30/11

Idag så ringde klockan vid 9 tiden.. Kände mig inte bra.. Så var inte med på idrotten eftersom vi skulle simma.. Men men i alla fall möte Sanna på Mc Donalds. Jag köpte en pommes och en cheese burgare.. Sen drog vi till skolan. Hade naturkunskap och efter det hade vi matte och sedan mode.. Kul.. Sedan tog jag och Lisah bussen hem. Jag känner mig sjuk så har legat i sängen nästan hela dagen.. Jävla piss väder som gör att man blir förkyld. Men men. Får se om det blir skola imorgon.. Orkar inte sitta här mer så ska lägga mig i sängen.. Kanske gå till affären och köpa halstabletter men men sånt som märks..

Idag då

Idag så åkte jag hem med 13.02 tåget. Det kom som det skulle och allt gick jätte bra. Pappa kom och hämta mig och skjutsade mig till Lucas.. Så åkte vi och handlade mat. Sedan så drog jag ner till stan.. Men fick först vänta på bussen i en timma då den var försenad.. Men men till stan kom jag. Och där träffade jag Robin. Han som jag träffade första gången på akuten. Vi satt på Yngves och hade det trevligt. Snackade en massa skit och grejer.. Måste ses snart igen! Sen så gick jag hem. Så kom Lucas ner och öppna. Nyss åt vi Tacos och nu ska jag gå och sova! Godnatt . Skriver lite mer om helgen imorgon :).. Finns massa att berätta Och en grej till Lucas e tjock..

Tänker tillbaka

Sitter i Stockholm. Tänker tillbaka på gamla tider för jag pratar med dig på msn.. 2007 snälla kom tillbaka! Vi hade det så jävla bra. Jag vet att vi bråkade och det men vad fan det gör man i alla förhållanden... Men det vart som det vart. Du är min första kärlek och det kommer du alltid att vara och jag kommer alltid att älska dig.. Minnena ifrån  spanien allt.. Verkligen allt. Har så mycket inom mig som jag vill skriva ut men jag får inte ner det i ord..

Som vi började träffas det var rätt kul. Ni åkte era moppeder och allt. Vi började prata på valborg. Och en vecka efteråt så vart vi tillsammans. Jag kommer ihåg på valborg, någon fråga om den fick pussa mig jag sa ja sen efteråt sa jag vem var de. Då var det du.. Och jag är så jävla glad för det. Är så jävla glad för att jag fick träffa dig. Du var min bästa vän, du var min ända kille.. Du var mitt allt, du är mitt allt. Du kommer alltid att vara mitt allt.

Nu när vi sitter och snackar minnen det väcker känslorna tillbaka. Du gör så jag sakta men säkert vill ha tillbaka dig men du kommer ju inte vilja det. Du gör så jag börjar tänka tillbaka till tiden då det var du och jag. Då vi var i spanien. Du var den första jag var utomlands med. Du var den jag gjorde allt med! Jsg vill ha tillbaka den tiden igen vill ha tillbaka tiderna med dig!

Du är den som väcker känslorna inom mig. Det är du som får mitt hjärta att slå dubbelslag.. Det är du som får min mage pirra och känna kärlek igen.. Det är du som lever i min dröm det är du du du. Hela du är min!. Om jag fick skulle jag ta dig till min igen! Men kommer jag någonson få den chansen? Jag tror inte det. Men jag hoppas och har alltid hoppas på det. Varje gång jag såg dig med din nya tjej vart mitt hjärta krossat. Det vart trasigt på något sett, jag klarade inte av det. Men jag fick stå ut.

Fick klara mig utan dig. Det var hårt och jävligt svårt. Men jag lyckades tillslut att stå på mina ben själv. Men jag var tvungen hade inget val. Hade hamnat någon annan stans annars. Hade aldrig klarat av det. Jag såg dig varje dag med din nya. Jag klarade det nästan inte men jag fick hjälp av mina vänner och det är jag jävligt glad för idag.

Men jag känner att varje gång jag pratar med dig så känner jag en stor jävla saknad. En stor jävla sorg. Det är nått som får mig att dra mig tillbaka in i mitt skal igen. Känner att allt vi byggde ihop bara rasa så fruktansvärt snabbt igen. Allt vi byggde upp på nästan 8 månader bara rasa ihop på en sekund.

Du skaffade en ny tjej redan efter 11 dagar. Jag vet inte om det var för att glöma mig snabbare eller vad det var. Den frågan har funnits i mitt huvud i snart 3 år och jag kommer nog alltid att ha kvar den frågan. Men jag vill ditt bästa. Det är nu slut mellan dig och din tjej och vi har börjat prata igen. Jag fattar att du mår dåligt. Och när jag vet att du mår dåligt får det mig att må dåligt med.

Jag vill att du ska må bra. För när jag ser att du mår bra så mår jag med bra. För du är ju liksom en del av mig och du kommer alltid att vara en del av mig! Finns så jävla mycket jag skulle vilja skriva om dig och mig. Skulle kunna skriva en hel bok om dig och mig och våra minnen men det får bli en annan dag vid ett annat tillfälle. Jag hoppas och ber att vi ska återförenas till varandra för jag vet att vi egentligen är gjorda för varandra. Och du ska veta en sak! JAG ÄLSKAR DIG, har gjort det sen första gången och jag kommer förmodligen alltid att älska dig!! <3


kvällen idag 28/11

Förut drog jag och Anka ner till Mona, Glenn och skruven var med där. Så åt vi lite mat =).. Gott som fan. Sedan satt vi och snackade lite.. Så följde jag med Anka upp till Glenn sedan gick ví till affären.. Så drog jag tillbaka till Mona. Sedan så hämta Sussi och Micke upp oss. Så åkte vi hem till dom snacka lite med Sussi och dom. Sedan så skjutsade Sussi hem mig och Glenn.. Satt här och snacka lite.. Så kom George hit =).. Trevligt.. Han skulle nyss tagit bussen men han missade den.. Så han kom upp igen. Sitter här nu och snackar. Han ska åka om ett tag. Jag ska gå och sova om ett tag.. Så jag orkar resan hem imorgon.. Hoppas ni haft en bra helg.. Puss

28/11

Vart visst kvar i Stockholm.. Orkade inte sitta på en buss i över 6 timmar. Och tågen var svin dyra och nej allt skulle bli kalabalik.. Haha... Idag har jag inte gjort mycket tagit det lugnt bara.. Anka är här.. Glenn och Skruven drog förut med Mona, dom skulle göra henne sällskap då hon skulle hämta sina barn. Jag hoppas dom kommer hem snart.. Jag är svin hungrig och mitt huvud sprängs snart.. Usch. I morse när jag gick upp och prata haha lät som om jag hade blivit kille :O.. Men men.. Är helt genomförkyld så det är väl därför.. Idag blir det att äta tacos hemma hos Mona med Skruven och Glenn och förmodligen Anka =).. Ska bli så sjukt gott!!! Och imorgon åker jag hem! Bara så ni vet det! Haha. En Coca Cola skulle inte sitta fint nu! Nej nu ska jag ut i det kalla vädret och röka. Om jag nu orkar!

