kan jag inte göra nått.. Och jag ångrar det jag gjort! Fan i helvete också. Men jag lovar jag ska försöka vara stark i alla fall! Fast mina leenden nu i vissa lägen kommer vara falska! Jag vet att du hatar mig men jag förstår inte varför? Och jag förstår inte hur man kan älska någon först sen på bara någon minut hata den? Men men får se

Skönt =)

Nu har jag ätit lite.. Även träffat Nemie med =).. Och så har jag duschat =).. Hur skönt som helst =).. Nu ligger ja i sängen i bara handduk. Ska klä på mig snart.. Sedan vet jag inte vad som händer. Puss

Hemma nu

Hejsan.. Jag var med på genomgången på esteten, sen åkte jag hem. Har så jävla ont i ryggen. Vi hämtade upp David på sjukan. Så skjutsade vi han till Linda och Jörgen. Sen åkte jag och pappa hem.. Ska äta nu om ett tag. Sen ska jag in i duschen. Sen får jag se vad som händer. Nemie svarar inte :/. Men men

Vill inte

Jag vill faktiskt inte glömma dig! Jag vill ha dig kvar vid min sida! Vill inte att vi ska vara osams i alla fall! Vill inte skiljas som ovänner! Vill skiljas som vänner i såna fall om vi ska skiljas! Inte för att jag vill skiljas ifrån dig! För har ju ändå känt dig så pass jävla länge! Ända sen jag föddes förutom dom där åren du bodde i Oskarshamn. Förlåt jag vet att det var jag som började denna gång! Jag vet det och jag har ju varit ärlig och sagt det till folk att det var jag som började tjafsa denna gång! Förlåt! Önskar jag kunde spola tillbaka tiden och göra allt bra igen! Önskar att det aldrig hade hänt! Snälla!

Och ni andra jag vet att ni bara vill mig väl men ni vet också hur jobbigt det är för mig hoppas jag! Det är inget lätt val! Jag vill va kvar hos honom, man vill alltid det bästa med den personen man älskar! Eller hur? Nu vet ni i alla fall hur jag känner!

Skolfoto

Har nu tagit skolfoto.. Har ont i kroppen. Vill hem och sova! Allt känns så jobbigt.. Vet inte varför? Men så är det i alla fall! Allt bara föll ihop på en sekund.. Trodde inte att det kunde vända så jävla fort? Mår inget bra av att ha det såhär. Men men man får väl ta en dag i taget och försöka glömma? Men men nu ska jag göra nått annat..

Skolan

Hejsan. Sitter i skolan.. Kom för sent idag men liksom nästan förståeligt eftersom jag bara hade sovit 2 timmar när klockan ringde och jag ville sova vidare så stängde av alarmet.. Men men i alla fall snart skolfoto och hur fan ser man ut? Ja du bra fråga.. Dö trött och bara usch haha.. Men men idag vet jag inte vad som händer.. Som tur var det inget brutet någonstans i kroppen utan bara skada.. Och det var ju förståeligt eftersom jag blivit knuffad nerför en trappa.. Men men nu ska jag jobba.. Puss

Akuten

Hejsan! Kom nyss hem från akuten. Och det var inget brutet bara skador.. Hade så jävla ont så därför åkte jag upp dit. Och tack till Daniel och Nemie som följde med mig och höll mig sällskap!! Vet inte hur jag hade klarat det annars! Åkte strax efter 22.00 och kom hem för ca 10 min sedan och då var klockan 03.35.. Kom in till akuten vid 22.26 och åkte därifrån vid ca 3 tiden.. Så satt ju där i 4.5 timmar.. Sedan på vägen hem så stanna vi vid Mc Donalds =).. Gott.. Nu ligger jag i sängen och ska sova.. Upp tidigt.. Ska upp om 3 timmar... Skriver mer sen. Och tack ännu än gång till Daniel och Nemie som höll mig sällskap på akuten.. Bara att Daniel tog massa cp kort på mig :P..

