Hejsan svejsan

I fredags när jag kom fram till Göteborg så möte jag upp Becka och hennes dotter Chassandra =).. Mysigt. Stod och vänta med Samme tills hans tjej kom och mötte upp honom=).. Sen så drog vi till Mc donalds så jag fick äta mat. Sedan drog vi runt och kolla lite på stan. Jag köpte mig ett par nya skor och en ny foundation.. =).. Riktigt nice. Sen drog vi hem till Becka i väntan på att Stefan skulle bestämma när jag kunde åka. Men det var trevligt hos Becka :D.. Satt och pratade och hade allmänt mysigt =).. Sen vid halv 1 tiden så kom Stefan i stället och hämta upp mig =).. Så åkte vi och lämna bilen sen så gick vi till han. =).. Där så gick vi typ och sov direkt.

I lördags så vakna vi sent på eftermiddagen.. Så vi gjorde inte så mycket. Vi drog ut och var med hans kompisar .. Sen så gick vi till pizzerian och köpte pizza.. Gött. Sen gick vi in och bara var hemma hos honom..

Sen igår så sov vi också länge.. Man bara hallå ja. Sen vid 6 tiden så drog vi in till stan och fikade med hans kompisar =).. Riktigt trevligt..

Idag så har vi inte gjort så mycket.. Jag vaknade runt 12 tiden så då gick jag upp och gjorde frukost till mig =).. Sen har jag inte gjort så mycket.. Stefan var iväg och kolla på en bil. Sen nu vet jag inte vad han gör..? Men men blir väl att dra ner till affären sen är så sugen på godis! Sem på onsdag är det dags för att åka hem igen :/.. Men det ska bli kul att träffa dom få vänner som man har i Linköping med =).. Puss på´t

Äntligen Fredag

Äntligen är det fredag! Och jag vakna som vanligt för sent för att gå till skolan! Men nu har vi lov i en vecka så nu behöver jag inte tänka på att gå upp på morgonen haha.. Pappa kom efter mig förut och skjutsa mig till stationen. Nu sitter jag på bussen och ska sitta på bussen i 4 timmar. Sen när jag kommer fram ska jag möta upp Becka :). Då ska vi gå och äta har jag bestämmt! Hon har inget val ;). Men men sen ska jag med henne hem en stund och sen ska jag till Stefan. =).. Riktigt nice..
Tjänerös som jag är låna jag ut mina hörlurar till en som också ska till Göteborg. Snäll jag känner mig ;).. Haha nej nu ska jag göra något vettigt.. Men va? Vettigt på en buss? Jaa jag ska försöka att göra lite skol uppgifter faktiskt! Puss på´t

Jahop

Igår så var man inte i skolan. Och inatt kunde jag inte somna. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Så har varit vaken i 35 timmar nu men jag är pigg? Borde jag inte vara trött eller? Men men blir väl de med tiden :P.. Förut i alla fall så följde jag med Angelicka in till stan. Till Bingo hallen haha. Men det var faktiskt kul att spela bingo! =).. Sen så drog vi och åt en kebab med bröd sen åkte vi hemåt. Kul var det =).. Imorgon är det skolan som gälleer! Sen drar jag fan från stan! Och det ska bli så jävla skönt att slippa stan =).. Har ju lov hela nästa vecka och det innebär att jag kommer ha det så jävla bra! Haha. Nej dags och försöka sova så man orkar upp till skolan imorgon! Godnatt

Helgen och veckan

I fredags så åkte jag ut till pappa. Var Där hela helgen. Macke och barnen kom ut på söndagen med sen kom Emma och Ante också så busade med barnen och lite.. Sen så åkte dom hem framåt kvällen.. Åt god mat och det..
Sen åkte jag till skolan i måndags. Jag och Melinda tog bilder ute i höstvädret. Hade hösttema på sminkningen :D.. Vart rätt bra bilder ändå :D.. Riktigt nice :D.. Haha sen framåt kvällen drog jag ifrån det här boendet.. Kom hem förut idag för hade möte med min handlägare på Soc och fy fan vad jag hatar dom. Vart tjafs.. Tänker fan inte bo kvar på det här cp boendet! Men men tvätten är i torktummlare.. Haha.. Skönt med lov nästa vecka.. 