27/11

Igår då så drog vi vid 8 tiden till Sollentuna till några som Linda kände.. Festade med dom.. Sedan så var vi där hela natten då vi missade sísta tåget hem.. Så Sussi och George kom och hämtade oss på morgonen. Var hemma vid 10 tiden i morse. Ass trött var jag. Men men Fick ju sova i alla fall i 2 och en halv timma innan Anka kom ut och väckte med att hon öppnade dörren haha.. Snacka om lätt väckt. Men men idag i alla fall så vaknade jag då ca halv 1. Ass seg. Jag och Anka drog ner till affären sedan upp hit igen.. Och satt här ett tag sedan drog vi hem till Anka.. Alla var så jävla sega tog väl cirka 1 och en halv timma innan jag klev in i duschen haha.. Men i alla fall efter det så drog jag och Anka till affären sedan gick vi hem till Glenn och dom igen.. Sedan gick jag, Glenn och ´Skruven ner till puben och tog oss några öl eller jag tog två redbull vodka.. Så sjöng vi karioke... Kul som fan. Sedan drog vi till Mona och satt där... Hon och Glenn skjutsade hem Frida och hennes kille.. Jag somnade. Så när Glenn och dom kom tillbaka så drog vi till Glenn och givetvís så sa jag till Glenn ute att jag inte ville ramla i snön för de var halt på trapporna och jag kan inte påstå att jag ramlade i snön men Anka kom ner och öppnade dörren och givetvis ramlar jag när jag går in för de va någon sån här plåtgrej eller vad man ska säga.. Ni fattar? Fick svin ont i smal benet men fick mig också ett gott skratt.. Nu sitter jag här och imorgon blir det hem färd fast jag inte vill! Vill stanna här längre men tyvärr har jag ju skola så det går ju inte.. Skriver mer imorgon...

26/11

Igår så åkte jag hem till mamma.. Vi Prata lite och så. Sedan gick jag och Macke upp till Centrum. Jag kollade på en mobil. Och jag köpte den. Men sedan så bytte jag kort och den funkade ej då när jag satte i mitt kort igen haha.. Kommer inte på hur man får upp så jag kan slå in min pin kod.. Men men.. Sen så beställde vi mat. Gott.. vart lite tjaffs och det men men. Sedan gick jag ner till hallen och kolla när Lucas och dom hade träning. Sedan åkte vi hem till Lucas.. Jag började packa mina saker.. Eftersom jag skulle åka till Stockholm idag.. Mer hände inte..

Idag så ringde klockan vid halv 9.. Jag gick upp och började fixa.. Och sedan så åt jag frukost och lite.. Sedan så tog jag bussen till Resecentrum.. Kallt som fan. Fick stå ett bra tag och vänta på tåget då det var försenat.. Men men väl framme så möte Linda, Sussi och Skruven mig =).. Ass kul. Så släppte vi av Linda och åkte vidare till Elgiganten och Jula.. Och sedan efter det så åkte vi till Willys.. Sedan så skjutsade Sussi mig till Linda och vi fixade oss och grejer.. Ska tydligen på någon karioke pub sen =).. Ska bli väldigt kul =).. Länge sen man träffade Linda och dom =).. Men men.. Bilder kommer för kameran har jag med mig =).. Men men skriver väl mer imorgon =).. Pusss

Nu

Nu åker jag snart till Stockholm. Uppdaterar senare!

25/11

Igår då så gick jag och Alice och fikade.. Sen hade vi öppet hus.. Efter det åkte jag hem.. Jag och Lucas gick och handlade lite.. Sen så gick vi hem. Så hoppa jag in i duschen och Lucas beställde pizza =).. Gott gott.. Sedan efter vi ätit kröp jag ner i sängen.. Var ass trött..

Idag i alla fall så väckte Lucas mig. =).. Så jag gick upp och fixade lite.. Sedan när jag skulle sätta på mig byxorna jo men visst.. Då sprack dom. What ever tänkte jag och drog på mig dom.. Sedan på resecentrum var bussen full så jag väntade in Sanna.. Så åkte vi tillsammans till skolan.. Så hade vi Kroki. Kul.. Sedan hade vi oväntat prov.. Inte lika kul.. Men men.. Nu snart har vi engelska sen efter det mentors tid och support.. Sedan efter det blir det att åka till mamma en sväng. Och kanske gå till Ikano huset och kolla efter nya jeans. Men sånt som märks. Efter det blir det att åka hem (till Lucas) och bara ta det lugnt. Skriver väl mer sen.. Puss

24/11 igen

Hejsan nu har alla lektioner slutat för dagen.. Men vi sitter kvar för att om 2 timmar ha öppet hus.. Vet ej vad man ska göra under tiden.. Men men får väl se.. =).. Alice och jag ska väl ner och fika hoppas jag. Jag är fan hungrig! HAHA. Men men Sen blir det hem till Lucas i alla fall =)..

24/11

Hejsan. Igår så han jag inte med och skriva något mer. Men efter skolan så åkte jag och Anton till Lucas. Vi gjorde inte så mycket. Sedan började jag diska och sedan städade jag hela lägenheten så nu är det fint. Var helt död så jag gick och la mig efter jag städat..

Idag så vaknade jag vid 10 över 8. Tog bussen till skolan vid halv 9. Sen var jag i stan vid 20 i och det står att buss nummer 16 ska gå om 1 minut bra tänker jag då kommer jag inte sent. Men kom det någon buss? Nej det gjorde det inte så drog ner till Resecentrum och där stod det att bussen skulle gå om 16 minuter cirka.. Står där och väntar på bussen. Så kommer Pirre så vi snackade lite.. Sen äntligen kom bussen och jag kunde åka till skolan. När jag kom hade vi engelska men nu har vi natur kunskap. Och sedan har vi lunch sedan matte och svenska.. Pappa kommer förbi snart med med lite saker.. Ska ju liksom vara i skolan tills klockan 8 ikväll.. Usch.. Men det får gå.. Jag och Alice ska fika sen för idag fick jag mina pengar =).. Äntligen kom dom.. Och imorgon får jag ännu mer..