Godnatt

ONT

Fan vad ont det ska göra :(.. Ryggsmärtor nu med.. Ser inte bra ut det här! blåmärkena har blivit as blåa och jag tror jag avlider snart.. Aldrig haft såhär ont.. Vill inte ens veta hur de kommer gå att sova sedan men jag chansar på att det inte kommer gå bra! Men men får se om man gör ett besök till akuten imorgon om det inte släppt lite.. Men sånt som märks imorgon.. Puss

Allt son hände igår/inatt

Eftersom alla undrar vad som hände inatt då hos G tänkte jag nu skriva det här så jag slipper berätta det om och om igen för alla. Så här kommer det

Kvällen började med att när jag kom till G så hade han börjat med mat.. Jag hoppade in i en dusch och allt var frid och fröjd. Sedan efter vi ätit så började jag fixa mig då jag skulle till Pontus på hans 20årsfest. G skjutsade in mig till Tallboda vid 19.40 ca.. Så då gick vi in i affären och han handlade Coca Cola och jag cigg.. Sedan åkte han hem igen och Natti och dom kom och hämtade upp mig i Tallboda affären.. Så åkte vi vidare till Pontus.. Hos Pontus så drack vi och hade det jätte skoj men vid ca 23.15 tröttnade jag och kände att det var bra för min del så ber Natti skjutsa mig till macken där G stod för att hämta upp mig.. Vi åkte ut till G och myste och allt verkade vara jätte bra.. Han skulle tänka tills då om han ville ha något förhållande eller inte men han sa att han inte tänkt.. Då vart jag lite sur. Så började vi små tjafsa.. Han gick ner och satte sig vid och jag följde efter och satte mig bredvid han och vi tjafsade vidare.. Och han sa då att han inte ville ha nått med mig eftersom jag gjorde ett misstag för ett tag sedan., Då frågade jag honom varför han då kunde ha haft sex med mig och det efter och det kunde han inte svara på. Så jag vart irriterad och gav honom en bitch slapp. Då sa han att han inte tänkte slå tillbaka då tänkte jag gud vad bra. Så tänkte han åka till E för att sova där men det ville inte jag så jag ställde mig i vägen så han inte skulle kunna gå ut men han får upp dörren och tänker gå då så försöker jag putta in han men då puttar han mig istället så jag ramlar ner från trappen och hamnar på stenplattorna.. Jag får givetvis jätte ont och blev samtidigt rädd så började gråta och säga aj aj aj.. Då hjälpte han mig in i huset igen, så ber han mig sätta mig på golvet jag gör det och skriker att jag har ont. Han frågar om han ska hämta is men jag vill inte ha is..

Sedan efter en stund så går han in till tv-rummet igen och ringer sin mormor och frågar om han får sova där. Jag ville ju såklart att han skulle stanna hemma så jag sa till han snälla stanna hemma. Men det ville han inte och sa att jag fick stanna tills imorgon om jag ville eller om han skulle skjutsa hem mig.. Jag tänker hämta mina saker men hör då att han startat bilen så jag springer ut och hoppar in. Då åker vi iväg och åker då mot hans mormor.. Han fråga mig vart jag skulle då sa jag med dig men det gick han ju inte med på.. Så ringde han till sin mormor och sa att han snart var där.. Han parkerade utanför sin mormor och gick ur bilen och jag tänker vad gör han? Så jag kliver ur bilen och går efter honom och säger hallå vad gör du du skulle ju skjutsa hem mig.. Då så sätter vi oss i bilen igen så åker vi. Vid Berga typ så säger han hoppar du inte ur bilen hos dig så lär du flyga ur.. Jag säger att vi då kan åka till polisen direkt.. Så vi åker dit, men jag ångrar mig och vill inte göra någon anmälan men han hämta ut en polis ändå.. Och hon sa att jag hade rätt till att hämta mina saker..

Väl ute hos G igen parkerar han så jag inte kan komma ur bilen så hoppar han ur bilen och jag hoppar då över till hans sida och hoppar ur jag med.. Ser hur han springer och jag springer efter eftersom jag fattade att han skulle in och låsa dörren så jag inte kom in.. När jag kommer fram har han öppnat ett fönster och börjat slänga ur mina saker.. Jag tänker nej nej skulle inte tro det så jag hoppar in genom fönstret och ringer polisen, han tänker åka iväg ännu en gång och jag säger att han inte behöver det för jag ska bara ta mina saker sen dra. Men han lyssnade inte och gick till dörren. Jag gick efter och sa att han kunde stanna men han bara kolla på mig och tar i med typ all sin kraft och slänger igen dörren så dörren klämmer mitt knä. Och då prata jag även med polisen. Jag fick skit ont och skrek aj aj sen bröts det med polisen..