Äntligen fredag

Hejsan. Idag är det fredag. Igår så gjorde jag inte så mycket. Gick och drack te med personalen. =).
Det ahr blivit något fel på min mobil. Ställde klockan på 7 men den ringde lite innan 8.. Men men.. Sen så laddar den inte på natten så jag undrar om dom typ stänger av elen för mig på natten.. Haha
Men men i morse så tog jag bussen vid 8 till skolan. Och som vanligt är det mycket folk på bussen. Det roligaste var att jag ställde mig bredvid en som satt ner och hade sin väska på andra sätet men sen så tog han bort väskan så jag satte mig. Då var det två fjortisar som bara alltså vi har stått på den här bussen sen vi gick på och hon ställde sig bredvid honom bara för att hon skulle få sitta. HAHAHA så jävla troligt eller inte. Så vart dom typ jätte sura.
Sen vid rece tänkte jag det att jaa nu missar jag bussen till skolan. Men nej. Jag hann precis :D.. Så jävla skönt att bussen för en gångs skull var i tid så jag hann med bussen till skolan. Sen har vi vart i skolan och gjort tvål. Jag ahr räknat ut budgeten :D.. Nu ska vi ut och fotografera tvålarna haha.. Skriver mer sen!

Tankar.

Jag faller tillbaka. Faller tillbaka till ruta ett. Men varför då? Jag förstår inte det själv.. Jag var ju glad och allt men nu vill jag bara vara hemma, nergrävd under täcket och bara vara för mig själv.? Jag förstår inte varför jag hamnar i såna här deprissioner. ? Jag fattar ju inte varför jag mår dåligt? Jag har inget att må dåligt över! Men det kan bero på att jag bor här och saknar min familj så grymt mycket! Jag önskar bara att det aldrig hade blivit såhär och att jag bodde hemma och allt var som det brukar.
Jag faller tilbaka till den djupaste skiten. Börjat vara hemma ifrån skolan. Men jag vet inte varför? Jag har ju ingen anledning till att må dåligt. Åå blir så jävla arg på mig själv. Och folk verkar tro att jag orkar höra på hur dåligt dom mår och allt hela tiden. Men förstå att när ni säger så, så mår jag med dåligt eftersom jag vet ju inte vad ni tänkt göra. Jag blir orolig och bryr mig så jävla mycket om andra. Jag önskar bara att mitt liv kunde blivit bra och att jag fick leva som en normal tonåring. Men nej då.
Jag står här idag, med frågor utan svar. Vill inte berätta för någon hur jag mår, för jag vill inte höra frågan varför eftersom jag inte vet varför jag mår dåligt. Vill bara hem! Hem hem hem. Och då menar jag inte hem här där jag bor utan hem till mamma och pappa! Önskar man kunde spola tillbaka tiden tills man var liten då allt var bra. Då vi levde som en hel familj! Då vi alla var tillsammans! Men det kommer aldrig bli så mer!
Jag har gett upp hoppet om allt. Om skolan och att jag en dag kommer bli något bra! Mitt liv rasar bara mer och mer. Jag önskar jag kunde stanna tiden och att jag själv fick leva för mig själv utan massa folk runt omkring mig så jag kan ta reda på vad det är som känns så fel. Vänner ahr försvunnit ifrån mig. Vi hörs aldrig av mer. Alla har tagit avstånd och jag undrar varför det blivit så? Vad är det som gick fel på vägen? Jag blickar tillbaka men jag hittar inga svar på vad det var som gick fel och varför ni försvann!
Tårarna rinner ner från min kind och jag längtar hem!
Jag älskar min familj och dom vänner som finns kvar!

Onsdag och Torsdag

Igår så gjorde jag inte så mycket. Var hemma ifrån skolan. Sen kom pappa förbi lite fort. Hämtade ett brev han skulle posta åt mig :D. Sen så handla jag lite. Sen var jag bara hemma. På kvällen fika jag med personalen.. Sen sov jag
Idag så vakna jag klockan 8. Oj då skulle ju gått upp klockan 7 men men åkte till skolan. I skolan hade vi matte när jag kom. Sen hade vi fackteckning. Så hade vi engelska efter det. Sist mentorstid. Sen så drog jag hem. Nu är jag hemma och gör ingenting!