Det är så jävla kallt ute så funderar på att köpa sån här (bilden är tagen på skämt i göteborg):



Jag och Alice i Borås =)

23/11

Hejsan. Idag så försov jag mig nästan men kom ändå i tid till idrotten eller aa kom 5 minuter sent för bussen var 10 minuter sen. Jävla väder som gör att bussarna kommer för sent men men. Idag vet jag inte vad som händer.. Blir att dra till Lucas efter skolan. Vi ska städa :D.. Hehe.. Anton skulle med till Lucas tror jag =).. Nu har vi lunch sedan naturkunskap och lite.. Men men. Skriver väl mer sen. Puss

22/11

Hejsan. Idag försov jag mig. :/. Inte lika bra kanske. Men men var i alla fall o skolan. Efter skolan så kom pappa och hämta mig och skjutsade mig till Lucas.. Gjorde inte så mycket.. Drog till stan och träffade Jeanette och tog en öl. Nu sitter vi hos Lucas och gör ingenting. Jag väntar på att Lucas ska komma hem. Jeanette är här med. Ska laga lite mat. puss

21/11

Idag har jag inte gjort mycket.. Vaknade i morse ganska tidigt.. Låg och drog mig. Sedan gick jag upp och klädde på mig. Sedan så åt vi lite.. Och sedan drog Lucas och spelade innebandy och jag mötte pappa. Han lämnade mina kläder. Sedan gick jag upp hit igen. Försökte börja städa men visste inte vart jag skulle börja någonstans så nej det vart inte så. HAHA. Så har suttit här och laddad upp bilder från Göteborgs resan och Borås resan på Facebook.. Nu kom Lucas hem.. Vet ej vad vi ska göra. Ingenting tror jag. Imorgon är det skola igen. Usch. Var ju i skolan igår.. Haha så har fått en ledig dag på hela veckan. Men men det går ändå. Nu ska jag gå. Puss

20/11

Idag så ringde klockan vid halv 10. Så gick upp och fixade mig. Så skjutsade pappa mig till skolan eftersom vi hade öppet hus. Så var där i cirka 2 timmar och efter det drog jag till Lucas. Vi gjorde inte så mycket.. Kollade på film. Så gick vi till affären och handlade lite.. Sedan hem igen och kolla på mer film sedan gick vi och la oss..

19/11

Idag så ringde klockan vid 8. Gick upp och fixade mig och sedan gick jag och åt frukost. Sedan efter det så drog klassen till MQ:S huvudkontor. Efter det så gick vi och åt. Efter det gick vi till centralstationen och satte oss och gjorde några uppgifter.. Vi satt som några luffare på golvet haha.. Efter det så fick vi egen tid på stan så jag gick med Ida, Joanna och Lisah. Som vanligt hitta jag inte ett skit. Så köpte 4 stycken kulor till tung piercingen.. Så gick vi och fikade. Sedan var det dags att möta klassen. Så drog vi dit våra väskor var och jag messade Skruven och frågade vart dom var då skrev han stan så sa jag kom till centralen och säg hej då men fick inget svar så ser jag hans hund så kollar jag upp och där stod han =).. Så sa hej då till han och sedan sa jag hej då till Glenn sen gick jag bort till klassen. Frågar Alice om hon sagt hej då men de hade hon inte så vi sprang som två idioter igenom hela centralen och letade efter dom. Ut vid tågen och kollade och så skrev Skruven sorry sedan fråga han vart vi var och då skrev jag vid tågen ni då? Då skrev han att dom var vid tunneln till Nordstan så jag och Alice springer dit och säger hej då. Jag började gråta. Men sedan var jag och Alice tvungna att springa tillbaka och då kom bussen så vi satte oss på den.. Var en ass trevlig tjej som hoppade på i Jönköping. Så hon och jag satt och snackade hela vägen hem =).. Tog ju 4 timmar.. Så skjutsade pappa och vi hem Joanna och hennes kille till Borensberg. Så åkte vi hem var hemma cirka halv 12.. Och jag somnade som en klubbad säl..

18/11

Idag så gick vi upp tidigt eftersom vi skulle åka till Göteborg. Gick upp vid halv 7. Så gick vi och åt frukost på saga teatern. Så sprang vi typ till bussen. Men väl där så visade sig det att det gick tåg så vi tog tåget. I Göteborg så tog vi spårvagnen till vandrarhemmet och la in våra väskor. Efter det gick vi och tog spårvagnen en bit sedan gick vi till en affär där någon jobbade som heter Gabriella som var ung företagare. Så hon berättade om det. Efter det gick hela klassen till Mc Donalds och åt lunch. Och efter det gick vi till Rhössla museet där vi gick runt och kollade och gjorde några uppgifter. Efter det fick vi egen tid så då gick vi alla tillsammans ner till Nordstan och bestämde vart vi skulle mötas sen. Efter det drog jag, Sanna och Alice och träffade Skruven, Glenn och Emelie. Sjukt länge sedan jag träffade Glenn så det var jävligt kul. Träffade även Rebecka. Sedan gick vi omkring lite och så gick vi och handlade mat och satte oss inne i Nordstan på golvet och åt upp de. Efter det så följde jag, Sanna och Alice med Skruven och Glenn hem till Skruven. Vi var där ett tag sedan så följde dom med oss tillbaka till Nordstan där vi skulle möta dom andra. Sa hej då till Glenn och dom och så tog vi spårvagnen till vandrarhemmet där vi trodde att vi inte skulle få våra väskor då personalen redan åkt där i från. Men det löste sig. Jag fick så jävla ont i smal benet under dagen men tänkte att det var ingen fara men sedan på kvällen så kunde jag inte gå på benet så fick hoppa på ett ben :(. Gjorde så jävla ont. Men sedan hoppa jag in i en dusch och sedan gick jag och Alice och satte oss i all rummet. Där kollade vi på tv sedan gick vi och lade oss..