Jag går och plockar ihop mina saker, och efter en stund ringer jag upp polisen igen och säger att det bröts innan.. Så pratar jag med polisen och dom skulle skicka en bil så fort dom kunde.. Så jag går upp och lägger mig för att vila huvudet och benet och det eftersom jag fick väldigt ont.. Då hör jag någon rycka i dörren där nere så jag går ner då e det G:s föräldrar och hans bror E..

Hans mamma säger till mig att jag borde fattat att det inte funkar längre och borde ha fattat det för länge sen jag säger aa men det är ju inte första gången som han slår mig liksom.. Men det verkade inte hon tro på utan hennes son är ju guds ängel?Sen så sätter jag mig på golvet och tillslut kommer polisen och vi går in och pratar..

Sedan kommer E in och frågar om dom ska komma ut någon gång annars tänkte dom åka.. Polisen frågar då varför dom ska komma ut och då visar det sig att G hade kommit tillbaka.. Så ena polisen går ut och pratar med han och efter ett bra tag gick jag ut och rökte.. Märkte då att G:s mamma gick omkring inne i huset för att kolla så jag inte hade något kvar.. Så frågar hon mig om det var mina två väskor som stod där och tog ut dom.. Så fråga hon om det var något mer jag hade där inne då sa jag aa min borste.. Hon gick in och kolla efter den men hitta den inte då sa hon bäst du går in och kollar efter den för du ska inte tro att du kan komma tillbaka hit imorgon och säga att du glömt något. Så gick in och kolla efter den men hitta den inte då säger hon nej men då kan du känna dig blåst på den..

Men men what ever.. Hitta inte mina nya strumpor heller som jag köpte förra veckan, det är såna som går upp då jag är väldigt frusen av mig. Men i alla fall till sist så säger polisen att jag får följa med dom att dom kan skjutsa hem mig då säger G:s mamma aa för här får hon inte stanna, hit kommer hon inte ut någon mer gång! Det är min fastighet så jag bestämmer.. Jag säger då bara men vad bra för jag vill inte komma hit något mer. Och det sista G säger var ni kan dra åt helvete jag ska in och sova nu. Så gick han in och jag och polisen åkte. Så kom jag hem vid halv 6 i morse och hade svin ont i huvudet och allt och det värker fortfarande på visa delar av kroppen. Märkte även då att jag fortfarande hade G:s mjukis byxor på mig. Men what ever. Så nu vet ni vad som hände..

Jahop

Tjolahopp. Precis ätit lite mat.. Vart hemma gjord pyttipanna med ägg.. Gott men åt inte så mycket då jag inte alls kände mig hungrig. Har ont i knät, armbågen, knölen vid foten fortfarande.. Magen gör med lite ont.. Huvudet är det lite bättre med i alla fall..Men att hans föräldrar står på hans sida och tror att han inte gjort något det är för mig helt obegripligt.. Men men vissa e ju som dom är tyvärr.. Tror alltid det godaste om sina barn. Men en sak är säker jag hoppas denna gång att du lär dig! Och liksom fattar inte varför du ringde dit din mamma, pappa och ena din bror? Som din mamma sa till mig att jag aldrig mer skulle vissa mig ute hos dig skiter jag fullständigt i för hade ändå aldrig mer velat komma till dig efter att du knuffa mig nerför din jävla utomhus trapp så jag slog i sten plattorna.. Visst du hjälpte mig in sedan och fråga om du skulle hämta is men liksom hallå?? Det som gör ondast är att veta att du verkligen är kapabel till att slå en tjej! Det trodde jag inte om dig men det har ju hänt innan med så nu har jag äntligen lärt mig något! Men men får hoppas värkarna går över. Är ju trots allt skola imorgon! Sen imorgon skulle jag och pappa hälsa på min bror som ligger på sjukan.. Men men skriver mer sen. Puss