Måndag och Tisdag

Igår så var jag i skolan. Hade sminkning hela dagen. Nice nice.. Sen så åkte jag hem. Gjorde inte så mycket tog det bara lugnt. Sen så åkte jag iväg till en kompis. Snackade och det hela natten så vart ingen skola för mig idag.. Mysigt..
Åkte hem i morse.. Gick och la mig, sen så vakna jag runt 5 tiden.. Gick in till Jennifer så gick vi ut och rökte sen följde jag med henne ner till affären, och till pizzerian. Så satt vi i uppehållsrummet och snacka och det. Sen nu gör jag ingenting. Ligger och glor.. Tråkigt som fan. Men finns ju inget att göra..
I miss you <3

Helgen

I fredags så gjorde vi inte så mycket.. Tog det bara lugnt. Var hemma hos pappa..
I går så gjorde vi heller ingenting.. Tog det bara lugnt.
Idag däremot så vakna jag strax innan 11 tack vare att min bror Simon skrek LINA så jag vakna.. Tack så mycket. Men men. Sen så åt jag frukost. Sen så åkte Simon och Packe och skulle fiska. Sen kom Macke med barnen. Var ute och lekte med dom.. Det var roligt. Ett tag sen man såg dom. Och Anton har lärt sig gå så han skulle gå överallt! Haha.. Sen så gick vi in. Så kom Maud och hennes man också. Sen kom Simon, Ante och Packe tillbaka efter fisket också och prata lite.. Så var fullt hus. Haha. Men Packe, Ante och Simon åkte efter typ ett litet tag. Och Macke och barnen åkte för en liten stund sen. Maud och hennes man är kvar. Sitter och fikar och pratar.
Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Skola imorgon! Nice nice.. Haha..
Bilder från dagen kommer sen någongång!

=)

Nu har jag tagit helg! Sitter hemma hos pappa! Fick våra datorer förut. Gud så små och tunna. Men det är ju en vanesak.  Men jävlar så svår den är att lära sig tycker jag.. Haha.. Men men vi får nog lära oss den i skolan :D. Fick ju Macbook Air.. Nice .. Idag vet jag inte vad som händer.. Puss
Bild på datorn

Kom på en sak

Igår när jag skulle flytta över mina bilder från skol lånedatorn till min brors hårddisk hitta jag massa gamla bilder på verkligen allt från typ hela mitt liv som ungdom haha.. Vart sjukt glad! Jag som trodde jag hade förlorat alla dom bilderna då min dator vart stulen! Me happy!


Fredag

Hejsan. Idag är det fredag! Skönt som fan.. Igår sen så gjorde jag inte så mycket.. Prata i telefon med en person jag inte pratat med på länge så det var trevligt.. Fick mig att börja tänka tillbaka på lite saker.. Men men det är inget att oroa sig för! 2

Idag händer idag alls mycket.. Vara i skolan sen blir det att åka hem till pappa.. Det blir nice.. Sen vet jag inte vad som händer i helgen. Blir nog att ta det lugnt bara.. Nice som faan. Men men nu är det dags att engagera sig lite i tvål tillverkningen :).. Puss då!


Gjort om lite

Har gjort om både min och Melindas bloggdesign =).. Nice nice.. Vart lite tidsfördriv. Men nu då?


Hejsan..

Igår så åkte jag till pappa.. Först så fikade jag på stan med Jenny. Det var mys! Sen efter det så åkte jag med pappa hem.. Emma och Ante och bebis var med också! Svängde förbi mig så hämta jag lite saker.. Sen så åkte vi ut till pappa och fika och det.. Sen skjutsade vi hem Ante och Emma och bebis. Köpte pizza och lite.. Sen kom Daniel och hälsa på mig. Så åkte vi bort till Martina och snackade med henne.. Kul kul :D.. Sedan hem och sova..

Idag skulle jag följt med Martina in till stan. Men sov alldeles för länge.. Idag vet jag inte vad som händer. Ska fixa Melindas blogg i alla fall på brist på annat! Puss då!

helgen och veckan nu då

I helgen så först i fredags så var jag i skolan. Sen så var jag bara hemma.. Sen helt inpuls så drog jag till Sandra.. Sen ut på krogen! Vaknade upp i skäggetorp :P..