17/11

Idag så åt vi frukost på Saga teatern klockan 9. Efter det så gick vi till Nordiska design skolan. Där så lyssna vi på en tjej som berättade om hur det var där.. Det var intressant. Sedan så fick vi gå och kolla runt och prata med eleverna om hur dom jobbade och så. Jag vart jätte imponerad av en kille som vi pratade med.. Sedan gick vi till och åt lunch på Saga teatern. Efter det så gick vi till textil museet och jobbade i verkstaden. Jag gjorde en skjorta till Anton (min brors barn). Efter vi hade varit där så gick vi till lägenheten och lämnade sakerna och gick till bussarna där vi möte dom andra. Så åkte vi till knalle landet och gick i butikerna. Jag, Alice och Sanna gick runt. Sanna handlade massa saker. Jag och Alice hade spasmer för att vi inte kunde handla något. Men sedan gick vi något ryck och handlade lite ändå. Jag handlade en nagel penna, rouge, lösögon fransar och en mascara. Så åt vi på någon pizzeria. Så gick vi runt lite. Sedan så åkte vi hem. Jag, Ida och Alice gick upp till våran lägenhet och satte oss.. Sedan så kom Milad och Ramona upp till oss.. Sedan så gick vi ner och hade kvälls möte. Nu sitter vi i lägenheten och jag äter chips.

16/11

Idag så åkte vi från resecentrum klockan 7.10 och åkte mot Borås! Vi stannade i cirka 10 minuter i Jönköping. När vi kom fram till Borås så var klockan cirka 10.10. Då gick vi i cirka 5 minuter till saga teatern. Där lämnade vi in våra väskor och åt lunch. Efter vi hade ätit så gick vi till textil museet där vi vart guidade på neder våningen i det som kallades maskin parken. Det var rätt intressant det han berättade. Han berättade om hur det var förr i tiden och så visade han hur maskinerna funkade. Sedan gick vi upp på över våningen där vi vart guidade av någon tjej. Och den utställningen var om Karin Larsson. Hon berättade om Karin och om att det var hennes man som vart känd men att det grundade sig på Karin, eftersom att han målade av henne i hemmet och det. Det var intressant. Det som var viktigast tyckte jag var att få veta att Karin inte brydde sig om klädseln utan att det skulle vara bekvämt. Sedan fick vi jobba själva och göra egna saker. Men jag var trött och frös så jag gjorde ingenting. Jag vilade. Vid klockan 16.00 så gick vi tillbaka till Saga teatern där vi hämtade våra väskor. Sedan gick vi i cirka 5 minuter till vandrar hemmet. Så vart vi indelade hur vi skulle sova. Jag vart med Alice och Ida.. Så vi gick till våran lägenhet och gjorde oss i ordning. Efter det gick vi till Mc Donalds och åt. Efter det gick jag och Alice ut och rökte och några Tyskar pratade engelska med oss hahaha. Jag och Alice gick runt lite i staden. Sedan gick vi tillbaka till Mc Donalds där dom andra satt kvar. Så gick vi tillsammans till våra lägenheter. Jag och Alice gick ner till affären och handlade och gick sedan tillbaka. Så var vi på rummet en stund och sedan gick vi ner till Rebecka och dom och där satt även alla andra och umgicks. Spelade lite spel och hade kul.. Efter det gick vi till våran lägenhet då Alice öppna frysen och sa att det låg blod där. HAHA. Så jag gick ut och prata med Sanna och. Det roligaste var nog på kvällen då Alice fick något flipp och sa att hon inte fick röra golvet och hoppa mellan sängarna och hade allmänt tråkigt, Tror hon var övertrött men till sist så la hon sig ner och då kunde vi äntligen sova!

Veckan

Har inte kunnat blogga på hela veckan.. Kom hem sent igår.. Sitter hos Lucas nu.. Vet inte vad vi ska göra.. Var i skolan förut hade öppet hus. Uppdatering på veckan kommer senare sen då jag har blocket hemma där allt står.. Men men nu ska jag göra något annat.. Hoppas ni haft en bra vecka. Puss

Borås

Gick upp klockan 5 i morse.. Packa det sista och sedan så gick vi ut till bilen pappa och jag.. Och först så gick inte min dörr igen och sedan startade inte bilen.. Men till sist kom vi iväg.. Möte dom andra på resecentrum och sedan åkte vi vidare till Borås.. Stannade i Jönköping på vägen ner.. Sedan när vi kom fram så åt vi lunch. Sedan så gick vi till Textilmuseet där vi gick runt med någon som visade oss dom olika sakerna ... Sedan fick vi en liten rast och sedan gick vi upp och hade en rund tur där uppe med.. Sedan så skulle vi göra nått själva med kläder och det men jag orkade inte för jag var trött som fan och frös... Sedan efter det så gick vi till saga teatern och hämtade våra saker sedan gick vi till vandrar hemmet och fick våra lägenheter-.- jag, Alice och Ida fick dela på en lägenhet sedan så gick vi och åt.. Jag och Alice vart uppraggade av några tyskar men jag kan ju inte prata engelska så Alice fick prata sedan så följde vi efter dom haha haha... Sedan gick vi tillbaka till Ida och dom.. Sedan så gick vi tillbaka och bädda o lite sedan gick jag och Alice till ica och handlade. Jag handlade pucko, två chokladkakor och en monster dryck. Hade även med mig två chipspåsar och en o en halv liter coca cola haha.. Nu sitter vi nere hos Rebecka och dom, och dom spelar våghals... På torsdag ska jag träffa Glenn och skruven =).. Kul =).. Nu ska jag vara social skriver mer imorgon...

Godmorgon!

Godmorgon ska man väl säga? Vaknade för en stund sen.. Är trött! Fy fan. Men men inget att göra åt! Nu ska jag kolla så jag verkligen inte har glömt något. Kan ju inte direkt åka tillbaka efter de! Nej nu ska jag röra mig innan jag somnar! Ha en bra vecka allihop! En gammal bild på mig ;):


Imorgon

Nu har jag packat! En resväska och en vanlig väska full proppade! Upp tidigt imorgon så ska in i en dusch nu och sedan gå och lägga mig! Har ingen dator för ens på fredag kväll så jag skriver ner allt i ett block som jag sedan skriver här... Ni får ha en bra vecka!!!!! För det ska jag ha!

Borde

Jag borde packa men orkar inte! Haha.. Åker ju imorgon! Skönt ska det bli! Slutade efter esteten. Ramona sa att vi fick gå hem och packa och det istället.. Soft! Nej nu ska jag göra nått vettigt! Puss

Jävla idiot

Hur mycket ska man orka? Jag var hos dig i fredags och allt vi hade sex då? Och sen tydligen har du sovit hos det där äcklet hela helgen? Hur jävla dum i huvudet får man vara? Fan att jag gått på ditt spel? Hur dum i huvudet är jag egentligen? Fan säger bara! Fan jag hatar dig men älskar dig också! Fan ditt jävla svin. Vänta bara tills jag ser dig. Sitter och gråter nu i skolan! Fy fan du sa till mig i fredags att du ville fortsätta? Så gör du så här! Fan för dig säger jag bara! Usch för såna som dig ditt jävla äckel! Fan vad jag hatar dig! Du är inte ens värld mina tårar men ändå gråter jag! Fan för dig!