Mhm

Igår då så skjutsade Gustaf mig till Tallboda.. Hade det jätte kul hos Pontus.. Sedan hämtade Gustaf mig och vi åkte hem till han. Allt var lugnt och så ett tag tills vi började tjafsa.. Så kom polisen, så förhörde dom mig och även Gustaf. Sedan skjutsade polisen hem mig så var hemma vid halv 6 imorse.. Men så vaknade jag imorse av att mobilen ringde.. Sedan så somnade jag om och vaknade för en stund sedan.. Idag blir det att ta det lugnt.. Bilder kommer från festen =)

Äntligen lördag!

Idag är det äntligen lördag.. Vakna i morse ca 11 tiden.. Då låg jag kvar i sängen och drog mig.. Sen gick jag upp, klädde på mig och åt lite frukost.. Så åkte jag och pappa in till stan.. Gick lite på stan.. Sen gick vi in i st lars kyrkan och kollade lite där på någon konsert.. Emma och Ante kom också.. Kul kul.. Sedan så skjutsade pappa mig till Gustaf.. Jag hoppade in i duschen direkt.. Sedan så åt vi.. Nu sitter jag och fixar mig.. Håller just nu på att platta håret.. Sedan ska jag sminka mig.. Sedan blir det att dra till Pontus som fyllde 20 år i torsdags! Grattis Pontus! Nej nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång.. Puss

Hachiko A Dog's Story

Rubriken är en titel på en film! Och jag älskar denna film nått så otroligt mycket! Den e så jävla bra så därför ladda jag ner den nu och ska kolla på den tills jag somnar =).. Godnatt alla ! <3

typ

Typ bara en sån där 15- 16 timmar kvar tills man får träffa älsklingen igen! Fast kommer förhoppningsvis sova minst 9 timmar av dom =) Mys ska det bli då! Hehe sen drar man ju på fest igen troligtvis hur mycket ork det nu finns till det.. Sen blir det att dra till älsklingen igen för att sova där! Älsklingen skulle även hjälpa Daniel att laga hjullagret på hans bil imorgon =).. Snäll som min älskling är =).. Puss

Bla bla bla

Sitter och läser bloggar och gud vad kul visa verkar ha med sina bloggar. Not! Haha.. Tråkigt jag har vill ha lördag kväll/Natt nu nu nu!!!!

Helt fast

Är helt fast i spelet Millionaire city på Facebook helt otroligt att man kan bli fast i ett spel så mycket som jag är i det spelet haha... Längtar tills imorgon!!

=)

Nu är jag hemma igen! Och måste bara tacka dig för att du skjutsade mig till Mc Donalds sen hem igen! Nu är min kväll bra igen och känner mig redan på bättre humör! Haha nu är min kväll räddad då jag fick Mc Donalds! Har ju varit sugen på det ända sen i morse då jag vaknade.. Nu blir det att bara ta det lugnt och invänta morgondagen! Då åker ja till min älsk! Mys ska det bli! Puss

Mc Donalds

Japp så e de, jag ska in till stan nu och handla Mc Donalds! Sjukt gott ska det bli!!!!

Trök

Ge mig Lördag nu! Vill ha Mc Donalds men kommer jag in till stan? NEJ! Och det är irriterande! För vill verkligen ha Mc Donalds! Är sjukt sugen på det och har varit det ända sen i morse! Längtar som fan tills imorgon med då jag får träffa Gustaf! Nu ska jag tråka vidare!

Idag då

Idag så väckte pappa mig och fråga om jag skulle med till jobbet.. Och jag följde med så var ju bara att klä på sig och åka.. Satt på hans jobb och kollade på filmen sex and the city 2 och den var helt okej faktiskt.. Sen så slutade pappa jobbet så då åkte vi till Skägget. Träffade Macke, Kimberly, Thindra och så hade han även med sig Anton =). Trevligt trevligt.. Sen så träffade vi även Ante och Emma =).. Snacka med dom ett tag sedan åkte vi vidare till glassbanken =).. Köpte öl som jag ska ha imorgon =). Gött.. Imorgon blir det att fira Pontus lite sedan efter det blir det att åka till Gustaf =).. Mysigt ska det bli och längtar redan tills imorgon då jag kommer till Gustaf! Hehe för då jävlar ska han och jag mysa! Har saknat han fast jag träffa han senast igår. Men i alla fall.. Idag vet jag inte vad som händer ingenting antar jag..