I lördags så var jag bara hemma och sov hela dagen tills nattpersonalen knacka på dörren och väckte mig.. Men men. Sen så följde jag med Mats hem till visingsö .. =).. Riktigt nice.. Sen så gjorde vi inte så mycket.. Tog ju lite över en timme att komma till han.. Plus att vi fick vänta på att färjan över i en timma haha.. Men men väl framme så gosa vi med hans hund :D.. Snacka om att jag saknar min hund!

I Söndags gjorde vi inte så mycket. Mats kontaktperson kom och gjorde pannkakor till oss och så kolla vi film och det.. Sen framåt kvällen åkte jag hem..

I måndags så var jag i skolan duktig som jag är! Har flera veckor som är helt gröna! Får nästan en chock när jag kollar på det för såhär bra närvaro har jag nog aldrig haft i hela mitt liv! Så riktigt stolt är jag över mig själv :D.. Sen så gjorde jag inte mycket.. Var hemma bara..

I Tisdags så var jag i skolan.. Sen hem och gjorde inte så mycket.. Jag och Jennifer hade allsång på mitt rum hahaha.. Ass nice!

Idag så gick jag till skolan. Sitter fortfarande i skolan! Haft allsång hela dagen typ!! HAHAHAHAHAHA

Lite mer bilder från Göteborg/Borås!:









Dagarna i Borås/Göteborg då

Hejsan. I Tisdags så åkte vi till Borås. Vi åkte vid 8 på morgonen och var framme runt 11. Då checkade vi in på vandrarhemmet. Sen var det dags för lunch.. Så gick vi lite på stan efter lunchen.. Efter det så gick vi till textilmuseet.. Lyssna på en gubbe som prata om maskiner från förr.. intressant? NEJ.. Men men sen lyssna vi på en tjej som prata om gamla kläder och bla bla bla..

Dag 2 (Onsdag) så gick vi upp vid halv 8 fixade oss och det så åt vi frukost.. Så gick vi till Gina tricots huvudkontor.. Det var rätt intressant däremot.. Och efter det textilmuseet och gjorde lite uppgifter.. Jag och Melinda gick lite tidigare för skulle hinna äta innan vi drog oss vidare till Göteborg.. Köpte mig även ett par Jeans och en peircing.. Efter vi ätit så drog vi vidare till Göteborg..

Framme i Göteborg så checkade vi in på vandrarhemmet.. Sen så kom Stefan efter mig och Melinda. Så gick vi runt lite inne på Nordstan.. :).. Stefan fick vara vår guide.. :).. Sen drog jag och Stefan och hämta upp hans kompis. Sen åkte vi till någon av hans kompis för dom skulle hämta något. Sen drog jag och Stefan och hämta upp Melinda så drog vi till en utsiktsplats.. Ass fint!.. Sen så åkte vi till Stefans kompis. Sen hem till vandrarhemmet igen. Men jag hämta bara min resväska där. För sov över hos Stefans kompis med Stefan..

I går så skjutsade Stefan mig till vandrarhemmet, så åkte vi direkt och vart sminkade :D. Kul kul.. Efter det så drog vi till Rhösska museet men jag och Melinda var så övertrötta så vi satt och skratta så vi fick inte vara med.. Haha.. Men men så åkte vi hem runt 4 tiden och vi var hemma strax innan 9 i linköping.. Men men.. Personalen kom och hämta mig så åt jag lite fika med dom sen gick jag in och sov..

Idag så har jag varit i skolan för en vis person som heter Victor tvinga mig till skolan haha.. Så möte upp han på rece i morse så åkte vi tillsammans till skolan. Gjorde tvål idag i skolan sen så gick jag och Victor till Med mera och köpte mer tvålmassa och det vi behövde. Sen drog vi till stan för vi slutade vid lunch. Drog till stan och han köpte en parfym. Sen så drog han, och jag vänta på Jenny. Så tog en fika med henne och pratade lite!

Här är några bilder:





Orkar bara ladda upp dom för tillfälet men det kommer mer :)

Godnatt

Hejsan. Kom hem för några timmar sen. Skriver imorgon om dagarna som varit!

I miss you honey!