Imorgon är de dags

Imorgon åker vi till Borås och på torsdag till Göteborg! Det ska bli otroligt skönt att komma bort från denna jävla stad ett tag.. Synd att det inte var för en månad eller två! Är så trött på denna stad och en del folk så fy fan! Men man kommer väl aldrig komma ifrån denna stad känns det som! Usch.. Sitter i skolan nu väntar på att engelskan ska börja.. Sedan har vi estet men Pia är inte här så vi har Ramona istället. Sen blir det till Skägget en snabb sväng till mamma.. Sen hem och packa.. Ikväll blir det tidigt i säng.. Kommer tyvärr inte ha någon dator i Borås/ Göteborg så kommer skriva ner varje dag i ett block och sedan kommer jag skriva av det här =).. Puss

beck

Nu blir det att kolla på beck och sedan sova upp tidigt imorgon !

...

De kom en dag då allting tog slut,tankarna plågar hur ska jag stå ut? Jag saknar dig så.. Kom tillbaka till mig! Du var ju min själsfrände. Sitter och lyssnar på musik och försöker hålla tårarna inne men det går knappt! Vill fly från mig själv nu! Ska in i min egna värld nu ett tag!

Jag är glad att jag har dig Sanna Kirch! Du är min bästa vän och jag älskar dig! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra! Tack gumman för att du finns här för mig! Jag älskar dig!






Hatar

Hatar såna som kommenterar anonymt! Våga stå för vem ni är istället! Jag bara skattar åt er för ni kommenterar anonymt och jag bryr mig inte ett skit om vad ni tror! Bara för att man umgås med olika killar behöver det inte betyda att man har sex med dom! Finns något som heter vänner förstår ni! Jag har inte sex med varenda jävel jag är med! Jag försöker hitta en kille som är den rätta för mig och har absolut inte sex med varenda än! Inte med någon av dom har jag haft sex med! Bara en och det är Gustaf! Ta tag i ert egna liv istället för att klandra ner på andra! Ni är inte perfekta ni heller! Sluta bara lägga er i mitt liv och sköt ert istället! Annars kan ni ju i alla fall stå för vem fan ni är som kommenterar anonymt! Så jävla patetiskt o kommentera anonymt!

:/

Man tror att man är så jävla stark hela tiden. Men man är inte det. Jag mår dåligt det gör jag men det är bara jag som vet det. Jag vill ha dig vid min sida igen. Klarar inte av det här. Hur ska jag orka med allt? Hur ska jag orka att se dig med någon annan? Jag vill inte det! Att förlora dig kändes som att förlora hela världen! Det skulle varit 1 år och 3 månader igår. Men så blev det inte. Vi vart osams. Du skrev massa jävla saker om mig till D.?! Jag vart skapligt sur för i förrgår sa du att du ville fortsätta och allt? Sen dagen efter skrev du att du skulle ragga på en annan? Jag pallar inte med det här och jag pallar absolut inte med att ha dig i mitt liv! Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta! Men jag ska lyckas! Du har gjort mig så jävla illa. Du har misshandlat mig, inte bara psykiskt utan fysiskt också! Jag mår dåligt av att ha dig i mitt liv men jag mår också dåligt av att inte ha dig i mitt liv! Alla fina stunder! Då vi hade det som bäst det går inte förklara! Vet inte vart jag ska ta vägen. Vi åker bort från denna stad på tisdag. Men jag kommer ändå inte få vara för mig själv som jag vill. Vill åka bort och bara vara för mig själv och rensa tankarna lite! Vill bort från allt ont! Och komma till det goda! Fan varför just jag? Jag pallar inte! Jag sätter mig ner och gråter några tårar. Men jag tänker hålla huvudet högt. För om du var värld mina tårar skulle du aldrig fått mig och gråta. Fan vad jag hatar att må såhär!


Mitt leende är så jävla falskt det bara kan bli

Snart Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket legat här.. Vet ej vad som händer idag.. På tisdag åker klassen till Borås i alla fall ! Skönt att slippa denna stad!!!!!!!!

Sådär

Nu är jag hemma igen! Så det så! Jag och Sandra gjorde inte så mycket var hemma hos henne.. Såg Daniel när jag åkte hem och det gjorde ju inte denna kväll till den bättre haha.. Men men är så trött på killar så usch. Blä hahahaha Nog om det ska se film nu. Hejs

Tråk

Har legat här hela dagen! Var hos Nemie en sväng förut bara.. Vet ej vad som händer..

Killar är svin! Speciellt du!


Ska dra till ljungsbro så de så!

Igår då

Igår så åkte jag till Kim.. Var där ett tag.. Sedan åkte jag till Gustaf.. Sedan tog ja tåget till Linköping och sedan bussen hem :).. Kände mig inte så bra.. Så jag somnade runt 10 tiden.. Idag vet jag inte vad som händer.. Vill göra något.. Får se vad som händer.. Puss

Äntligen dags

Nu är det snart alldeles dags för att ge sig av från skolan för att åka till Kim! Hur mysigt som helst! Inte långt kvar nu och jag har längtat i ett par dagar nu! Idag har vi bara haft slapp lektioner! Nej nu ska jag sjunga vidare för att göra sig klar för att som sagt åka från skolan och åka till Kim!

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! :D:D:D.. Och det innebär att jag ska träffa Kim =).. Fett värd helg kommer detta bli! Har estet nu! Ska göra en egen logga till ett eget företag ;).. Får se hur det går!

bara

Bara några timmar kvar tills jag får träffa dig Kim! Och jag längtar!! Badade precis :).. Min bror va dum förut när ja var ute och rökte.. När ja kommer in så börja jag äta chips igen sen skulle jag dricka mitt vatten.. Jo tack as äckligt! Han hade hällt i sån här citron grej i det och det tyckte han var kul.. Men men väntar just nu på att Kim ska höra av sig=).. Puss

kan det bli bättre?

Min bror David har haft otur idag och det tycker jag är jävligt kul! För igår hade jag otur så det var all rätt i världen att du skulle få otur idag! Din motorcykel gick sönder och ditt internet la av så säger du KAN DET BLI BÄTTRE? jag tror inte det hoppas det blir värre så du kan sova så gott sen! Älskar dig bror

Goodie Goodie!