Godnatt

Godnatt sov så gott kära läsare!

Önska ja låg bredvid dig nu Gustaf! Hade jag gjort det hade jag nog redan sovit..

Men får krama om min nalle istället och tänka på dig! Längtar tills på lördag då jag får ligga och sova bredvid dig igen! Jag älskar dig nu och för alltid!


Till er alla andra:


=)

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit

Sköj

Skoj jag har då.. Sitter och sjunger till låtar haha.. Och spelar Millionaire city på Facebook kul kul =).. Det är ju tidsfördriv om inget annat.. Blir att kolla på någon film snart och äta chipsen och det! Puss

Film

Snälla ge mig filmtips!!!

Ligger i sängen

Och gud så skönt det är att ligga i sängen! Ingen klagan på det inte! Gick upp hit förut och kollade på kungarna av tylösand. haha.. Sen åkte jag och pappa till Ljungsbro och handlade lite. Jag handlade Coca Cola, chips och godis =)
fast det där är inte mina bilder men det var det där jag köpte i alla fall plus röda prince långa.

Fast jag ska försöka sluta röka.. Har ju försökt förut men inte lyckats haha.. Men nu jävlar.. Hehe har fastnat för låten
http://www.youtube.com/watch?v=1q8s58mK-Cs.
Den är skit bra tycker jag! Hehe nu ska jag försöka hitta någon bra film jag kan ladda ner och kolla på! Puss

Blir ännu mer trött på

Vissa folk fattar ju inte vad sköt er själv istället för att bry er om mitt betyder?! Blir så jävla förbannad! Du C beter dig som jag vet inte vad! Och du ska ha familj! För i helvete lägg ner nu jag blir bara mer och mer förbannad på det här! Det är ju något som saknas i huvudet på dig så som du håller på! Du håller på som en liten jävla 15 åring!
LÅT MITT LIV VARA OCH SKÖT DIG SJÄLV FATTA DET NÅGON JÄVLA GÅNG!

Längtar tills lördag i alla fall! För då får man ju träffa älsklingen igen! Massa mys ska det bli då med! Längtar som fan! Vi ska även då prata om vad vi ska göra för att göra så att allt blir bra igen mellan oss! För båda vill att det ska bli bra mellan oss igen! Så jag hoppas på det bästa..

Efter skolan idag så kom pappa och hämtade mig så åkte vi till skägget jag hämtade mer medicin.. Så åkte vi hem.. Jag åt lite pizza nyss med.. Göttans =).. Får se vad som händer idag, nu ska jag ut och röka i alla fall.

Skolan då

Hejsan.. Då sitter man i skolan. I morse väckte Gustaf mig och sa att han var tvungen att åka. Så sa han att vi ses på lördag =).. Så sprang jag ner för ville ha pussar och då i hans trapp så hamnar hälen vid ena trappsteget så började blöda :(.. Men men det har gått över nu satte ett plåster på =).. Hehe värsta söt e min bebis! Men men idag har vi estet, engelska och mentors tid =).. Så slapp dag idag, sen imorgon är vi lediga =).. Skönt =).. Nej nu börjar vi snart lektionen =) Puss

Värld dag

I morse vakna jag av att Gustaf väckte mig och sa att han skulle åka och gav mig pussar =).. Så jag låg kvar ett tag i sängen och sov ca 20 minuter tills det var dags för mig att gå upp.. Så gick upp och fixa mig lite sen drog jag till skolan.. Smart som jag var glömde jag datorn hos Gustaf.. Hmm inte så smart kanske.. Men men i skolan i alla fall hade jag och Kirsty ass kul =).. Skratta och hade oss.. Sen när vi skulle äta lunch så vart det inget med det för låg nått djur i maten.. Så jag och Kirsty gick till bus fabriken istället och fikade =).. Mums.. Sen efter skolan kom pappa och hämta mig.. Vi åkte till skägget för jag skulle in på banken men banken var stängd så vi åkte in till stan.. Skaffade även internet bank =).. Sen så åkte vi till skägget igen handlade lite sen åkte vi till Ljungsbro och köpte pizza sen hem och åt sen packade jag lite för att åka tillbaka till Gustaf så nu sitter jag här... Han sitter i fåtöljen bredvid och kollar på någon film.. Nej nu ska jag göra nått annat.. Puss