Godnatt!

drar om några timmar

Hejsan. Idag försov jag mig.. Inte bra. Men men i alla fall vart skolan.. Bestämde vilken tvål och sånt vi skulle göra till företaget :D.. Sen vart jag hämtad av min kontaktperson så skjutsa vi Elin till Stationen. Hon ska inte med imorgon :(.. Kommer sakna ihjäl mig.. Men men sen i alla fall åkte till mamma.. Hämta ciggen jag fick av mormor, två par leggins och ett linne fick jag av mamma :D.. Sen så åkte jag och Hanna till oasen för att ha möte.. Gick bra. Fick reda på att jag kanske har ett jobb till lucia sen till sommaren.. =).. Me happy! Handlade godis tills imorgon! För imorgon åker vi till Borås ! Sen på onsdag åker vi till Göteborg! Nice ska de bli! Nu ska jag och mamma äta lite! Blir kebab kött med pitabröd! Gott! Puss på´t

Efter vi hade ätit gick vi ut och rökte och prata lite.. Sedan så åkte mamma hem och jag plocka ihop tvätten och vek den. Packade ner det sista jag skulle ha med mig också så nu är det klart :D.. Spelade lite spel med personalen och det med.. Nu blir det att sova! Godnatt!

natt

Hejsan. Igår så framåt kvällen åkte jag till Robert.. Satt och snack lite skit med han, Philip och sen ngn jag inte minns namnet på.. Förlåt :P.. Sen så stanna jag över där tills idag.. Sen vid halv 9 i morse gick jag till Linda och Jörgen. Satt och prata med Linda, Jörgen och Patrik sov. Sen vaknade Patrik upp haha.. Sjöng och hade sig haha.. Sen så drack vi kaffe sen gjorde Jörgen omelett ass gott! Jag och Patrik gick ut med hundarna. Sen åkte Jörgen och Linda till Norrköping jag stanna kvar en stund med Patrik.. Sen kom Simon. Sen efter ett tag drog jag hem. Plockade i ordning lite.. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Prata med Stefan i telefon i typ 2 timmar! Välbehövligt! Länge sen vi prata så hade mycket att prata om och på onsdag får jag träffa han igen! Inte träffat han på 2-3 år! Saknad är du min vän! Men på onsdag ses vi igen :D.. Längtar ihjäl! Nej nu ska jag sova. Upp tidig till skolan imorgon. Sen efter skolan ska jag till mamma och hämta en halv limpa cigg som jag fått av mormor eftersom hon varit utomlands! Tack mormor det behövdes! Sen efter det blir det möte, sen hem och tvätta. Sen packa för på tisdag bär det av mot Borås! Puss påt!

fredag

Hejsan. Igår så var jag först på ett möte med läkaren. Sedan åkte jag till skolan.. Vi sminkade oss och det sen så åkte vi ner till stan. Jag, Elin och Martin vart skjutsade ner utav Robert. Sen så åt vi donken. Efter det så gick jag och Elin runt lite på stan. Sedan vid 1 halv 2 tiden så gick vi till passagen för att hämta flygblad som vi skulle dela ut.. Men jag och Elin gav upp ganska fort så gick tillbaka till passagen och satt där.. Sedan så fick vi se modellbilderna på stort tyg.. Haha sedan åkte jag, Cornelia och Elin ut till ikano gick där en sväng.. Sen mötte upp mamma som skjutsade mig till Tallboda, hämta lite saker sen så skjutsade hon ner mig till station. Ifrån stationen åkte jag till Mjölby..

I Mjölby möte Emma upp mig så gick vi till henne en sväng.. Sedan gick vi ut och började dricka.. Så festade vi och jag skulle tagit tåget hem vid 1 men nej då jag misasade det.. Sen så mäte upp Melinda och hon och jag gick runt och gjorde typ inget.. Sen vid 5 drog vi hem till någon Melinda kände. Så sov i några timmar men väldigt obekvämt. Sen vid 9 drog vi till stationen. Köpte lite saker. Sen tog Melinda bussen hem och jag tog tåg tåget till Linköping.. Gick till raket center och vänta på Daniel. Så åkte vi in till stan och åt mat och nu äntligen är jag hemma. Ska vila en stund. Helt död.. Skulle haft skola idag men orka verkligen inte..  Idag blir det bara att ta det lugnt och göra så lite som möjligt. Bilder från igår kommer upp men inte just nu! Tack alla för igår!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!