Goodie Goodie är nog ett ord jag kommer börja säga. De låter bra :D.. Haha precis som skägg så kan man säga Goodie Goodie till allt =).. Kollar på paradise hotell nu. Sedan blir det film med bror och pappa och äta chips =).. Gott.. Puss

Har ätit nu

Har ätit nu =).. Sen blir det chips i alla fall =).. Gott! Sen blir det ett långt och härligt bad med! Längtar tills imorgon så sjukt mycket! Så ikväll blir det att sova tidigt så jag kommer upp imorgon och hoppas dagen imorgon går fort i skolan! Puss <3<3<3<3

Hemma

Nu är jag äntligen hemma i från skolan.. Pratade med David förut.. Men men det gick inget vidare. Men det finns bättre och det finns kanske sämre. Men det finns garanterat bättre och det är Kim! Jag tänker på han hela tiden! 24/7 alltså! Är så glad att jag hitta dig Kim! Imorgon ses vi äntligen! Pappa ska laga mat nu gott =).. Var uppe en sväng hos mamma förut med.. =).. Puss puss

Igår

Igår så ringde min sötnos till mig på kvällen då han kollat klart på filmen.. Den höll på i över 3 timmar.. Men han ringde ju i alla fall :D.. Snackade i någon timme sen var jag helt död! Så vi sa godnatt och jag somnade direkt!.. I morse väckte pappa mig och jag var hur trött som helst.. Han skjutsade mig till blåsvädret där jag tog bussen till skolan.. När jag kom till skolan så gick jag till våran lärare vi skulle ha och frågade vad vi skulle göra.. Vi skulle måla en naken modell? Som var gravid.. Aja det var kul i alla fall sedan så kom Sanna till skolan :D.. Och jag och Alice var på möte.. Det gick bra :D.. Sedan gick vi och åt och nu sitter vi här.. Det är tack vare Sanna som jag kan sitta vid datorn för hon sa att lösenordet kunde vara som det var första gången alltså användarnamnet elev och lösenordet elev.. Och så var de ju med.. Haha.. Har engelska om 40 minuter.. Puss då

Sådär

Var ute en sväng. David ringde så han kom förbi och snackade lite =).. Skönt att bli sams med dig =). Och tack för det du berättade! Jätte snällt! Kolla på bonde söker fru.. Blir snart att gå upp och lägga sig och glo film. Fast först en dusch! Puss

Paradise hotell

Kollar på paradise hotell =).. Åt macka och drack The nyss.. Väntar på att Kim ska ha kollat klart på filmen så han hör av sig. Hoppas han ringer ikväll igen :).. Puss

TUR

Gud kollade mina bilder på denna dator och det visade sig att jag hade alla bilder på denna dator! Gud vilken tur måste jag säga! Och en sak till! Jag behöver inte vänta tills på lördag för att träffa Kim =). Jag får träffa han redan på fredag =). Och gud vad glad jag är! Blir lycklig när jag tänker på dig! Du gör så att hela jag lyser upp!

djävul

Idag har hela dagen bestått av att allt ska jävlas med mig. Först i morse hitta jag inte mina mjukis byxor.. Då låg dom i pappas garderob.. Sedan gick väl allt bra tills jag startar upp datorn.. Då visade det sig att jag var tvungen att ominstallera den helt.. Så allt försvann.. Alla skoluppgifter och allt :/.. Surt så in i helvete så det är ju bara att börja om. Sedan när jag kommer hem och startar datorn så kan jag inte logga in för vet inte lösenordet eftersom det inte är det samma som det var förut.. Men men nu sitter jag på min gamla dator och det går hur segt som helst. Men men längtar tills lördag! Puss

Pratglad

Idag är jag riktigt pratglad.. Har pratat i telefonen i över tre timmar.. Han ringer snart upp igen =).. Han skulle bara hämta något att äta! Så ska prata vidare med han när han ringer upp och sedan sova =).. Puss o godnatt säger jag nu till er!

you

You make me happy Kim! Pratat i över 2 och en halv timme och det är dom bästa minuterna i mitt liv! You make me smile you make me everything<3 Längtar tills lördag!!!!

Lekte

Var ute förut och lekte lite i snön :) Kul ju ! Sötnosen ringde mig och höll mig sällskap och pratar fortfarande med han =).. Mys längtar tills lördag.. Då får jag äntligen träffa dig sötnos!! Och jag längtar!! <3

Sådär

Nu är sockerkakan i ugnen.. Jag ska nu kolla på paradis hotell =) Puss

Bilderna

Lägger in bilderna imorgon. Orkar inte just nu är trött och jag fryser! Men men nu ska jag göra en sockerkaka i alla fall så de ni! Pratar med min sötnos också!!! Han är så gullig så! Puss på han

Massa snö!

Hejsan. Hur har ni det i snövädret? Här är det typ storm och kallt! Och mycket snö! Jag gillar snö det gör jag men inte när det blåser så här mycket! Idag i alla fall så var vi i simhallen. Jag mötte upp Sanna vid resecentrum så åkte vi tillsammans till simhallen. Simmade hela 1000 meter som innebär 1 kilometer idag! Duktig jag känner mig. Efter det tog jag och Sanna lite bilder =).. As kul. Sen åkte vi till skolan och åt mat. Hade naturkunskap sedan matte så slutade vi efter det då moden var inställd idag.. Men men ska snart äta.. Gott.. Slänger in bilderna sen!

Nu

Nu blir det film och messa med sötnosen sedan sova.. Är trött och känner mig inte riktigt bra.. Godnatt pöss

Kul!

Sitter här och gör typ ingenting alls. Det låter kul va? Jag ska säga att det är inte så jävla kul som ni tror! Jag fryser och känner mig inte bra. Börjar få ont i huvudet med.. Fan skit säger jag bara.. Usch trött e jag med! Nej blir att gå upp och lägga sig och glo på film i min ensamhet och messa med sötnosen! Pösss

- grader?

Det är minus grader ute! Kallt e de med! Hallå jag vill kunna gå ut och röka utan att frysa ihjäl men men får väl antagligen frysa ihjäl då! Tror jag börjar bli sjuk för ligger med täcke och fryser ändå!

Hahahahahahahaha

Du är bara för mycket! Men snälla kan du inte bara säga till alla andra som du sagt så mycket om? Fattar mig inte på dig! Du snackar skit om en person sedan är du med dom och liksom du fyller 23 år imorgon! Dags att växa upp kanske? Haha du är bara skrattretande och så jävla patetisk! Lägg av med det du håller på med för i helvete och kom in i det verkliga livet! Blir så trött på dig! Nog om dig!