Precis

Idag har jag inte gjort mycket... Igår fick jag somna bredvid Gullungen <3 Mys på högsta nivå!
Jag vet jag har gjort fel. Förlåt mig älskling.. Vill bara att det ska bli bra mellan oss igen och jag vet att det kommer bli bra mellan oss! Igår så vart det mycket prat och till min förvåning så var det bara prat och inget skrik och gap. =).. Jag älskar dig och har alltid älskat dig och kommer alltid att älska dig med

Idag som sagt vakna jag bredvid älsklingen min! Hur mys som helst sen har vi inte gjort så mycket mer idag bara tagit det lugnt.! Hur skönt som helst. Blir att ta det lugnt fortsättningen av kvällen med.. Imorgon blir det skola.. Puss

låt mig va

Alltså herregud! Snälla låt mig vara och sluta hitta på massa jävla saker?!!!!! Blir så jävla förbannad och trött på detta så fy helvete! Alltså vad är era problem? En utav er ska för i helvete bilda familj och en utav er har det redan? Liksom för i helvete ge er? Vart är det ni vill komma med detta? Få mig och  hon osams?? Och sen säger den andra att nej det var inte så det var hon som sa att det var du som sagt så om mig? Snälla alltså orkar inte med det här????? Får rycket på det här snälla tala bara sanning och säg i stället som det är!


Och skiter i vilket om jag inte får skriva hon heller! För det här är min blogg. Tycker ni inte om det jag skriver läs då inte!

känns bättre

Allt känns bättre idag.. Jag och G pratade ju igår och vi pratade faktiskt inget gap och skrik.. Och vi kom bra överens och allt.. Känns jätte bra faktiskt.. Han sa en grej till mig med som jag får veta på lördag vad han mena med det =).. Jag är glad fast ändå känns nått inte bra.. Men jag vet att det inte handlar om det här som inte är bra.. Det är om en annan sak.. Men men igår så myste vi och pratade och allt.. Sen massa mys! Känns bra! Puss <3


Faaaan

Mhm skolan idag vart inte så lyckad! Shit happends som man säger men sån där skit är sån skit som absolut inte får hända.. Fan mår så dåligt.. Trodde då aldrig att jag skulle göra nått sånt men det visade sig att jag hade fel? Fan helvetes jävla kuk i horans fitta typ! Så jävla arg är jag på mig själv! FAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!!!! Helvete vill bort här i från! Snälla vill åka bort för ett tag. Ta mig här i från nu! Allt har verkligen varit skit idag.. Hur mycket ska man orka?

skolan är så kul

Sitter i skolan nu.. Har svenska och ingen gör ingenting alla sitter vid Facebook? Aja idag efter skolan ska jag till G och lämna hans pengar.. Sover väll där tills imorgon..=). Imorgon är det skola igen.. Börjar med Idrott... Men men nej nu ska ja göra nått vettigt.. Puss

Godnatt/ God morgon

Har inte somnat än? Fattar inte varför?? Blir galen och ska upp om 1 timma och 20 minuter får vi se hur kul det blir i skolan imorgon.. Jätte kul eller inte.. Nej det e läskigt för skakar inne i kroppen? Vet inte vad det beror på.. Men men godnatt / God morgon

Sängen

Ligger nu i sängen.. Ska väl sova om ett tag är ju skola imorgon.. Men men vi börjar morgon dagen med att:
Gå upp
Fixa mig
Bestämma kläder/ klä på mig
Åka till skolan =)

Så här ser mitt schema ut för denna vecka :

Ni ser ju själva :O
Godnatt

Trött

Är trött och seg så det heter duga? Vet inte varför? Inte ätit någon mat idag? Har inte orkat? Kanske ska hämta Colan och dricka det.. Inte kul att känna sig sjuk :(

Millionaire City

Sitter och spelar millionaire city på Facebook då jag sagt att jag ska slå Lulle på det :P.. Haha har suttit och spelat det typ hela dagen =).. Puss

Tråk

Tråkigt jag har.. Vill göra något men finns inget att göra och klockan är liksom bara snart 6??? Aja får se vad som händer

inte skrivit på ett tag

Hejsan var ett tag sen nu!

