hejsan:)

Dagarna:

Torsdag:
Åkte jag och Jenny ut till pappa :).. Fixade lite och sånt:)

Fredag:
Satt vi på altanen och tog det lungt till en början.. Sen så fixade vi iordning oss och lite. Stefan och Martin kom hit från västervik:).. Vi drack och hade trevligt:).. Sen så åt vi lite mat och det.. Emma, Ante och David var också här:)

Lördag:
Lungt hela dagen :).. Skönt


Söndag:
Åkte Jenny, Stefan och Martin hem. Stefan och Martin hem till dom och Jenny hem till skägget igen..
Sen hämta pappa upp Macke och han följde med ut hit eftersom dom ska åka imorn till kusten och fiska en hel vecka :)..

Måndag:
Idag så åkte pappa och dom, så jag, Emma och Ante är kvar hos pappa:).. Ska vara här tills söndag:)..

Idag så har vi gjort en hel del faktiskt.. Var och badade, sen när vi skulle hem fick Rulta upp nått spår och stack iväg.. Så letade efter henne i en och en halv timme.. Sen ringde vi polisen, och dom hade fått in ett samtal om en upphittat hund.. Så vi fick nummret till den personen, så vi gick och hämta hem hunden igen.. Var typ 5 kilometer dit.. Helt slut fan, sen hem igen så gick en mil fram och tillbaka bara för att hämta hunden.. Hehe.. Sen när vi kom hem hade Emma gjort paj :).. Gött!!! Sen var vi helt sluta så vi gick och la oss:).. Gick väl typ 3 mil sammanlagt under hela dagen.. hehe..

Tisdag:
Idag så vakna vid runt 11 tiden, gick till borensberg vid 12 tiden, kom hem för en stund sen. Härligt med promenad:).. 6 Kilometer sammanlagt plus det vi gick där nere i borensberg :).. Hehe.. Hanlade mat i borensberg :).. Hehe.. Sen nu diskar Emma och Ante eldar för han ska duscha :p.. Sen blir det att laga mat :).. pytt i panna blir de:).. Gött.. Sen vet jag inte vad som händer.. Äta chips :).. Fett gott:).. Hehe.. Saknar dig Gustaf! Vill träffa dig snart igen!

// Liina
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!