Är hemma nu i alla fall.. Väntar på att maten ska bli klar! Är hungrig! Ska bli gott med mat igen =).. Sen vet jag inte vad som händer.. Bara ta de lugnt. Skönt. Imorgon ska vi tydligen till simhallen på idrotten.. Inte kul.. Puss

Skolan igen då

Sitter i skolan nu. Har engelska. Förut hade vi Matte och Svenska. Jag fick godkänt på matte provet vi hade innan lovet =). Sen på svenskan drog vi för hade ingen lärare. Så drog ner till resecentrum och fixade mitt busskort så nu funkar det igen. Så drog jag och Sanna till staden och åt på Mc Donalds =).. Gott =).. Kom för sent till engelskan men inget att göra åt. Bussen gick ju inte för ens 10 min efter vi hade börjat. Slutar om 3.5 timmar skönt! Har engelska sen rast i en timma sen har vi estet. Kul kul. Sen vet jag inte vad som händer. Puss

Mat

Har lagat lite mat åt mig själv =).. Makaroner och bacon vart det =).. Så nu ska jag äta sen gå upp och sova.. Upp tidigt imorgon! Puss

Killar?

Vissa killar undrar man bara vart dom kommer ifrån? Ifrån vilken planet och det? För vissa är ju helt bortblåsta i huvudet? Någon som har svar på det? Sen så fort dom gör något är det helt okej men så fort vi tjejer gör likadant så då jävlar har vi gjort fel? Hmm. Brukar man inte säga gör inget du inte skulle vilja att jag gjorde? Liksom man umgås med andra folk med men bara för att man har killkompisar betyder inte det att man har sex med dom eller gör något med dom? Here min skapare gud. Vart hitta du dom killarna som beter sig så? Och speciellt om man inte är tillsammans heller så tycker jag verkligen inte man gör så. Men vissa gör så ändå och då menar jag inte bara en person utan det finns flera som är så mot tjejer!

Ont och tråk

Ont i nacken! Men men och så har jag tråkigt! Gud finns det verkligen ingenting att göra? Längtar tills vi ska åka till Göteborg och Borås så man kommer ifrån denna stad lite så man kan längta hem till den igen!

Bilder










Igår och idag

Igår så vaknade jag rätt tidigt.. Åkte in till Ikano huset och gick där lite och köpte dop present med pappa, David, Emma och Ante. Efter det så åkte vi till lilla aska och tände ett ljus för Ola och dom. Sedan åkte vi till ringa rum och tände ljus på farmors grav. Sedan åkte jag till Gustaf. Sedan skjutsade han in mig till stan så åkte till Lukas. Efter det så kom David och hämta mig hos han så David, jag och John åkte driven in på Mc Donalds. Sedan åkte vi hem till David han släppte av mig så gick jag ut med Tilly sedan gick jag upp och lade mig. Så kom David hem så vi kollade på sommaren med Göran sedan gick vi och la oss..

Idag så vakna jag 5 minuter innan klockan ringde vilket innebär 5 i 11. Gick upp och sminka mig och lite.. Sedan skjutsade David hem mig.. Så åkte jag och pappa in till stan vid 20 i 1 så var vi inne vid 1 ca.. Träffade på mormor och Tobbe så stod och snacka med dom sen var det dags för dop. Sedan gick vi och fikade efter det.. Så kom precis innanför dörren... Är helt slut.. Vet ej vad som händer ikväll ingenting tror jag! Bilder kommer sen!

Tingeling

Kollar på Tingeling och älvornas hemlighet =).. Ska sova nu tänkte jag Godnatt <3



Nu är filmen slut så nu ska jag sova pöss

dags att

Dags att gå upp och sova så man orkar med morgon dagen kanske! Har så sjukt tråkigt ändå! Så lika bra och sova bort tiden tycker jag!

Smulan och min hund Kerstin!


Min hund Kerstin!




Har ont

Fan vad jag klagar känner jag nu! Men jag måste få klaga! Har svin ont i vänster arm och det går ner till handen och de bara värker och värker! Har så sjukt ont! Och jag vet inte vad det beror på.. Imorgon blir det in till staden i alla fall sedan blir det ut till Gustaf :).. Länge sen jag träffa han nu! Blir även att sova där sedan på söndag är det dop! Ska bli kul!

Nog om det och vidare till annat

Jag tänker faktiskt skita i dig. Du säger en sak men gör en annan. Vill du något så får fan du höra av dig i fortsättningen! För jag orkar inte lägga ner mer energi på dig nu! Jag försökte men du bara sket i det och kör dit lilla jävla race så då kan du ju fortsätta med det om det känns så jävla bra! Men kom inte till mig sen och tro att jag kommer vara glad på dig då! Fan för dig! Just nu kan jag bara säga till dig DRA ÅT HELVETE! Det enda jag kommer sakna det är en sak och det är då fan inte dig utan din hund!

Fika

Fikade precis. Nu ska Ante och Emma åka hem. Själv vet jag inte vad jag ska göra. Har så jävla tråkigt så sätter mig ner och gråter snart! Fan vilken tråkig dag!!!

Fy fan

Alltså vad är det för fel på visa killar? Haha kan bara skratta åt dig för du är ju så jävla blåst! Trodde då fan inte detta om dig men det vissade sig att vissa andra människor hade så jävla rätt om dig så det är läskigt!

Kväll och kallt

Åt för någon timme sen=).. Riktigt gott var det.. Emma och Ante kom innan maten med.. Emmas mamma och hennes kille var här en sväng. Men dom åkte precis. Jag har så jävla ont i armen så det är inte sant! Vet inte vad jag ska göra ikväll.. Har grymt tråkigt i alla fall! Vill hitta på något!

Ont!

Har ont i armen! Fan vad ont det gör! Kommit hem från affären nu, var där och handlade lite med David och pappa.. Snart kommer Emma och Ante hit. Och maten står på plattan och hoppas den snart är klar för jag börjar bli hungrig. Emma och dom borde väl komma snart!

Trött:P

Igår så kolla jag och min bror på film. Sedan kom Nemie och våldgästa mig :P haha.. Vi rökte sen kollade vi på paradise hotell. Sedan var det dags att sova för klockan var redan över 12. Idag följde jag med pappa till jobbet.. Jobba med skoluppgifterna. Så nu har jag bara målningen kvar. =). Och det känns jävligt bra! Idag vet jag inte vad som händer.. Nu är jag hemma i alla fall.. Träffa David blir det inte.. Men kanske ska träffa G sen en sväng. Sånt som märks.. Puss

Hemma !