Börjar att skriva om torsdagen då:
Då möte jag upp Carro efter skolan.. Följde med henne då hon skulle avslutade där hon jobbade.. Sen så drog vi till skägget och drog till Ikano.. Men jag hittade inget.. Ett par skor till Carros och deras son som dom ska få i februari! =).. Skoj, sen tog jag och Carro en fika sen så gick vi hem sen så åkte vi till Jula och kolla där.. Då hitta jag ett fodral till min kamera.. Så drog vi till Willys sen träffade vi Nadia ett tag sen drog jag hem till mamma och sov där..

I fredags så vakna jag rätt skapligt.. Drog till resecentrum och träffade Lulle =).. Mys mys sen så tog jag bussen till stan där jag gick till trädgårds förgreningen då min klass skulle samlas där.. Så kom hela klassen till slut och vi gick runt där och svarade på frågor.. Sen så gick vi till McDonalds och åt sen tog vi bussen till gamla linköping där vi skulle äta lunch men vi hade ju redan ätit så vi satt bara där och glodde typ.. Efter vi slutat så åkte jag och Kirsty (Sanna) till stan, gick in på H&M där hon hitta en mössa och jag underkläder.. Sen så tog vi bussen till resecentrum där jag träffade Lulle.. Vi åkte hem till han.. Sen så vid 6 tiden åkte jag hem träffade Carro, sen möte Carro och jag upp Carro.. Så jag och Carro drog upp till centrum. Sen så gick vi hem till henne då vi var barnvakt åt Tindra Josses barn. =).. Sen kom jag hem vid 2 tiden..

Det var såna på bilden jag köpte =)


I går då lördags så ringde Carro mig och väckte mig vid halv 8.. Bara att gå upp då och klä på sig och dra till Martin alltså Carro bor där.. Så cyklade dit och vi gav Tindra mat och det sen gick vi ut på promenad.. Sen så gjorde vi det typ hela dagen.. Martins syster kom till dom med så vi gick bort till Carros mamma.. Satt där och väntade på att Josse skulle komma.. Vid halv 7 ? typ så kom hon och hämtade Tindra.. Jag gick hem och började färga håret =).. Sen gick jag ut och träffade Natti =).. Satt och pratade med henne i ca två timmar.. Så färgen satt ju i länge vill jag lova haha.. Sen så köpte jag även Simmes mobil =).. Så nu har jag ny mobil igen =).. Sen gick jag in vid 12 tiden och duscha ur håret och duschade.. Sen gick jag och la mig

I morse då så vakna jag av att hem telefonen ringde ett antal gånger men orkade inte gå upp och svara. haha sen ringde det på dörren.. Tänkte gå upp och öppna men då var mamma redan vid dörren.. Haha.. Så gick och la mig igen men somnade inte om då mamma ropa på mig och sa att jag skulle hjälpa henne. Oo jobbigt tänkte jag men men sen gick jag inte upp för ens hon fråga om jag ville ha vitlöks bröd haha.. Då gick jag upp åt lite och tänkte lägga mig igen då hon sa ingen ide att du lägger dig bättre du klär på dig och följer med ut med hundarna.. Mm visst så klädde på mig så gick vi ut med hundarna sen så gick vi upp till centrum där även Carro kom.. Sen så gick jag och Carro till Catrin och lämnade varorna.. Sen gick vi till bänken och rökte sen gick jag upp sen gick jag, mamma och Simme till centrum där mamma köpte en mössa till mig och ett par gosiga strumpor men ska ge henne pengar för det.. Hehe.. Sen nu sitter jag här hemma hos pappa. Får se vad jag ska göra..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!