awsome

har haft det otroligt bra i Örebro. Har varit där i 11 dagar. William fick träffa sin farmor sin farbror å hans ena faster. riktigt trevligt faktiskt å dit ska vi åka flera gånger! längtar redan tillbaka faktiskt. Nu blir det skara sommarland men pappa David simme Nicklas William (danne å Martin med tror jag) ska bli kul faktiskt.

fundera på att flytta närmare Örebro ?

nicw

igår så var vi där jag bodde förut. bara tog det lugnt å dennis träffa willian för första gången å u förr går träffa emelie å Kristina William för första gången. Idag så har vi varit där med. umgåtts med trevligt folk. satt å snacka med emelie å dennis :) riktigt trevligt faktiskt. :) fick mig ett par riktigt gott skratt iaf :) nu slå huvudet på kudden å sova. en dag imorgon också.

helgen

i helgen har jag inte gjort så mycket. varit hos pappa å tagit det lugnt. William har varit vaken hela natten till söndagen å skrek. trodde ja skulle dö av huvudvärk. Igår så åkte vi hem för att packa. men William bara skrek å skrek så gav upp det där med packningen. men pappa kom in å tog honom så ja fick packa. sen åkte vi ut till pappa.

imorse när ja vakna så var ja på sämsta humöret. typ ingen sömn på hela helgen å en bebis som fortsatte att skrika när vi vakna. sen åkte vi till familjerätten å det gick hyfsat. nu ska ja inte göra ett skit. har ett möte till idag sen ska ja bara vila så man är någorlunda pigg imorgon när man ska åka! skönt å slippa denna jävla stad!

du växer för fort William! mamma älskar dig till ja dör !





<3

nu är det bokat å klart. Jag å William drar till Williams farmor på tisdag. ska bli riktigt skönt att få komma iväg å göra något. Jag älskar min underbara son <3

äntligen

bara några dagar kvar så drar man från denna äckliga stad. så jävla skönt ska det bli! blir borta i 10 dagar.

helgen

i helgen hände inte mycket tog det bara lugnt. var hos emelie. Igår var vi och grillade å lekte med barnen.. sprang genom bågar som spruta vatten och det var extremt skönt i värmen. Idag har vi inte gjort mycket.

ingen vanlig dag

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. först imorgon ska vi till bvc för att väga å mäta William <3 sen blir det att dra till skägget som jag varit i hela veckan <3 sen får vi se vad som händer mer. puss puss till er alla

ett tag sen

i lördags var William redan en månad gammal. Å tiden den bara springer iväg. hinner ju knappt med längre. men det som hänt just nu i livet är väl inte så mycket egentligen mer än att man tar hand om William å försöker umgås med vänner å familj så mycket som möjligt annars är jag mest hemma å kollar på film och bara tar det lugnt med William. springer på möten å så ofta. sen är jag mycket med William å träffar vänner å familj. nu har jag varit hos vänner i några dagar å hos min mamma. har även varit på bil träff å såna grejer. riktigt mysigt å härligt. William växer å blir stor å tiden flyr iväg. när man var gravid gick tiden så extremt sakta. men nu springer tiden iväg extremt fort önskar tiden kunde stanna upp lite ibland. har träffat albin å dom i helgen det var riktigt trevligt.

ibland önskar man att ens drömmar som man hade då kunde gå i uppfyllelse men någon dag vet jag att dom kommer göra det <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!