Hemma nu! Köpte mjölk, lösgodis, chips, dipp, gräddfil, plastpåsar, med mera =).. Så nu ska David göra dipp sen ska vi kolla på American pie 2 fast först ut och röka med Nemie! <3

Till Ljungsbro

Ska ner till Ljungsbro nu och handla lite.. Ska tvinga min bror David och handla chips, dipp och läsk! Skriver väl mer sen! Puss

Badat

Gud så skönt det var med ett bad! Det var länge sen nu jag badade. Mobilen denna gång fick sig inte ett bad i alla fall och tur var ju det! Hehe.. Vet inte vad som händer mer idag. Sova snart tror jag!

Jag visste det! Du skulle komma tillbaka till mig! Jag visste det så jävla väl och nu har du äntligen gjort det!



Haha :P

Fick ett nikotin tuggummi av min bror haha.. Ska hoppa in i en dusch nu! Sen ska jag träffa David =).. Puss

Fan

Träffade även Sofia, Thindra och dom på Ikano huset.. Pappa ringde till kronofogden nu och prata med dom. Var tydligen det där om brotts offer jouren och skadeståndet. Men var inte på så mycket jag trodde ändå. Var bara på ****. Men men får damp! Aja får lösa det! Puss

Arg!

Ja hop var inne på Ikano huset och skulle teckna ett abonnemang men tror ni det gick? Nej för tydligen ligger jag på kronofogden men jag vet inte varför? Har inte fått ett brev jävel hem! Fan vad arg jag är! Pappa ska snart börja laga mat. Sedan blir det in i en dusch sedan blir det att träffa David hoppas jag!

Till

In till stan nu och kolla lite.. Puss

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan. Idag blir det att åka in till stan, till Ikano huset och kolla på en ny mobil! Ska väl åka in till staden om en stund. Blåser ju typ storm ute fortfarande.. Trött är jag med. Nej dags att göra sig i ordning. Skriver mer sen om vilken mobil och så det vart. Puss

Upp

Ska nog gå upp och lägga mig och kolla på film i min ensamhet! =(.. Men men imorgon är det en ny dag och nya äventyr! Godnatt

Jag kan inte sova utan din närhet!

Kväll och mörkt!

Idag så åkte jag till mamma förut i morse.. Skulle på möte men det vart inställt idag igen. Så var hos mamma.. Gick ut med hundarna med henne och lite. Sedan kom Mattias och hämta oss och skjutsade oss till försäkringskassan, jag fyllde i ett papper sedan kom Mattias efter oss.. Åkte hem till mamma hämtade mina saker så gick vi till centrum där jag träffade pappa.. Vi gick in på Willys sedan åkte vi hem. Träffa Nemie en snabbis. Sedan kom David och hämta mig så åkte vi hem till han =).. Åkte till Fornåsa och handlade lite och handlade pizza =).. Gott.. Sedan hem till han och äta.. Nu är jag hemma. Vill ha morgon dag för då ska jag antagligen köpa ny mobil =).. Yuppie.. Hehe.. Ikväll blir det bara lugnt.. Är så jävla kallt ute och mörkt! Puss

Godmorgon

Igår då så åkte vi och handlade lite.. Sedan så kollade vi på tv.. Mys. Jag var as trött höll på att somna vid 10 men filmen var så bra så jag höll mig vaken till 23.00. Men idag är jag trött.. Ska åka inåt stan nu snart bara mitt busskort funkar. Fattar inte vad det är för fel på det. Men men får hoppas det funkar. Nej nu ska jag gå ut med Tilly..

Lite bilder nu då!

Jag tänker tillbaka. Jag tänker på dig! Du var ju den enda för mig!











Jag kan inte le utan din närhet och ler jag så e det falskt!








Jag har lärt mig en sak och det är att jag nog aldrig kommer att klara av att leva utan dig! Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra och det vet du om!

Hejsan :)

Förut så duschade jag. Sedan sminkade jag mig lite.. Åt mat också hemma för en gångs skull =).. Trevligt.. Sedan kom David och hämta mig =).. Så nu sitter jag hos han. Vi skulle åka och handla sedan efter att han duschat =).. Trevligt.. Sedan vet jag inte vad som händer.. Puss

nehe

Om man skulle börja göra sig i ordning då.. *Hoppa in i duschen och lite.. Senare kommer David så ska träffa han! Puss

Jag är lat

Igår så somna jag rätt tidigt.. Var helt slut. Pratade lite med Jenny i telefonen.. Gjorde även sockerkakssmet och åt igår haha.. Idag har jag inte gjort något legat i sängen och spelat olika spel på Facebook.. Puss

seg

Jag är så jävla trött! i lördags vakna jag kvart över 7. Var vaken ett dygn då klockan skulle varit 7 då på söndags morgonen då vi ställde om klockan. Sov i 2 timmar.. Vakna vid kvart i 8 cirka. Sen så somna jag igår vid halv 1 inatt o vaknade klockan 6 i morse.. Innebär att jag sovit 7.5 timmar sen i lördags.. I fredags somna jag ju sjukt tidigt men det var sjukt skönt. Men att sovit 7.5 timmar sen jag vaknade i lördags e inte bra.. Måste börja sova mer men i helgen har det ju vart kul faktiskt därför jag inte sovit hehe.. Men det märks ju nu.. Är svin trött..

Mingelpingel

Jaha.. Nu är jag hemma igen.. Har varit inne hos Denice. Hon bor ca 25 meter från mig. Vi har snackat och gått ut med hundarna och lite.. Nu sitter jag hemma igen. David kunde inte träffas idag :(.. Men hoppas på att få träffa han snart igen! Nu äter jag en pirog.. Gott.. =).. Sen vet jag inte vad som händer.. Kolla på någon film antar jag.. Puss

Ny månad

Hejsan.. Nu är vi inne i en ny månad.. Nya tag innebär det.. =).. Denna vecka har vi lov gud så skönt! Just nu sitter jag i lastbilen och glor. Är i Norrköping då släppet är på lagning haha... Men men får se hur länge vi ska sitter här och vänta på att det blir klart.. Åt lite frukost förut.. Gott.. hehe.. Sedan ikväll vet jag inte vad som händer.. Förhoppningsvis ska jag träffa David =).. Igår så när jag hade ätit lite hoppa jag in i en dusch sen kom Jonas efter mig.. Åkte hem till han och vi kollade på film fast jag var så jävla trött så höll på att somna hela tiden så vi gick och lade oss.. hehe.. Inte långt kvar till jul nu! Fy fan usch kallt och dant kommer det bli sen. Snö vill jag faktiskt ha nu! Hellre snö än detta tråkiga väder vi har nu.. Nej nu ska jag ut och röka.. Puss då

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!